Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Marqus_Pirx  ty mi żadnego kija nigdzie nie wpychaj  :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle nieźle ale nie wiem czy tych wszystkich 22 przyjdzie...Wątpie czy tak łatwo będzie wyprosić wam ludzi z servera...traficie na Francuza, Włocha, Rosjanina, Niemca czy Hiszpana, który nie umie angielskiego i co? Google Translator?biggrin.gif Ja trofki zrobiłem sam, pomógł bym chętnie ale dziś o 20 mogę nie mieć czasu...Jak znajdę chwilkę to weź mnie Luki albo SzuW dodaj do znajomych, bo mam tylko 2 wolne miejsca w FL.

Pozdrawiam i powodzeniathumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marqus to geohot i pracuje nad złamaniem konsolipardon.gif

Trofiki byłyby przydatne gdyby było z nimi tak jak u konkurencji, że są za nie punkty, a punkty wymienia się na różne rzeczy. A tutaj jest tylko satysfakcja, taka, jak przy zdobyciu złotego dogtagabiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj jest tylko satysfakcja, taka, jak przy zdobyciu złotego dogtagabiggrin.gif

No i własnie tej SATYSFAKCJI (z tak zdobytego trofeum) nie rozumiem.... Na Mount Blanc też można albo wejść albo... być wywiezionym helikopterem! W obu przypadkach szczyt "zdobyty",fotki wykonane...ale z tą SATYSFAKCJĄ chyba jest inaczej!!

Ale chyba się mylę....skoro ustawki "po trofeum" są tak popularne!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i własnie tej SATYSFAKCJI (z tak zdobytego trofeum) nie rozumiem.... Na Mount Blanc też można albo wejść albo... być wywiezionym helikopterem! W obu przypadkach szczyt "zdobyty",fotki wykonane...ale z tą SATYSFAKCJĄ chyba jest inaczej!!

Ale chyba się mylę....skoro ustawki "po trofeum" są tak popularne!!!

Mi się taki mały bananek na twarzy robi, jak usłyszę "pik" i zobaczę obrazek w prawym górnym rogu ekranuturned.gif

Trofea powinny przynosić radość w ich wykonywaniu(roadkill heli w BC2 czy whellie dłuższe niż 500 stóp w GTA IV), a nie męczyć i zanudzać(Knife 5 friends w BC2 czy zdobycie rangi 10 w GTA IV). Trofea, które cieszą przy ich wykonowaniu- stanowcze takthumbsup.gif, trofea, które męczą i nudzą- stanowcze nie!down.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka mogę się dołączyć ja będę na 100% moje PSN ID: miki0295

Edytowane przez goran95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładni, dla mnie to jest totalnie lamerskie zagranie, coś jak używanie kodów - bo przecież przez oszustwo zdobywa się te trofea, później siedzi jeden z drugim i są dumni bo maja platyn heh.

co zrobisz, teraz co drugi traci dziewictwo z cyberskórą z sexshopu a wiec takie czasy - biedni ci ludzie.

Edytowane przez INKOGNITO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też bym chciał.

PSNID: arturfajny

PS: O ktorej się zaczyna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc - tak wiem nie zaczyna się od "no więc" - dołożę swoje 3 grosze do rozmowy.

PS3 mam prawie rok, skończyłem kilka gier i z żadnej nie mam "platyny". Najbliżej jestem w BC2 właśnie. Tak wiem wstyd, hańba i "woda na młyn odwetowców z Bonn".

Jak ktoś kiedyś ładnie stwierdził, gry są po to by sprawiać przyjemność. Jeżeli mam się męczyć, rzucać ku..i, i się denerwować po to aby mieć "platynę" - nie dziękuję.

Zaś co do osób robiących ustawki celem ich zdobycia, myślę iż dla nich - tak to tylko moje prywatne zdanie - ważne jest samo posiadanie "platyny" a nie sposób jej zdobycia.

Po co? Dlaczego?

Nie wiem może do lansu?

Może to taki sam typ człowieka jak Ci "medycy" nabijający sobie levele? Nie ważne w jaki sposób, ważne że jest.

Wiem, że nie znam tych ludzi, i nie wiem dlaczego to robią. Dla mnie osobiście to jest żałosne. I rozumiem iż w wyniku ich niezrozumienia, moja ocena może być krzywdząca, ale to juz ich problem nie mój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... chciałem zrobić czat... ale niestety nie mam od 20# w dół oraz #7 w znajomych... jest ktoś kot ma wszystkich z listy w znajomych!!! Nie moge zaprosić więcej ponieważ mam już full... był bym bardzo wdzięczny za zrobienie tego czatu... :thumbsup:

PS. Proszę o zapamiętanie swojego numeru... ponieważ podczas gry nie będzie czasu na czytanie wszystkich PSN ID...

Edytowane przez Luki98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam konsole pol roku i powiem tak ze granie jak i zdobywanie trofikow jest dla mnie tak samo przyjemne nawet moge stwierdzic ze sa oba te aspekty na rowni - dlaczego tak jest nie wiem ... czasami sie nad tym zastanawiam dlaczego rajcuja mnie te trofiki ale nie znam odpowiedzi ... :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luki98 ja też chętnie pomogę ,posiadam headseta i cierpliwośc mój nick psn:zwiastun_PL

Także bede na 100%

Edytowane przez zenith

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok sprawa się komplikuje... dostaję sporo wiadomości że są chętni... ale nie ma miejsc... proponuję... aby panowie co mają trofea dołączyli do ustawki dopiero po trofeach... ponieważ jestem prawie pewien że zaraz po trofeach niektórzy uciekną ;P

Co wy na to??? To będzie jakiś kłopot czy się zgadzacie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do tematu ustawek na trofea i tego typu rzeczy podchodzę w ten sposób, że jak ktoś chce to prosze bardzo.Ja swoje wszystkie ,,nagrody'' zdobyłem ciężką i żmudną pracą.Czasem mnie tez korci aby sie wbić na taką ustawkę i zaliczyć choćby tego demolition mana , ale to nie dla mnie ja nie jestem z tych co to polują na jak największą liczbę trofków.Kiedyś wreszcie wpadnie to trofeum i tak jak to określił Marqus satysfakcja będzie wtedy gwarantowana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie, kto ogarnia serwer? Bo nie wiem czy mam czekać na invite czy po prostu dołączyć do gry do kogoś kto robi z nami trofea?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba to jakoś ustalić... Szu_W ogarnia te sprawy więc trzeba poczekać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej żeby każdy już był online o 19.30 żeby mieć przynajmniej 30 minut na ogarnięcie serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej żeby każdy już był online o 19.30 żeby mieć przynajmniej 30 minut na ogarnięcie serwera.

Popieram... przy takiej ilości osób nie będzie łatwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście mogę nie być bo ma ojciec do mnie przyjść więc jak coś mogę dołączyć trochę później . Skoro jest więcej osób można zagrać na 2 serwery i tak pewnie od razu nie będzie miejsc na jednym serwie więc można to podzielić i każdy będzie zadowolony :)

Jeżeli będę miał okazję uruchomić ps3 to możliwe że to będzie ok 22 :confused: jak nadal będziecie to się podłącze ;)

pozdrawiam i powodzenia ;)

PS; Nie zapominajmy że są wakacje :) więc można zagrać jutro w ciągu dnia czy w tygodniu jak będzie dużo ludzi online :)

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swiadomość,że ten post może być "kijem w mrowisko" i może zostanę odsądzony od czci i wary,ale...co tam!!!!

Otóż fascynuje mnie zjawisko ustawek dla zdobyćia trofeum. Grupa graczu "ustawia się" i...albo się wzajemnie "szlachtuje nożami" albo wysadza w budynku...inne wersje też są "do wymyślenia".Zdobywa się trofeum i "szafa gra"-wszyscy się rozchodzą. I tu pojawia się moje zdumienie-po co???

A (wbrew mojemu zdumieniu) zjawisko jest stare jak Świat!! Zdobywanie czegoś w sztuczny sposób,wypaczający ideę danego np. odznaczenia! W USA były częste przypadki nadawania orderu "Fioletowego Serca" (za rany na polu bitwy) osobom (oficerom najczęściej) które skaleczyły się puszką od konserw!!!! W polskiej armii funkcjonuje "dodatek" za wylatane godziny za sterami samolotu! Jak?-samolot startował,do kabiny wchodził "zainteresowany",siadał za stery,samolot na auto-pilota i...lecimy!!! 40 godzin i...bęć! jest odznaka,jest dodatek!!!!Polowanie na dworze Ludwika XVI wyglądało następująco-Król siedział na krzesle i podprowadzano jelenie,które JKM był łaskaw ustrzeliwać...a dwór klaskał z podziwem,kiedy następny jeleń nakrywał się kopytami....

Oczywiście,w BC2 nic tego nie zabrania...tylko PO CO??? Dla chwały??? Dla satysfakcji???JAKIEJ?????

Jak zwykle...ciekaw jestem Waszych opinii!!!!...i będę wdzięczny,bo dzięki nim będę wiedział wiecej....

klask, klask, klask....sam chciałem swojego czasu napisać coś podobnego patrząc na temat "ustawki" ale z braku czasu nie zabrałem się do tego.

Pod tą wypowiedzią podpisuję się rękoma i nogami; ludzie - PO CO ??? :fool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec tak, jak juz nam wszesniej zakomunikowal Tomo (serdeczne dzieki), zrobimy to wedlug jego schematu, z mala zmiana ze wzgledu na liczbe ludzi ;)

1. Wszyscy maja miec dodanych siebie nawzajem do FL!!! 

2. Zakładamy chata (19:30 - wtedy bede zaczne cos juz robic i zaprosze reszte do FL o ile jeszcze mnie nie zaprosili)

3. 3 pierwsze czworki, zakladaja TEAM'y i wchodza do gry (TeamDeathmatch - WhiePass), w celu znalezienia servera z jak najmniejsza liczba graczy, info na chatcie,

4. Po znalezieniu servera, i wyproszeniu reszty graczy, dodajecie sie w miare mozliwosci do gry przez opcje PLAY WITH FRIENDS,

5. Zaczynamy od DEMOLITION, w takiej kolejnosci jak na liscie zgloszeniowej,

6. Jak skoncza sie budynki, do robimy wybijanke do 50 (w celu rozpoczecia nowej rundy - pojawienia sie nowych budynkow), na NOZE!!!,

7. I znowu DEMOLITION (jak osoba zakomunikuje ze mu wpadlo to jedzie nastepna),

8. Po tym jak wszyscy zrobia, robimy airkill, i ewentualnie jakis pin jak ktos cos bardzo chce zrobic a nie moze,

9. NOMALNA ROZGRYWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze nie uciekac po zrobieniu trofea, byc kolezenskim a nie skonczona ci..... !

Bede na PSN kolo 19:30!!!! a teraz sie ide uczyc bo mam egzamin w poniedzialek a jeszcze nic nie ogarnalem :D

PS: KJN dzieki za poprawki :P

Edytowane przez Szu.W.
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista:

Nick - PSN ID

1. Killzone_15 - attention_15

2. bartek-brt - bartek-brt

3. Luki98 - luki98_pl

4. SZu_W - SZu_W<BR>

5. chaos1981ol - chaos1981ol

6. J4NK1 - brawa

7. Qlesz - Qlesz

8. Scorcho - ElanDelScorcho

9. Szczypior - speed1-BOSS

10. jesion97 - jesion97

11. Joki - arturfajny

12. Tomo - Tomas_1982 (nie na 100%)

13. lhotse78 - lhotse78

14. 1908borsuk - borsuk1908

15. misiek123 - towarzysz23

16. Pavulon666 - CAP_PL

17. arek67 - Arek67pl

18. 1szef1 - LucasL86 (nie na 100%)

19. Refflex - Refflex007_PL

20. timetoshake - timetoshake_PL

21. ultimatume - ultimatume2

22. (mój znajomy) - kubaw555

23. Shepard22 - cbool22

24. goran95 - miki0295

Rezerwa w razie jak by się ktoś nie zjawił...

25. KJN86 - KJN86 (jesli cię nie będzie to wrzucam na twoje miejsce innego kolegę... ale oczywiście kiedy będziesz na konsoli pomożemy ci w trofkach)

26. zenith - zwiastun_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa jest prosta. Jedni grają dla zabawy, jedni grają dla platyny i są tacy co grają dla jednego i drugiego. Jak ktoś chce mieć gre na full ustawia się z innymi co chcą. Jak ktoś chce grać dla zabawy ma to gdzieś i gra dla zabawy.

To kiedy jakaś ustawka na trofea ? :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale porażka! takiego chaosu to dawno nie widziałem. Może będzie jeszcze jedna ustawka bo niestety dzisiaj czasu mi zbrakło!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogule nie pogralem bo ciagle serwer byl full :(

szkoda ze nie mozna zakladac prywatnych serwerow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi