Struggler 45 Napisano 4 Listopad 2012 dobra ,to też zostane na hardzie żeby nie wyjść na ...miękkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 4 Listopad 2012 Jak będziesz eksplorował miasto i zaglądał w każdy kąt to apteczek ci nie zabraknie, ja na hardzie w połowie gry miałem około 15 zalegających apteczek ale dosłownie lizałem ściany nic mi nie mogło umknąć . Jak będziesz przebiegał przez lokacje to będziesz miał problem na 100% . Co do walki to pamiętaj że to my jesteśmy mięsem armatnim a ucieczka często jest najlepszym rozwiązaniem . Pod L2 masz locka, bardzo przydatne . No i najważniejsza kwestia to zrobić 1 Q w komisariacie wtedy eksploracja jest o wiele spokojniejsza, jest mniej przeciwników . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Listopad 2012 Właśnie wchodzę do komisariatu,mam już 4h na liczniku,nie spieszę się i chciałbym uniknąć sytuacji kiedy nie bedę w stanie przebuszować wszystkich lokacji.Zaczeły się problemy z eksploracją dopiero na ulicy przy komisariacie(Nie chce spojlerować dlaczego ) A Lock bardzo przydatna rzecz,dowiedziałem się z Twojego posta wcześniej-sama gra nie ma jako takiego tutoriala co do walki. Do tej pory wybiłem 3 wiedzmy ,za albinosy nawet się nie zabieram. W każdym razie dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Listopad 2012 Trafiłem do biblioteki,trochę się tu męczę;) Czy to jest dobra droga do tego gościa którego słyszę w radiu i czy będę mógł wrócić do swobodnej eksploracji Sh? Zostało mi parę questów do odbębnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 4 Listopad 2012 (edytowane) Tak, dobra. Będziesz mógł eksplorować dalej - po epizodzie w tym budynku zyskasz zresztą dostęp do kolejnych części miasta. Generalnie możliwość swobodnej eksploracji masz do momentu w którym skorzystasz z motorówki - będziesz wiedział kiedy Edytowane 4 Listopad 2012 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 4 Listopad 2012 Ja skonczylem wlasnie biblioteke. Klimat niesamowity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 4 Listopad 2012 To prawda-klimat pierwsza liga. zagadki też są dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Listopad 2012 To prawda-klimat pierwsza liga. Jak mówiłem, tak zrobiłem i wnet swoją kopię zamówiłem :D A tak na serio to po skończeniu AC3 zabieram się (jak to wcześniej ująłem) "wreszcie" za tą gre :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 5 Listopad 2012 Ja dlugo wstrzymywalem sie przed ShD, teraz wiem ze moje obawy byly bez podstawne.Za bardzo sugerowalem sie ocenami w sieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Panowie jest patch. edit pogralem dwadziescia minut na patchu i moze to zludzenie ale wydaje mi sie ze lepiej to wszystko smiga. Edytowane 5 Listopad 2012 przez dwaduzepe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 5 Listopad 2012 Panowie jest patch. edit pogralem dwadziescia minut na patchu i moze to zludzenie ale wydaje mi sie ze lepiej to wszystko smiga. pewnie żeby zagrac z nowym patchem trzeba gre na nowo uruchomic czy moge kontynuować swoja przygodę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 5 Listopad 2012 Przecież to najzwyklejszy patch - dlaczego miałbyś niby zaczynać od nowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 5 Listopad 2012 Nie trzeba od poczatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 5 Listopad 2012 Hmm, myślałem, że później będzie ten patch, bo zacząłem Okami, Asasyna i Dead Rising, a tu by pasowało do Cichego Wzgórza wracać... Wrócę na 100%, ale najpierw pokończę co zacząłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 6 Listopad 2012 Tak sobie myslę, jak się zabiorę za drugie podejście nie chciałbym ominąć żadnego side questa, szukałem na necie jakiejś mapki z zaznaczonymi wszystkimi zadaniami pobocznymi, ale chyba coś słabo szukam, widział ktoś może coś takiego na necie? Kończę pierwsze przejście i już wiem, że od razu zaczynam drugie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 6 Listopad 2012 Dwaduzepe wpisz w google :Silent hill:Downpour Walkthrough Guide.Wczoraj znalazlem dwa fajne poradniki,jeden bodajze z ign a drugu nie pamietam ale znajde i dam znac.Wada tylko taka ze po ang. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 6 Listopad 2012 Po angielsku to nie wada, a zaleta :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 6 Listopad 2012 Dla niektorych to bariera nie do przeskoczenia:-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Listopad 2012 nie szukaj solucji dude :P , mała pomoc - questy są w tych domach gdzie w oknach światło się pali... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 6 Listopad 2012 No właśnie tak mi się wydawało, że czasami widze światło w oknach, czyli rzeczywiście tak jest, spoko, dzięki za info. Tak jak pisałem pierwsze przejście robie bez solucji, dopiero jak omine jakiegoś questa to planowałem go poszukać z drobną pomocą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 6 Listopad 2012 Ja rowniez pierwsze podejscia trzaskam bez zadnych pomocy by nie psuc sobie zabawy ale pozniej przy wbijaniu trofikow pomagamm sobie solucjami,czasem szkoda nerwow na niektore puchary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 6 Listopad 2012 własnie jestem po sesyjce w SH , jakos nie zauwazyłem zadnej różnicy po instalacji patcha zreszta co taki patch moze wniesc chyba 23mb lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 6 Listopad 2012 33 mb. jak na patcha to wystarczy. ja mam takie wrazenie ale to moze zludzenie ze gra chodzi plynniej no ale moze sobie wkrecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 6 Listopad 2012 Mam mały rebus...Wyszedłem z biblioteki po wizycie u lipnego Dja i trafiłem do kina,zgarnąłem 3 taśmy i chciałbym wrócić ponownie do biblioteki ale drzwi od garażu są zamknięte.Jest inna opcja by dostać się do biblioteki w celu dokończenia questa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 6 Listopad 2012 (edytowane) Po co chcesz wracać do biblioteki? Nie ma żadnego związanego z nią questa - to była lokacja związana ściśle z wątkiem głównym. edit Aaa, już chyba wiem co Cię w błąd wprowadziło - taśm z kina używasz na projektorze... w kinie :D Rzutnik w bibliotece był związany tylko z tamtejszą zagadką. Edytowane 6 Listopad 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach