Sir Siekier 861 Napisano 20 Październik 2012 dolacza do was: Flinston46 (psnid: FabiaPL) - (DFGT) prosze przywitac sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 20 Październik 2012 o siemka ,spiskuje tu jakies chody errora ,koles ma bolid bez silnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Październik 2012 nic nie rozumiem..???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 20 Październik 2012 to chyba jakiś żart odnośnie jego nicka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston46 0 Napisano 20 Październik 2012 Witam wszystkich ! :). Wiem nick jest głupi ale byłem jeszcze młody kiedy zakładałem psn i nie wiedziałem jaki nick wybrać to wziąłem taki... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 20 Październik 2012 Myślę, że matijad nawiązywał do Twojego nick'a na forum, który wymyśliłeś sobie miesiąc temu :P Ale nie ważne. Witamy w 2 lidze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston46 0 Napisano 20 Październik 2012 Aha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Październik 2012 Fred Flinston to najlepszy jegomość :D Całe dzieciństwo z nim spędziłem :P Jego sposób na życie, czyli byle do fajrantu, jak najbardziej mi odpowiada :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Październik 2012 Dobra, dopelniajac ta lige wrzucam tutaj: lukian (psnid: LukianPL) - (DFGT) przywitajcie sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 21 Październik 2012 Yo, Lukjanovs. Będziemy mieli pewnie okazję się dzisiaj poznać na torze, bo o 21 planujemy pojechać testy ligowe, wiec nowi niech dodadzą na psn chociaż mnie i Kowiego, to was zaprosimy. W 1 poście tego tematu są zamieszczone składy, oraz punktacja będzie tam uaktualniana. Zorientujcie się jakie zespoły są wolne i dogadajcie się kto gdzie chce jeździć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 21 Październik 2012 Siema wszystkim, zostałem przyjęty do drugiej ligi, nie wiem jeszcze czym bede jezdzil ale oby bez kraks :) w grze mozna mnie spotkac na psnid LukianPL jezdze bez asyst, ustawienia bolidu nadsterownosc granicach rozsadku :) pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Witam nowych pretendentów. Od razu mówię, żebyście spięli poślady, bo łatwo nie będzie Wczoraj znów mnie k..ca wzięła, bo przez 40min nie mogłem się zalogować do PSNu. Poważnie nie wiem, czy to wina połączenia, czy może samego netu (czasem jest przecież dobrze, w chacie pogoda mi się nie zmienia, więc nie wiem o co kaman - net mam jednak kablowy, w domu mam wewnętrzne wi-fi), ale postanowiłem się zaopatrzyć w kabel. Namierzyłem na allegro typa niedaleko mnie co sprzedaje takie kable, koło 16:00 powinienem już mieć. Zobaczymy czy w czymś mi to pomoże. Miejmy nadzieję. Edytowane 21 Październik 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 21 Październik 2012 Czyli jak dobrze zrozumiałem, dzisiaj godzina 21 testy ligowe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 21 Październik 2012 No jasne. Trza wam przecież znowu skopać dupy :P Mam teraz nowy zajebisty setup i robię o 1sek. lepsze czasy niż ostatnio. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 21 Październik 2012 Ha! Ja też podłapałem trochę dobrych setup'ów, więc tym razem tak łatwo skóry nie sprzedam! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 21 Październik 2012 hmm jestem 16 ;) wiec ktos ma jedno krzeselko wolne w teamie ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 21 Październik 2012 Caterham i Redbull mają po jednym wolnym miejscu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) biore Caterham :) taki maly offtop.. tez wam sie nie updatuja czasy na timetrialu ? na racenet jest ok w grze nie ok Edytowane 21 Październik 2012 przez lukian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 21 Październik 2012 Ok, zatem na zasadzie kto pierwszy ten lepszy Lukjanovs trafia do Caterham'a, a Flinston do RedBull'a. Dzisiaj 21, zjawiać się tłumnie na psn :) Przetestujemy świeżaków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 21 Październik 2012 na tescie Australia rozumiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Październik 2012 Myslę że nie ,australię zostawmy sobie na start ligi ,dziś możemy pojechać monaco -) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 21 Październik 2012 Nie no, Monako to zbyt gruby temat. Rozwali się 8 osób na pierwszym okrążeniu i tyle będzie z testów. Proponuję pojechać jakiś tradycyjny tor, żeby była duża szansa, że każdy się sprawdzi w boju na 50% dystansie. Dawajcie pojedziemy na Węgrzech :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 21 Październik 2012 Do niedzieli oczekuje odzewu ze strony nastepujacych osób: - Bezel1 - Sen o jakim odzewie piszesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 21 Październik 2012 Nie nie, tylko nie węgry. W ogóle nie pamiętam tego toru. Równie dobrze bym mógł jechać texas. Może Brazylia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Ja natomiast proponuje Catalunya'e Edit: Brazylia za krótka, więcej by było dublowania niż prawdziwego ścigania.. Edytowane 21 Październik 2012 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach