Turus 16 Napisano 24 Czerwiec 2010 Szkoda, że animacje dalej są nie najlpesze. Szczególnie to widac na zbliżeniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Czerwiec 2010 Są? Widać? Jakiś przykład? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 24 Czerwiec 2010 Podbijam pytania :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei86PL 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 Kolega już grał w nowego PES`a, że tak pisze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 24 Czerwiec 2010 Kolega zwyczajnie nabija posty, stąd takie rzeczy piszę. Zresztą, nie tylko na tym forum tak robi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 26 Czerwiec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Czerwiec 2010 Jestem zadowolony. Wygląda na to, że faktycznie łaczenie (płynne przejście) animacji zaistniało w serii PES (imho jedyna dotychczasowa przewaga FIFy nad serią KONAMI). Co więcej, podania prezentują się symaptycznie, szczególnym optymizmem napawa to jak piłkarze reagują na zagrywane piłki (dotychczasowe zachowania grajków w PESie mogły zirytować). Najbardziej zaskoczyło mnie to co wprowadzono do gry w obronie. Spowolnienie przeciwnika, bieg tyłem do bramki, coś pięknego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 26 Czerwiec 2010 Kolega zwyczajnie nabija posty, stąd takie rzeczy piszę. Zresztą, nie tylko na tym forum tak robi ;) Że co ? Daruj sobie takie teksty. Wyraźnie widać na tym filmiku, że animacja zawodników nie jest najwyższej klasy. Szczególnie to widać na zbliżeniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisałeś to. Ja ponawiam pytania. Jest? Widać to? Jakiś przykład? BTW co znaczy, że nie jest najwyższej klasy? Porównujesz to do czegoś, czy o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 26 Czerwiec 2010 (edytowane) Jest. Widać to wyraźnie. Przykładowo na tym trailerze co wstawił DAK w okolicy 45 sekundy zawodnik wyrzuca piłkę z autu. Animacja tego rzutu wygląda brzydko. Gdzieś 1:10 pokazane sa animacje cieszenia się i walki bark w bark, biegu, wślizgów itd. które wyglądają strasznie sztywnie. Porównać to wystarczy do FIFY po czym od razu widac kto ile czasu spędził używając mo-cap'u Edytowane 26 Czerwiec 2010 przez Turus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Czerwiec 2010 Jest. Widać to wyraźnie. Przykładowo na tym trailerze co wstawił DAK w okolicy 45 sekundy zawodnik wyrzuca piłkę z autu. Animacja tego rzutu wygląda brzydko. Gdzieś 1:10 pokazane sa animacje cieszenia się i walki bark w bark, biegu, wślizgów itd. które wyglądają strasznie sztywnie. Porównać to wystarczy do FIFY po czym od razu widac kto ile czasu spędził używając mo-cap'u Wrzutka z autu wygląda brzydko? 0_o Koleś jest diablo realistyczny w swoich ruchach... A co do kwestii cieszynek, walki, kiwek, itd., to wybacz, ale nie zgodzę się, a ostatnie zdanie sugeruje, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Przyznaję, że w porównaniu do wyluzowanych ludzików z gry EA, to co pokazało KONAMI wygląda na sztywną grę, ale tak właśnie to wygląda w rzeczywistości na boisku. Włacz mecze MŚ i porównaj sobie to z filmikiem z PESa. Wyluzowanych piłkarzyków jak w FIFie nie ma, bo tak się nie poruszają prawdziwi gracze. Nie twierdzę, że PES 2011 będzie miał mega realistyczne ruchy postaci, ale bliżej im do tego niż konkurencyjnej grze. BTW nadal EA nie poradziło sobie z murawą, po której piłkarze poruszają się jak po betonie (nie wgłebiają się w murawę, a po niej suną/widać korki u gracza, który stoi na murawie). Tak czy siak bardzo mnie cieszy, że na rynku mamy dwie mocne, zróżnicowane gry piłkarskie, bo konkurencja, to najlepsze co może spotka nas graczy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALOL997 1 Napisano 27 Czerwiec 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=dsAoC_K9yII Ten chlopak ma duzo racji to trzeba przyznac, widac ze konami nie uczy sie na bledach, a szkoda bo od 3 lat czekam na grywalnego PESa na miare tego chociazby z PS2, jest to filmik z bety ale jestem pewny ze to wszystko bedzie w wersji finalnej, a wiec moze PES 12 oby............... Edytowane 27 Czerwiec 2010 przez ALOL997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 27 Czerwiec 2010 Tak się utarło, że nowy PES = crap. Ja ostatnio sobie porównałem uwielbiany przez wszystkich PES6 z 2010 i w nowy grało mi się przyjemniej. Jest parę dziwnych rozwiązań, ale w edycję 2010 można bez problemowo grać i sprawia to dużą frajdę, a czepianie się detali na pół roku przed premierą 2011 nie ma sensu. Dla mnie powinni mocno poprawić tylko podania trójkątem, bo niemal w 100% przypadków są one za mocne i napastnik nie ma szans do nich dojść przed bramkarzem i auty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 27 Czerwiec 2010 Wrzutka z autu wygląda brzydko? 0_o Koleś jest diablo realistyczny w swoich ruchach... A co do kwestii cieszynek, walki, kiwek, itd., to wybacz, ale nie zgodzę się, a ostatnie zdanie sugeruje, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Przyznaję, że w porównaniu do wyluzowanych ludzików z gry EA, to co pokazało KONAMI wygląda na sztywną grę, ale tak właśnie to wygląda w rzeczywistości na boisku. Włacz mecze MŚ i porównaj sobie to z filmikiem z PESa. Wyluzowanych piłkarzyków jak w FIFie nie ma, bo tak się nie poruszają prawdziwi gracze. Nie twierdzę, że PES 2011 będzie miał mega realistyczne ruchy postaci, ale bliżej im do tego niż konkurencyjnej grze. BTW nadal EA nie poradziło sobie z murawą, po której piłkarze poruszają się jak po betonie (nie wgłebiają się w murawę, a po niej suną/widać korki u gracza, który stoi na murawie). Tak czy siak bardzo mnie cieszy, że na rynku mamy dwie mocne, zróżnicowane gry piłkarskie, bo konkurencja, to najlepsze co może spotka nas graczy. ;) W tych ruchach nie ma za grosz realizmu, zaowdnicy porusząją się aby mieli jakieś kije w tyłku. Szczerze mówiąc to jesteś pierwszą osobą, którą spotkałem i pisze, że animacje w FIFie są złe a w PESie dobre. Wystrarczy poczytać recenzje choćby ostatnich wersji obu gier. Tam w większości recenzenci mają takie samo zdanie jak ja. Co gorsze po filmikach z nowego PESa nie widac aby nastąpiły jakieś duże zmiany w animacji w porównaniu do wersji 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 27 Czerwiec 2010 Wrzutka z autu wygląda brzydko? 0_o Koleś jest diablo realistyczny w swoich ruchach... A co do kwestii cieszynek, walki, kiwek, itd., to wybacz, ale nie zgodzę się, a ostatnie zdanie sugeruje, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Przyznaję, że w porównaniu do wyluzowanych ludzików z gry EA, to co pokazało KONAMI wygląda na sztywną grę, ale tak właśnie to wygląda w rzeczywistości na boisku. Włacz mecze MŚ i porównaj sobie to z filmikiem z PESa. Wyluzowanych piłkarzyków jak w FIFie nie ma, bo tak się nie poruszają prawdziwi gracze. Nie twierdzę, że PES 2011 będzie miał mega realistyczne ruchy postaci, ale bliżej im do tego niż konkurencyjnej grze. BTW nadal EA nie poradziło sobie z murawą, po której piłkarze poruszają się jak po betonie (nie wgłebiają się w murawę, a po niej suną/widać korki u gracza, który stoi na murawie). Tak czy siak bardzo mnie cieszy, że na rynku mamy dwie mocne, zróżnicowane gry piłkarskie, bo konkurencja, to najlepsze co może spotka nas graczy. ;) Nie rozumiem co masz na mysli przez wyluzowane ludziki, PES z (jak dotad) z sztucznymi animacjami ma wygladac jak prawdziwy mecz, a fifa nie? Tworzysz paradoks, bo animacje na mocapie sa tymi z prawdziwego zycia, a mowisz, ze zawodnicy sie tak nie poruszaja. Najpierw piszesz, ze tak jak wyglada PES tak wyglada gra na boisku, a potem idzie zdanie o tym, ze PES nie bedzie mial mega realistycznych animacji. Czyli PES jest realistyczny w soim braku realizmu? Pozniej opowiadasz o murawie i nie wbijajacych sie korkach, to raczej jakis desperacki argument, ktory nie jest zwiazany z dyskusja o animacji. To co pokazuje PES11 jest o nieblo lepsze od tegorocznej odslony, ale jest nadal sztywne, nie mowie, ze nie bedzie sie dobrze gralo, ale ja jednak pozostane wyluzowanym pilkarzykiem do czasu, gdy sam nie zagram w przyszloroczna wersje i nie poczuje tego realizmu na wlasnej skorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Czerwiec 2010 (edytowane) Ten chlopak ma duzo racji to trzeba przyznac, widac ze konami nie uczy sie na bledach, a szkoda bo od 3 lat czekam na grywalnego PESa na miare tego chociazby z PS2, jest to filmik z bety ale jestem pewny ze to wszystko bedzie w wersji finalnej, a wiec moze PES 12 oby............... Pokazujesz stary filmik, na którym widać elementy/błedy/braki, które nie istnieją w obecnie pokazywanych materiałach. Słowem, o tym filmiku, jako argumencie w dyskusji, można zapomnieć, bo to przeszłość. Tak się utarło, że nowy PES = crap. Ja ostatnio sobie porównałem uwielbiany przez wszystkich PES6 z 2010 i w nowy grało mi się przyjemniej. Jest parę dziwnych rozwiązań, ale w edycję 2010 można bez problemowo grać i sprawia to dużą frajdę, a czepianie się detali na pół roku przed premierą 2011 nie ma sensu. Dla mnie powinni mocno poprawić tylko podania trójkątem, bo niemal w 100% przypadków są one za mocne i napastnik nie ma szans do nich dojść przed bramkarzem i auty. Pisałem o tym wcześniej. Imho PES6 nie jest w niczym lepszy od takiego PES2009. Ta seria sie zbytio nie zmienia, na 100% nie na minus. "Specy" ukuli takie twierdzenie i wciskają je gdzie się da. Niektórzy to łykają, ale fani (zwany przez przeciwników "fanbojami") nadal się cieszą rozgrywką, która nic nie straciła na jakości od czasów PSXa. Kłopot też w tym, ze w celu zadowolenia mas, należy być pod każdym względem lepszym od konkurencji. A masy wybierają licencje, głośny marketing i pozornie lepsze/efektowniejsze animacje, które począwszy od biegu są nierealistyczne, acz wyluzowane.. W tych ruchach nie ma za grosz realizmu, zaowdnicy porusząją się aby mieli jakieś kije w tyłku. Szczerze mówiąc to jesteś pierwszą osobą, którą spotkałem i pisze, że animacje w FIFie są złe a w PESie dobre. Wystrarczy poczytać recenzje choćby ostatnich wersji obu gier. Tam w większości recenzenci mają takie samo zdanie jak ja. Co gorsze po filmikach z nowego PESa nie widac aby nastąpiły jakieś duże zmiany w animacji w porównaniu do wersji 10 Nie jestem pierwszą, wystarczy przejrzeć wątki o PESach na tym forum. ;) Co więcej, nie musisz się ze mną zgadzać. Masz swoje zdania, z którym się nie zgadzam i vice versa, dlatego nasz dyskusja nie ma sensu. Nie dojdziemy do konsensusu. Podawanie argumentu o recenzentach jest idiotyczne. BTW skąd pewność, że Twoja opinia jest faktycznie Twoją, a nie ukształtowaną na podstawie wypocin "speców". Swoją drogą, to, że według recenzji jakis tytuł jest gówniany, nie znaczy wcale, że tak jest i na odwrót. Ile to razy maksymalnie ocenianana gra była straszną kichą, a zjechana przez sprzedajnych "speców" (wiemy o łapówkarstwie recenzentów) gra okazywała się niesamowitym tytułem. Koso i wielu recenzentów pisze momentami takie bzdury, ze głowa mała. Ten sam element w PESie opisują jako wadę, a w FIFie jako wielką zaletę. Chore. Sugerowanie sie tak nieobiektywnymi wynurzeniami jest sporym naiwniactwem. BTW oglądałeś program na HYPERze poświęcony serii FIFA, kedy to Koso ekscytował się rewelacyjnością tej serii, którą jeszcze 4 lata temu mieszał z błotem? To jest osoba, której zdaniem można się sugerować? Ile reklam PESa widzicie w TV, w gazetach, magazynach branżowych, na ulicach? A gdzie nie widzicie FIFY? Reklama dźwignią handlu. Tak się kształtuje opinię publiczną. Nie rozumiem co masz na mysli przez wyluzowane ludziki, PES z (jak dotad) z sztucznymi animacjami ma wygladac jak prawdziwy mecz, a fifa nie? Tworzysz paradoks, bo animacje na mocapie sa tymi z prawdziwego zycia, a mowisz, ze zawodnicy sie tak nie poruszaja. Najpierw piszesz, ze tak jak wyglada PES tak wyglada gra na boisku, a potem idzie zdanie o tym, ze PES nie bedzie mial mega realistycznych animacji. Czyli PES jest realistyczny w soim braku realizmu? Pozniej opowiadasz o murawie i nie wbijajacych sie korkach, to raczej jakis desperacki argument, ktory nie jest zwiazany z dyskusja o animacji. To co pokazuje PES11 jest o nieblo lepsze od tegorocznej odslony, ale jest nadal sztywne, nie mowie, ze nie bedzie sie dobrze gralo, ale ja jednak pozostane wyluzowanym pilkarzykiem do czasu, gdy sam nie zagram w przyszloroczna wersje i nie poczuje tego realizmu na wlasnej skorze. Nie, FIFA nie wygląda jak prawdziwy mecz. To, ze na MŚ puszczają wiele fauli bezkarnie nie znaczy, ze tak sie gra w piłkę. Przypomnij sobie filmik reklamujący FIFkę 10. Koleś w polu karnym wyskakuje na półtora metra i z półobrotu uderza w piłkę nogą, przy okazji kosząc głowę przeciwnika i to jest reklamowane jako realizm. Co gorsza, masy to łykają, choć sami widzą jak to wygląda. Paradoks? Bzdura. Mo-cap odzwierciedla ruchy piłkarzy w konkretnych sytuacjach (rewelacyny bieg, wrzutki z autu, kopnięcia, kiwki, itd.), ale żadna gra nie odda wszystkich możliwych sytuacji boiskowych i właśnie dlatego napisałem, że nie będzie mega realistyczny. Ludziki w PESie2011 ruszają się rewelacyjnie, ale nie ma czegoś takiego, ze podczas dryblingu traci równowagę i musi się postarać, żeby nie zaliczyć gleby, co pokazanoby odpowiednią animację (może jakieś podparcie się na murawie). Ani PES, ani FIFA nie mają takich cudów i długo mieć nie będą. Reasumując, imho PESowskie animacje są super i znacznie bardziej mi się podobają niz te z FIFki, ale do 100% realizmu daleka droga. Co do trawy, wybacz, ale to, ze z czymś się nie zgadzasz, nie znaczy, że argument jest "desperacki". Imho jedyną przewagą FIFY było łaczenie poszczególnych animacji, ale w tym roku ten aspekt znika. Słowem, imho nie ma najmniejszego powodu by uzać, ze FIFka jest w jakikolwiek sposób lepsza od gry KONAMI, BTW czy tak was boli, ze komuś się PES podoba i cieszy sie na jego nową odsłonę, która przentuje się bardzo przyzwoicie, że aż musicie robić nagonkę, wklejać stare filmiki z wczesnej, roboczej wersji? Fani FIFy będą grać w grę EA, a PESowcy wybiorą produkt KONAMI i bardzo dobrze. Konkurencja to dobrodziejstwo. Edytowane 27 Czerwiec 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 27 Czerwiec 2010 Nie boli to ze komus sie podoba PES, bo jestem fanem PES'a grajacym w Fife, ale twoje argumenty dla mnie sa nijakie, jesli bys powiedzial, ze tobie bardziej sie podobaja animacje z PES'a to nic bym nie wtracil do dyskusji, w koncu to twoje zdanie. Ale mowiac, ze PES ma lepsze animacje niz Fifa, to za razi w oczy. Co do wspomnianej animacji wykopu, ta animacja sie nie zdarza w grze, byc moze z niej zrezygnowali, albo ja sie na nia nie natykam. A animacje w mocapie, ktore wymieniles, skladaja sie na gre wlasciwa (bieg, kopniecia, tricki, drybling), a to, ze nie oddaja kazdej systuacji to chyba normalne w koncu to gra, ale jesli to wszystko zostalo utworzone za pomoca motion capture to chyba realizm w tym jest, do tego dochodza jeszcze usprawnione i nowe animacje z FIFA RPA WC. A co do sedziowania, to nie ma wplywu na to jak wyglada mecz, to jest decyzja podejmowana przez CPU, ale na sama gre i jak ona wyglada, w PES'ie tez decyzje sadziow zadziwialy, ale o tym nie wspominasz. PS W rozmowie o animacjach, rzucasz argument nie zwiazany z animacjami, w jakis sposob oczerniajacy produkt konkurencji i to nie wyglada desperacko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Czerwiec 2010 (edytowane) Wypowiedzi są moje, bo niby czyje mają być. Dziwne, prawda? ;) Ale dobrze, niech będzie: "Wszystkie moje wypowiedzi są moje i przedstawiają moje własne opinie i zdanie na dany temat". Lepiej? IMHO FIFA ma niewiele wspólnego z czymkolwiek co nazywa się piłką nozną. Gra w której zdobywanie piłki opiera się na przepchnięciu przeciwnika, bieganie po niewymiarowym boisku, które jest płaskie, a piłkarze unoszą się na źdżbłach trawy, nic nie wnoszące grzebanie w taktyce, wszysycy piłkarze o tej samej sylwetce (tegoroczna FIFKA mam mieć to co PES ma od zawsze, czyli różne figury grajków. Oczywiście fani FIFY się strasznie podjarali, ale nie zająknęli się, ze to jest dopiero nadganianie konkurencji) jest kpiną, którą się broni, bo recenzenci uznaja FIFĘ za najlepsza kopanke na konsole. Animacje takie jak ten niesamowity strzał z połowy boiska, , albocudo numer 2 pokazują realizm i fachowość tej niesamowitej gry, ale to PES jest sztywny i badziewny. Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi odnośnie mo-capu? To raz jeszcze. PES ma rewelacyjną animacje, a tak to przynajmniej wygląda na filmikach, ale ŻADNA gra piłkarska nie osiągnęła pełnego realizmu, bo jest to awykonalne. Gra nie będzie wyglądała tak jak prawdziwy mecz, bo niezbędnej mocy obliczeniowej nie ma żaden sprzęt domowej rozrywki elektronicznej. Usprawienia animacji w FIFie są jak najbardziej wielkim pozytywem i bardzo powinny cieszyć fanów gry EA, ale to temat o PESie. Powtarzam imho PES ma lepsze animacje, ale nie zmuszam Cię do zmiany zdania i nie chcę się tu spierać. Wyraziłem swoje zdanie, Ty swoje i gitara. ;) Dlaczego wyskakujesz z sędziowaniem? Przez przytoczony wyskok w polu karnym? Chodziło mi o realizm, a nie jakość sędziowania, bo ta w żadnej z gier nie jest poprawna. Gdybym miał dyskutować o pracy arbitrów, to bym wspomniał o bykach panów w czerni w jednej i w drugiej grze, choć uważam (znowu moje zdanie. :P), że ich praca w PESie jest lepsza. Edytowane 28 Czerwiec 2010 przez KopaczK 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 27 Czerwiec 2010 (edytowane) "IMHO FIFA ma niewiele wspólnego z czymkolwiek co nazywa się piłką nozną. Gra w której zdobywanie piłki opiera się na przepchnięciu przeciwnika, bieganie po niewymiarowym boisku, które jest płaskie, a piłkarze unoszą się na źdżbłach trawy, nic nie wnoszące grzebanie w taktyce, wszysycy piłkarze o tej samej sylwetce (tegoroczna FIFKA mam mieć to co PES ma od zawsze, czyli różne figury grajków. Oczywiście fani FIFY się strasznie podjarali, ale nie zająknęli się, ze to jest dopiero nadganianie konkurencji) jest kpiną, którą się broni, bo recenzenci uznaja FIFĘ za najlepsza kopanke na konsole. Animacje takie jak ten niesamowity strzał z połowy boiska pokazują realizm i fachowość tej niesamowitej gry, ale to PES jest sztywny i badziewny. " Hehehehe widac jak sie nadajesz do dyskusji. Jesli obronca nie przepycha sie z napastnikiem to co ma robic sypac mu platki kwiatow pod nogi? A w PESie co knypek przebiega przez obroncow jak przez maslo i mimo kontaktu fizycznego nic nie moga mu zrobic. Boiska, zeczywiscie w PESie pelen realizm, trawa jak zywa, korki sie wbijaja... Taktyka w fifie nie istnieje bla bla bla. Tak w fifie wszyscy sa tego samego wzrostu i maja ta sama wage... Pokazujesz jakiegos buga z kopnieciem z fify 09 i robisz wielkie halo, poszukaj sobie filmikow z PES'a 10 jak przezucaja zawodnicy pilke na drugie skrzydlo animacja nie maja nic wspolnego z kopniecie. Szczerze po tym poscie [proszę bez argumentów personalnych] a grze konkurencji nawet nie poswieciles czasu. No ale niestety tak wyszlo, ze twoja uwielbiona gra musi doganiac konkurencje, to tylko siwadczy o jej wielkosci. Edytowane 27 Czerwiec 2010 przez kill j.w 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Czerwiec 2010 Temat do kłótni o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą jest TU Dalsze próby offtopu w tym temacie zostaną stosownie nagrodzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Czerwiec 2010 Jest jakakolwiek informacja dotycząca daty wypuszczenia demka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav 1 Napisano 28 Czerwiec 2010 (edytowane) wszysycy piłkarze o tej samej sylwetce (tegoroczna FIFKA mam mieć to co PES ma od zawsze' date=' czyli różne figury grajków. Oczywiście fani FIFY się strasznie podjarali, ale nie zająknęli się, ze to jest dopiero nadganianie konkurencji[/quote']No tak. Nie ma to jak cudowne sylwetki piłkarzy z PESa z wielkimi dupskami i przerośniętymi udami. Jak co roku - KopaczK vs Reszta Świata. Czekam na demko, chociaż wiem, że nawet jeżeli będzie słabe, to KopaczK powie, że to tylko demko i czeka na opinie tych, którzy kupią pełną wersję. Co do ostatniego posta - żadnej informacji na razie nie ma. Edytowane 28 Czerwiec 2010 przez rav Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 28 Czerwiec 2010 Mieli zatrzęsienie frajdy. Super zabawa. Fajnie by było, gdyby komentator czytał nazwiska stworzonych grajków. rav>>> W PESie można zrobić dowolnego piłkarza, od sylwetki począwszy i o to chodzi. Kontra reszta świata? Nie wydaje mi się, ostatecznie jakieś plusy za posty dostaję, czyli ktoś jeszcze się ze mną zgadza. BTW nie przekonuję CIę do niczego, więc sie nie stresuj. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 28 Czerwiec 2010 Jak co roku - KopaczK vs Reszta Świata. Szejk jest po jasnej stronie mocy :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 30 Czerwiec 2010 (edytowane) powiem jedno... jesli w pesie nie podokladaja kolejnych lig (chociaz 2 np bundesligi i ligi portugalskiej/greckiej) albo przynajmniej nie zrobia kolejnych szczebli obecnych lig, nie bedzie mozliwosci zaczynania BaL od jakis druzyn drugoligowych albo nie bd mozna edytowac skladow lig w BaL to nie kupie tej czesci za rzadne skarby... kupilem 2010 i nie jestem rozczarowany... co wiecej do tej pory gram... ale po co mi druga taka sama pilka nozna? fify na pewno nie kupie... ost fifa w jaka gralem to 2003... ktora jeszcze byla jako taka... odkad dosiadlem sie do pesa 3 grywam tylko i wylacznie w produkt konami... oczywiscie zeby nie bylo ze sie napinam czy cos... co rocznie spr fife liczac ze pojdzie w str pesa jesli chodzi o grywalnosc... Edytowane 30 Czerwiec 2010 przez Gracz7MU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach