Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

w koncu 13stka idzie wiec zaszalalem :D jest i WRC i GT5 ;) wypije piwko i rozpakowuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w koncu 13stka idzie wiec zaszalalem :biggrin: jest i WRC i GT5 ;) wypije piwko i rozpakowuje :biggrin:

jaka "13stka" ? jakie piwko ? !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tacho Ty nierobie.... -_-

"13-tka" to taka trzynasta wypłata w roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kurrr ... jeszcze mnie nierobem nazywa ! Nigdy w życiu nie dostałem 13styki ... za dobrze macie chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz Tacho a górnicy to i 14stke maja :biggrin:

maly offtop: w gt5 to normalne ze kierownica drga na prostej znaczy odbija lewo prawo ? da sie to jakos zneutralizowac ? czy jedyna opcja jest zmniejszenie ff ?

Edytowane przez lukian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takim to dobrze, podczas kiedy wiekszosc z nas nie moze sie doliczyc 12-tu wyplat, niektorzy dostaja nawet 13-te! :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic sie nie działo jak ciebie niebyło ,wiec nic nie straciłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra tak się wypowiadam w temacie F1 2012, ale wypadałoby tutaj zapowiedzieć moje zamiary. Uprzedzam od razu, jeżeli do 25 listopada patch do wersji PL nie pojawi się niestety zrezygnuje z tegorocznego ścigania się w lidze. Bez sensu jest czakanie na coś co może się nigdy nie pojawić i o czym nie wiadomo na ten moment nic, także stąd moja decyzja.

Wole odzyskać te parę złotych do puki gra jest coś tam warta i przeznaczyć kasę na inną gierkę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale **pcysz KOWI, nie dom rady. Weś sie zajmij czymś pożytecznym do czasu aż wyjdzie patch i po sprawie ... Ja rozumie żeś student i ci sie nudzi, ale chłopie wyluzuj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę w nieskończoność czekał. Deadline ustalam dla siebie na 25 listopada, będzie patch, albo info, że wyjdzie w najbliższym czasie gra zostaje, nie będzie to idzie na allegro, albo do wymiany. Krótka piłka i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj temat małej ligi tam jest wszystko opisane. Patch nie jest gotowy, a co dopiero o certyfikacji tutaj mówić... Mają dwa tygodnie, jak nie to nie widzę sensu w trzymaniu gry tylko po to żeby na półce leżała, a że kasą się nie podcieram w kiblu to wole dołożyć parę złotych i mieć jakąś inną grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ja niestety będę musiał postąpić podobnie bo już tak mam wy*ebane na tą grę jak jeszcze nigdy nie miałem na żadną ich produkcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sprzedamy SHit to jaka gierczyne mam zakupić, żebyśmy mogli pojeździć w więcej osób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w tym rzecz, że oprócz Gran Turismo 5 nie ma tak na prawdę gry w której moglibyśmy się fajnie po ścigać w większym gronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak samo ,nawet platyne mam w dupie .Trzeba popytać jak to wygląda w wrc 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dejcie żyć prosze was z tym sprzedawaniem ... Patch wyjdzie, bedzie "ok", zobaczycie że spędzimy wiele POTOdajnych godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjdzie albo i nie wyjdzie, tego nikt nie wie, wiec nie pi...... mysle ze 2 miesiace to wystarczajacy czas na wydanie patcha, wiec jak do 25 niebedzie zadnego info co i jak gra zostanie sprzedana i nic tego nie zmieni bo nie bede w nieskonczonosc czekal az pedalom zachce sie pracowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jaka jest pełna nazwa GT5 tak zebym nie kupił jakiegoś gówna ? ze słówkiem ACADEMY to dobra wersja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w GRIDA nie da się jakoś pyknąć w więcej osób, bo gdzieś czytałem, że całkiem całkiem całkiem online sie gra.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ci po tym patchu jak on i tak gówno zmienia?

Zmienia to ze bedzie mogla liga wystartowac.

Ponq bierz gran turismo 5 academy edition. Ze ty jeszcze gt5 nie kupiles to ja nie wiem :P

W gridzie z tego co wiem to servery wylaczyli i online nie dziala, jak sie myle poprawcie mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi