Castiel 262 Napisano 26 Marzec 2014 Online pass to już za 8 dni będzie sobie można wsadzić tam gdzie światło nie dochodzi. :teehee: Jeśli kogoś nie interesuje multi, a trofea to uspokajam - nie ma ani jednego trofika online więc nawet przy wyłączonych serwerach można wbijać platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 31 Maj 2014 Słuchajcie, kupiłem R3 w UK. Od razu sciąga mi patcha UK. Każdą grę, którą kupiłem tutaj miałem po Polsku i Angielsku, tylko Resistance jest angielski. Jest możliwość pobrania patcha offline? albo ustawienia języka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 1 Czerwiec 2014 Słuchajcie, kupiłem R3 w UK. Od razu sciąga mi patcha UK. Każdą grę, którą kupiłem tutaj miałem po Polsku i Angielsku, tylko Resistance jest angielski. Jest możliwość pobrania patcha offline? albo ustawienia języka? Nie wiem czy to pomoże, ale jak miałem wersje PL to wystarczyło zmienić język konsoli na ANG i miałeś język w grze po ANG. Jaki masz język w konsoli ustawiony? Może jak zmienisz na PL to w grze też Ci się zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 1 Czerwiec 2014 Nie wiem czy to pomoże, ale jak miałem wersje PL to wystarczyło zmienić język konsoli na ANG i miałeś język w grze po ANG. Jaki masz język w konsoli ustawiony? Może jak zmienisz na PL to w grze też Ci się zmieni. Niestety mam PL, ale jak pierwszy raz odpalalem gre, to z angielskiego konta, to pomyslalem, ze konsola zapamietala. Jak usuwam patch, konsola sie zwiesza stad pytalem. Nic, pogram po angielsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 1 Czerwiec 2014 Niestety mam PL, ale jak pierwszy raz odpalalem gre, to z angielskiego konta, to pomyslalem, ze konsola zapamietala. Jak usuwam patch, konsola sie zwiesza stad pytalem. Nic, pogram po angielsku. Konsola się nie zawiesza.Usuwanie danych w tej grze jest jakieś dziwne.Niedawno kasowałem dane gry oraz patcha i trwało to jakieś 30-40 minut.Na innych forach też była wzmianka o tym problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 1 Czerwiec 2014 Konsola się nie zawiesza.Usuwanie danych w tej grze jest jakieś dziwne.Niedawno kasowałem dane gry oraz patcha i trwało to jakieś 30-40 minut.Na innych forach też była wzmianka o tym problemie. Proste, Resistance 3 nie powinno sie usuwać. :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Czerwiec 2014 Jest błąd nie da się prawidłowo usunąć gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 11 Czerwiec 2014 Mam zamiar zakupić Resistance 3. Możecie mi powiedzieć jak wygląda sytuacja multi ? czy jest czynne, a jeśli tak to jak z frekwencją na serwerach ? i czy potrzebny jest online pass. Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Czerwiec 2014 Multi jest wyłączone od 28 marca 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach