Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

Moje łącze nawalało, zresztą pamiętasz jak po wyścigu na BFa poszliśmy i mówiłem że nie da sie grać bo laguje, potem na kompa siadłem to całkiem net chodził jakby 256kb/s było

A zaglądałeś w ogóle? ;)

No właśnie nie moge zobaczyć bo jak naciskam przycisk "Show" to nic sie nie dzieje : / wcześniej ładnie się rozwijało.

edit: ok już rozwiązałem problem, zazwyczaj korzystam z Google Chrome i na tej przeglądarce nie chce sie rozwinąć, na IE działa.

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.Musialem na weekend wyskoczyć do norwegii i myślałem że nie będę mógł zagrać ale okazało się że mój kuzyn ma kierownicę więc zagram z jego nicka.Proszę wyślijcie mi zaproszenie na ten jeden wyścig na

tomkaszuba .Niestety mocowanie kierownicy nie jest zbyt stabilne i oczywiście będę starał się nie narobić syfu ale weżcie mała poprawke na mnie.Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.Musialem na weekend wyskoczyć do norwegii i myślałem że nie będę mógł zagrać ale okazało się że mój kuzyn ma kierownicę więc zagram z jego nicka.Proszę wyślijcie mi zaproszenie na ten jeden wyścig na

tomkaszuba .Niestety mocowanie kierownicy nie jest zbyt stabilne i oczywiście będę starał się nie narobić syfu ale weżcie mała poprawke na mnie.Dzięki

dobrabiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam mały problem z siecią WiFi, nie mogę się połączyć z PS3 a kabla niestety nie mam :/ Tak więc jak nie uda mi się naprawić problemu to nie wystartuje dzisiaj :(.

No i odrazu pytanie moje co może być przyczyną bo inne urządzenia też nie mogą się połączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mateo spróbuj router zresetować, może to coś da. Kwestia jest taka dlaczego się nie chce połączyć, czy dlatego że nie może pobrać ip, czy coś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem k..... Jeździć bolidem... Cały mój komentarz i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdążyłem na szczęście, co prawda tylko na wyścig ale najważniejsze że jakieś tam pkt są :)

Dzsiaj gra wkur*ła mnie niesamowicie... jadąc za dorem który zespinował centralnie przed moim nosem, dobiłem do niego no i oczywiście kara :) Potem na szykanie zaraz przed metą lekko zciąłem, kara... Pare kółek pózniej, to samo miejsce ta sama kara, wcześniej zcinałem ten zakręt jeszcze bardziej i żadnej kary za to nie dostałem ale dzisiaj gra naprawde mi podpadła. Jak na takie warunki, bo jestem nie dzisiejszy ; / uważam że P6 to udany wynik. W każdym razie gratulacje dla KOWI'ego za bezbłędną jazde i P1 ;)

Za tydzień Monaco, czyli mój ulubiony tor, i będe się starał o jak najlepszy wynik :)

Jeszcze raz wielkie gratki KOWI ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest na rzeczy dzisiaj :P Tym co dobrze szło w pierwszym sezonie, dzisiaj mieli swój dzień :)

W Lidze 1 u nas to samo. Ja wygrałem, a Asshuri drugi. Normalnie powtórka z rozrywki :P hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to dawno nie wygrałem, ostatnio to chyba Turcja w pierwszym sezonie, wiec na plus dzisiejszy występ. Kwestia jest taka, jak trochę pojeżdżę przed wyścigiem to będzie dobry wynik, jak mi się nie będzie chciało to się skończy na dalszych miejscach.

Akurat patch wyszedł to i po testowałem trochę i widać efekty, co prawda w qualu ostro dupy dałem, ale w wyścigu na spokój postawiłem i udało się wygrać :D

Fotki i film będą trochę później bo bateria mi padła pod koniec wyścigu i musi się podładować.

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tlko po tym wyscigu powiem 2 slowa ,Przepraszam Mateo za glupi incydent ,ponioslo mnie i jestem tego swiadom ,po drugie WIELKIE GRATKI dla Kowiego powrut mistrza w wielkim stylu ,i po 3 tacho znow 2 -)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah, teraz mi sie przypomniało, dostałem tą karę właśnie jak matijad we mnie wjechałeś, też z jakiej racji to nie wiem -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścigu nie komentuję nawet bo szkoda słów. Wynik w porównaniu do tempa i tak jest bardzo dobry, nawet za dobry :P Sporo pomogła mi kolizja między dwoma Renault. Chyba spodobała im się akcja Sauberów z Turcji i chcieli spróbować jak to jest :D Tabela wygląda ciekawie, Sauber i Renault zrównały się znów punktami, a za plecami czai się Williams :) Za tydzień karambol w Monaco :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik gotowy, trochę mało "kontentu" ale niestety w sumie tylko na pierwszym stincie coś się działo plus tuż po moim pierwszym wyjeździe z boksu.

http://www.youtube.com/watch?v=6vSV9SIBvF0

Pozwoliłem sobie na zacytowanie opisu filmu z "jutube" bo nie chce mi się dwa razy tego samego pisać.

Nadeszła wiekopomna chwila. Po długim oczekiwaniu zespół Sauber doczekał się w końcu upragnionego zwycięstwa. Udało mi się pocisnąć na tyle dobrze, że reszta stawki obsrała się na miętowo.

Naprawdę udany wyścig w moim wykonaniu, qual popsuty totalnie czego efektem było nie ustanawianie nawet czasu okrążenia i postawienie na spokój podczas wyścigu. Start na spokojnie bez zbędnego wciskania się i powoli acz systematycznie piąłem się w górę, co zaowocowało wyjazdem tuż przed tachografem po moim pierwszym zjeździe. Później zrobiłem kilka sekund przewagi i po ponownej wizycie w pit stopie kontrolowałem różnicę, tak by nie zeszła poniżej 1s.

Sama końcówka to ostra nerwówka i zastanawianie się czy uda się dojechać do mety bo paliwo strasznie szybko uciekało. Na szczęści wszystko się udało i historyczny sukces został osiągnięty.

Warto podkreślić, że po tragicznym wyścigu w Turcji dziś udało się odrobić wszystkie straty jakie w tamtym wyścigu ponieśliśmy względem Renault.

Na tą chwile oczywiście standardowe 0% opublikowania filmu, także na razie nie ma w HD, jak się pojawi dam znać (chociaż w sumie to i tak prawie nikt tego nie ogląda więc co to za różnica).

No i się udało, opublikowało się, niech youtube coś z tym zrobi bo nigdy nie wiadomo czy prześle się normalnie czy nie.

PS. Niestety trochę jakości tym moim filmom brakuje, ale nagrywane lustrzanką co samo w sobie nie daje idealnej jakości, plus lekkie straty przy renderowaniu robią swoje, ale da się obejrzeć, także oglądać i łapy w górę Ci co są zarejestrowani :D

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... i po 3 tacho znow 2 -)

No właśnie, znowu 2 ... ciągle ten niedosyt zostaję <_< Po kwalifikacjach pomyślałem sobie, wow ! sekunda przewagi, wyścig to tylko formalność, przeliczyłem się i dojechałem na drugiej pozycji. Przez cały czas pościgu za Sauberem, byłem przekonany że to pitian tak ciśnie. Nie ma się co tłumaczyć i obwiniać jakieś zewnętrzne sytuację, ale jestem ostatnio strasznie rozkojarzony. Straciłem jeszcze kilka sekund po pierwszym wyjeździe z pitu, akurat pojawił się tam arkos i ktoś jeszcze, trochę mnie to zwolniło i spowodowało małe wypadnięcie z toru (sorry arkos ale w ferworze walki zapomniałem że nie jestem najważniejszy na torze i wyprzedzanie musi się odbywać na zasadach fair play). Wielkie gratulację kowal, czuje się na tym torze jak u siebie, super mi się na nim jeździ, po cichu mówiłem sobie że wygram, niestety znaleźli się szybsi, a na prawdę cisnąłem za tobą ile Williams potrafił.

Czas na Monte Carlo, złe doświadczenia z poprzedniego sezonu (rozwaliłem bolid). Mam nadzieję w tym sezonie to się nie powtórzy. Dozo na torze.

ps: proponuję przemyśleć SC, może być ciekawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ironią losu jest to, że w sumie tak naprawdę się do tego wyścigu nie przygotowywałem. Tyle co pograłem trochę w poniedziałek po wyjściu patcha. Setup dałem na maksa standardowy, tylko sobie skrzynie tym razem dobrze ustawiłem :P i wcale tak jakoś strasznie nie cisnąłem :P

Ogólnie chyba nawet mam chęć pojeździć przed Monaco, przynajmniej tak mi się wydaje (swoją drogą mam ostatnio okres, gdzie tak naprawdę nie za bardzo chcę mi się grać i siedzieć przed konsolą i najwyższy czasz żeby przyszła faza zajawki i siedzenie non stop grając).

Tak przejrzałem nagrane filmy i mam jedną prośbę do totosa, jak puszczasz przy dublowaniu to nie musisz robić tego za wszelką cenę jak tylko zobaczysz kogoś z tyłu. Jeżeli dojeżdżasz do zakrętu to lepiej jak go przejedziesz i puścisz na wyjściu, bo wtedy mniej się straci niż jak zwalniasz na idealnej linii i trzeba zmieniać tor. To tylko taka luźna uwaga, bo nic się nie działo tylko straciłem tam trochę więcej czasu niż zazwyczaj :P

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szef teamu Lotus-Renault nie był zadowolony z wyników jakie osiągneli kierowcy na torze Katalonia ale też stwierdzi że ten tor nizabardzo pasuje reno ,po kilku chwilach stwierdzi ,w Monaco wrócimy mocniejsi wiem że sauber depta nam po piętach ale ten tor jest idealny pod kątem reno wiec będzie dobrze "cel na ten weekend to 2 miejsca w top3 :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spadłem w klasyfikacji na trzecie miejsce :( cza się wziąć w garść i pokazać na cie stać Tacho w Monaco, oby nie wytrzymałościowo ... na ścianie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha Mati komunikat prasowy trochę jak z pod ręki Agnieszki Olejkowskiej teehee.gif

Poza tym Sauber nie depcze wam po piętach tylko jest na równo z punktami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha Mati komunikat prasowy trochę jak z pod ręki Agnieszki Olejkowskiej teehee.gif

Poza tym Sauber nie depcze wam po piętach tylko jest na równo z punktami :P

To Ty nie widziałeś jeszcze bloga Klaczy XD Link w pierwszym poście Ligi 1 w ciekawostkach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, widziałe :P

Aż się za głowę złapałem co to za pomysły powstały. Traktujcie porównanie do Agnieszki raczej jako lekka szyderę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz wielkie brawa dla Kowala:) świetny filmik, spokojna i równa jazda po zwycięstwo:) ja nie nagrałem filmiku panowie, sorki wielkie, mam nadzieję że nikomu nie przeszkodziłem.

Jeszcze raz wielkie brawa dla Kowala:) świetny filmik, spokojna i równa jazda po zwycięstwo:) ja nie nagrałem filmiku panowie, sorki wielkie, mam nadzieję że nikomu nie przeszkodziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wiem że to gejowo zabrzmi, ale chętnie zobaczę wasze wizerunki, jakoś lepiej się jeździ i rozmawia z kimś kogo się chociaż zna ze zdjęcia :biggrin: Dodam że nie mam ani fejsa ani nk ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kowi ten komunikat prasowy napisałem żebry rozładować emocje z wczorajszego wyścigu i dodaniu sobie wiary ,taki humor w poniedziałek rano

Tacho co do pomysło to popieram ,przed sesozem miała być taka wstawka która robił bodajże slam z 3 ligi któremu posłałem zdjecie na maila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi