InF'ernaL 61 Napisano 20 Luty 2011 Witam mam pytanie. Czy jest jakaś zasadnicza różnica między tymi butami(oprócz ceny) 1 2 czy te tańsze to są podróbki. czy tylko tamten sprzedawca cenę sobie zwiększył w celach zarobkowych. Popatrz czy przypadkiem te pierwsze to nie podróbki bo może np. w takich kolorach nie robiono tego modelu i już wiesz ;) Aczkolwiek wydaje mi się że koleś zwiększył w celach zarobkowych. @NFL Widzisz że koleś zdesperowany jest a Ty jeszcze tak mu dogryzasz :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 21 Luty 2011 Moze i zdesperowany ale pomysl ile jest stron poswieconych tej tematyce. To jest forum a grach,a takie rzeczy mozna na forach dotyczacych koszykowki zalatwic. Po 16 meczach dalem rade triple-double zrobic nadal nie moge do konca wyczuc momentu rzutu. Lista ruchow moja hirola mnie lekko przygniotla. Cos czuje, ze czasu nie starczy na nauke tego wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingpin 13 Napisano 21 Luty 2011 nadal nie moge do konca wyczuc momentu rzutu. Lista ruchow moja hirola mnie lekko przygniotla. Cos czuje, ze czasu nie starczy na nauke tego wszystkiego Jeżeli grałeś wcześniej jakąś drużyną i sposób rzutu jakiegoś zawodnika Ci dopasował, to możesz w opcjach ustawić, że twój "hiro" będzie miał identyczny rzut jak Brayant, czy inny Jordan. Ja tak zrobiłem. Na podstawowych ustawieniach mój SG machał jak cegłą, natomiast po przypisaniu sposobu rzutu Jasona Terrego, lub Carona Butlera z Dallas to normalnie inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tk000 0 Napisano 22 Luty 2011 Witam Pytanko odnosnie rzutow z wyskoku. Bardzo rzadko mi takie wpadaja co moze byc tego przyczyna? Shot Medium mam na poziomie 85, w NBA 2K10 przy takim poziomie wpadalo bardzo duzo rzutow z wyskoku. Czy tu trzeba jakos w odpowiednim momencie puscic przycisk rzutu czy dodatkowo jeszcze wychylic odpowiednio lewy drązek pada? Czy moze w NBA 2K11 trzeba dodatkowo rozwinac Shot of Dribble? Chociaz w NBA 2k11 nie rozwijalem tego skilla a pomimo to wpadalo Ma ktos moze jakies przemyslenia w tym temacie? PS. A jezeli to chodzi o ten release podczsa rzutu to czy mozna to jakos wylączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SGTMaze 2 Napisano 22 Luty 2011 Tak, trzeba w odpowiednim momencie wypuścić piłkę z rąk - coś na zasadzie wyczucia, nauczenia się. Popatrz w practice, tam pokazuje Ci się ikonka, kiedy dobrze rzucasz aczkolwiek nawet spieprzony techniczne rzut może wpaść. Na poziomie 85 powinieneś ładować jak leci, postaraj się też o dobrą selekcję rzutu i dystans. Ja na poziomie 70 moim silnym skrzydłowym rzucałem to ty tym rzucającym obrońcą czy kim tam grasz na pewno dasz radę. Trochę praktyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebox 0 Napisano 22 Luty 2011 Jak ktoś ma ochote to zapraszam do ligi ESBL V sa jeszcze wolne miejsca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 23 Luty 2011 Mam pytanko, czy jak się ma więcej punktów na dunk to jest więcej wsadów do wybrania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 23 Luty 2011 Mam pytanko, czy jak się ma więcej punktów na dunk to jest więcej wsadów do wybrania? Ależ oczywiście ze tak. Jak przekroczysz bodajże 80 dunk to będziesz miał special i tam 10 miejsc na dunki. A później jeszcze to odblokują Ci się że będziesz miał packi niczym MJ (typu Free Throw jump). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Luty 2011 Niesamowite transfery w NBA. Jeszcze tylko kilka dni, parę kontraktów wykupią, nowi wolni agenci znajdą pracę. Czekam z niecierpliwoscia na ostateczny roster update, który uwzględni wszystkie zmiany. NBA 2k11,5 Będzie się działo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingpin 13 Napisano 25 Luty 2011 Niesamowite transfery w NBA. Jeszcze tylko kilka dni, parę kontraktów wykupią, nowi wolni agenci znajdą pracę. Czekam z niecierpliwoscia na ostateczny roster update, który uwzględni wszystkie zmiany. NBA 2k11,5 Będzie się działo Już po trejdzie Melo, połowa w sieci grała NY :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.mst 0 Napisano 25 Luty 2011 Jak wygląda tryb multi w tej grze? Tak jak Fifa 11? Bezproblemowy? ;) Proszę o opinię i z góry thx za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 25 Luty 2011 Jak wygląda tryb multi w tej grze? Tak jak Fifa 11? Bezproblemowy? ;) Proszę o opinię i z góry thx za odp. Przypomnę że NBA2k11 to nie jest od EA a od 2K Sports. A co do pytania, to niestety problemy są :/ Zdarza się że gra potrafi ni z gruchy ni z pietruchy rozłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingpin 13 Napisano 25 Luty 2011 Zdarza się że gra potrafi ni z gruchy ni z pietruchy rozłączyć. I to zawsze jak wygrywasz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 25 Luty 2011 Witam.gdzie szukać w menu zmiany wagi na kg. oraz wzrostu.Szukałem i nie mogę znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tantophobos 0 Napisano 26 Luty 2011 Zapisujcie się do ligi NBA 2k11 - zostały w miejsca ! http://www.elitesports.pl/forum/viewtopic.php?f=236&t=2823 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 26 Luty 2011 Witam.gdzie szukać w menu zmiany wagi na kg. oraz wzrostu.Szukałem i nie mogę znaleźć. W opcjach w Presentation masz Weight i Height czyli waga i wzrost. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 26 Luty 2011 W opcjach w Presentation masz Weight i Height czyli waga i wzrost. dzękuję bardzo za pomoc ,zaraz się okaże jakiego potwora zrobiłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 27 Luty 2011 Rookie Chellenge ... fajny mecz ... pierwsza piątka w ciągu 6 minut 10 pkt, dobrze się gra, trener robi zmianę, daję mi odpocząć i tak ... do końca meczu ... To sobie pograłem. Do tego ciekawe dlaczego w Rookies nie było Griffina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milek972 0 Napisano 5 Marzec 2011 Witam!!! Posiadam grę NBA 2k11 na PS3. Ostatnio minął Trade Deadline więc chciałem pograć na nowych składach. Nie mam podłączonego neta, więc poszedłem do kolegi i ściągnęłem sobie aktualne Rosters. Wgrywam je jako savey zgodnie z instrukcją. 1. Zgrywam na pena. 2. Wrzucam na PS3 tam gdzie są savey. 3. Odpalam NBA a ono tego save'a nie widzi. Dodam, że jeśli pogrupuje te savey w tym folderze z savami w menu głównym wszystkie savey zapisane w grze są razem, oprócz tego z rostersami. PS. Mam softa 1.55 PS Slim 120GB. Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Marzec 2011 Po pierwsze nie ma możliwości posiadania softu 1.55 w 120 GB slim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eramus 0 Napisano 6 Marzec 2011 Witam gram z kumplem sezon co zrobic zeby w playoffach grac na zmiane raz zachod raz wschod raz tak mielismy i nie wiem jak to zrobilismy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Marzec 2011 Moje wrażenia z MY player c.d. Po roster update po zaknęciu okienka znowu powróciłem do trybu my player. Karierę zacząłem od nowa. Tym razem ustawiłem na 6 zamiast 12 min. Wybrałem sobie gracza na pozycje SF, ale takiego , który poradzi sobie i na SG i PF. Ograłem kilku zawodników na tej pozycji i najlepiej grało mi się Wilsonem Chandlerem( szczególnie rzuty), dlatego postanowiłem go przekopiować, wszystko zrobiłem tak samo oprócz wygladu a startystyki-umiejętności przyjąłem za docelowe. Wtedy gracz porusza się naturalnie, C nie kozłuje w stylu PG itp. Patch, który zmienił my player wywołał wiele kontrowersji, ale zaczynam odnajdywać w nim sens. Zagrywki są przemyślane, pozwalają wyprowadzić gracza na czystą pozycję, z której mogę oddać rzut lub zrobić asystę. Zagrywkę zawsze można skasować więc, gra niczego nie narzuca nam na siłe. Zauważyłem jeszczę małą zmianę w meczach przed wyborem w drafcie graja prawdziwi debiutanci, a nie jacyś gracze No Name jak było to wcześniej. Mała rzecz a cieszy. Gra niesamowicie wciąga, wczoraj grałem od 8 do 17 non stop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 7 Marzec 2011 SG a PF'em? PG a SG lub SG/SF ale SG/PF to pierwsze słyszę. To co, raz Twój zawodnik ma 190 a raz 210 wzrostu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Marzec 2011 Wzrost nie jest jedynym wyznacznikiem pozycji Magic Johnson grał na PG a miał 206 Charles Barkley grał na PF a miał 198 Komputer jak masz SF to cie rzuca raz na SG, raz na SF, raz na PF, trzeba być przygotowanym co wymyśli trener. 203 to optymalny wzrost na pozycje 2-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 7 Marzec 2011 Bez urazy "Pac Man" ;) ale tych dwóch co wymieniłeś to legendy i czasy się zmieniły. Nie przypominam sobie teraz żeby z takimi wzrostami grali na tych pozycjach. Może znajdzie się dwóch czy trzech ale bez przesady. SG to raczej osoba bardzo szybka i zwinna a przy 206 aktualnie rzadko kiedy znajduje się atletyczna na tyle osoba przy takim wzroście na SG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach