Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

ja o 19 nie mogę bo mam Wieczorynkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udzielanie się na forum traktujemy jako znak życia :P Ty aktywnie tutaj co jakiś czas coś napiszesz, ale niektórzy żyją w strachu i nic nie piszą ani nie pojawiają się na testach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ja gdziekolwiek powiedziałem, że chcę, żeby za mnie było cokolwiek robione? Pisałem oficjalnie w temacie ligi, może z 5 ludzi się odezwało. Do ciebie również ze 3-4 tyg. temu wysyłałem PM z zapytaniem, czy jest w ogóle taka opcja (naturalnie, że zakładając, że się wszyscy zgodzą) to mi odpisałeś, że nie ma takiej możliwości i koniec. Teraz zmieniasz wersję i mówisz, że byłoby ok, gdyby się każdy zgodził, wmawiając mi w dodatku, że oczekuję, że za mnie będziecie wszystko robić.

Dobra, w dupie to mam. Znudziła mi się ta dyskusja. Jedźcie sobie wyścig beze mnie.

Edytowane przez sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdź mi to PM bo jakoś u mnie nie ma takiego zapytania. Pytałeś się tylko o możliwość jazdy w dwóch różnych zespołach razem z Tacho a zespolono tylko zliczanie punktów do konstruktorów.

I też mi nie wmawiaj, że stwierdziłem, że nie ma takiej możliwości i koniec. Stwierdziłem tylko, że ewentualną możliwością jest wystartowanie później, bo przerwa w startach nie wchodzi w grę. Jak coś to to post w tym temacie #2095. Myślałem, że powrócisz do tematu wcześniej, ale jakoś się nie odzywałeś, a ja sobie tym głowy nie zawracałem. Zawsze jak chcesz to możesz podziałać z przesunięciem startu ligi na 4 Listopada, tylko w takim wypadku zgodę muszą wszyscy wyrazić i nie będzie z tym najmniejszego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, w dupie to mam. Znudziła mi się ta dyskusja. Jedźcie sobie wyścig beze mnie.

Te chopce, nie ma miejsca dla mazgai w team'ie u Marusia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mazgai? Ja tu walczę od miesiąca żeby pojechać, a ty jedyne co masz do powiedzenia, to że jestem mazgaj? :P Poza tym nie podskakuj, bo jak mnie najdzie ochota, to team Marussia zmieni nazwę na team McLaren :D

KOWI - faktycznie, nie ma takiego PW. Musiało mi się coś popierniczyć z pamięcią - przepraszam w takim razie.

W ogóle sorry za ton, ale po prostu mi zależy na tym, by zaliczyć jak najwięcej wyścigów we wspólnym gronie i czasami emocje biorą u mnie górę.

Piszesz, że mogłem powrócić do tematu. Ale ile razy ja mam do niego powracać? Kilka razy pisałem przecież już posty, z mizernym skutkiem zresztą, więc nie będę znów pisał co 2 dni jak cipa i błagał ludzi.

Jeśli temat nie jest jeszcze zamknięty, proponuję w niedzielę przed wyścigiem jeszcze to obgadać. Będą wszyscy ludzie, więc wspólnie ustalimy już na pewno jak wszystko będzie wyglądać.

Edytowane przez sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co jest takie coś jak PM, mógłbyś do wszystkich napisać, zrobić ładną listę, czy nawet poprosić Patricko o ankietę. Jest dużo możliwości, bo na posta w temacie ligowym to nie licz, że ci wszyscy odpiszą. Jeszcze nigdy nie było tak, że wszyscy odpowiedzieli na post w temacie :P Podejmij jakieś działanie i tyle. Zacznij od PM do wszystkich i tyle :P Daj sobie jakiś termin w którym oczekujesz odpowiedzi i jak nie wszyscy odpowiedzą to poproś Patricko o ankietę Masz w tym aspekcie pozwolenie od opiekunów ligi :P Do boju dzielny wojaku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oh Shazzza (sharent) Shazza Shazza...kto ci tutaj pisac kazal....??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sharent sharent przyjacielu, dej nom wybór bo nos wielu, zrób nom tutej jakoś sonda, cobym wiedzioł jak mom gągać.

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy co tam nam zaproponuja te ustawienia :P tylko niestety trzeba je online sprawdzac a przez parc fermme marnuje sie strasznie duzo czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dupa nie lata za bardzo na tych setupach? W prawie każdym na tył nie ma docisku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dupa nie lata za bardzo na tych setupach? W prawie każdym na tył nie ma docisku.

Nie gadaj tylko sprawdź, mi się na nich dobrze jeździ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musiek z waszej ligi sie usunal. Macie kogos to dawac... napisze jeszcze w temacie malej ligi jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej moj ziom zdezerterowal. No to w konstruktorach nie powalcze, chyba ze boty wlaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam w niedziele o 21 jedziemy testy ligowe. Licze na duza frekwencje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam w niedziele o 21 jedziemy testy ligowe. Licze na duza frekwencje :P

A nie możecie poczekać i pojechać trochę później ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ja przez najbliższy tydzień nie będę online, w takim razie w jutrzejszych testach nie wezmę również udziału. Ale na start ligi będę na pewno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie moze przedstawie,bo koledzy greg i patricko kazali mi sie przedstawic i byc aktywnym na forum no to tak:

moj psnid to jakub2800

bede jezdzil na padnie ;d

kurde sory nie ta liga xdddd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dzisiaj mozna tak powiedziec ze kierowcy z 1 zawiedli a 2 były na czele :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no zbyt udanie nie było, ale też z drugiej strony bywało gorzej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi