Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wykąpałem się i wpadło :) Ciężko mi powiedzieć w którym to miejscu, basen jest bardzo dobrze widoczny, na tyłach wysokiego hotelu, przy którym jest flaga. Dosyć blisko respu ruskich.Może przeleć się helikopterem, naprawdę ciężko go nie zauważyć, bo kolorem kontrastuje z całą mapą.

Edytowane przez Kuba_K_2
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Szukam kogoś do zdobycia trofeów co-op Bullseye/W dziesiątkę i Ninja oraz przejścia dwóch ostatnich misji co-op na hardzie.

Nie mam headseta więc albo będzie trzeba sposobu przechodzenia nauczyć się na pamięć z jakiegoś filmiku i robić dokładnie wszystko po kolei np:

Ewentualnie moglibyśmy się porozumiewać przez Skype.

Jeżeli ktoś będzie chciał zrobić trofeum Bullseye to niech najpierw obejrzy powyższy filmik z kilkanaście razy i nauczy się w którym momencie przeciwnicy się zatrzymują bo inaczej nie da rady tego zaliczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś znalazł ten basen w hotelu Zatoka Omańska z trofy dlc i tą spycharkę?turned.gif

spycharkę widziałem na wake island - niestety uszkodzoną :(, między pkt B i C

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spycharkę widziałem na wake island - niestety uszkodzoną :(, między pkt B i C

spycharki sa dwie, na b i c chyba.. Na mapie ta baza po prawej stronie.. Ciezko sie nia jezdzi :P tak dziwnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Szukam kogoś do zdobycia trofeów co-op Bullseye/W dziesiątkę i Ninja oraz przejścia dwóch ostatnich misji co-op na hardzie.

Nie mam headseta więc albo będzie trzeba sposobu przechodzenia nauczyć się na pamięć z jakiegoś filmiku i robić dokładnie wszystko po kolei np:

Ewentualnie moglibyśmy się porozumiewać przez Skype.

Jeżeli ktoś będzie chciał zrobić trofeum Bullseye to niech najpierw obejrzy powyższy filmik z kilkanaście razy i nauczy się w którym momencie przeciwnicy się zatrzymują bo inaczej nie da rady tego zaliczyć.

Bez HS będzie ciężko, ale mogę Ci pomóc. Tylko tych 2 mi brakuje, aby już mieć co-opa na 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zrobić trofeum nie ma takiego latania ?

strzelam do niego za pierwszym podejsciem, trafiam a wybucha i tak dopiero jak zrobi pętle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko masz opisane w poradniku w dziale trofea.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

poszukuje osób które pomogą mi zdobyć dwa trofea:

Et tu,Brute

oraz

Demolition Man

Jeżeli jest ktoś chętny to można dodać mnie do znajomych

mój nick to strusiu44

Chętnym dziękuję z góry i na pewno się odwdzięczę .

jeszcze jedno

czy można sprawdzić status Demolition Man ile razy już się zabiłoprzeciwnika??

jeżeli tak to gdzie???

pozdrawiam

nick w ps3 - strusiu44

email: - strusiu44@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz.

jeszcze jedno pytanie czy za TEAM KILL dodawane są punkty w

Demolition Man?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z tym trofikiem z dodatku : Gunslinger / Zabijaka Trzeba zabić po dziesięciu wrogów przy pomocy każdej broni

Odblokowałem wszystkie bronie i zabiłem z nich po 10 przeciwników i nic, nie wchodzi.

Jest pewna różnica w nazwie broni za drugie zadanie - naprawa- wg. menu gry odblokowuje się: HK53, natomiast wg Battlelogu G53 (i nie ma tu wcale statów HK53) niemniej tak czy inaczej porobiłem po 10 zabić, w jeszcze innym miejscu ze statami napisali że odblokowałem za to zadanie G+R (71) C

Jakaś rada???confused.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś gdzieś pisał, ze jemu też nie wpadło, zrobił jeszcze 10 FAMASemi się udało.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś gdzieś pisał, ze jemu też nie wpadło, zrobił jeszcze 10 FAMASemi się udało.

tak będzie trzeba zrobić tym bardziej, że podczas tej zabawy zaliczyłem z dwie zwiechy, może to przez to coś przycięło

edit:

weszło tak jak napisałeś, dokładnie przy 10 zabiciu Famasem w jednym meczu, jakiś kurcze błąd gry

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od wczoraj platyna, a jeszcze wbiłem na zakończenie dnia "wszechstronnego wojownika" z dodatku :D ogólnie mój drugi kill odrzutowcem - nie mogłem zmarnować okazji :P

Została spycharka i f35... z tym nowym samolotem raczej nie dam rady.... ale dobre i 97 % :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje chetnych na ustawke ;)

do zdobycia Et tu,Brute

czekam na chętnych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze spycharką miałem fajny przypadek:

podczas rozgrywki zacząłem przepychać się z gościem z przeciwnej drużyny jadącym jeepem spychałem go coraz dalej i dalej on ewakuując się wskoczył mi prosto pod koła he he he ( pucharek wpadł )

polecam spróbować thumbsup.gif

ps.

jak najprościej zdobyć beretkę za eliminację drużyn ( nie mam do tego szczęścia ) max 1 bonus zaliczałem

Edytowane przez Elviss81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najłatwiej chyba na squad rush. Maks 4 przeciwników, więc zarówno jako atakujący, jak i broniący jesteś w stanie ogarnąć cały przeciwny team. Alternatywą jest squad tdm, ale tam już są trzy przeciwne drużyny. Przeważnie trzymają się razem, ale jest większe ryzyko zostania ustrzelonym.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam problem z beretką adwersarz niewiem do konca o co chodzi

czy ja mam zabić 5 razy jedną osobe czy mam zginąć 5 razy i potem zabić dwa razy tego co mnie zabijał

to moja ostatnia beretka do kompletu i niewiem jak to zrobić

pomocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZabIjasz dwie osoby po 5 killi, ale one nie moga cie ubic. Ewentualnie jedna 6 razy chyba. Pozniej chyba co 2-3 kille wchodzi baretka.. Kiedys nabilem tak 5 i guzik, nie zaliczylo mi bo sie konsola zwiesila:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam problem z beretką adwersarz niewiem do konca o co chodzi

czy ja mam zabić 5 razy jedną osobe czy mam zginąć 5 razy i potem zabić dwa razy tego co mnie zabijał

to moja ostatnia beretka do kompletu i niewiem jak to zrobić

pomocy :)

polskie tłumaczenie jest do kitu, chodzi o zwyczajny nemezis z bbc2 tylko 2 razy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najłatwiej chyba na squad rush. Maks 4 przeciwników, więc zarówno jako atakujący, jak i broniący jesteś w stanie ogarnąć cały przeciwny team. Alternatywą jest squad tdm, ale tam już są trzy przeciwne drużyny. Przeważnie trzymają się razem, ale jest większe ryzyko zostania ustrzelonym.

Dzięki wbiłem właśnie na tym trybie thumbsup.gif ale nadal nie wiem za co ona dokładnie jest graliśmy 4 x 4 i miałem tylko 6 zabić na koncie więc nie wyeliminowałem dwa razy całych drużyn ( zastanawiam się czy to nie chodzi o zabicie osoby odradzającej się przy przeciwniku ) biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wbiłem właśnie na tym trybie thumbsup.gif ale nadal nie wiem za co ona dokładnie jest graliśmy 4 x 4 i miałem tylko 6 zabić na koncie więc nie wyeliminowałem dwa razy całych drużyn ( zastanawiam się czy to nie chodzi o zabicie osoby odradzającej się przy przeciwniku ) biggrin.gif

drużyny były niepełne, np. w jednej było 4 a w drugiej 2 thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drużyny były niepełne, np. w jednej było 4 a w drugiej 2 thumbsup.gif

właśnie graliśmy 4 na 4 na 100 % sprawdzałem w statystykach tego meczu wydaje mi się że ta premia jest za zabicie "respawnującej" się osoby ale nie jestem pewny confused.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi