Skocz do zawartości
cwir

[Online] Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

NemsPL jeśli daliśmy Ci do zrozumienia, że obchodzą nas na tym forum Twoje żale odnośnie drużyn to przepraszamy, dla mnie pokazałeś, że reprezentujesz poziom krawężnika i zgłosiłem do modów Twój post. Nie stosujesz się do żadnych zasad! Czy myślisz, że jesteś świętą krową w tej lidze?! 13 meczy?! 3 rewanże... Jak coś Ci się nie podoba, możesz zrezygnować. Nikt Cię tu nie trzyma. Psujesz atmosferę. Edycję wcześniej nie było takich problemów. Wszyscy się dogadywali.

P.S. jestem w community i chętnie rozgram swoje dzisiejsze mecze ;-)

nazar już poszło hasło że gramy do oporu żeby to szybko skończyc ,to nie jest zły pomysł.

Nie napinajmy się już proszę Was. Jak coś to na priv

Ja będę za 15min.

Edytowane przez domin 107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, że rozegrałem tyle rewanży, ale zależy mi na rozegraniu jak najwięcej meczy dzisiaj ponieważ w poniedziałek przyjeżdża mój kuzyn i będę miał bardzo ograniczony dostęp do konsoli (dzisiaj się dowiedziałem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazar już poszło hasło że gramy do oporu żeby to szybko skończyc ,to nie jest zły pomysł.

Nie napinajmy się już proszę Was. Jak coś to na priv

Ja będę za 15min.

W porządku dostosuję się do nowych zasad, jednak nie podoba mi się to, że zostały zmienione w trakcie rozgrywania ligi tylko dlatego, że nie gra Wam się dobrze reprezentacjami. Mam nadzieję, że w przyszłej edycji ustalimy ZASADY, które będą RESPEKTOWANE.

P.S. sorry za post o nemsie, ale mnie cholernie poniosło, jak coś mi nie będzie pasowało to będę pisał na priv. Nie chcę zaśmiecać forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro dogram resztę meczów bo dziś zagrałem tylko z Krokiernio.Także jutro łapcie mnie w community bo pewnie sporo osób chce ze mną zagrać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem mistrzem w przegrywaniu wygranych meczy. Mam nadzieję, że jutro ten turniej będzie z głowy i zagramy nowy jak najszybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem mistrzem w przegrywaniu wygranych meczy. Mam nadzieję, że jutro ten turniej będzie z głowy i zagramy nowy jak najszybciej.

no tak, dziwny mecz i moje pierwsze zwycięstwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W porządku dostosuję się do nowych zasad, jednak nie podoba mi się to, że zostały zmienione w trakcie rozgrywania ligi tylko dlatego, że nie gra Wam się dobrze reprezentacjami. Mam nadzieję, że w przyszłej edycji ustalimy ZASADY, które będą RESPEKTOWANE.

P.S. sorry za post o nemsie, ale mnie cholernie poniosło, jak coś mi nie będzie pasowało to będę pisał na priv. Nie chcę zaśmiecać forum.

niestety zmienilem zasady bo trza to skonczyc jak najszybciej. w lidze burdel na forum jakies durne żale i wojny kto kim bedzie gral w nast edycji ... musimy zapanowac nad sytuacja.

nazar dasz rade zagrac teraz? kurde... mimo tych porazek dalej mi sie chce grac :D nareszcie znalazlem dla wks swietna taktyke i staram sie wyrywac punkty... kapitalne mecze z kira i grucha... w najpierw porazki a potem znakomite rewanze:) z grucha az sie zdziwilem bo nie dawalem mu grac praktycznie a kira sie strasznie meczyl cos :) remis takze z kopaczkiem ktory ostro walczyl. po 2 porazki z nems i dominem.

Edytowane przez eVi92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety zmienilem zasady bo trza to skonczyc jak najszybciej. w lidze burdel na forum jakies durne żale i wojny kto kim bedzie gral w nast edycji ... musimy zapanowac nad sytuacja.

nazar dasz rade zagrac teraz? kurde... mimo tych porazek dalej mi sie chce grac :D nareszcie znalazlem dla wks swietna taktyke i staram sie wyrywac punkty... kapitalne mecze z kira i grucha... w najpierw porazki a potem znakomite rewanze:) z grucha az sie zdziwilem bo nie dawalem mu grac praktycznie a kira sie strasznie meczyl cos :) remis takze z kopaczkiem ktory ostro walczyl. po 2 porazki z nems i dominem.

Zagram z Tobą i wszystkimi , z którymi nie zagrałem pierwszego spotkania, po czym rezygnuje z udziału w lidze. Nie kasujcie moich wyników, zagrałem tylko dwa rewanże, powodem mojego odejścia jest problem z łączem przez co w trakcie meczu mnie wyrzuca i przegrywam walkowerem mecz.

Edit: Jednak wywaliło michasia333, a nie mnie. Szkoda, bo najgorszą drużyną w lidze gra bardzo ładną piłkę i mimo prowadzenia z mojej strony 2:0, mógł wygrać.

Zostaję w lidze, przepraszam za zamieszanie, myślałem że to u mnie drugi raz wystąpił problem i pojawi się się jeszcze nie raz, a to by zakłamało wyniki ligi-czasami na niekorzyść przeciwnika. Z dominem przegrałem 6:2 , a gdyby padło łącze byłoby dla niego 3:0.

Edytowane przez nazarssj2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagram z Tobą i wszystkimi , z którymi nie zagrałem pierwszego spotkania, po czym rezygnuje z udziału w lidze. Nie kasujcie moich wyników, zagrałem tylko dwa rewanże, powodem mojego odejścia jest problem z łączem przez co w trakcie meczu mnie wyrzuca i przegrywam walkowerem mecz.

P.S. michas333 te "darmowe" 3 pkt należą się Tobie jak nikomu innemu, ponieważ grasz bardzo ciekawą i dobrą piłkę najgorszą drużyną w lidze.

P.S.2 może do 3 edycji uda mi się coś z tym zrobić... problemem jest chyba router.

a grasz po kablu czy przez wifi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar a jestes pewien że ciebie wyrzuciło bo ja myślałem że to mnie wyrzuciło i z nerwów wyłączyłem konsole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a grasz po kablu czy przez wifi?

Wifi, ale raz mnie wywaliło w poprzedniej edycji. Najpierw się zawiesiło, potem wylogowało z community. Nie wylogowało mnie z PSN. Tak jakby zalagowało się lekko, ale wystarczająco mocno, żeby przerwać spotkanie. Dzisiaj stało się to samo z tym, że problem był po drugiej stronie o czym świadczy wynik na moją korzyść.

P.S. michas333 czy zdarzyło Ci się już to wcześniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar poczytaj sobie forum wczesniej i to eVi zaczoł grac rewanże a nie ja .... na pytanie moje go eViego czy gramy juz rewazne on odpowiedzial mi ze tak bo nie ma z kim grac... więc nie mów ze ja złamałem zasady

PS. jak tak bardzo pragniecie tego to odejde z ligi.... mam dokonczyc ją do końca ? czy moze juz teraz odesjc ?

PS2, Nazar jaki moj post zgłosiles do modów ?

Edytowane przez Nemsik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorem wszystkich pocisnąłem.

Specjalny system na eViego zdał egzamin perfecto. Poza tym Michal,Kosu i Nazar dwa razy ,w tym raz 6:2:)

sory za ostrą grę ale cóż taktyka skutkuje i nie będę jej zmieniał.

Obyśmy jak najszybciej to skończyli. Jutro koniecznie z Trochosem.

To co? Jutro 18 i 23? tak jak dziś?

Edytowane przez domin 107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewną prośbę, nie zaśmiecajmy forum zbędnymi postami. Prywatne sprawy można załatwić na priv, albo na gadu. Piszmy tutaj o sprawach organizacyjnych i przebiegach naszych meczów , bo naprawdę śmietnik się tu robi ( z ostatnich 7 stron wyszłaby jedna, max. 2 strony na temat).

Edit: ja będę o 18tej, albo wcześniej jak komuś nie pasuje grać wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak być- tzn. 18 i 23.

remis takze z kopaczkiem ktory ostro walczyl.

Nie powiem, że nie zasłużyłeś na wyrównującą bramkę, ale jestem trochę zawiedziony, że opuściłem gardę. :P

Zagrałem też dwa mecze z Gruchą (0:0 i przegrana 1:0), któremu, mam nadzieję, napsułem trochę krwi i utrudniłem drogę do zwycięstwa w lidze. ;P

Domin zapewne będzie chciał mnie zniszczyć w odwecie za dzisiejszą wygraną 1:0. :D Trzeba dograć tę ligę i zobaczymy co będzie dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po raz pierwszy jestem zadowolony z porazek z nazarem... wywalczyl je bo bardzo ciezkiej walce przynajmniej tak mi sie wydaje. 2 razy wygral 1-0 choc bylo bardzo blisko remisu dwukrotnie gdybym tylko wykorzystal swoje nieliczne sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki Domin za to co napisze ale dla mnie jest bardzo słabym graczem... Za kazdym razem kiedy wychodze sam na sam walisz mi kose od tylu i to specjalnie bo nie mozesz mnie dogonic ;/ Koles ktory gra Brazylia... No comment

Edytowane przez Nemsik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domin zapewne będzie chciał mnie zniszczyć w odwecie za dzisiejszą wygraną 1:0. :D Trzeba dograć tę ligę i zobaczymy co będzie dalej.

Otóż to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki Domin za to co napisze ale dla mnie jest bardzo słabym graczem... Za kazdym razem kiedy wychodze sam na sam walisz mi kose od tylu i to specjalnie bo nie mozesz mnie dogonic ;/ Koles ktory gra Brazylia... No comment

też tak czasem robie:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie skonczylem grać Nazarem 2 mecze

Pierwszy mecz dość dobry z mojej strony ale przegrywam 4-1 (2 bramki samobujcze i jeszcze karny ):/

Drugi mecz to przepiekna gra Nazara do przerwy przergrywam 4-0 i juz mialem wyąłczyc konsole ale jednak gralem dalej caly czas cisne cisne cisne i bylo warto bo doganiam Nazara i udaje mi sie wyrownac ... w 90 minucie mam jeszcze akcje ale bramkarz Holladni broni i mamy remis :)

Dzieki Nazar ze meczyki bardzo fajnie mi sie gralo

PS. Pewnie sie bales pod koniec meczu ze strzele na 5-4 ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jutro znów dwie pory tak jak dziś.

Godz .18 i 23.

Z tego co zauważyłem tylko paki nie będzie. Jutro ciśniemy do oporu chyba:D

Ci co mają mecze do nadrobienia mogą zaczynać wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie skonczylem grać Nazarem 2 mecze

Pierwszy mecz dość dobry z mojej strony ale przegrywam 4-1 (2 bramki samobujcze i jeszcze karny ):/

Drugi mecz to przepiekna gra Nazara do przerwy przergrywam 4-0 i juz mialem wyąłczyc konsole ale jednak gralem dalej caly czas cisne cisne cisne i bylo warto bo doganiam Nazara i udaje mi sie wyrownac ... w 90 minucie mam jeszcze akcje ale bramkarz Holladni broni i mamy remis :)

Dzieki Nazar ze meczyki bardzo fajnie mi sie gralo

PS. Pewnie sie bales pod koniec meczu ze strzele na 5-4 ? :)

Zaczęliśmy grać około 1:30, bo byłem pewien, że baty dostanę i chciałem to po prostu mieć za sobą. Kiedy w pierwszym meczu byłem jeszcze przytomny, zachęciła mnie wygrana po dominacji absolutnej. W drugim meczu grałem słabo od 60 minuty. w parę minut dałem sobie strzelić cztery gole i scenariusz z tegorocznego meczu Arsenal- Newcastle stał się faktem.

Wczoraj jeszcze zremisowałem z gruchapl 1:1 po meczu walki,dwa zwycięstwa z eVi 1:0(zdecydowanie dominowałem w środku pola, ale eVi nie pozwolił mi na strzelenie większej ilości bramek) zwycięstwo 3:2 i remis 1:1 z k0su. Z remisu byłem bardzo niezadowolony, bo w pierwszej połowie miałem dużo sytuacji, wykorzystałem tylko jedną, potem bramka na remis. W drugiej połowie bardzo mądra obrona przeciwnika i nie byłem w stanie nic zdziałać.

Najgorszy mecz zagrałem z kira, ale tam miałem ogromnego pecha. KAŻDY mój napastnik lub wysunięty rozgrywający(AMF) miał strzałkę w dół(na potwierdzenie mam nawet fotki-komórką, bo ją miałem pod ręką, a mało czasu przed meczem) udało mi się zremisować bezbramkowo, ale żebym grał jakiś super futbol nie mam prawa powiedzieć. Do tego dwie porażki z dominem. pierwsza 6:2, ale ten mecz naprawdę nie wyglądał źle.Po prostu, przy stanie 3:2 dla domina(60min) postawiłem wszystko na jedną katrę, hiperofensywny team style, i domin z trzech kontr mi strzelił 3 bramki. Faktem jest to, że praktycznie ręce mi opadły po czwartym, głupim golu. W drugim meczu przegrałem 2:1, ale tutaj nie mam zamiaru się wypowiadać, gdyż na priv powiedziałem dominowi, co myślę na temat jego gry i mam nadzieję, że się "nawróci". Oprócz tego rozegrałem przerwany mecz z michasem333, dwie szybkie bramki z półdystansu i przerwanie meczu przez przeciwnika. Ja dzisiaj jakoś cały dzień pewnie będę kręcił się wokół konsoli, więc nietrudno będzie mnie złapać. Najbardziej liczę na zacięty dwumecz z krokerem, który jest jednym z moich ulubionych przeciwników, na pojawienie się w lidze trochosa, z którym mam także dwumecz, na rewanż z kirą i kopaczkiem. Ale z każdym niewymienionym przeciwnikiem bardzo chętnie zagram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęliśmy grać około 1:30, bo byłem pewien, że baty dostanę i chciałem to po prostu mieć za sobą. Kiedy w pierwszym meczu byłem jeszcze przytomny, zachęciła mnie wygrana po dominacji absolutnej. W drugim meczu grałem słabo od 60 minuty. w parę minut dałem sobie strzelić cztery gole i scenariusz z tegorocznego meczu Arsenal- Newcastle stał się faktem.

Wczoraj jeszcze zremisowałem z gruchapl 1:1 po meczu walki,dwa zwycięstwa z eVi 1:0(zdecydowanie dominowałem w środku pola, ale eVi nie pozwolił mi na strzelenie większej ilości bramek) zwycięstwo 3:2 i remis 1:1 z k0su. Z remisu byłem bardzo niezadowolony, bo w pierwszej połowie miałem dużo sytuacji, wykorzystałem tylko jedną, potem bramka na remis. W drugiej połowie bardzo mądra obrona przeciwnika i nie byłem w stanie nic zdziałać.

Najgorszy mecz zagrałem z kira, ale tam miałem ogromnego pecha. KAŻDY mój napastnik lub wysunięty rozgrywający(AMF) miał strzałkę w dół(na potwierdzenie mam nawet fotki-komórką, bo ją miałem pod ręką, a mało czasu przed meczem) udało mi się zremisować bezbramkowo, ale żebym grał jakiś super futbol nie mam prawa powiedzieć. Do tego dwie porażki z dominem. pierwsza 6:2, ale ten mecz naprawdę nie wyglądał źle.Po prostu, przy stanie 3:2 dla domina(60min) postawiłem wszystko na jedną katrę, hiperofensywny team style, i domin z trzech kontr mi strzelił 3 bramki. Faktem jest to, że praktycznie ręce mi opadły po czwartym, głupim golu. W drugim meczu przegrałem 2:1, ale tutaj nie mam zamiaru się wypowiadać, gdyż na priv powiedziałem dominowi, co myślę na temat jego gry i mam nadzieję, że się "nawróci". Oprócz tego rozegrałem przerwany mecz z michasem333, dwie szybkie bramki z półdystansu i przerwanie meczu przez przeciwnika. Ja dzisiaj jakoś cały dzień pewnie będę kręcił się wokół konsoli, więc nietrudno będzie mnie złapać. Najbardziej liczę na zacięty dwumecz z krokerem, który jest jednym z moich ulubionych przeciwników, na pojawienie się w lidze trochosa, z którym mam także dwumecz, na rewanż z kirą i kopaczkiem. Ale z każdym niewymienionym przeciwnikiem bardzo chętnie zagram :)

nastepny turniej juz robimy z forma normal... bo to porazka rzeczywiscie jest... wczoraj ciagle bramkarz i obrona strzalki w dol , forma zero i lipa... tacy pilkarze to po 20 minucie nie maja sil biegac itd...A co do domina to nie wiem z czym wy macie problem. ma swoj styl gry co prawda bardzo agresywny ale jak widac przynosi to dobre rezultaty...

Edytowane przez eVi92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi