tymonr1 0 Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Ja równie popykam. ID: tymonr1 HS: Jest Dodajcie do znajomych:) Edytowane 10 Luty 2011 przez tymonr1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kameleonik 0 Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) Szukam 3 bardzo dobry snajperów do squadu. Gramy Tylko na hardcore zwykły/vietnam. Znam wszystkie campy sniper spoty itp. Średnio mam 30/5 k/d ze snajperem używając mojich camp. Bedziemy wysadzac sie w niebo z quadów, jeździć czołgiem po pionowej scianie, skakać z helikoptera na najwyższe punkty na mapie a reszty dowiecie sie później. Wymagania: 1. Jedna platyna z snajpy 2. Wszystkie odblokowane snajperki 3. Odblokowane miny/upgrade do enginnera 4. Head Set 5. Dzieciakom mówimy NIE!. 6. Umiejetnosc latania helikopterem (aby dostac sie na campy/drzewa) PSN ID: Kameleonik HeadSet. YES 2 gol platinium stars i 1 platinium m95 WE WANT YOU FOR A NAVY! Edytowane 15 Styczeń 2011 przez Kameleonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 15 Styczeń 2011 2 gol platinium stars i 1 platinium m95 'Mistrzu snajpy' a wiesz, że można mieć tylko jedną platynę z każdej broni? A nawet jeżeli 2 tysiące killi liczysz jako drugą to i tak sporo ci do tego brakuje. Z M95 też platyny nie widzę. Twoje K/D nijak się ma do tego co piszesz. Niezły kłamczuch z ciebie. Pytanie tylko komu chcesz tym zaimponować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyry1 2 Napisano 15 Styczeń 2011 panowie moze jakas konkretna szybka ustawka dobrych graczy bo na serwerach puchy straszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Styczeń 2011 Jak ktoś chętny na ustawkę w zdobyciu trophy "Airkill", czyli killa z heli to niech piszę na PSN i działamy! ;) PSNid: haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 16 Styczeń 2011 Kto zrobi ze mną chętnie trofeum Et Tu, Brute ? Chętnych pisać na PSN(Artikam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maystersztyk 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Z kilkoma userami miałem już przyjemność grać, z niektórymi już prawie regularnie :) ale jakby co to się przypominam maystersztyk HS: jest Vietnam: jest (ale jakoś nie podchodzi mi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riwiera 0 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Szukam 3 bardzo dobry snajperów do squadu. Gramy Tylko na hardcore zwykły/vietnam. Znam wszystkie campy sniper spoty itp. Błagam, nie chciałbym grać z takimi ludźmi na serwerze. Brak śmigłowca bo jacyś idioci zabieraliby śmigłowiec, żeby sobie dolecieć do "sniper spotów". Ja chętnie pogram w BFa! W tych dniach to 17:00 - 23:00, pn-nd ;) Doświadczenie dosyć duże, gram równocześnie i na PS3 i x360 (na tym drugim mam 39lv). Headset: Są - jeden bezprzewodowy, drugi przewodowy :P PSN ID: Rivriet UWAGA! Jeśli mnie już dodajecie, wymagam od was headseta! Nie będę grał z ludźmi bez komunikacji głosowej bo... to się mija z celem, przyjemność ta sama jakbym grał z amerykańskimi randomami... Edytowane 16 Styczeń 2011 przez Riwiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronaldo7 1 Napisano 16 Styczeń 2011 Chętnie pogram na podstawce , PSN: Xalen9 . Dodawac i zapraszac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewosz 2 Napisano 17 Styczeń 2011 Ja chętnie - będę wieczorem dzisiaj około 20.00 - mój nick Gniewosz Jak ktoś chętny na ustawkę w zdobyciu trophy "Airkill", czyli killa z heli to niech piszę na PSN i działamy! ;) PSNid: haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Witam PSN ID: Secato-R mam HS i Vietnam :P zapraszam do znajomych. P.S tylko HC Edytowane 19 Styczeń 2011 przez Secator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipCee 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Witam PSN ID: Secato-R mam HS i Vietnam :P zapraszam do znajomych. P.S tylko HC Możesz dodać też mnie. Ogólnie przypominam się jakby co: nick psn: FilipCee gram prawie wszystkimi klasami (zmaksowane all oprócz medyka), dodatek Vietnam też jest. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pplcanfly 0 Napisano 22 Styczeń 2011 ID: pplcanfly HS: true Vietnam: true Pogralbym rekreacyjnie, bez cisnien;) Ustawki na trofea itp - to nie dla mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominiqpl 9 Napisano 22 Styczeń 2011 A ktoś z was gra jeszcze w killzone 2 po multi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edd 0 Napisano 22 Styczeń 2011 ID: Eddoner HS: Posiadam :) Z checia zagram dla dobrej zabawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasquess 0 Napisano 23 Styczeń 2011 dziękuję wszystkim z wczorajszej ustawki za wspólną zabawę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 23 Styczeń 2011 ID:radek_fk HS:posiadam vietnam jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 23 Styczeń 2011 Witam! Byłby ktoś chętny na wspólne granie na ONSLAUGHT-cie w trybie hardcore? Brakują mi tylko trofea z Isla Inocentes i Pustyni Atacamy, ale jeśli komuś brakują inne mogę z chęcią pomóc ;) PSN ID: IsaoPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orange 0 Napisano 25 Styczeń 2011 ID: Orange1987 hs jest z chęcią zagram, proszę o dodanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HiniolPL 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Bardzo chętnie zagram z ludzmi z forum, wróciłem teraz po prawie 6 miesięcznej przerwie. PSN: HiniolPL HS: Jest Vietnam: Nie Pozdrawiam Hiniol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levko 0 Napisano 26 Styczeń 2011 O! Nareszcie jakieś polskie twarze w tej grze :) Chętnie bym popykał też coś razem, headset w planach, w ciągu 2-3tygodni powinien być. PSN: levvko (podwójne "v" gwoli ścisłości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manki 0 Napisano 26 Styczeń 2011 chętnie pogram PSN:MankiPL HS: Mam Vietnam : nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 27 Styczeń 2011 Ja również chętny. ID: JB_007-Q_o_S HS: mam Vietnam: nie Najlepiej na Hardcorze i na tych mapkach, co były od początku (Arica Harbor, White Pass, Laguna Presa, Isla Innocents) Zapraszajcie do znajomych. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 28 Styczeń 2011 Dopiero od przedwczoraj zacząłem grać, ale można mnie już zapraszać. Chętny na trofea jak i na wspólną zabawę :) Wszystkie DLC są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 28 Styczeń 2011 Gram od dwóch dni ale mam ogarnięcie z bety (tej zamkniętej jak i otwartej) Liczę na dojrzałych graczy i pracę w zespole ;) Luźna i pozytywna atmosfera gwarantowana hehehe ;D PSN ID: Halik123 Headset: Obecny Vietnam: Brak Czekam na zapki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach