emzu 0 Napisano 29 Marzec 2010 Nick: embzu HS będzie niedługo, a póki co, zaczynam ogarniać :) Dodawać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktor89 0 Napisano 29 Marzec 2010 moze by tak zagrać w środe wieczorem?? nigdy nie zakładałem gry więc nie chcę się za to brać ale chętnie zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 30 Marzec 2010 moze by tak zagrać w środe wieczorem?? nigdy nie zakładałem gry więc nie chcę się za to brać ale chętnie zagram A Liga Mistrzów??? Barcelona,Messi....??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 30 Marzec 2010 A Liga Mistrzów??? Barcelona,Messi....??? otóż to. dziś off od bf ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 30 Marzec 2010 otóż to. dziś off od bf ;) Dlaczego przecież Barca gra 31 czyli jutro. Chyba że oglądasz inne mecze ligi mistrzów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 30 Marzec 2010 a właśnie, nie skojarzyłem. ale dziś na pewno też jakiś zobacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 30 Marzec 2010 Dlaczego przecież Barca gra 31 czyli jutro. Chyba że oglądasz inne mecze ligi mistrzów A dziś Wielki United!!!!!! Nie,nie....dziś rządzi Rooney&Spółka!!! I marzy mi się finał Barcelona-Manchester...Messi kontra Rooney...uff!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 30 Marzec 2010 dziś rządzi Rooney&Spółka!!! hue hue :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 30 Marzec 2010 Ja chętnie pogram ID: KisielQ PS. Mam HS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) Witam! Gadki szmatki widzę ;) a może byśmy tak coś zagrali? :P W środe Liga Mistrzów, w czwartek co prawda Liga Europejska (o 21:05), ale sam tylko skróty po 23:00 na Polsacie Futbol oglądam, więc może chętni się znajdą :) Wielki czwartek godz. 20:00, zapisy w systemie "kopiuj, wklej i dopisz się". Nawiasem mówiąc, patrząc na Wasze avatary możemy zagrać Barcelona vs Reszta Świata hehe ;) [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1. 2. 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. 2. ... 5. PS. Jakby ktoś chciał pohostować i będzie na 100% to piszcie ;) Edytowane 31 Marzec 2010 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1. 2. 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. 2. ... 5. Jeśli znajdą się chętni, można by zagrać i dziś :) Edytowane 31 Marzec 2010 przez ultimatume Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1. 2. 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. ... 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1. 2. 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) ... 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyrzelek 3 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2. 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) ... 5. Co do tekstu "[RoW] - Rest of World buahaha" się zobaczy kto się pośmieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) ... 5. Edytowane 31 Marzec 2010 przez Lucius_Ver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) ... 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) ... 5. Edytowane 31 Marzec 2010 przez Ronni_92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzielec 0 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) ... 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 31 Marzec 2010 Zgłupiałem troszkę w co gramy? :D:D [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5. mrowa607(hs jest) 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3. ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) czwartek o 20 dla przypomnienia data 01.04.2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5.mrowa607(hs jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3.wegiel (HS - jest) ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) ... 5. Edytowane 31 Marzec 2010 przez wegiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 31 Marzec 2010 Oczywiscie gramy RUSH. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polarbear_pl 0 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5.mrowa607(hs jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3.wegiel (HS - jest) ... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) 4. polarbear_pl (HS jest) 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5.mrowa607(hs jest) 6. holek_ (HS jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3.wegiel (HS - jest) 4... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) 4. polarbear_pl (HS jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5.mrowa607(hs jest) 6. holek_ (HS jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3.wegiel (HS - jest) 4... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) 4. polarbear_pl (HS jest) 5. matison14 (HS jest, ale nie wiem czy dam rade tak wcześcnie ;/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 31 Marzec 2010 [FCB] 1. arcadiush (HS mam, ale coś mi szwankuje) 2. ultimatume2 (HOST) (HS jest) 3. Ron_PL (HS jest) 4. genail (HS jest) 5.mrowa607(hs jest) 6. holek_ (HS jest) 7. LosDejfidos (HS jest) ... 12. [RoW] - Rest of World buahaha 1.strzygocki (HS jest) 2.luke_mik (HS - jest) 3.wegiel (HS - jest) 4... 12. Ławka rezerwowych (dla tych co chcą, ale nie wiedzą czy będą mogli) 1. Z_Y_W_Y (HS jest) 2. HaKaU (słuchawka co siem do niej muwi i wsyscy mnie słyszom i ja ich też- JEST) 3. buggarek (HS jest) 4. polarbear_pl (HS jest) 5. matison14 (HS jest, ale nie wiem czy dam rade tak wcześcnie ;/) Ustawka jutro (czwartek) o 20 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach