Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, skoro nie możecie się zdecydować, to ja administracyjnie decyduję za wszystkich. Jedziemy Spa :P Każdy zna ten tor i jest długi. Nie ma co dyskutować. To tylko testy służące sprawdzeniu frekwencji i łącz. Także...

DZIŚ 21.00 SPA FRANCORCHAMPS

Edytowane przez pitian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jakim odzewie piszesz ?

Dokładnie o takim i o pojawieniu się na torze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw headset obowiazkowy ? bo aktualnie nie posiadam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze by było jakbyś kupił. Nie jest to droga zabawa, a zawsze lepiej jak się kogoś słyszy podczas gry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko tak pytam konsola ma dopiero 3 tygodnie i zostala kupiona tylko dlatego bo f1 2012 nie dziala na XP zawsze to jakas wymowka zeby kupic konsole :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj może mi się nie udać podłączyć neta kablem, bo współlokator jest jednak w mieszkaniu i nie będę mu tam teraz przeszkadzał, wiercił itp., więc bądźcie przygotowani na ewentualne lagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem że dodaje kowala do znajomych w PSn ,a potem wchodzę do gry ? i czekam na zaproszenie

tak ?

czy może zaproszenie przychodzi w PSN i dopiero potem wchodzę do gry

sorki ale zielony jestem z tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, masz włączoną grę i czekasz na zaproszenie. Pojawia się ono w wiadomościach odebranych na PSN. Wchodzisz w wiadomość i wybierasz dołącz. Dostaniesz pewnie z 5 zaproszeń, ewentualnie 17, bo zdarza się tak, że za pierwszym razem nie uda się połączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie z zaproszeniami jest jak z browarami, nastawiasz się na jedno, góra dwa a wychodzi później 10 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za jeden 'bump' obrocilo mnie bokiem na drsie i kogos stuklem jechajac juz bokiem :) w tylek tez od kogos dostalem

PS przejscie pogody ze slonecznej na deszczowa to po prostu mistrzostwo swiata lol

Edytowane przez lukian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziekuje wam za piekna walke. Tachograf z mojej perspektywy wygladalo jak bys sam zlapal spina,wiec nie wiem. A zmiana pogody jest mistrzowska gratulacje dla codemasters...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogoda dala popis w ulamku sekundy ulewa :)

Tacho tak jak mowilem po wyscigu, z mojej strony kontaktu na poczatku wyscigu nie bylo, a mam nadzieje ze wiesz ze gdybym wiedzial ze dostalea odemnie to bym poczekal i oddal pozycje.

Fajna walka kolo 18 kolka, jak tak bedzie to wygladac podczas naszych oficjalnych wyscigow to caly sezon pelen emocji nas czeka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra.. Przejechałem 19 kółek na miękkich gumach, w oczekiwaniu na deszcz wspomniany przez mojego inżyniera już na 7 kółku. Inżynierowi mówię papa.. O dziwo udało mi się trzymać tempo 1:54, więc dopiero w końcówce dopadł mnie kowal. I co wtedy? W magiczny sposób pojawił się deszcz (napisałem magiczny bo w inny sposób tego nazwać nie można :P), zmiana na intery, które po kółku zamieniłem na wet'y, nie wiem jakieś tsunami przez ten tor przeszło :D Dzięki wszystkim za dobre ściganie, i do zobaczenia następnym razem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuboolek sponiewierales mnie troche na poczatku, przez co pol skrzydla stracilem :P

Ja to znowu zle skrzynie ustawilem i dwa ostatnie biegi mialem za dlugie :( ale jeden z lepszych wyscigow jak dla mnie.

W ogole jak start wyszedl, bo walka na starcie z tacho przykula moja uwage i nie patrzylem na kropeczki? Duzo wypadkow czy raczej czysto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuboolek sponiewierales mnie troche na poczatku, przez co pol skrzydla stracilem :P

Ja to znowu zle skrzynie ustawilem i dwa ostatnie biegi mialem za dlugie :( ale jeden z lepszych wyscigow jak dla mnie.

W ogole jak start wyszedl, bo walka na starcie z tacho przykula moja uwage i nie patrzylem na kropeczki? Duzo wypadkow czy raczej czysto?

z mojej perspektywy start czysty, dziac sie zaczelo pod koniec kolka na szykanie hehe :) Wyscig ciekawy nie wiedzialem ze tak ciezko sie jedzie z ustawieniami na mokro po suchym torze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 1 zakręcie było czysto. Burdel zaczął się dopiero po prostej Kemmel :P Mam filmik nagrany to jakoś w tygodniu wrzucę i zobaczycie. No i akcja dnia, gdy dwa pociski minęły mnie na dohamowaniu do szykany bus stop. Jeden z prawej, drugi z lewej poszli...!

A pogoda to fucking joke. Bug jak sku*wysyn. Czekamy na patch'a, ale jeśli nie poprawią tego do 4 listopada, to chyba trzeba się będzie zastanowić nad ingerencją w pogodę, bo to jest wielka loteria. Ulewa z miejsca się pojawia i po temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOWI - jasne, nie gniewam się o nic :)

FabiaPL - tak też przypuszczałem, to jeden z większych bugów w tej grze ...

Naprawią ... może naprawią ... na pewno naprawią to w patchu, tak ! ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie gra dzisiaj zaskoczyła czymś nowym, bo takie zmiany pogody to w tej grze już norma. Ale ja podczas kwalifikacji dostałem +10 pozycji na starcie za przekroczenie linii przy wyjeździe, ale aby było ciekawie dostałem to gdy jechałem na 'autopilocie' jeszcze przed tym prawym zakrętem. To jest dopiero coś, automat przekracza linie i dostaje kare.

Co do wydarzeń na torze, to SeN po prostej długiej mi w tyłek wjechał, ale to on na tym więcej stracił i pewnie i tak było to wynikiem tej desynchronizacji gry :P

Drugi raz w tyłek dostałem od sharenta, znowu to on bardziej ucierpiał w szykanie Eau Rouge, jakby co to w niej nie hamowałem, musiałem odpuścić nieco wcześniej bo w dwójkę razem z Lukianem byśmy się nie zmieścili :P Więc puściłem go przodem i pojechałem za nim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi