gandihigh 2 Napisano 16 Kwiecień 2011 Koleś już od chyba dwóch miesięcy próbuje wcisnąć tą Castlevanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 18 Kwiecień 2011 Co myślicie o tym kablu -warto ? Kabel HDMI KLIK :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 20 Kwiecień 2011 (edytowane) co sądzicie o tym "zaufanym" ( 0 komentarzy) sprzedawcy: Link link2 Kurier 13 zł ogólnie wszystkie gry sprzedającego w zaskakująco niskiej ceny Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez Marcoch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 20 Kwiecień 2011 Brak odbioru osobistego a ja akurat mieszkam we Wrocławiu, więc miał bym blisko do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Kwiecień 2011 Brak odbioru osobistego, brak jakichkolwiek danych, brak możliwości płacenia przy odbiorze, brak oryginalnego zdjęcia, rażąco niska cena. Co tu można sądzić :nuke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 20 Kwiecień 2011 (edytowane) już 5 osób zaufało podejrzanej aukcji... ja mam taką samą opinię jak i Wy o tej aukcji. EDIT: Co najdziwniejsze, osoba która kupiła jako pierwsza MK (wczoraj) już wystawiła komentarz pozytywny i to jeszcze w nim jest zawarta informacja że gra szła 2 dni... Podobnie z resztą z grą SC osoba (0 komentarzy) niezwykle szybko wystawiła pozytyw. Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez Marcoch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 20 Kwiecień 2011 ten koles z komentarza o dwoch dniach to zagina czasoprzestrzen chyba.. kupil gre wieczorem 19, a rano 20 wystawia pozytywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Kwiecień 2011 co tu duzo mowic. ta aukcja to "cegła" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 20 Kwiecień 2011 może drugim kontem kupił i koma wystawił?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CeMoTTT 0 Napisano 21 Kwiecień 2011 Witam co myslicie o tym http://allegro.pl/ps3-przerobione-120-gb-latwa-obsluga-polecam-i1555022945.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 21 Kwiecień 2011 Konsola za ładnie nie wygląda. Jest przerobiona i nie ma pudła - wszystko sugeruje, że gwarancji też nie ma. A za 1000 zł już możesz mieć nową konsolę. Po prostu nie wygląda to za ciekawie, szczególnie za taką kwotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) konto ci blokną na psn ( bo przeróbka nie??) i wygląda jak by koleś zagrał raz wsadził do piwnicy na 1 rok może pół roku Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez szyma45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 21 Kwiecień 2011 konto ci blokną na psn ( bo przeróbka nie??) i wygląda jak by koleś zagrał raz wsadził do piwnicy na 1 rok może pół roku Zdarzały się przypadki, że dawali bana na konto. Zazwyczaj 'piraci' łączą się po przez jakieś hakerskie serwery do PSN i mogą sobie pograć, tylko to działa tak, że 3 dni jest i 3 dni nie ma... Ale tak jak już mówiłem konsola na pewno jest nie warta tych pieniędzy - dołoży kolega 100 zł i ma dobry zestawik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery 6 Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) ten koles z komentarza o dwoch dniach to zagina czasoprzestrzen chyba.. kupil gre wieczorem 19, a rano 20 wystawia pozytywa? Żeby być debilem to też trzeba mieć rozum :teehee:. wygląda jak by koleś zagrał raz wsadził do piwnicy na 1 rok może pół roku U mnie stary rower stojący w piwnicy wygląda lepiej po dwóch latach . Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez Ksawery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Kwiecień 2011 Witam co myslicie o tym http://allegro.pl/ps3-przerobione-120-gb-latwa-obsluga-polecam-i1555022945.html Daj Pan spokój z takim czymś...1000zł za konsolę, w dodatku przerobioną (nic nie wiadomo o banie), bez pudełka, w stanie widać jak na zdjęciu... Przecież za tą kwotę kolega może kupić nówkę.... Nad czym się tu zastanawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KupSePS3 1 Napisano 23 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/sony-dualshock-3-ps3-oryginalny-i1558467357.html http://allegro.pl/sony-dualshock-3-sixaxis-dual-shock-pad-ps3-i1571172898.html czy spokojnie mogę zamawiać pada z którejś aukcji , ponieważ nie ryzykuje i nie zamawiam z CHIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 23 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/so...1558467357.html http://allegro.pl/so...1571172898.html czy spokojnie mogę zamawiać pada z którejś aukcji , ponieważ nie ryzykuje i nie zamawiam z CHIN Spojrzałem z ciekawości na komentarze ludzi którzy kupili pada w pierwszej aukcji - zadowoleni i bez zastrzeżeń. Oceny też na 5. Myślę, że śmiało możesz kupować.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackDaniels 0 Napisano 23 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/god-of-war-iii-castlevania-gran-turismo-5-fifa2011-i1558909365.html Kolesia chyba zdrowo po... waliło:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Kwiecień 2011 666 zł. Szatańska cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 23 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/go...1558909365.html Kolesia chyba zdrowo po... waliło:) No co sprzedaje bardzo tanio zauważ że pewnie zakupił je po premierze średnio 180 zł za sztukę 180*4=720 720-666=54 Więc oszczędzasz całe 54zł nie wiem co w tym dziwnego :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 23 Kwiecień 2011 Ale to w opakowaniu zastępczym. Jestem ciekawy dlaczego wszystkie ich gry są w opakowaniu zastępczym :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prosperopro 7 Napisano 23 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam! Widzialem pady kolorowe na allegro z chin. Poszperalem troche w necie i te pady maja licencje sony poniewaz sa sprzedawane rowniez na rynku amerykanskim a jak wiadomo Sony w stanach jest strasznie uczulone na piractwo lub sygnowanie produktow ich marka. Wydaje mi sie ze te pady sa tej samej jakosci czytajac z wypowiedzi na stronach USA. Czy ktos sie orientuje co mowi na ten temat wsparcie techniczne? Bo niby Sony sprzedawalo kolorowe wersje padow w limitowanej wersji w Japonii zreszta jak to Japonia lubi byc oryginalna w wygladzie ;) Edit: Jakby nie patrzec orygin aly tez sa made in china przynajmniej moje x2 Edytowane 23 Kwiecień 2011 przez prosperopro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KupSePS3 1 Napisano 23 Kwiecień 2011 podobno te z chin to tandeta, ja wolę tu z polski zamówić za 150zł z przesyłka, płatność przy odbiorze. A nie że wydam 100zł a na końcu będę musiał jeszcze za utylizacje zapłacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prosperopro 7 Napisano 23 Kwiecień 2011 podobno te z chin to tandeta, ja wolę tu z polski zamówić za 150zł z przesyłka, płatność przy odbiorze. A nie że wydam 100zł a na końcu będę musiał jeszcze za utylizacje zapłacić No wlasnie "podobno" tez tak slyszalem ale zdziwilo mnie ze bezkarnie jest sprzedawane pod marka sony i nikt nic z tym nie robi. Czy ktos posiada takiego pada na forum i jest w stanie porwonac go z ds3? Glownie to mnie dziwi ze na e-bayu sa wystawione niektore jako manufactured in USA ;) Nieoryginalny pad na ebay ten nie jest sygnowany marka Sony Poniekad oryginalny pad na ebay a ten jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba97 1 Napisano 24 Kwiecień 2011 @up Pad, ten drugi jest stuprocentowym oryginałem dostępnym w sprzedaży. Oto dowód, samo Sony chyba się nie myli. Ogółem jeśli chce się kupić oryginał trzeba uważać, bo te na aukcjach z Hong-Kongu niby mają nadruk Sony na zdjęciach, ale z tego co opowiadali "oszukani", to co było w paczce tego nadruku nie miało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach