SLIWA_PL 1 Napisano 1 Listopad 2010 (edytowane) Nie no jeśli chodzi o panenke to karne są naprawdę świetne ale na początku też się głowiłem jak tutaj strzelać. Tylko jak jest z obroną karnych bo mój bramkarz coś się nie kwapi do rzucania w dany róg który mu karzę :D Edytowane 1 Listopad 2010 przez SLIWA_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 2 Listopad 2010 A mnie się właśnie podobają karne w tegorocznej edycji PESa. Można je wykonywać na różne sposoby np. precyzyjny strzał po ziemi, "bomba" nie do obrony pod poprzeczke, czy podcinka w stylu Panenki (ten ostatni szczególnie przypadł mi do gustu :D ) Powinieneś raczej zrobić na odwrót: najpierw update od Konami, później OF. Ale jeżeli już skopiowałeś wszystkie pliki z OFa, to spróbuj zrobić tak: -uruchom grę -wejdź w extra content i upewnij się że nie ma do pobrania nowej aktualizacji -wejdź w Edit Mode i wybierz Save (aby nadpisać plik Edit Data) -wyłącz grę -ponownie skopiuj tylko jeden plik Edit Data z OFa (jeżeli pozostałe pliki kopiowałeś to powinny być już zapisane na Twojej konsoli) na swoją PS3 (Gra -> Narzędzie Zapisanych Danych -> USB) -uruchom grę Niestety, nadal to samo, może spróbuje usunać patcha od konami i wgrac jeszcze raz, moze to pomoze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MessiahFCB 0 Napisano 2 Listopad 2010 Wczesniej pisalem panowie o zamiarze zakupu wlasnie PES`a gdyż jestem laikiem w grach prosilem o doradzenie itd. Jednak jeszcze jedno pytanie. Czytajac forum i wasze wypowiedzi dostrzeglem cos o : BLES 20 i 21..co to jest ? jak sie dowiedziec jaki sie ma ? i co to ma do PES`a ? Pozdrawiam i prosze o wyrozumialosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hungry_Maniac 1 Napisano 2 Listopad 2010 Pytanie pewnie banalne dla weteranów PESa. Chodzi o zastosowanie klawisza "kwadrat" przy odbiorzez piłki tzw. przywołanie kumpla z druzyny do presingu. Dokładnie jak to robić. Wystarczy raz nacisnąć kwadrat i partner z druzyny zostanie przywołany czy trzeba go trzymać cały czas? A może należy go wcisnąć i trzymać razem z X ? No i oczywiście pytanko czy to stosujecie i czy jest skuteczne. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 2 Listopad 2010 siemano, macie jakies spoko chantsy z ligi angielskiej ? i czy wogole pod ps3 da sie wrzucac tego typu sprawy ?pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 2 Listopad 2010 siemano, macie jakies spoko chantsy z ligi angielskiej ? i czy wogole pod ps3 da sie wrzucac tego typu sprawy ?pozdr. Stronę wcześniej dawałem cały zestaw chantsów + instrukcje wgranie. Wystarczy wysilić się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 2 Listopad 2010 Stronę wcześniej dawałem cały zestaw chantsów + instrukcje wgranie. Wystarczy wysilić się. dzieki wielkie lons, rozumiem ze przyspiewki nie ma znaczenia wersja bles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Listopad 2010 Pytanie pewnie banalne dla weteranów PESa. Chodzi o zastosowanie klawisza "kwadrat" przy odbiorzez piłki tzw. przywołanie kumpla z druzyny do presingu. Dokładnie jak to robić. Wystarczy raz nacisnąć kwadrat i partner z druzyny zostanie przywołany czy trzeba go trzymać cały czas? A może należy go wcisnąć i trzymać razem z X ? No i oczywiście pytanko czy to stosujecie i czy jest skuteczne. Pozdrawiam. Trzeba trzymac :square: przez caly czas kiedy chcesz zeby drugi zawodnik cisnal. Jak puscisz to odpusci. :x: nie trzeba trzymac. Jest to skuteczne jak sie dobrze stosuje. Przydaje sie do generalnego wywierania presji na przeciwnej druzynie. Albo jak leci kontra skrzydlem i jednym obronca biegniesz w strone swojej bramki zebu przeciac droge, a drugim cisniesz presje zeby gonil tego z pilka i mozesz przelaczyc na tego co cisnie w ostatniej chwili zeby samemu sprobowac zabrac pilke (bo na presji rzadko sam zabiera), i jak cos to masz jeszcze do dyspozycji tego ktorym biegles na poczatku. Namotalem troche ale ma to sens :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hungry_Maniac 1 Napisano 2 Listopad 2010 Trzeba trzymac :square: przez caly czas kiedy chcesz zeby drugi zawodnik cisnal. Jak puscisz to odpusci. :x: nie trzeba trzymac. Jest to skuteczne jak sie dobrze stosuje. Przydaje sie do generalnego wywierania presji na przeciwnej druzynie. Albo jak leci kontra skrzydlem i jednym obronca biegniesz w strone swojej bramki zebu przeciac droge, a drugim cisniesz presje zeby gonil tego z pilka i mozesz przelaczyc na tego co cisnie w ostatniej chwili zeby samemu sprobowac zabrac pilke (bo na presji rzadko sam zabiera), i jak cos to masz jeszcze do dyspozycji tego ktorym biegles na poczatku. Namotalem troche ale ma to sens :) I właśnie o taką odpowiedź mi chodziło . Dzięki i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 2 Listopad 2010 dzieki wielkie lons, rozumiem ze przyspiewki nie ma znaczenia wersja bles ? Wersja BLES nie ma znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemas 0 Napisano 2 Listopad 2010 Pisze poraz trzeci i nie moge uzyskac odpowiedzic co to za forum wiec ponowie pytanie w jaki sposob moge stworzyc druzyne MASTAR LIGI zeby nia grac online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 2 Listopad 2010 (edytowane) to pytanie jest tak glupie, ze nikomu sie nie chce na nie odpowiadac. A jak jestes za glupi aby pograc w MLO, to daj sobie spokoj z graniem w gry i najlepiej skoncz ze soba. Pozdrawiam Edytowane 2 Listopad 2010 przez Maty15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLIWA_PL 1 Napisano 2 Listopad 2010 (edytowane) Pisze poraz trzeci i nie moge uzyskac odpowiedzic co to za forum wiec ponowie pytanie w jaki sposob moge stworzyc druzyne MASTAR LIGI zeby nia grac online Zajebiste pytanie <lol2> po prostu wchodzisz do Master Ligi i dajesz new i tam sobie tworzysz co chcesz chyba to jest logiczne że nie dajesz wtedy trybu online :D Edytowane 2 Listopad 2010 przez SLIWA_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan-nol 0 Napisano 2 Listopad 2010 ponawiam pytanie a ja mam pytanko czy w trybie kariery jak gra jednym zawodniki w jakims klubie mozna wybrac granie na pozycji bramkarza? bo wiem ze kiedys, w poprzednich wersja PESa mozna bylo grac na kazdej pozycji tylko nie natej.slyszalem i gdzies czytalem ze niby bedzie mozna grac bramkarzem, ale wole sie dowiedziec czy oby napewno mozna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz200992 1 Napisano 2 Listopad 2010 (edytowane) są tu chętni do zagrania w ligę w PES 2011 na konsole? jak tak to zgłaszajcie się w linku podanym niżej, gdy uzbiera się większa liczba osób to taka liga pewnie powstanie oto ten link: http://forum.pesleag...ic,89670.0.html zapraszam też do rejestracji i do dyskusji na najlepszym forum o grze pro evloution soccer: http://forum.pesleag...oard,753.0.html Edytowane 2 Listopad 2010 przez lukasz200992 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StefanKKS 1 Napisano 3 Listopad 2010 ponawiam pytanie a ja mam pytanko czy w trybie kariery jak gra jednym zawodniki w jakims klubie mozna wybrac granie na pozycji bramkarza? bo wiem ze kiedys, w poprzednich wersja PESa mozna bylo grac na kazdej pozycji tylko nie natej.slyszalem i gdzies czytalem ze niby bedzie mozna grac bramkarzem, ale wole sie dowiedziec czy oby napewno mozna. Grać bramkarzem w trybie kariery nie można. Możesz wybrać każdą inną pozycję (obrońca, pomocnik, napastnik). Ale jeżeli na siłe chcesz grać bramkarzem to przed meczem wybierasz w sterowaniu - zmiane zawodnika na un-assisted (manual), w trakcie meczu wciskasz :l1: + :r3: , ustawiasz sobie kamere na "player" i voila! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turi 0 Napisano 3 Listopad 2010 Otóż wie ktoś czy mozna znależc instrukcje po polsku i czy mozna w jakis sposób wgrac jezyk anglieski do gry pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 3 Listopad 2010 Otóż wie ktoś czy mozna znależc instrukcje po polsku i czy mozna w jakis sposób wgrac jezyk anglieski do gry pozdro Z instrukcją to nie wiem , ale z językiem ---> niewykonalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 4 Listopad 2010 Otóż wie ktoś czy mozna znależc instrukcje po polsku i czy mozna w jakis sposób wgrac jezyk anglieski do gry pozdro W edycji 2010 w wersji na PC instrukcja była po polsku, może w tym roku jest podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaxel 0 Napisano 5 Listopad 2010 Chcialbym sobie uaktualnic PES2011 na PS3 bez podpinania sie do internetu z kad moge pobrac to uaktualnienie DLC zeby wgrac z pendriva.Boje sie zeby konsola nie zaktualizowala softu teraz mam 3.41 i chce zeby taki pozostal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Listopad 2010 o to chodzi ze nie mozesz. zreszta po co ci najnowsze dlc jak i tak po siecie bez softu 3.50 nie pograsz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 5 Listopad 2010 o to chodzi ze nie mozesz. zreszta po co ci najnowsze dlc jak i tak po siecie bez softu 3.50 nie pograsz? Oczywistym jest, że używa przesławnego pendriva. W tym przypadku nie może zaktualizować softu bo to ustrojstwo przestanie działać. Niezrozumiałe dla mnie jest kupowanie gier typu PES i niegranie online. Cóż co kto lubi........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Listopad 2010 Oczywistym jest, że używa przesławnego pendriva. W tym przypadku nie może zaktualizować softu bo to ustrojstwo przestanie działać. Niezrozumiałe dla mnie jest kupowanie gier typu PES i niegranie online. Cóż co kto lubi........ dla tego wlasnie z ironia napisalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 6 Listopad 2010 Mam pytanie odnośni ML w nowym pesie. Czy u was także się zdażało że czołowi zawodnicy typu torres lub ronaldo odchodzili za "marne grosze"?? u mnie np w 3 sezonie torres przeszedł do Barcy za 14,5 mln Euro, pamiętam że w 10 taki transfer opiewał by na kwotę około 70 mln Euro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 6 Listopad 2010 Mam pytanie odnośni ML w nowym pesie. Czy u was także się zdażało że czołowi zawodnicy typu torres lub ronaldo odchodzili za "marne grosze"?? u mnie np w 3 sezonie torres przeszedł do Barcy za 14,5 mln Euro, pamiętam że w 10 taki transfer opiewał by na kwotę około 70 mln Euro... tak... teraz juz nie ma niebotycznych sum transferowych... mi najwiecej proponowal inter za rooneya 28mln Ł i chyba to jest max w grze;p no chyba ze sam na kogos wiecej wydasz ale to juz calkowicie inna bajka;p... bez zdobywania trofeow bedzie ci ciezko utrzymac zespol i sztab szkoleniowy... a wydatki na garze dla zawodnikow rosna w kazdym okienku zimowym... czesto sprawdzaj poziom zadowolenia pilkarzy... jezeli jest kiepski nie beda w formie a co za tym idzie nie przedluzysz z nimi kontraktu gdy przyjdzie na to odpowiednia pora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach