kusiek 5 Napisano 2 Czerwiec 2011 zaczynam przygode z bc2 i chętnie pograłbym z kimś kto się na tym zna i ma ochotę wprowadzić do gry świeżaka headset jest psn: kusiek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liquid_Snake 122 Napisano 2 Czerwiec 2011 Login: x__Supas__x Klasa: Głównie Engi i Medic (ale jak trzeba to potrafie sie dostosować) Headset: Jest, zdarza sie rzucić bluzgiem - ale komu sie nie zdarza:D Vietnam: Jest i lubie:) Gram: praktycznie codziennie Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRRoT 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) Jak ktoś chce pograć w BBC2 to dodajcie mnie do znajomych gram zazwyczaj w porach popołudniowych i wieczornych ID: MjaRRotM Edytowane 5 Czerwiec 2011 przez JaRRoT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokol27je 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 Nick PSN – sokol27je HS – Tak Poziom w grze – 13 Skill w grze – przystepny Trofea – nie mam zdania Wiek – 22 czas gry- głownie wieczory 20-02 Zaproszenia – tylko od konkretnych osób wysyłać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 5 Czerwiec 2011 Nick PSN – Piotrassss86 HS – NIE Skill w grze – nawet nie jest zle Vietnam - nie,jeszcze nie Wiek – 24 czas gry- popoludnia i wekeend caly czas Zaproszenia – wysylac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel210 2 Napisano 6 Czerwiec 2011 Chętnie pogram, czekam na zaproszenia. Nick: Ela_Pawel210 HS: nie mam (gram jak rodzinka śpi, więc i tak by się nie przydał;)) Skill: robię postępy;) Vietnam: jest gram: wieczorami od 22:30 do 1, w weekendy do oporu;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) PSN ID: DominoPS HS: jest LVL: 33 Wiek: 20 Skill: Myślę, że całkiem przyzwoity :-) Preferuję tryb RUSH Gram praktycznie codziennie - najczęściej wieczory Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez DominoPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 16 Czerwiec 2011 Brakuje nam 1 osoby na ustawkę w dodatku Onslaught. Mamy zamiar go przejść na poziomie trudności hardcore dla trofeów i wspólnej zabawy. Termin: sobota, 10:30 rano. Chętnych proszę o pisanie na moje psn id: komornik96. HS obowiązkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StonePit 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 PSN ID: StonePit Lvl: 13 HS: Jak trzeba to będzie Wiek: 30 Gram wieczorami od ok 21 Rush hardcore. Chętnie pogram z Polakami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja też jestem chętna do gry. Zapraszajcie. Gram zazwyczaj po godzinie 20tej. Pozdrawiam!:rolleyes: nick: wojtasik650 Wiek: 21 Headset: jest Level: 39 Pisać chętnie pogram na ustawkach ! Edytowane 23 Czerwiec 2011 przez aguniagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jezior 0 Napisano 23 Czerwiec 2011 Zaczynam i chętnie pogram z rodakami. Headset jest, nie mam jeszcze Vietnamu. ID: Jezior_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 23 Czerwiec 2011 Ja też jestem chętna do gry. Zapraszajcie. Gram zazwyczaj po godzinie 20tej. Pozdrawiam!:rolleyes: nick: wojtasik650 Wiek: 21 Headset: jest Level: 39 Pisać chętnie pogram na ustawkach ! Widze ze nastepna maniaczka w BC2 ;p Brakuje nam 1 osoby na ustawkę w dodatku Onslaught. Mamy zamiar go przejść na poziomie trudności hardcore dla trofeów i wspólnej zabawy. Termin: sobota, 10:30 rano. Chętnych proszę o pisanie na moje psn id: komornik96. HS obowiązkowy. Nie wiem w jaki sposob sie tam bawiliscie ale najlepiej zaczac od razu od hardcore wtedy wpadaja oby dwa trofy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miodo 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Nick: MIODO_PL Headset: TAK Vietnam: NIE Wiek: 21 Początkujący, gram dopiero 2 dni(nie licząc zeszłorocznego dema). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam. Kto się pisze na dzisiejszą ustawkę w BT2??? Tylko na noże ? Pisać na gg 3471715 PSNid: wojtasik650 (gram na koncie chłopaka) Headset: jest Wiek: 21 LVL:40 Widze ze nastepna maniaczka w BC2 ;p Jaka tam ze mnie maniaczka! :-) Nie wiem w jaki sposob sie tam bawiliscie ale najlepiej zaczac od razu od hardcore wtedy wpadaja oby dwa trofy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PL_Kosiarz 6 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam. Kto się pisze na dzisiejszą ustawkę w BT2??? Tylko na noże ? Pisać na gg 3471715 PSNid: wojtasik650 (gram na koncie chłopaka) Headset: jest Wiek: 21 LVL:40 Ja się piszę , choć nie do końca pewne . A o której godzinnie ustawka ?? PSNid : PL_Kosiarz Wiek : 16 LVL : 50 HS : JEST Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez PL_Kosiarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 27 Czerwiec 2011 Hehe, chyba znowu pewien troll zawitał na forum ;) Nie, żebym się czepiał ale kiedyś wojtasik650 dołączył przez przypadek do mnie i do nemene i to było dziecko 13-14 lat, po czym szybko się ulotniło. Coś mało wiarygodna historia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PL_Kosiarz 6 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) szlachcic to kobieta grałem z koleżanką wojtasik nie raz więc nie ma żadnych obaw ... Więc zapisuj się żeby było kogo pokosić.... Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez PL_Kosiarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabel1987 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Ja tez szukam ludzi do pogrania w BC2 moj psn id : diabel1987 , headset jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 27 Czerwiec 2011 Hehe, chyba znowu pewien troll zawitał na forum ;) Nie, żebym się czepiał ale kiedyś wojtasik650 dołączył przez przypadek do mnie i do nemene i to było dziecko 13-14 lat, po czym szybko się ulotniło. Coś mało wiarygodna historia :) Ha Ha Ha Ha Ha dziecko 13 lat, człowieku jeżeli słowo "troll", było skierowane do mnie to ty jesteś DZIECIAKIEM ! nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja od przyszłego tygodnia w godzinach 9-15 i 19+ jestem. Nick: PredatorsPL Niestety nie mam HS ale reaguję na rozkazy :D Jeśli ktoś chętny pisać na PW. Gram inżynierem i medykiem. Assalut jak trzeba (wszystko odblokowane) Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez PredatorsPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Spodziewajcie sie ze michalek zalozy nowe konto ;) Zapene tutaj jak i na PSN. Wracajac do tematu ;) Kiedy ta ustawka i z kim ??:> Wiek: Kilka wiosenek przezylem HS: Oryginalne gowno sony.... Nick: Taki jak tutaj Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 27 Czerwiec 2011 Uparliście się na Michała jak by Wam nie wiadomo ile krzywdy łódką narobił :thumbsup: Inni tu robią TB i inne wjazdy typu bluzgi na PSN i jakoś bana czy od mend nie są wyzywani . Nie bronie go ale widzę że tu jest sztuczne pompowanie na siłę kosztem drugiego , ale jak już w innym temacie pisałem są tu klubiki i wolę pozostać nie zrzeszonym i stać z boku i obserwować te historie :thumbsup: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Jak nie znasz dokladnie sytuacji to sie nie wypowiadaj :thumbsup: :thumbsup: No i nie mam zielonego pojecia o jaka lodke Tobie chodzi Raczej zaden z tutejszych moderatorow nie gral z tym czlowiekiem ;p Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 27 Czerwiec 2011 Heh to też nie powinieneś sie wypowiadać bo nie znasz sytuacji z łódką 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cola225 4 Napisano 27 Czerwiec 2011 he he :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach