Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zdobył tego z killi. Wychodziłoby na to, że on UNO - jest snajperką lepszy ode mnie (niemożliwe :whistling:) , DOS - tylko on zabija przeciwników, TRES - nigdy nie mógłby zginąć. Wbija poprostu na HC rzucając w kilka osób nawzajem apteczki i w siebie strzelając ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dobra dry.gif a tak poważnie piekne przeliczenie sliczny kalkulator ale sugerujesz ( muj mały ograniczony rozumek nie moze tego pojąc) że 80 chłopa szło sobie jeden za drugim i to prosto na tego kolege no tak prostopadle do niego a on ich jednego po drugim kładł??

Nie trzeba wierzyć w duchy żeby oglądnąć Copperfielda. Chłoptasie zakładają po dwa konta, jedno właściwe i drugie "kamikadze". Później jeden się loguje na swoim a reszta na "punktodawcach" i wchodzą mu pod lufę. W ten sposób robią sobie rekordy. Tacy to MISZCZE. Gówniani gracze bez honoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jak ktoś chętny na wspólne granie to moje PSNID: wiedzmin3677

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam pytanie, a mianowicie w BF'a zacząłem grać dość nie dawno. Posiadam 15 lv i tutaj nasuwa się moje pytanie, jak dołączam do serwera (każdy tryb bez squad rush) to mam 1lv jak na początku, podstawowe bronie itp.

Wyłącznie na serwerach trybu squad rush posiadam zdobyte bronie i rangę. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Zauważ, że bardzo dużo osób to ma (na liście graczy zwykle tylko kilku ma normalną rangę). Ja też mam ten problem i to coś chyba z serwerami EA jest nie tak. Mam nadzieję, że to poprawią i to szybko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że kabel ze złotymi końcówkami i z filtrami jest najlepszy. Nie wiem jak oryginalny kabel sony(nie wiem nawet czy taki istnieje). Korzystam również z przejściówki HDMI -> DVI i nie widzę żadnych różnic. thumbsup.gif

W domu mam dwa kable jeden z niższej półki i jeden za ponad 200zł złote końcówki, lepsze wykonanie itp. Wg mnie obraz przy tym drugim jest o wiele lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z mojego zaś doswiadczenia to tani kabel ma to do siebie że potrafi przy wyjmowaniu z gniazda się rozlecieć, zaciąć albo właśnie ta część koloru złotego pozostać wewnątrz :thumbsup: , dlatego zalecam średnią półkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej kupić kabel od Sony. Dokładnie rok temu dałem 70 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, żadne złote końcówki, kupcie poprostu kabelek dedykowany do PS3 od Sony i tyle. Nie dość że niedrogi, to macie pewność że się nie zepsuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ dizzy Wolf

Dzisiejsze tzn (Era gier konsolowych) Pc-towe gry = Brak rozrzutu (rozrzut konsolowy) + granie myszka ( zajebista precyzja)

Czy ty nadal uwazasz ze na PC potrzebne sa umiejetnosci? Szczegolnie jak na PC zaden Anty-cheat nie dziala. (PB,VAC,VAC2)

Pamietaj! Ja mowie o dzisiejszych grach.....zaraz mi wyjedzisz o CS i QUAKE ( do tych trzeba...)

Powie mi ktos jak sie otwiera spadochron?biggrin.gif zawsze ginewacko.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powod takiego wrazenia jest opisany w tym linku:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Placebo

Definitywnie nie. Tańszy kabel jest w standardzie 1.3 a droższy w 1.4. Wg producenta mojego tv lepiej radzi sobie on ze standardem 1.4. Poza tym przy poruszaniu wtyczką obraz nie skacze i jest regulowana w zakresie 180 stopni.

@ dizzy Wolf

Dzisiejsze tzn (Era gier konsolowych) Pc-towe gry = Brak rozrzutu (rozrzut konsolowy) + granie myszka ( zajebista precyzja)

Czy ty nadal uwazasz ze na PC potrzebne sa umiejetnosci? Szczegolnie jak na PC zaden Anty-cheat nie dziala. (PB,VAC,VAC2)

Pamietaj! Ja mowie o dzisiejszych grach.....zaraz mi wyjedzisz o CS i QUAKE ( do tych trzeba...)

X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej kupić kabel od Sony. Dokładnie rok temu dałem 70 zł.

Bzdura. Może być jakikolwiek noname. Kable wykonane ze szlachetnych materiałów sprawdzają się w przypadku analogowej technologii oraz głównie dla audio cyfrowego i analogowego (miedź, złoto). Na tv nie usłyszysz ani nie zobaczysz żadnych różnic. Jedynie metale o lepszym przewodnictwie elektrycznym (złoto, miedź) mogą zmniejszyć zużycie prądu w ciągu roku. Czyli po 50 latach gry w ps3 zaoszczędzisz na bułkę, a dziura ozonowa ziemi będzie mniejsza o 1 mikrometrtongue.gif

a i jeszcze:

@michaljm

Powod takiego wrazenia jest opisany w tym linku:

http://pl.wikipedia.org/wiki/PlaceboDefinitywnie nie. Tańszy kabel jest w standardzie 1.3 a droższy w 1.4. Wg producenta mojego tv lepiej radzi sobie on ze standardem 1.4. Poza tym przy poruszaniu wtyczką obraz nie skacze i jest regulowana w zakresie 180 stopni.

A kto jest producentem twojego telewizora ? A może są kable hdmi tej firmy ? Hmmm ciekawe. A dlaczego producentowi twojego telewizora zalezy żebyś kupił najdroższy kabel ? Pewnie to troska o twój telewizor żebyś nie kupił następnego. Bo producent telewizora wcale nei chce żebys kupował jego następnny telewizor skoro możesz kupić lepszy kabel. Decyzję pozostawiam Wam ;)

Edytowane przez Labuda
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ dizzy Wolf

4xX (czyt. wciśnij cztery raz X w dość szybkim tempie)

Też miałem ten problem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy wcisnąć X, natomiast 4xX to chyba paralotnia się otwiera ale nie jestem pewien :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4x x.png ???? Tosz bym kurde nie zdążył bo lobię go otwierać w ostatniej chwili... . W mojej wersji Batelfilda wystarczy chyba raz nacisnąć x.png ale co ja tam wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:biggrin:

Wystarczy wcisnąć X, natomiast 4xX to chyba paralotnia się otwiera ale nie jestem pewien :biggrin:

Jak b. szybko napier...ciskasz :x: em to się nawet wznieść możesz. :biggrin:

Ale faktycznie często po jednym naciśnięciu mi się nie otworzył i teraz wale ile wlezie.:fool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze otwieram w ostatniej chwili, ale wcisnąć trzeba czasami parę razy. Jak usłyszę ten specyficzny dźwięk to wiem, że spadochron jest otwarty. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie jest tak, że po wciśnięciu kolejny raz :x: spadochron się zamyka? Parę razy zdarzyło mi się zginąć, w planszach gdzie zaczyna się od desantu, bo niechcący nacisnąłem :x:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie jest tak, że po wciśnięciu kolejny raz :x: spadochron się zamyka? Parę razy zdarzyło mi się zginąć, w planszach gdzie zaczyna się od desantu, bo niechcący nacisnąłem :x:

drogi koolego wszystko w swoim życiu musisz wyczuć , wymacać i tym podobne wiec poskaczesz troche troche pospadasz i kiedyś napewno sie nauczysz :tongue: ja przynajmniej tak miałem ....... :x: :x: :x: :wacko: i gleba .......... potrenowałem na rashu z heli i teraz latam jak zawodowiec to troche szybciej to znowu wolniej :woot: kwestia doswiadczenia :thumbsup: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błąd gry :thumbsup:. Ale fajny bo można dużo szybciej jak inni wylądować i cisnąć do przodu. Mnie się to rzadko zdarza a szkoda  :teehee:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi przy pojedyńczym nacisnieciu :x: nigdy się nie otwierał, zawsze było EPIC FAILURE, więc nie chętnie mi było próbować dalej.

Ale skoro u was działa po jednym, to będę musiał wyczuć typa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże, a ja biorę RPG, nacelowuję w ziemię i tak strzał po strzale moja postać zwalnia aż mogę w końcu wylądować na ziemi.

Teraz wszyscy się będziecie kłócić ile razy :x: trzeba będzie wcisnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.