Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mateo, łykasz naszą oficjalną strategię ...

sharent - xoxo lowciam hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki matijad za fotkę, teraz będzie ok :) W najbliższym czasie zadeklarowali się dosłać zdjęcia także kowi i lukaszasada, także niebawem zobaczymy trzy kolejne postacie :D

Co z pozostałymi drajwerami? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mateo no daj zdjęcie, nikt nie bedzie sie przecież śmiał że masz troje oczu :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mateo no daj zdjęcie, nikt nie bedzie sie przecież śmiał że masz troje oczu :biggrin:

..... i sześć palców u nóg :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..... i sześć palców u nóg :biggrin:

To po to aby więcej gazu wciskać dlatego jestem taki szybki, taki tunning :biggrin:

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha nie wierze pojechalem sobie wyscig 50% z botami na Legend wyscig do polowy dystansu suchu pozniej zaczelo lekko padac ja zjechalem po intery a boty na slickach zrobily karambol. Wjechal SC Car a zdublowani petrov i kovalainen mogli przejechac przed SC. W czasie jak byl SC pogoda sie pogorszyla i kovalainen z petrovem zjechali po wety gdzie reszta zostala na interach, zjechalo SC wszyscy zjechali po wety a kovalainen z petrovem sru.. wyniki Koncowe 1. Petrov +0.000 2 Kovalainen +11.416 3. Vettel +11.662

Jestem w glebokim szoku ukonczylem na 6 miejscu heheheh :biggrin:

Edytowane przez lukian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotki poszly mysle, ze cos wybierzesz :) Ladnie tam na jednej przypozowalem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano. Ruszamy o 21.30 tak jak w pierwszym poście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapinać Konie do wozów "Sezon 2012 " uważam za Otwarty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sciagne film to wrzuce, Damian to Ty mnie wyrznales ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<p><p><p>ups38d7f9bc83d2.jpgb88f697e72ea.jpg2b6238168ee1.jpg

Edytowane przez matijad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze kolko z mojej perspektywy

czy ktos z was dostal kare za wyprzedzanie na zoltej fladze 1-2 kolko bo ktos sie w sektorze 3 rozwalil i w momencie omijania kraksy dostalem kare :|

sorry Ziomniak za kontakt na starcie przynajmniej widzisz jak to sie stalo

aha czyli juz wiem za co kara w 3 sektorze a to kowal sie rozwalil :D chyba z 3 musialo dostac kare pod rzad co Cie objechalo :)

Edytowane przez lukian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukian jestem pełen podziwu twojego spokoju po kontaktach, ja bym ostro rzucał kur...tra la la ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przeklnałem ale tak w sobie <lol> swoja droga ten co mnie skasowal to byl prawdopodobnie red bull i nie poczekal na mnie ;)

Edytowane przez lukian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o moje doznania wyścigowe z pierwszego wyścigu nowego sezonu to ... szału nie ma, trochę nudnawo :) Jechałem równo bez większych błędów trzymając jakieś tam swoje lajtowe tempo. Brak walki o punkty i skorzystanie z nieszczęścia innych powoduję niedosyt. Swoje zwycięstwo uznaję za rekompensatę za wcześniejszy sezon gdzie rozbiłem bolid :)

Do zobaczenia w Malezji

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ta gra jest zjebana :D

U mnie nie było żadnego uślizgu tak jak to widać na filmiku... Poprostu lekko(czyt. nieznacznie) odbiłem w lewo i nagle poczułem jebnięcie w bok, tyle pamiętam. Potem utrata skrzydła, zjazd do boksu, wymiana opon z miekkich na twardsze, potem jeszcze dwa razy w piachu ale jakoś się doczołgałem do mety, a właśnie, pitian wrzucaj filmik oczywiście z momentem kiedy cię wyprzedziłem przed metą :D chce to przeżyć jeszcze raz :D

Ogólnie nie wiem co powiedzieć bo tak słabego wyścigu nie miałem od czasu GP Korei w F1 2011 gdzie miałem lagi jak sk.... i nie dało się jechać. Mam nadzieję że za tydzień nadrobie punktami.

Oczywiście gratki dla Tacho ;)

lukian, nie wiem o czym mówisz, na którym to kółku było, na którym zakręcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukian, nie wiem o czym mówisz, na którym to kółku było, na którym zakręcie?

Damian nic zmylilo mnie to ze jechales wolno myslalem ze czekales na mnie :D ale teraz juz wiem o co cho :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Falstart Ferrari ,niemal podobnie ja w prawdziwej f1 ,zaskoczony jestem postawą Lotusów ,stabilne saubery od początku noi Gratki dla zwycięscy Marusia ma dobrego drivera choć moga się przytrafić kłopoty z bolidem "kur...wa kers mi niedziała "słychac było u sharenta

Do ZOBACZENIA W GORĄCEJ MALEZJI

Edytowane przez matijad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"kur...wa kers mi niedziała "słychac było u sharenta

A więc tym razem to sharent padł ofiarą :D a ja cały wyścig się modliłem aby KERS mi nie padł bo często tak miałem w tej grze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety gra stwierdziła, że postawi zniszczenia na pierwszym kółku. Nawet nie mam pomysły jak na tą całą sytuacje patrzeć. Wychodzi na to, że już nawet zrównać się z innym bolidem nie można bo każdy kontakt może skończyć się wystrzałem w bandę...

Z mojej strony Mateo PRZEPRASZAM za ten incydent, chociaż nie widzę tutaj mojej winy jako takiej, ale poczuwam się do odpowiedzialności. Po qualu zapowiadał się zajebisty wyścig ale jednak dupa z tego wyszła :( Miejmy nadzieję, że jak najmniej takich sytuacji będzie w tym sezonie.

Frekwencja nawet spoko. Dwóch panów co ich nie było niech da znać czemu.

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dawno pisałem że to będzie problem i póki co niestety się sprawdza, i nie liczcie że takie sytuacje nie będą się powtarzać, skoro gram w F1 to oczekuję walki na milimetry, a CM stwierdziło że każdy musi trzymać się od siebie z daleka bo inaczej po wyścigu.

Kowi ja ciebie rozumiem bo sam nieraz byłem w takiej sytuacji ale nie przepraszałem nikogo bo to nie była moja wina że byłem 2m od niego a i tak zaliczył spina. Gra jest pojebana i nic tego nie zmieni, jak wspominałem, ten sezon napewno nie będzie ciekawy pod tym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi