MateoF1 59 Napisano 6 Styczeń 2013 Ja tylko chciałbym się dowiedzieć od kogo dostałem niespodziankę na początku wyścigu. Wyścig brak słów, na 10 chyba kółku już chciałem celowo zajebać w ściane aby to zakończyć ale coś kazało mi jechać dalej. Jak komuś krzywdy narobiłem to przepraszam. Panowie ja to pierdole, nie zamierzam w niedziele wieczorem kłaść się wkurwiony spać przez jakąś zjebaną grę, być może biorę to za bardzo do siebie, dlatego ja rezygnuję. Rozważałem to od ostatniego wyścigu a po dzisiejszym już jestem na 100% pewien. Matijad szukaj godnego zastępcy na moje miejsce ;) dziękuję wszystkim za wspólną grę, i do zobaczenia kiedyś tam przy jakiejś lepszej grze bo już szkoda mi nawet lasera w konsoli na to gówno od CM. Powodzenia życzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 6 Styczeń 2013 Jakieś wyniki, coś? A Ty Mateo nie odpierdzielaj, tylko potraktuj to na luzie. Bez trenowania w tygodniu, wpadnij w niedzielę o 21.00 i na totalnym lajcie przejedź z nami wyścig. Co będzie to będzie, ale dla samego spotkania z tymi naszymi mordami z ligi warto się stawić na wyścig :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Wyniki się robią . Matijad szukaj godnego zastępcy na moje miejsce ;) Tak łatwo z Ferrari nie odejdziesz kolego ,jak ci naped w ps3 padnie to się coś wykombinuje ,do końca jeszcze hoho i nie popadaj w złośc "ferrari to legenda ,musisz dla nich jeżdzic " Edytowane 6 Styczeń 2013 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Mateo - ta niespodzianka na starcie ode mnie była. Jechałem za tobą z prawej strony, potem na dojeździe do zakrętu zjechałeś 1m w prawo na mój tor jazdy przede mnie a gra uznała że doszło między nami do kontaktu (nie poczułem żadnego uderzenia na kierownicy) i cię obróciło :/ Tak czy inaczej przepraszam. Edytowane 6 Styczeń 2013 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Q: Ani jednego czystego kółka, ale udało się coś wyłuskać.. P3 R: Start masakra.. Chyba najbardziej ucierpieli mati, mateo, no i ja :( Wiedziałem, że w walce z innymi tylko stracę, więc zmieniłem taktykę na 2 pitstop'y. Po pierwszym wyjechałem ostatni, ale treningi nie poszły na marne i systematycznie doganiałem,i wyprzedzałem stawkę. Jak tam kogoś coś puknąłem, czy nie czysto pozycję zyskałem, to pisać, bo byłem w niezłym transie, i ledwo co pamiętam kogo, gdzie wyprzedzałem ;) Na ostatnim kółku trochę przetrzymałem łukasza, za co przepraszam, ale nie chciałem ryzykować spina, ze skrzydłami 1-1 to bardzo łatwe.. P2 :) Edytowane 6 Styczeń 2013 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 6 Styczeń 2013 Całe zamieszanie na początku powstało przeze mnie. Uderzyłem w valderama9 no a potem to już poszło.. przepraszam To był sabotarz "wąchaj spaliny" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 6 Styczeń 2013 Ja oficjalnie chciałbym przeprosić Kowiego i Matijada, już sobie wszystko wytłumaczyliśmy w lobby. Wyścig uważam za udany, P5 to dobra pozycja. Pogdybać jednak trzeba, bo gdybym nie rozbił skrzydła i nie spieprzył kilku okrążeń, myślę że mógłbym znaleźć się na podium :) Mateo przejdzie ci i wrócisz do nas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 6 Styczeń 2013 Oj coś panowie nie byliście dzisiaj w formie... ;) Na pojedynczym kółku w qualu wiele osób pokazało bardzo dobre tempo, ale w wyścigu już się tak nie popisaliście. Po pierwsze zrobił się lekki bałagan na starcie, co nie jest w naszej lidze częstym obrazem. Po drugie zostałem staranowany przynajmniej 3 razy. Pierwszy raz MrKubool zaatakował mnie w podwójnym prawym zakręcie pod koniec 2 sektora. Nie wiem czemu próbowałeś tam się zmieścić, bo tam nie ma miejsca na dwa bolidy. Zostałem wypchnięty na zewnętrzną i musiałem się wygrzebywać z piachu. Straciłem przez to z 4 pozycje, ale Kubool na szczęście poczekał i oddał pozycję, więc nie mam dużych pretensji, ale jakieś tam małe mam :P Kolejny raz dostałem dzwona na 1 zakręcie podczas wyprzedzania Fabii. Byłem już ponad jedną długość bolidu z przodu i uznałem, że mimo wszystko i tak zostawię więcej miejsca. Niestety nie wystarczyło i zostałem skasowany. Nie wiem czy to był konkretnie Fabia, bo było tam wiele bolidów w peletonie, niemniej ucierpiałem na tym dość znacznie. No i kolejny raz podobna sytuacja z Matijadem. Wyprzedzam kierowcę Ferrari z użyciem DRS'u, przejeżdżamy przez 1 zakręt i nagle czuję potężne jebnięcie w bok... Gdyby nie te incydenty, może bym coś z Tachografem zawalczył, a tak to do mety pozostało mi utrzymywać bezpieczną przewagę przed chłopakami z tyłu. Szóste miejsce nie jest niby złe, ale niesmak lekki pozostaje przez te niepotrzebne incydenty. Tempa na pojedynczym kółku nie miałem, ale w wyścigu nawet dało radę powalczyć z szybszymi kierowcami, co było całkiem fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) pierwszy raz mialem taka delirke na nogach ze nie potrafilem niczego zrobic w Q na szczescie cos tam poskladalem w 3 wyjezdzie. Jesli chodzi o wyscig delirka minela do pierwszego zakretu.. - mignely mi bolidy miedzy oczami i ruch drgajacy nogi wrocil, na szczescie nie obrocilo mnie mocno bo jakis bolid mnie wyhamowal. Wracajac na tor moze troche niebezpiecznie ale juz bylem w glebokim szoku po tym co sie stalo pojechalem juz normalny wyscig. z Ziomniakiem mialem fajna walke nie odpuszczal ale opoznil za bardzo hamowanie i pojechal w pobocze. Pozniej z Sharentem na styk w DRSie obylo sie bez incydentow. Pozniej to juz tylko dbanie o opony i kibicowanie Kuboolowi :) Edytowane 6 Styczeń 2013 przez lukian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 6 Styczeń 2013 Panowie nie da rady mnie tym razem namówić niestety, ja na luzie traktuje tą grę (a przynajmniej staram się) od początku tego nieszczęsnego sezonu. sharent: potem na dojeździe do zakrętu zjechałeś 1m w prawo na mój tor jazdy przede mnie a gra uznała że doszło między nami do kontaktu (nie poczułem żadnego uderzenia na kierownicy) i cię obróciło :/ Dokładnie o tym mówie, to jest właśnie nasze F1 2012 :) Za nami 4 wyścigi a ja po 3 z nich byłem wk..wiony nie na was bo to nie wasza wina, tylko na grę która gorzej zjebana być nie może. Ja naprawdę dziękuje za wspólną jazdę i z niecierpliwością czekam na sezon 6 (jeśli będzie on rozgrywany przy innej grze niż jaka kolwiek od CM). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 6 Styczeń 2013 Mateo bez szaleństw postaw na spokój z trenowaniem i śmigaj sobie jak sauberek :P Burdel na pierwszym zakręcie się zrobił, film mogę wrzucić ale w sumie nic na nim nie widać bo trochę za daleko byłem. Po tym zakręcie nagle z 12 miejsca przebiłem się na 4. Ogólnie setup do dupy miałem i tylko ustawiłem dobrze, że nie blokowały mi się strasznie koła, reszta w kontakcie. Było spoko gdzieś tak do 14 czy 16 kółka zblokowane koła i postój przed tym najwolniejszym zakrętem w drugim sektorze. Paru chłopa mnie objechało, tacho pojawił się tuż za mną, ale szybkie włączenie kersu i jestem na dojeździe do zakrętu przed Tacho. Miałem nadzieje, że odpuści i nie będzie się pchał akurat w tym zakręcie gdzie nie ma na to miejsca, ale było inaczej. Zaczęło mnie obracać szybka kontra, niby wszystko ok ale pomimo prawie wcale nie wciśniętego pedału gazu na 3 biegu zaczyna mnie w druga stronę obracać, peleton pojawia się, ktoś chyba mnie tam trafił bo dostałem karę za spowodowanie kolizji ale równie szybko staje się duchem. Przez karę tracę kontakt zupełnie z walczącą ekipą a najgorsze, że był jeszcze przede mną pitstop i już dupa blada. Gra popsuła mi 3/4 wyścigi więc jest nieźle. Jak tak dalej będzie mnie punktować to dobrnąć do końca tego sezonu w pełni zdrowym na umyślę będzie ciężko. Już mnie samego denerwuje to, że muszę po tej grze tak jechać, ale niestety z każdym rokiem jest coraz gorzej, jak tak dalej pójdzie to Farming simulator będzie bardziej grywalny niż F1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston46 0 Napisano 7 Styczeń 2013 pitian to nie ja byłem ;p ktoś inny też mnie wyprzedził nie wyhamował i tobie w bok przyłożył na nawrocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 7 Styczeń 2013 A no widzisz, to czekamy na odważnego który się przyzna :) Bo jak wyjdzie u kogoś na filmiku, to będzie gorzej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 8 Styczeń 2013 matijad i kowi, czekam na wasze filmiki, chciałbym zobaczyć jak wyglądało "to" z waszej perspektywy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Styczeń 2013 Filmik będzie koło 9,00 http://youtu.be/HbTp9zg7c9c Komentujcie ,wypisujcie błedy i zachwyty ,ja tylko przepraszam Ponqa i Pitiana bedzie widać na filmiku ,co do kolizji z Pitianem za co dostałem kare to powiem tyle że niewidziałem ze ty tam wogule jesteś poprostu pojawiłeś się z nikąd a ja byłem pochłonięty walka z tacho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 8 Styczeń 2013 Ja to filmik wrzuce jak bede mial czas, a wczesnieh bedzie musiala przyjsc ochota na edycje tego :P ogolnie z tego co patrzylem to tam na starcie lotusy namieszaly. Na ten moment nie chce oceniac czy to na pewno ich wina, filmik bedzie, sprawdzimy co i jak i podyskutujemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 8 Styczeń 2013 Oj Mati Mati... Nabałaganiłeś w tym wyścigu trochę ;) Okazuje się że to Ty mnie zdjąłeś przy wyprzedzaniu Fabii :P a potem jeszcze Ponq'a strąciłeś od razu. Aczkolwiek tutaj zadziałał efekt niewidzialnej bańki wokół bolidu chyba. Ponq'a to mi w ogóle szkoda, bo pewnie pierwsze punkty by mu wpadły, ale słupek, zwany tudzież pachołkiem jednak wymierzył mu karę. Po przygodach w singlu nie wiedziałeś że trzeba je omijać szerokim łukiem? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) Co do kolizji z ferrari to sie nie gniewam ( może i mi się kiedys cos takiego przytrafi ;)) , natomiast betonowy słupek mnie zniszczył psychicznie. Pierwsze punkty? :) jechałem na podium ;). Trudno, stało się, w Barcelonie nie ma pachołków. PS. ta kolizja z matijadem to wina Pitiego, bo za wolno jechał :) Edytowane 8 Styczeń 2013 przez PONQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 8 Styczeń 2013 ponq na treningach bardzo lubial ten pacholek ale krzywdy mu nie robil az do wyscigu szkoda mi Ciebie chlopie ale w tej grze unikaj pacholkow jak ognia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) lukian kiedy jedziemy jakies testy?proponuję godzinkę 18.30 Edytowane 8 Styczeń 2013 przez PONQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Styczeń 2013 Co do kolizji z ferrari to sie nie gniewam ( może i mi się kiedys cos takiego przytrafi ;)) , natomiast betonowy słupek mnie zniszczył psychicznie. Pierwsze punkty? :) jechałem na podium ;). Trudno, stało się, w Barcelonie nie ma pachołków. PS. ta kolizja z matijadem to wina Pitiego, bo za wolno jechał :) Też tak myśle zakażdym razem jak go doganiałem to jakaś magiczna siła niedała mi go wyprzedzic :happy: lukian kiedy jedziemy jakies testy?proponuję godzinkę 18.30 chętnie sie dołaczę koło 19,00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 8 Styczeń 2013 To pojade tez z wami testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 8 Styczeń 2013 AŚNAEBAEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 8 Styczeń 2013 Hmmm, a podobno w krajach arabskich na podium nie rozdają szampanów, tylko napoje gazowane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 8 Styczeń 2013 te taliby musialy mi cos dosypac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach