Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

W sensie ze co? :P jak bedzie zle to nic nie pisac?

Coś w tym stylu, bądź pozytywnie nastawiony i znajdź jak najwięcej plusów ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostanie wszystko dokładnie wypunktowane co mi się nie będzie podobało, o ile oczywiście ten patch już jest. Najpierw aktualizacja konsoli samej musi wjechać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie wlasnie sciaga patch, ale chyba nie chce mi sie go dzisiaj testowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie wlasnie sciaga patch, ale chyba nie chce mi sie go dzisiaj testowac :P

Ile zajmuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patch jest, trochę po testuje i dam później znać co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojezdzic musze online bo offline za duzo przed patchem nie jezdzilem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, stała się rzecz straszna, wręcz tragiczna ... Zatrybiłem dziś że 04.10.2012 to dzień w którym będę nakurwiał salta na koncercie COMA w Krakowie .... Stąd moje pytanie - po patchu dla PL w przyszłym tygodniu może dalibyśmy sobie tydzień czasu na zaprzyjaźnienie się z nową odsłoną sterowania ? Jestem pomiędzy młotem a kowadłem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz przekładać wyścig dla COMY? Bez jaj... jakby to jakiś konkretny zespół był, a ty dla takiego pitu pitu co ostatnio zapodają chcesz przekładać wyścig 14tu pozostałym osobom? Ja rok temu byłem na koncercie Dream Theatera (dla niewtajemniczonych - najlepszy zespół prog metalowy na świecie) też w niedzielę i żadnego wyścigu nie przekładaliśmy.

PS powiedział gość, który przez miesiąc jęczał, żeby przełożyć wyścig, bo mu akurat wypadła robota :biggrin:

PPS możemy się przejechać w niedzielę rano :banana:

PPPS o comie pisałem jak najbardzie serio. naprawdę grają kaszankę. byłem na ich ok. 6 koncertach, od czasów pierwszej płyty, jak i ostatniej, której nawet mi się ściągnąć z neta nie chciało, bo mi szkoda czasu było na to, więc wiem, co mówię. frajda z wyścigu jest 100x większa.

PPPPS jak ktoś jest z poznania, to we wtorek gram koncert u bazyla :D

Edytowane przez sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz przekładać wyścig dla COMY? Bez jaj... jakby to jakiś konkretny zespół był, a ty dla takiego pitu pitu co ostatnio zapodają chcesz przekładać wyścig 14tu pozostałym osobom? Ja rok temu byłem na koncercie Dream Theatera (dla niewtajemniczonych - najlepszy zespół prog metalowy na świecie) też w niedzielę i żadnego wyścigu nie przekładaliśmy.

PS powiedział gość, który przez miesiąc jęczał, żeby przełożyć wyścig, bo mu akurat wypadła robota :biggrin:

PPS możemy się przejechać w niedzielę rano :banana:

PPPS o comie pisałem jak najbardzie serio. naprawdę grają kaszankę. byłem na ich ok. 6 koncertach, od czasów pierwszej płyty, jak i ostatniej, której nawet mi się ściągnąć z neta nie chciało, bo mi szkoda czasu było na to, więc wiem, co mówię. frajda z wyścigu jest 100x większa.

PPPPS jak ktoś jest z poznania, to we wtorek gram koncert u bazyla :biggrin:

Na Comie byłem już dwa razy, a twoje zdanie na ich temat drukuje i podcieram sobie nim dupę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy to sie idealnie w teamie dobraliście -) taki Hamilton + Alonso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy to sie idealnie w teamie dobraliście -) taki Hamilton + Alonso

E, grunt, że na torze jest ok. Przeważnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli patch PL załóżmy wyjdzie w piątek 02.10 to ja nie widzę opcji, żeby wystartować 2 dni później. Daliśmy sobie półtora miesiąca od premiery gry do startu ligi, aby przyzwyczaić się do gry, sterowania, modelu jazdy itp. Teraz gdy już każdy wie z czym się to je, zmieniają patchem rdzeń gry. Czyli na nowo trzeba się przyzwyczajać do poziomu przyczepności, na nowo ustawiać kierownicę i się przyzwyczajać do innego sterowania. Mi to już jest na prawdę obojętne kiedy startujemy z ligą. Możemy i w nowym roku. Po tym patchu odechciało mi się grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka opcji zacznimy od... nie no luzna guma do wtorku- srody nie bedzie patcha to przelozymy wyscig, bo tak to nawet kiery sobie dobrze nie ustawicie, chyba ze macie kiere z malymi stopniami obrotu wtedy bedzie luz.

Na ten moment 900 stopniowe kierownice prowadza sie chujowo, oprocz dfp gdzie mozna sobie zmniejszyc kat obrotow i gra widzi wtedy 270 zamiast 900...

Niby ustawilem te 70% saturacji i dorzucilem 25% liniowosci ale zero oporu na kierze gdy za bardzo sie ja przekreci przeskadza. Niby jakiegos ubytku w czasach nie ma, ale wiecej frajdy mialem przed patchem bo ciezej bylo bolid utrzymac, a teraz duzo wiecej wysilku trzeba wlozyc zeby zespinowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a probowales KOWI ustawic sobie wheel weight na wiecej procent? do tego dodaj wiekszy force feedback i zobacz moze bedzie wiekszy opor, ja zwiekszylem sobie wheel weight bo czulem ze kierownica za lekko chodzi, mam ustawione na 75% saturacje mysle ze moze dam lekko wiecej i linowosc na 25%

Edytowane przez underact

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co ciężko jest zwiększyć jak już ma się na 100% :P Półśrodkami próbowali naprawić problem i wyszło z nim jak zwykle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka masz kiere? wiem ze nadal mozna zablokowac 900 stopni na dfgt chyba sprobuje sobie zablokowac i zobacze czy teraz da sie jechac ponownie na 180, a jesli nie to trzeba bedzie cwiczyc na 900 zeby nie dac plamy:( najgorsze dla mnie ze ja jestem tutaj zielony i dopiero zaczynam raczkowac w tej grze, a po wydaniu patcha znow musze zaczynac nauke od nowa jesli chodzi o wchodzenie w zakrety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFGT się nie da zablokować i jesteś skazany na to co sobie wymyślą twórcy tej "gry".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFGT się nie da zablokować i jesteś skazany na to co sobie wymyślą twórcy tej "gry".

jestes pewien?

On a Logitech wheel(Driving Force GT or Pro) hit "Select-R3-Right shifter Paddle) and you get the 180 degree setting back. Then setup the way you used too. Worked for me. Expecting my Fanatec CSR Elite next week. Wonder how that is gonna work. Might be back to F1 2011 if that game supports Fanatec

sprawdze czy to w ogole zadziala.

Edytowane przez underact

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bank nie zadziałało. DFGT nie ma takiej opcji i nie ważne co niektórzy piszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam dostepu do PS'a w tej chwili a z racji tego ze posiadam DFGT chcialbym wiedziec na 101%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi