kakaroto 3892 Napisano 3 Luty 2011 jak tam w rankingu wyglada sytuacja polski? ostatnio jak patrzylem to gonilismy hiszpanie (teraz nie mam dostepu do ps3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 3 Luty 2011 jak tam w rankingu wyglada sytuacja polski? ostatnio jak patrzylem to gonilismy hiszpanie (teraz nie mam dostepu do ps3) Jesteśmy przed hiszpanią, za niemcami (5. miejsce). Czy za przejście gry w Co-opie na mrocznym dostanę ten złoty pucharek za przejście kampanii na mrocznym, czy to działa tylko w single? Jeśli nie, to szukam partnera na mrocznego, mam wprawę w grze, więc nie będę dla ciebie problemem ;) PSN ID: panmistrz PISZCIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 3 Luty 2011 Jesteśmy przed hiszpanią, za niemcami (5. miejsce). Czy za przejście gry w Co-opie na mrocznym dostanę ten złoty pucharek za przejście kampanii na mrocznym, czy to działa tylko w single? Jeśli nie, to szukam partnera na mrocznego, mam wprawę w grze, więc nie będę dla ciebie problemem ;) PSN ID: panmistrz PISZCIE! Jasne że dostaniesz pucharek za mroczny za co-pa Ja tak gram cały czas, tylko mój kompan trochę się zniechęcił już . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 4 Luty 2011 skonczylem wczoraj singla na ponurym.... nie wyobrazam sobie tego na mrocznym:( Dlatego szukam kompana do mrocznego w coopie! Moje gg: 7024994. PSN: furo252. Gram głównie po 22 w tygodniu. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demacion 0 Napisano 6 Luty 2011 Panowie ! Gra jest miodzio. Nabije jeszcze tylko śmierciotron i jest platynka ;) Chętnie pogram bo brakuje mi 30k zoombie. PSN - Szakardan Znalazłem polaka który dodał filmiki z 100% lotsu! Filmiki świetnie zmontowane i wszystko dokładnie widać. Oto link do kanału http://www.youtube.com/user/KisekiNaraku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 7 Luty 2011 Wczoraj z moim kompanem zrobiłem Mroczny , teraz jeszcze zbieractwo, śmierciotron i Platynka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meanthord 1 Napisano 12 Luty 2011 I to by bylo na tyle w kwestii patcha i dodania voice chata :(. Szkoda, ale tym samym gra przestaje dla mnie istniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 12 Luty 2011 I to by bylo na tyle w kwestii patcha i dodania voice chata :(. Szkoda, ale tym samym gra przestaje dla mnie istniec. Dla mnie po części też... Chyba już się nie doczekam tego patcha.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Knyszynski 0 Napisano 12 Luty 2011 Dla mnie po części też... Chyba już się nie doczekam tego patcha.. O co chodzi z tym patchem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 12 Luty 2011 Zaraz po wydaniu gry zapowiedzieli że dodadzą możliwość rozmowy w trakcie rozgrywki multi, jednak do tej pory opcji rozmowy nie ma, sprawa ucichła a szkoda :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 13 Luty 2011 Ile jest rozdziałów w tej grze? Swoją drogą gra jest świetna i pozwala się zrelaksować zabijając hordy zombie po ciężkim dniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 13 Luty 2011 10 poziomów/rozdziałów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej 0 Napisano 19 Luty 2011 czesc gram juz troche w dead nation ale nie mam z kim pograc w co-op :) moj nick guanabanakupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 19 Luty 2011 ile waży DN??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Luty 2011 ile waży DN??? Masz problemy? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 19 Luty 2011 Masz problemy? :unsure: z twardym dyskiem mało miejsca i nie wiem, która gra więcej zajmuje. A ty zamiast głupio pytać mógłbyś odpowiedzieć jeśli wiesz. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Luty 2011 1434 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 19 Luty 2011 1434 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Knyszynski 0 Napisano 20 Luty 2011 Strasznie mi się podoba gra, ale jestem w niej niebywale cienki. Utknąłem chyba w piątym etapie i się męczę niemiłosiernie Jednak jeszcze się nie poddaje, twardym trzeba być! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IDX3 0 Napisano 22 Luty 2011 Witam serdecznie.Poszukuje chętnej osoby do gry w multi,chodzi konkretnie o pomoc w przejśćiu na mrocznym poziomie trudności. ... Zawsze chętny, moj psnid: IDX3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 23 Luty 2011 Hehe, no i jest pierwsza platynka i w dodatku ustrzelona samodzielnie w DN. Fajna gra, z chęcią będę do niej wracał. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Knyszynski 0 Napisano 23 Luty 2011 Hehe, no i jest pierwsza platynka i w dodatku ustrzelona samodzielnie w DN. Fajna gra, z chęcią będę do niej wracał. Pozdrawiam B) Szacun, ja chyba nie dam rady sam nabić platyny, jeżeli w ogolę mi się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Hehe, no i jest pierwsza platynka i w dodatku ustrzelona samodzielnie w DN. Fajna gra, z chęcią będę do niej wracał. Pozdrawiam B) No no to tym bardziej się na leżą gratulacje . Ja Platynę w DN robiłem z kolegą i nie wyobrażam sobie robić jej sam hehe . Edytowane 23 Luty 2011 przez Wojtekg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 23 Luty 2011 Może ktoś podać jak wyglądamy w rankingu? :) Jak spory kawałek czasu temu zaglądałem to byliśmy na mocnym 5 miejscu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Knyszynski 0 Napisano 23 Luty 2011 Może ktoś podać jak wyglądamy w rankingu? :) Jak spory kawałek czasu temu zaglądałem to byliśmy na mocnym 5 miejscu :) jak dobrze pamiętam dalej 5. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach