Marqus_Pirx 371 Napisano 27 Marzec 2010 Z pracy wybiegnę o 21.00...do domu dojadę w ok. 30 minut (łamiąc parę zasad ruchu drogowego), działania negocjacyjne w stosunku do Żony góra 10 minut (bez skojarzeń prosze-zwykle jestem "dłuższy"...) i pojawię się tuż przed 22.00....CZEKAJCIE!!!! A poza tym widzę że te ustawki stają się "towarem ekskluzywnym"....hehehe tak trzymać, "wariaci"!!!! Tylko dziś będziemy o godzinę krócej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 27 Marzec 2010 1. KUNTOSZ ( HS- JEST) 2. gierej1993 (HS- JEST) 3. okonio (HS-JEST) 4. arcadiush (HS-JEST) 5. Olas__14 (HS - JEST) 6. MoriOmega 7. mrowa607 8. KrwawaRyba (HS jest) 9.E2rd (HS jest) 10.karolmistz (HS jest) 11. milusass (HS JEST) 12. S1CKB0Y_85 ( HS JEST ) -> poprawione PSNid zamiast O jest 0 ;] 1. DizzY-WolF 2. Th3r0xPL (HS-JEST) 3. m0rph_pl (skilla nie ma ;p - HS-JEST) 4. pwntronic3000 5. maximusdak 6. luke_mik (HS - jest) 7. GooZaLaPL ( HS - Jest ) 8. Splesh_85 (HS - jest) 9.Fraquency(hs myśle ze bedzie) 10. Z_Y_W_Y (HS jest) 11. ketnik hs jest 12. Marqus_Pirx HS obecny LISTA ZASTĘPCZA: 1. NERVUS_PL ( HS - jest) 2.panmistrz (HS jest) 3. Croul_PL (HS jest, czas w sobote tez powinien byc 4. DJYano - HS jest 5. holek_ (HS jest) To może lista rezerwowa kontra reszta świata? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) 1. KUNTOSZ ( HS- JEST) 2. gierej1993 (HS- JEST) 3. okonio (HS-JEST) 4. arcadiush (HS-JEST) 5. Olas__14 (HS - JEST) 6. MoriOmega 7. mrowa607 8. KrwawaRyba (HS jest) 9.E2rd (HS jest) 10.karolmistz (HS jest) 11. milusass (HS JEST) 12. S1CKB0Y_85 ( HS JEST ) -> poprawione PSNid zamiast O jest 0 ;] 1. DizzY-WolF 2. Th3r0xPL (HS-JEST) 3. m0rph_pl (skilla nie ma ;p - HS-JEST) 4. pwntronic3000 5. maximusdak 6. luke_mik (HS - jest) 7. GooZaLaPL ( HS - Jest ) 8. Splesh_85 (HS - jest) 9.Fraquency(hs myśle ze bedzie) 10. Z_Y_W_Y (HS jest) 11. ketnik hs jest 12. Marqus_Pirx HS obecny LISTA ZASTĘPCZA: 1. NERVUS_PL ( HS - jest) 2.panmistrz (HS jest) 3. Croul_PL (HS jest, czas w sobote tez powinien byc 4. DJYano - HS jest 5. holek_ (HS jest) 6. Sithon__pl (HS jest) Rozumiem, ze jak z uplywem czasu ludzie zaczna sie wykruszac to leca ludzie z listy rezerwowej? Edytowane 27 Marzec 2010 przez Azifrael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 27 Marzec 2010 raczej bedzie tak, ze w sumie z "rezerwą" nie bedzie nas 24 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 27 Marzec 2010 Drużyna nr.1, czy macie przygotowaną białą flagę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 27 Marzec 2010 Drużyna nr.1, czy macie przygotowaną białą flagę? Tak z napisem-> dla drużyny nr.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 27 Marzec 2010 PSNid: Walus666 Gram o różnych porach. Dodawać z dopiskiem BF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 27 Marzec 2010 Taka mała sugestia. Tydzień temu zerwało nam połączenia na Arica Harbour, więc może zaczelibyśmy zabawe na tej mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 27 Marzec 2010 szkoda że się nie zapisałem ale może jakoś się wepchnę :tongue:jak bym miał hs to byście się tak śmiali że nie mogli trafiać we wroga:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 27 Marzec 2010 Tak z napisem-> dla drużyny nr.2 Ale jeńców nie bierzemy!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) Taka mała sugestia. Tydzień temu zerwało nam połączenia na Arica Harbour, więc może zaczelibyśmy zabawe na tej mapie. co ma byc to bedzie, mapka losowa i nikt narzekac nie bedzie ps. marcus ja sie osobiscie przejde po ciebie z kosałką xD za te apteczki: ^^ zyggi: marcus dropnij apteczke bo mam zycie w bucie 60sekund pozniej marcus: leza dwie na gorce jak cos xD Edytowane 27 Marzec 2010 przez zyggi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 27 Marzec 2010 śmigam do baru na kilka szklaneczek jacka i wracam :)) trza podkład zrobić przed meczem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuntosz82 82 0 Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) śmigam do baru na kilka szklaneczek jacka i wracam :)) trza podkład zrobić przed meczem :) :biggrin: Ja już piwko sączę i czekam na starcie ....... hmmm w sumie to już kilka piwek poszło, więc starczy, bo do 22 :00 jeszcze kilka godzin :scare: Ojjjjjj głowy polecą......... hmmmm mam nadzieję, że nie moja, już przed startem :teehee: Edytowane 27 Marzec 2010 przez kuntosz82 82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruchatek 0 Napisano 27 Marzec 2010 Ustawka za 2 godziny :) Szukam kogoś do grania przed ustawką. psnid: fraquency Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 27 Marzec 2010 Franquency, my już dzisiaj graliśmy ^^ Ładnie wymiatasz w Squad Deathmatchu:D A tak nawiasem...jaki tryb gramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuntosz82 82 0 Napisano 27 Marzec 2010 Gramy Rush i podłączać HS!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 27 Marzec 2010 szkoda że się nie zapisałem ale może jakoś się wepchnę :tongue:jak bym miał hs to byście się tak śmiali że nie mogli trafiać we wroga:biggrin: I tak nie trafiamy :beee: Ale jeńców nie bierzemy!!!!! Nie będzie okazji. Ale jak ktoś mi podpierdzieli nieśmiertelnik to się nieźle zdenerwuje :tongue: Ok idę grzać pada, ps i łąduję hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splesh 5 Napisano 27 Marzec 2010 Ja niestety odpadam :( Sobota w moim przypadku nie jest najlepszym dniem na takie ustawki... Ale mam nadzieję, że kiedyś się uda ;) Tak więc moje miejsce zajmuje NERVUS_PL i aktualna lista wygląda tak: 1. KUNTOSZ ( HS- JEST) 2. gierej1993 (HS- JEST) 3. okonio (HS-JEST) 4. arcadiush (HS-JEST) 5. Olas__14 (HS - JEST) 6. MoriOmega 7. mrowa607 8. KrwawaRyba (HS jest) 9.E2rd (HS jest) 10.karolmistz (HS jest) 11. milusass (HS JEST) 12. S1CKB0Y_85 ( HS JEST ) -> poprawione PSNid zamiast O jest 0 ;] 1. DizzY-WolF 2. Th3r0xPL (HS-JEST) 3. m0rph_pl (skilla nie ma ;p - HS-JEST) 4. pwntronic3000 5. maximusdak 6. luke_mik (HS - jest) 7. GooZaLaPL ( HS - Jest ) 8. NERVUS_PL ( HS - jest) 9.Fraquency(hs myśle ze bedzie) 10. Z_Y_W_Y (HS jest) 11. ketnik hs jest 12. Marqus_Pirx HS obecny LISTA ZASTĘPCZA: 1.panmistrz (HS jest) 2. Croul_PL (HS jest, czas w sobote tez powinien byc 3. DJYano - HS jest 4. holek_ (HS jest) 5. Sithon__pl (HS jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 27 Marzec 2010 ja zostaję to maksymalnie 00:30 także po tym czasie na pewno będzie mógł ktoś wskoczyć na serwer ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 27 Marzec 2010 Jako, ze ludzie pewnie beda odpadac co jakis czas z roznych powodow to jak mozecie dajcie znac reszcie na forum. Przy konsoli pewnie nikt nie bedzie czekal 3h na zaproszenie z listy rezerwowej a tak jak ktos walnie posta, to szybko sie odpali konsole i jazda ;) Z drugiej strony pewnie juz wszyscy zainteresowani na serwerach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonio 0 Napisano 27 Marzec 2010 Wbijać jak narazie tylko jest 15! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 27 Marzec 2010 Wam też zwiesiła się konsola przy rozwiązaniu grupy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 27 Marzec 2010 tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 27 Marzec 2010 moze jakies zaproszenie? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 27 Marzec 2010 moze jakies zaproszenie? ;-) Musimy cierpliwie czekac:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach