Skocz do zawartości
crux

Play > Playstation 3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

co prawda moja umowa w play kończy się dopiero w czerwcu, mam Abonament One Play 65 w promocji i płace 50zł przez cały okres trwania umowy.

Chciałem się zapytać czy np gdy dostanę ofertę przedłużenia umowy to będę mógł sobie wybrać konsolę zamiast telefonu? Czy musiałbym zrezygnować z abonamentu i wybrać ten nowy LongPlay?

Czekam na odpowiedź :) Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oferta dotyczy tez przedluzenia umow, wiec nie ma problemu o ile konsole wciaz beda w ofercie playa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oferta dotyczy tez przedluzenia umow, wiec nie ma problemu o ile konsole wciaz beda w ofercie playa.

Dzięki :)

Ja np. w Orange miałem oferty przedłużenia umowy 2 miesiące przed jej końcem, w Playu jest podobnie?

Mam nadzieję, że oferta jeszcze będzie, widać że cieszy się dużym zainteresowaniem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy od tego jakie placisz rachunki, jak Cie ocenia system jako klienta. Ja przedluzalem niedawno umowe w Erze az 4 miesiace przed koncem umowy. Swoja droga tez sadze ze to bedzie dluzsza wspolpraca - chocby dlatego ze play pomaga troche czyscic magazyny sony. Duzo osob bierze ps3 w playu np w prezencie dla dziecka, po prostu duzo osob nie wtajemniczonych. I nie robi im roznicy czy wciagna zestaw z move, singstar, czy LBP i Uncharted2 (taki zestaw tez jest, oczywiscie nie w kazdym salonie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

349 zł ale do PLAY nie jest wtedy za darmo o tym chyba nikt nie wspomniał. Jeżeli chcecie za darmo mieć do Play zapłacicie ponad 600 zł .

sosiu.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

349 zł ale do PLAY nie jest wtedy za darmo o tym chyba nikt nie wspomniał. Jeżeli chcecie za darmo mieć do Play zapłacicie ponad 600 zł .

Mi to bez różnicy, i tak nie wykorzystuje całego abonamentu.

Co jak ceny za internet w telefonie mógłby być wliczony w abonament :P.

Płace chyba coś ok 100zł (50 mój abonament + 40zł Abonament Mamy + jakieś tam opłaty za internet).

A gdybym przedłużał umowę np. teraz, to płaciłbym 349zł przy zakupie, i po prostu opłacam zwykły abonament bez żadnych ukrytych kosztów?

Edytowane przez Even

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma ukrytych oplat, zupelnie tak jakbys bral telefon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ofercie PS3 349zł do Play jest za darmo ale przez pierwsze pół roku. Przy PS3 599zł do Play jest za darmo przez cały okres umowy i po jej zakończeniu.

Abonament na dzień dzisiejszy wynosi 59zł (również przy podpisaniu aneksu) zamiast 69zł więc co do wypowiedzi Evan'a - bedziesz miał Abo wyższy o 9zł(przez cały okres umowy), PS3 za 349zł i minut trochę więcej niż teraz masz więc i tak się opłaca.

Aneks do umowy z telefonem(PS3) można podpisać 3 miesiące przed zakończeniem umowy - bez różnicy na wysokość rachunków itd itp - z tym że rachunki oczywiście muszą być uregulowane ;-)

Ps3 w Play będzie i to jeszcze pewnie sporo czasu bo już idzie kolejna wielka dostawa PS3 z Move na magazyn Play :-)) A już niedługo iPad, tablet od Samsunga i Netbook HP'ka również będą w Play :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie zdaje ze sony chce sprzedac ps3 i wprowadzic ps4 malymi kroczkami, np juz psp upadlo, za niedlugo ma byc niby psp2 z ekranem full hd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony zapewne chce wpuścić dużą ilość konsol na rynek. Jak powszechnie wiadomo konsole są czasem sprzedawane poniżej kosztów produkcji, zysk czerpie się ze sprzedaży gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ofercie PS3 349zł do Play jest za darmo ale przez pierwsze pół roku. Przy PS3 599zł do Play jest za darmo przez cały okres umowy i po jej zakończeniu.

Abonament na dzień dzisiejszy wynosi 59zł (również przy podpisaniu aneksu) zamiast 69zł więc co do wypowiedzi Evan'a - bedziesz miał Abo wyższy o 9zł(przez cały okres umowy), PS3 za 349zł i minut trochę więcej niż teraz masz więc i tak się opłaca.

Aneks do umowy z telefonem(PS3) można podpisać 3 miesiące przed zakończeniem umowy - bez różnicy na wysokość rachunków itd itp - z tym że rachunki oczywiście muszą być uregulowane ;-)

Ps3 w Play będzie i to jeszcze pewnie sporo czasu bo już idzie kolejna wielka dostawa PS3 z Move na magazyn Play :-)) A już niedługo iPad, tablet od Samsunga i Netbook HP'ka również będą w Play :-))

Dziękuję bardzo za konkretną odpowiedź.

Na to wychodzi, że umowę będę mógł przedłużyć już w marcu, i to 20 :) w dniu moich 18-nastych urodzin :P wspaniały dzień na PS3 !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam techniczne pytanie bo jest to mój pierwszy abonament . Umowe podpisałem 19.10.2010 termin płatności mija jutro mam czekac aż przyjdzie rachunek i zapłacic czy wziasc ten numer konta ktory jest po zalogowaniu się na stronie play i tak zaplacic?? jak to drugie to muszę tam coś wpisywac jak mam to cos do wypelnienia z poczty :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam techniczne pytanie bo jest to mój pierwszy abonament . Umowe podpisałem 19.10.2010 termin płatności mija jutro mam czekac aż przyjdzie rachunek i zapłacic czy wziasc ten numer konta ktory jest po zalogowaniu się na stronie play i tak zaplacic?? jak to drugie to muszę tam coś wpisywac jak mam to cos do wypelnienia z poczty :whistling:

Po prostu poczekaj na rachunek, to nie z twojej winy jest opóźnienie w zapłacie.

Wybrałeś opcję płacenia rachunków poprzez pocztę, dlatego firma powinna być przygotowana na to, że będą opóźnienia.

Jeżeli będą się z tobą kontaktować, że nie zapłaciłeś to powiedz o zaistniałej sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

W ubiegły wtorek zamowilem ps3+ move na stronce play, do dzis nie otrzymalem nr wysylki

dostalem potwierdzenie jeszcze w ten ubiegly wtorek o przeczytaniu zalaczonych dokumentow potrzebnych do realizacji zamowienia.

Wysłalem mail z pytaniem jak dlugo to bedzie trwalo jeszcze i otrzymalem odpowiedz ze wysla mi nr paczki kurierskiej itp itd jak tylko ja wyslą.

Ale do dzis poza tamta odpowiedzia cisza!

Minął juz tydzień , w salonach play tez nigdzie juz nie ma ps3 + move a na stronce play pojawiła sie oferta ps3 + singstar oraz ps3 + 2 gry , ale ja chcę move!!!!

I tu pytanie :

Czy zeszlotygodniowe zamowienie zostanie zrealizowane ? ? ?

Kiedy dostawy mają być ? ? ? ( widzialem ze wczesniej wypowiadala sie tu Pani z Play).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

W ubiegły wtorek zamowilem ps3+ move na stronce play, do dzis nie otrzymalem nr wysylki

dostalem potwierdzenie jeszcze w ten ubiegly wtorek o przeczytaniu zalaczonych dokumentow potrzebnych do realizacji zamowienia.

Wysłalem mail z pytaniem jak dlugo to bedzie trwalo jeszcze i otrzymalem odpowiedz ze wysla mi nr paczki kurierskiej itp itd jak tylko ja wyslą.

Ale do dzis poza tamta odpowiedzia cisza!

Minął juz tydzień , w salonach play tez nigdzie juz nie ma ps3 + move a na stronce play pojawiła sie oferta ps3 + singstar oraz ps3 + 2 gry , ale ja chcę move!!!!

I tu pytanie :

Czy zeszlotygodniowe zamowienie zostanie zrealizowane ? ? ?

Kiedy dostawy mają być ? ? ? ( widzialem ze wczesniej wypowiadala sie tu Pani z Play).

I podała nr kom!!!!!! Tak trudno zapytać??????

Edytowane przez Tom21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I podała nr kom!!!!!! Tak trudno zapytać??????

dzis otrzymalem mail ze zmiana statusu a pozniej 2 mail o wyslaniu paczki , wiec juz oczekuje :)

mam nadzieje ze bedzie wersja 320 gb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie jak z tą dostępnością rano były na playmobile.pl i zniknęły w przeciągu godziny, natomiast w salonach w Szczecinie nie ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam , właśnie dostałem ps3 z dyskiem 320gb soft 3.41 , giery little big planet + uncharted2 , szkoda że bez mova..... wersja 2504b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
właśnie dostałem ps3 z dyskiem 320gb soft 3.41 , giery little big planet + uncharted2 , szkoda że bez mova..... wersja 2504b

A czy Little Big Planet, jest w wersji "Game of the year"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wie ktoś kiedy będą znowu ps3 z move w Play? pani w salonie oczywiście nic nie wie ;)

mają tylko wersje z grami. czyli za tą samą cenę dostajemy tańszy zestaw...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wie ktoś kiedy będą znowu ps3 z move w Play? pani w salonie oczywiście nic nie wie ;)

mają tylko wersje z grami. czyli za tą samą cenę dostajemy tańszy zestaw...

pozdrawiam

Będą mieli wtedy, kiedy Sony ściągnie zestawy do Polski, a więc niedługo - przecież ich nie wyczarują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Ja także oczekiwałem na PS3 z zestawem MOVE jednak znudziło mi się czekanie i dzisiaj odebram zestaw z grami Uncharted 2 oraz God of War III. Gdyby w zestawie były inne gry to może jeszcze bym zaczekał ale te dwie gry i tak chciałem kupić więc się zdecydowałem. Mova pewnie dokupię później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Byłem dzisiaj w salonie Play chciałem kupić konsole Ps3 z move i strasznie się zdziwiłem bo przeglądając stronę Playmobile konsola kosztuje przy abonamencie 69zł (59zł) -349 zł a Pani w salonie powiedziała dla mnie że przy abonamencie 69zł (59zł) kosztuje konsola 599zł i do tego muszę jeszcze przyprowadzić minimum 2 znajomych którzy wykupią razem ze mną abonament na kwotę 150zł nie wiem czy ja pomyliłem coś czy ta Pani w salonie nawet trochę się z nią kłóciłem ale odpuściłem za taką cenę to wolę dopłacić i kupić konsolę w sklepię albo na allegro. Nie mam pojęcia co jest z tą "dziwną" promocją. A jak jest u was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsola kosztuje 349 zł ale w taryfie long play telefon 69(płacisz 59) natomiast jak znajdziesz dodatkowo te 3 osoby to wtedy dostajesz konsole za 1 zł.Powiedz Pani żeby sobie podejrzała strone tam jest wszystko napisane.

Witam. Byłem dzisiaj w salonie Play chciałem kupić konsole Ps3 z move i strasznie się zdziwiłem bo przeglądając stronę Playmobile konsola kosztuje przy abonamencie 69zł (59zł) -349 zł a Pani w salonie powiedziała dla mnie że przy abonamencie 69zł (59zł) kosztuje konsola 599zł i do tego muszę jeszcze przyprowadzić minimum 2 znajomych którzy wykupią razem ze mną abonament na kwotę 150zł nie wiem czy ja pomyliłem coś czy ta Pani w salonie nawet trochę się z nią kłóciłem ale odpuściłem za taką cenę to wolę dopłacić i kupić konsolę w sklepię albo na allegro. Nie mam pojęcia co jest z tą "dziwną" promocją. A jak jest u was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi