Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli jest faktycznie nowa i ma nie wykorzystany kod vip to myślę ze to dobra cena. Bez wysyłki wychodzi poniżej 100 zł. Ja swoją kopie kupilem w preorderze za 199 zł plus wysyłka w dniu premiery :)

jeśli jest faktycznie nowa i ma nie wykorzystany kod vip to myślę ze to dobra cena. Bez wysyłki wychodzi poniżej 100 zł. Ja swoją kopie kupilem w preorderze za 199 zł plus wysyłka w dniu premiery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wspomniał o tym że na pc jest 16 vs 16, może ktoś mi wyjaśnić czemu na konsoli tak nie ma? Nie jest to chyba wina mocy konsol skoro mają przeciesz wydać BF3, a tam z tego co czytałem to jest mowa o 40 vs 40

Hej, a kiedy ma wyjść 3? :sweat:

Kurde, dzisiaj sobie chciałem pograć w BF:BC 2, ale trzeba było wykonać aktualizację o 2 wersje do tyłu (a prawie wszystkie chodził na tej, co teraz mam). Prawie 2 GB!!! Ludzie, przy takich aktualizacjach, to jeszcze z 5 i mi dysku zabraknie. :(

A mam słabiutkiego neta - 1 MB, i jak by jeszcze tego było mało, to w tej pieprzonej Netii. Net niby 1 MB, ale chodzi jak 128 kB. <_< Inni jak mają neta w tp, też 1, to dużo szybciej im chodzi (z resztą ja też kiedyś miałem, jednak przyszli z Netii do domu, kusili lepszymi cenami i różnymi bajerkami, a potem się okazało, że mnie rąbią, dużo było stresów, teraz net chodzi - tragedia, także nikomu nie polecam Netii, może reklamy mają fajne, ale to wszystko :tongue:). A w speedteście wszystko normalnie, więc z reklamacją by było ciężko, nie wiem jak oni to robią... :unsure: No i przez to wyskoczył mi czas aktualizacji 5 - 6 godzin. Po 3 h zrezygnowałem, to przynajmniej w coś innego popykałem, potem podjąłem z powrotem, to z kolei jakiś error był. Zostawię dzisiaj na noc, może nie będzie żadnych przeszkód i jutra sobie popykam. :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, mi te 2GB ściągały się w 5-6 godzin :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego ,że ciągle grałem w rusha mam pytanie odnośnie conquesta.

Te punkty to są ile jeszcze killów musi moja strona nabić?

Jeśli tak to po jaką cholerę są tam flagi ,które nic nie dają?:/

im wiecej flag ma twoja druzyna tym szybciej ubywają pkt-y druzynie przeciwnej i odwrotnie

pograsz trochę to zauwazysz ze pkt-y nawet dochodza co jest własnie wynikiem posiadanie wiekszej ilosci flag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesień kończy się 21 grudnia.

I nie wiem skąd te informacje o pełnej wersji BF3 w tym roku, jeśli ktoś zruca takimi informacjami to może link do adekwatnej stronki? Ja wiem tylko o becie i to w końcówce roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej prawdopodobna data wydania Battlefield 3 to koniec tego roku lub początek następnego. Beta ma wyjść w okolicach połowy poździernika +/- półtora miecha, według zapowiedzi przy premierze Medal of Honor. Pół roku od wydania bety powinna wyjść pełna wersja, przy BC2 od bety do pełnego produktu minęły 4 miesiące. Czyli według tych przypuszczeń gra powinna wyjść w przedziale grudzień - marzec. To tylko przypuszczenia i proszę nie linczować :P.

Ps. NIe ma aktualnej i oficjalnej informacji o premierze Battlefield 3. Ogólnie jest mało o nim informacji, jednak jeśli ktoś się do czegoś dokopie niech da znać dodam to w temacie o BF 3. Oczywiście z nick'iem informatora.

Edytowane przez bzykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Screen shots ~ Spring 2011
  • Trailer ~ Summer 2011
  • Beta ~ Fall - Winter 2011
  • Demo/release ~ Spring 2012

źródło: enterbf3.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel wczoraj zrobił na planszy 70 000 pkt w 10 min (harvest day conquest)

rekord jego to 410 000 na 1 planszy

W takim razie do działu "Humor"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko od razu powiem e wiem co to szukaj i co to jest wojek googlerolleyes.gif i wiem ze to nie dzial od problemow natury technicznejrolleyes.gif ale tu s same madre glowy....wiecbiggrin.gif..... A pytanko takie czy "nie oryginalny" kabel HDMI ( nie produkowany przez sony dla ps3) jest mimo wszystko lepszy od oryginalnego kabla HDMI specjalnie pod PS3? Bo podobno ten do ps3 mimo e HDMI gorzej przekazuje obraz i dzwiek?pardon.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że kabel ze złotymi końcówkami i z filtrami jest najlepszy. Nie wiem jak oryginalny kabel sony(nie wiem nawet czy taki istnieje). Korzystam również z przejściówki HDMI -> DVI i nie widzę żadnych różnic. thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest kabelek:) kosztuje cale 55 a ja za swoj nie oryginalny ale rownie zaje.....fajny dalem cale 15 zltongue.gif tylko wlasnie sek w tym ze slyszalem ze ten od soniaka mimo wszystko jest gorszy niz wiekszosc normalnych kabli HDMI dostepnych na rynku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten kumpel?

Niech zgadnę - marksman headshot za 560 punktów na swoim bocie (drugim koncie na drugiej konsoli) a Ty stałeś obok medykiem i podnosiłeś go po każdym strzale? To i tak coś słabo - przeładowanie trwa 3 sekundy, przymierzać nie musi bo bot stoi ciągle w tym samym miejscu a Ty umiesz podnieść zanim ktoś dotknie ziemi. Powinien więc mieć jakieś 20 kili na minutę razy 560 punktów każdy czyli grubo ponad dziesięć tysięcy na minutę. Coś się escrobedo opuszcza. :down:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociecha z Ciebie, czytając te Twoje wypociny od razu poprawia mi się humor...

Plują Tobie w twarz a ty ciągle myślisz że deszcz pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholopaki zlitujcie sie.........dry.gif ( pań tu chyba nie mawhistling.gif) moze ten jego kolega naprawdę hmm... "wymiata"? nie wiem czy to dobre określenie....biggrin.gif może faktycznie ma "czasami " ma takie wyniki powinniście zrobić tak shok.gif a nie pluć chłopakowi w twarz, a jeśli nierofl.gif to sobie niech żyje w słodkim świecie wyobraźni i jak tutaj czytałem lepiej tego nie komentować żeby nie wdawać się w głupie i płonne gadkiwink.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że kabel ze złotymi końcówkami i z filtrami jest najlepszy. Nie wiem jak oryginalny kabel sony(nie wiem nawet czy taki istnieje). Korzystam również z przejściówki HDMI -> DVI i nie widzę żadnych różnic. thumbsup.gif

Złote końcówki wcale nie polepszają jakości sygnału. Kabel to kabel, mógłby być nawet z platyny, ale po co? Wystarczy zwykły za parę groszy.

Michał, i co z tego że miał 70 000 punktów? Po pierwsze - w normalnej grze jest to niemożliwe. Średnia suma puntków zdobytych przez wszystkich graczy nawet tyle by nie wyniosła. Nabijać punkty w ustawkach każdy potrafi.

Edytowane przez hivonzooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholopaki zlitujcie sie.........dry.gif ( pań tu chyba nie mawhistling.gif) moze ten jego kolega naprawdę hmm... "wymiata"?

A może Michał chce pokazać wszystkim, że ma jeszcze jakiegoś kolegę? :rolleyes:

PS som Panie som!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholopaki zlitujcie sie.........dry.gif ( pań tu chyba nie mawhistling.gif) moze ten jego kolega naprawdę hmm... "wymiata"? nie wiem czy to dobre określenie....biggrin.gif może faktycznie ma "czasami " ma takie wyniki powinniście zrobić tak shok.gif a nie pluć chłopakowi w twarz,

A mi się ciśnie na usta cytat ze znanego filmu: ''Grucha czy ty naprawde jesteś taki tępy?'' :pardon:

Edytowane przez lewy10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich ,ja dop.zaczynam,ale gierka jest wypas.

Pzdr.Skarin-Brego

Edytowane przez Skarin-Brego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm po pierwsze primo skoro są panie to szacuneczek:D nie zamierzałem nikogo pomijac:D a po drugie pimo jak kolega nie rozumie ironitongue.gif...

A mi się ciśnie na usta cytat ze znanego filmu: ''Grucha czy ty naprawde jesteś taki tępy?'' :pardon:

jeśli kolega nie czy ta całej wypowiedzi bądź nie rozumie całej wypowiedzi to niech nie cytuje kawałka wypowiedzidry.gif co może świadczyc o czymś innymbiggrin.gif bo kawałki to sobie można w du...wsadzićdry.gif liczy sie całośctongue.gif no dobitniej juz nie chce pisać:D

Hmm coś dziwne, że 3 sekundy widać że nie grałeś chyba snajperkami

spróbuj M21 Vietnam 10 kul w magazynku razem: 80 kul i nie trzeba przeładowywać czyli: 80 killi

10 kul x 600 (premia za odległość) = 6000 pkt

6000 pkt x 8 magazynków =48 000 pkt

t=80 sekund + 7x4 sekundy(7przeładowań)= 108 sekund

oznacza to że spokojnie w 4 - 5 minut zrobisz 100 000 nie wliczając w to premi za piny

Pozdro

Uważajcie jak wam będzie wpadać trofeum za srebra vietnamskie i złota konsola się wiesza na 4-5 sekund ;)

dobra dobra dry.gif a tak poważnie piekne przeliczenie sliczny kalkulator ale sugerujesz ( muj mały ograniczony rozumek nie moze tego pojąc) że 80 chłopa szło sobie jeden za drugim i to prosto na tego kolege no tak prostopadle do niego a on ich jednego po drugim kładł?? czy onie w ogóle w rządku stali a on i pach pach?? aimboota na ps3 nie ma....wiec może oni mu sie sami (80 chłopa ) pchali pod lufe....a może on ma jakiś szerokokontny zakrzywiony ekran ze widzi tzw. kątem oka?? ja rozumiem skill precyzja celowania ale tak pach pach 1 kukla jeden zgon?? no tłumaczyło by że z debilami grał albo lody czy darmowe hoddogi rozdawał:)i oni do niego jak muchy do gu...szły.....

PS. ja mam pomysł jak koleg gra to nie ch nagra swoje cuda:D wrzuci youtuba:D a my sobie lukniemy:D bo ta "sprzeczka " jest płonnatongue.gif

Ps2. jest jedna czepliwa osoba na forum i to do niej:) sory chciałem edytować powyższy post:) przez przypadek zrobiłem nowy sorki hehe celowo nie zaśmiecam forum:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.