szymon1051 0 Napisano 1 Listopad 2012 Nie ma "wymaga move", tylko "PS Move wykorzystuje", czyli można grać bez niego. Nie rozumiem jak wykorzystuje ps move to nie wymaga move ? Jak rozpoznać jaka gra tylko wykorzystuje move ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 1 Listopad 2012 Jak jest napisane ze wykorzystuje Move to możesz grać też na padzie a jak jest napisane wymagane to pograsz tylko na kontrolerze Move Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon1051 0 Napisano 1 Listopad 2012 A jeszcze czym się różni little big planet 2 od little big planet 2 platinum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 1 Listopad 2012 Okładką i pudełkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Ola 3 Napisano 2 Listopad 2012 A jeszcze czym się różni little big planet 2 od little big planet 2 platinum ? Ma tam jakieś dodatkowe zabawki pomocne w grze. Nic więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 2 Listopad 2012 pożyczyłem grę od znajomego , i nie rozumiem za bardzo fenomenu tej gry , tak chodzę zbieram te "kuleczki" i jakoś mnie to za bardzo nie rajcuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Ola 3 Napisano 2 Listopad 2012 Cóż, z gustami się nie dyskutuje. Tymi dotyczącymi gier też :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Listopad 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Listopad 2012 (edytowane) Final Fantasy VII :) Edytowane 14 Listopad 2012 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 23 Listopad 2012 (edytowane) Poszukuję trzech osób do trofeum z kotwicami ;p Edytowane 23 Listopad 2012 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 23 Listopad 2012 wyslij zapro tez potrzebuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Listopad 2012 Rónież chętnie zrobie, jako że dopiero będę zaczynać przygodę z LBP2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 25 Listopad 2012 Mogę pomóc! zapraszać do znajomych! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 25 Listopad 2012 (edytowane) To może dzisiaj 20:00 1.MrStupid69 2. 3. 4. Edytowane 25 Listopad 2012 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Listopad 2012 Może koło 20? Bo F1 leci Chętni niech mi też zapro wyślą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 25 Listopad 2012 ok ja tez ogladam f1 to mi pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Grudzień 2012 LittleBigPlanet 2 załatane po raz kolejny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 19 Grudzień 2012 http://image.ceneo.pl/data/products/13968674/i-little-big-planet-2-collectors-edition.jpg Czy taka wersja gry ma język polski? Wiecie może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 19 Grudzień 2012 Nie bo nie ma tego znaczka "Gra jest w polskiej wersji językowej". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 19 Grudzień 2012 a jakbym miał wersje EU? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 19 Grudzień 2012 (edytowane) a jakbym miał wersje EU? znalazłem na ceneo.pl tą wersje kolekcjonerską co pytałeś, wszedłem do sklepu i stoi tam jak byk: wersja eng. nie wiem jak z LBP ale polska wersja jest na 100% tylko w polskim wydaniu :) ewentualnie zainteresuj się wersją cyfrową z PSS (dla informacji: w pakiecie ps+ gra jest za darmo (tylko musisz mieć wykupiony ps+ (czasowo jest za 146zł /mormalnie 195/)) Edytowane 19 Grudzień 2012 przez Singularity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 20 Grudzień 2012 Ja też potrzebuje pomocy z moim zagraniami na mioim levelu i z kotwiczkami, plus mam pytanie czy po aktualizacji levela liczba ,,unikalnych graczy'' potrzebnych do pucharka naliczana jest na nowo? a Twoj PSN login to ................? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeremikiler 0 Napisano 21 Grudzień 2012 Mój nick na psn to gekon1970. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 21 Grudzień 2012 Panowie, umawiajcie się w dziale on-line bo robicie burdel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 28 Grudzień 2012 Czy dodatek do obslugi move to jest ten w PSS za 26zl? Czy moze sciagnie sie sam, za darmo? Bo jak trzeba zaplacic to gra idzie na eBay! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach