hanti 15 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) Firefox podwoił posta Edytowane 28 Marzec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 28 Marzec 2010 no panowie gralo sie swietnie, pierwszy raz jak patrzylem na minimape przy spawnie to 12kropek lecialo na M-COM :). Po naszej stronie jakies kiepskie zgranie bylo 1 raz robilem respa na harbor patrze a apache stoi ;o takze marnowalismy co nieco potencjal ale i tak gralo mi sie lepiej niz na 90% publicow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 28 Marzec 2010 W tygodniu mógłbym zagrac jakaś ustawke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 28 Marzec 2010 Jak by było miejsce na następnej ustawce to sie pisze HS oczywiście jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) W tygodniu mógłbym zagrac jakaś ustawke :) Świetnie , wolne ponoć zaczyna się od środy Akurat we środę ja odpadam z wiadomych powodów co nie Dizzy ? :biggrin: Zyggi Jak wspinasz się na wzniesienie i widzisz jak na wprost twojej flanki biegnie grupa żołnierzy z czołgiem na czele to zdajesz sobie sprawę czym naprawdę jest BF . Jeszcze takich widoków na publicach nie uświadczyłem Edytowane 28 Marzec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 28 Marzec 2010 Powiem tak - JA CHCE JESZCZE!!! Dawno sie tak dobrze nie bawilem przy BFie, nie pamietam kiedy ostatnio widzialem taka rozpierduche, dzieki za gre panowie bylo naprawde miodnie. Mam pytanie, czy byliby chetni, zeby czesciej grac ustawki niz raz na tydzien?? Albo jak za czasowe KZ2 - nawet codziennie? ;) Jestem ZA! Tylko następnym razem fajnie byłoby widzieć listę squadu, posłuchać więcej niż 1 osoby no i pograć trochę dłużej ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 28 Marzec 2010 Zyggi Jak wspinasz się na wzniesienie i widzisz jak na wprost twojej flanki biegnie grupa żołnierzy z czołgiem na czele to zdajesz sobie sprawę czym naprawdę jest BF . Jeszcze takich widoków na publicach nie uświadczyłem no na czacie squadu juz mowilem ze zapomnialem zaminowac xD, wczesniej tyle razy pekali na tych minach myslalem ze nie przyjada :D zreszta juz swietowalismy wygrana runde xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 28 Marzec 2010 Jestem ZA! Tylko następnym razem fajnie byłoby widzieć listę squadu, Otóż to!!! Co z tą widocznością squadu??? Dlaczego raz jest a raz nie ma??? Bug??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 28 Marzec 2010 Jestem za, tylko napiszcie kiedy gramy i o której :thumbsup: Na Port Valdez w pewnym momencie wbiegam na wznieśnienie i co widzę 4 snajperów rodem z obrazka Rokkyu no uśmiałem się niemiłośiernie :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spitfire 2 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) Jestem ZA! Tylko następnym razem fajnie byłoby widzieć listę squadu, Otóż to!!! Co z tą widocznością squadu??? Dlaczego raz jest a raz nie ma??? Bug??? Prawdopodobnie w momencie jak się podłączałeś wszystkie 4'ki były zajęte więc wrzuciło Cię do gry bez squad'u. Wtedy masz voice chat z wszystkimi ludźmi bez drużyn. Wyjście 1: spróbować z pod Start'u po jakimś czasie znaleźć sobie squad, wyjście 2: założyć sobie własny squad z opcją public i czekać aż ktoś się dołączy. Pozdrawiam. Edytowane 28 Marzec 2010 przez Spitfire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 28 Marzec 2010 Dzięki....kumam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 28 Marzec 2010 To kiedy ustawka w tygodniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) No i kilka słów ode mnie. Mimo - jak zwykle - trudnego początku i jak zwykle z przyczyn technicznych, a gościa z DICE/EA mają problem bo M60 za mocne <lol>, potem było już tylko lepiej. Dobijająca akcja na Valpalariso - 5 tiketów - Wrrrrrrr - odbiłem sobie obroną Arica Harbour - nie ma to jak rozwalić czołg z pełną obsadą i dwoma reperującymi go inżynierami :D Ogólnie miałem wrażenie, że Druga strona była ociupinkę lepiej zorganizowana - Valaplariso i Port Valdez to doskonały przykład. Nieźle nas pozamiataliście. Ogólnie było "full pro", zabawnie, czasem stresująco - Valpalariso, oj Valpalariso, ku...y leciały przez HSa - no i musze sie przyznac iz czasem brakowało mi reconów - oh bosze niemożliwe że to piszę. I polecam się na przyszłość. PS. I lekcja wyniesiona z wczorajszej ustaweczki: Nie nawal z RPG7 w czołg naprawiany przez dwóch inżynierów :thumbsup: PS2. Co do ustawki w tygodniu, proponuje aby osoba chętna do "zapraszania" ustaliła datę, godzinę i inne. Co by potem nie robić offtopu z cyklu: a kto, a co, kiedy, a jak, a mogę. Sprecyzujcie co i jak, może uda mi się podpiąć - niestety arbajt, arbajt. Edytowane 28 Marzec 2010 przez Mori Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 28 Marzec 2010 Spitfire gratuluję jako jedyny grałeś Reconem. ŻENUA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) A nie chcielibyście zagrać tak ps3site vs NTB? Szukamy chętnych do treningów, lecz niestety każdy odrzuca nasze propozycje zmierzenia się w Bad Company 2. Najwidoczniej się nas boją czy coś :P Można by zagrać 12 vs 12, tak więc... ktoś chętny? Termin oraz godzina do ustalenia. Najlepiej w weekendy. Edytowane 28 Marzec 2010 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spitfire 2 Napisano 28 Marzec 2010 Spitfire gratuluję jako jedyny grałeś Reconem. ŻENUA Hmm... Grałem maksymalnie dwa kwadranse nie kampiąc bynajmniej w krzakach więc nie specjalnie wiem jaki masz problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 28 Marzec 2010 Hmm... Grałem maksymalnie dwa kwadranse nie kampiąc bynajmniej w krzakach więc nie specjalnie wiem jaki masz problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 28 Marzec 2010 Swoja droga, ktory to tak ladnie helikopterem latal na porcie koszac atakujacych? :D Smutne jest to, ze jeden helikopter moze decydowac o calej rozgrywce :P Obie strony powinny dostawac maszyny latajace. Nie ma to jak walka w powietrzu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 28 Marzec 2010 Swoja droga, ktory to tak ladnie helikopterem latal na porcie koszac atakujacych? :D Smutne jest to, ze jeden helikopter moze decydowac o calej rozgrywce :P Obie strony powinny dostawac maszyny latajace. Nie ma to jak walka w powietrzu :D zamysl projektantow mapy byl taki zeby stopniowac trudnosc atakujacym, co wyszlo w sumie bardzo dobrze btw. 2x zestrzelilem apacha z dizzym i zywym wiec chyba o nich ci chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) @Azifrea: Przepraszam, wiem, ze to bylo okrutne, ale jak bronic to za wszelka cene :P Edytowane 28 Marzec 2010 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szoker 0 Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) Gralem dzis chwilke i musze przyznac ze bajer Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez Szoker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 28 Marzec 2010 kto teraz bedzie grał bo sie nudze id:pawciokratos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarkazm 0 Napisano 29 Marzec 2010 id sarkazm01 jak narazie brak hs ale niebawem to nadrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejec1 1 Napisano 29 Marzec 2010 id ejec1 Gram wieczorami niestety na razie bez Hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaRith 1 Napisano 29 Marzec 2010 id MaRith_PL Headset - w tej chwili słaby, do środy będzie Sonego... Dostępność wieczory, oraz weekendy. Dodawać z dopiskiem BF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach