Valchall 141 Napisano 20 Kwiecień 2011 Najgorsze trofeum to i tak znalezienie wszystkich znajdziek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 20 Kwiecień 2011 Najgorsze trofeum to i tak znalezienie wszystkich znajdziek. Nie, no to jest prostsze niż przejście Mrocznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oen1992 2 Napisano 17 Maj 2011 Mam pytanie przeszedł ktoś kilka razy DN i czy powraca ktoś do tej produkcji ? czy nudzi wam się po przejściu ? zastanawiam się nad tą grą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Maj 2011 Wszystkie posty dot. czego to każdy by sobie to nie wziął jak PSS wstanie, zostały usunięte. Do przeżywania tego wydarzenia macie osobny temat w dziale "Dyskusje Ogólne" i tam proszę pisać na temat, a nie w dziale dot. gry. Jak na razie tylko ostrzeżenie słowne. Dalsze niepotrzebne komentarze, riposty, itd. będę już warnował... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 17 Maj 2011 Mam pytanie przeszedł ktoś kilka razy DN i czy powraca ktoś do tej produkcji ? czy nudzi wam się po przejściu ? zastanawiam się nad tą grą Przeszedłem kilka razy na różnych poziomach trudności. Gra ma swój klimat. Wraca się do niej o ile ktoś lubi coś na pograniczu Resident Evil a dobrej masakry :). Fajnie gra się w trybie ko-operacji na 2 pady albo przez sieć. Poza tym to jedna z nielicznych gier z PSS z platyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 17 Maj 2011 Przeszedłem kilka razy na różnych poziomach trudności. Gra ma swój klimat. Wraca się do niej o ile ktoś lubi coś na pograniczu Resident Evil a dobrej masakry :). Fajnie gra się w trybie ko-operacji na 2 pady albo przez sieć. Poza tym to jedna z nielicznych gier z PSS z platyną. zgadzam sie przeszedlem razem z bratem przez siec dwa razy i myslimy o kolejnym na wyzszym poziomie trudnosci ... warto posiadac ... i platyna jest ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon-1996 5 Napisano 17 Maj 2011 Ja osobiście zdobyłem platynke z kolegą w DN i potem już jej nie odpalilem nie chciałem jej widzieć ile mnie i mojego kolegę kosztowało to nerwów przejście na mrocznym.A nie rozumiem jak można przejść tą gre w pojedynkę na nieumarłym nie rozumiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 21 Maj 2011 Jak informuje jeden z uzytkowników na forum PSX Extrame: [/url] Square Pojawił się patch do zassania (ok 170MB). Poza dodaniem dodatkowych opcji wyświetlania HUD'a i statystyk podczas checkpoint'u doszła nowa zakładka w głównym menu. A dokładniej to bezpośrednie połączenie z PSS :thumbsup: Ciekawe jakie DLC dla nas szykują, a najlepiej gdyby nie zabrakło nowych misji do przejścia, czy też nowych pukawek. Trzeba czekać na jakieś info albo do środy, gdy PSS wróci. Aha, zapomniałem o najważniejszym. Na chwilę obecną nie można grać przez sieć. Przynajmniej wczoraj jak próbowaliśmy z triboy'em to nam się nie udało, bo od razu po rozpoczęciu gry następowała utrata połączenia W lobby wszystko dobrze działało. No i została wyczyszczona statystyka o średniej ilości zebranego towaru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkamil 4 Napisano 22 Maj 2011 (edytowane) Przede wszystkim witam! Mam pytanie dotyczące trofea Double The Action , obojętnie czy grę przejdziemy przez neta czy przy jednej konsoli, trzeba zrobić to na raz, wszystkie etapy po kolei, czy można grę przerwać i kontynuować dalej. Czy może wystarczy ostatni etap przejść w co-op. Proszę o info i z góry dzięki. Edytowane 22 Maj 2011 przez szkamil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 22 Maj 2011 (edytowane) Można przerwać i później kontynuować:) W DN zbyt dużo ludzi nie gra. Skończyłem kampanię na Mrocznym zbierając kasę zamiast mnożników punktów i jestem chyba 180 w Polsce. Nie było to zbyt trudne a pozycja wysoka. Gdy zagram zbierając mnożniki wynik na pewno będzie lepszy. Zastanawiam się tylko na jakim grać poziomie trudności aby mieć najlepszy wynik. Mroczny jest trudny pewnie wiele razy się zginie i mnożnik się skasuje. Zastanawiam się nad bardzo uważną grą na normalu. Edytowane 23 Maj 2011 przez Kufir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanolot 6 Napisano 25 Maj 2011 Witajcie, czy macie problemy z grą w coop po sieci? Ja od kilku dni mam tak że jak gram z kumplem przez sieć to włącza się dany poziom, pokazuje planszę wraz z postaciami lecz tylko jak się któryś z nas ruszy od razu robi disconnect :-( Co ciekwae jeśłi robisz coś innego niż ruch postacią np. strzelanie, kopanie to nic się nie rozłącza, wykonanie ruchu = disconnect.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 2 Czerwiec 2011 Co-op przez neta dla ilu jest ludzi maksymalnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 u mnie również rozłącza w trybu multiplayer, wczytuje i po kilku sekundach disconnect ;/ co jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seil 1 Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam. Mam pewniej problem z grą przez internet. Mianowicie po wyszukaniu "partner" i rozpoczęciu misji wyskakuje mi komunikat "Utracono połączenie" Na 100% to nie jest wina mojego łącza ponieważ w inne gry gram normalnie. Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Aha, widzę, że nie tylko ja mam ten problem Edytowane 5 Czerwiec 2011 przez seil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 6 Czerwiec 2011 (edytowane) Skończyłem kampanię na Mrocznym zbierając kasę zamiast mnożników punktów i jestem chyba 180 w Polsce. A jak można zbierać kasę zamiast mnożników ? :o I jak zrobić ten super strzał ? Bo na ekranie mi się pojawia jaki klawisz ale mam kineskopowy telewizor i nic nie widać ;/ Edytowane 6 Czerwiec 2011 przez marek1234itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crafty 0 Napisano 6 Czerwiec 2011 Witam , próbuję ze znajomym pograc co-op, jak tylko ktoś zrobi krok od razu zrywa połączenie, czy ktoś wie o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Czerwiec 2011 A jak można zbierać kasę zamiast mnożników ? :o I jak zrobić ten super strzał ? Bo na ekranie mi się pojawia jaki klawisz ale mam kineskopowy telewizor i nic nie widać ;/ Super strzał - przytrzymaj klawisz zwykłego strzału ...bodajże R1 ... działa chyba tylko z podstawową spluwką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 7 Czerwiec 2011 A jak można zbierać kasę zamiast mnożników ? :o I jak zrobić ten super strzał ? Bo na ekranie mi się pojawia jaki klawisz ale mam kineskopowy telewizor i nic nie widać ;/ Możesz otwierać bagażniki samochodów, z nich zawsze kasa leci. A super strzał robisz trzymając R1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Czerwiec 2011 A jak można zbierać kasę zamiast mnożników ? :o poczekaj az skrzynka mrugnie na : zolto = kasa czerwono = mnoznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 7 Czerwiec 2011 Powiedzcie mi jak na 4 levelu wejść na tą platformę i wjechać do góry , próbowałem aż do teraz i nie mam siły już , dobre 2 godziny tłuke ten fragment , zawsze mnie ubiją przy tej platformie , oglądałem filmik na youtube'ie i nic . Grę mam od wczoraj , więc też nie do końca się w niej orientuje . I w którym momencie można odpalić tą windę , żeby jechała i jak mam klikać ten komputerek pierwszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 8 Czerwiec 2011 (edytowane) Powiedzcie mi jak na 4 levelu wejść na tą platformę i wjechać do góry , próbowałem aż do teraz i nie mam siły już , dobre 2 godziny tłuke ten fragment , zawsze mnie ubiją przy tej platformie , oglądałem filmik na youtube'ie i nic . Grę mam od wczoraj , więc też nie do końca się w niej orientuje . I w którym momencie można odpalić tą windę , żeby jechała i jak mam klikać ten komputerek pierwszy ? eee, nie pamiętam momentu o którym mówisz... ale z tego co pamiętam .... to zasada jest prosta ...... walisz w "komputerek" on oczywiście się psuje.... ZOMBIEEEEEEE ...ratatatatatatatatat (jucha leje się gęsto) i wtedy znowu sruuu w ten komputerek ...... i znowu URAAAAAAAAA na zombiaki ........ i w komputer..... Ja tak miałem na cmentarzu że nie kumałem o co chodzi... i się zabarykadowałem w rogu i chyba z 3 tyś zombiaków wybiłem..... zanim się skumałem, że te "roślinki" czy cokolwiek to jest, trzeba rozwalać w tych grobowcach hehe Ja teraz walczę na normalu..... ale nadal nie mogę znaleźć całego sprzętu na mapce nr 1 , nie wspominając o reszcie heh Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez Dragio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 8 Czerwiec 2011 No spoko , a czemu mi cały czas wywala grę przez sieć , nie mogę w ogóle pograć , jedną misję mi się udało całą przejść , a tak to albo lagi albo rozłącza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 8 Czerwiec 2011 A ten cały mnożnik to do czego służy poza zwiększaniem punktacji? Mamy dzięki niemu jakieś inne profity, np większą ilość kasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 8 Czerwiec 2011 A wuj go wie , trzeba otworzyć grze jakieś porty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 8 Czerwiec 2011 ja wczoraj miałem podobny problem z rozłączaniem w momencie ruchu, przez chwilę podejrzewałem ,że to może przez head set bo wcześniej jak go nie używałem było ok. ale później i z hs dało się grac, z tym ,że głos urywał się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach