Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) W chwili obecnej jest chyba 13 osob w lidze ? jak sie nie myle i moim zdaniem bedzie latawiej znalesc 13 klubów dość dobrych niz 13 państw Miedzy innymi : Inter Milan Juventus Atlethico Roma Arsenal Man.Und Chelsea Liverpool Man,City Barcelona Real Tottenham Bayern Valencia Aston Villa i jeszcze kilka bym wynalazl ale juz jest 16 :) Wiec mysle ze bedzie lepiej jak zaczniemy grac klubami w nastepnej edycji Edytowane 8 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2011 arsenal olympic lyon olimpic marsylia bayern monachium fiorentina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 arsenal olympic lyon olimpic marsylia bayern monachium fiorentina Arsenal i Bayern podalem :D a myslem ze tylko jak pisze najebany ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2011 galatasaray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Dobra panowie niezły bałagan powstał to chyba każdy się zgodzi. Jutro robimy dwie pory po 18 czyli normalnie i koło 23. To rozsądna propozycja Będzie bałagan i pretensje jeśli czegoś wspólnie nie ustalimy. Ci którzy nie mogą grac o tych porach jutro niech dogadują się indywidualnie z osobami z którymi mają zagrać. A ci którzy nie rozegrali dziś wszystkiego niech jutro podgonią. Edytowane 9 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) Dobra panowie niezły bałagan powstał to chyba każdy się zgodzi. Jutro robimy dwie pory po 18 czyli normalnie i koło 23. To rozsądna propozycja Będzie bałagan i pretensje jeśli czegoś wspólnie nie ustalimy. Ci którzy nie mogą grac o tych porach jutro niech dogadują się indywidualnie z osobami z którymi mają zagrać. A ci którzy nie rozegrali dziś wszystkiego niech jutro podgonią. domin- ostatni bastion rozsądku w tej lidze :D jestem za ! Na 18 nie dam rady, ale w nocy, jak będzie z kim grać, to nadrobię nems, paka. nie nabijajcie postów bezsensowną wyliczanką drużyn, na razie dopiero zaczęliśmy edycje reprezentacjami, więc radzę Wam, jak chcecie sobie pogadać o klubach w pesie to na gg, a nie zaśmiecacie wątek. Było mówione już, że w następnej edycji(o ile się odbędzie) nie będzie zaklepywania drużyn na forum. A tymczasem radzę Wam potrenować, bo z benjaminków na razie największe szanse na zwojowanie ligi ma rewelacyjny gruchapl ;) Edytowane 9 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 9 Lipiec 2011 JA JUZ MOWILEM PANOWIE DZIS NIE MOGE, BO NIE MAM NA CZYM GRAC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 9 Lipiec 2011 dlatego mowilem zeby zaczac w poniedzialek. chcieliscie piatek i macie totalny burdel ... brawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 9 Lipiec 2011 dlatego mowilem zeby zaczac w poniedzialek. chcieliscie piatek i macie totalny burdel ... brawo. eVi w naszym wspólnym interesie jest wyjście z tego impasu. Nie da się ukryc jest bałagan ale gdybyśmy zaczeli w poniedziałek byłoby pewnie podobnie. Warto rozważyc czy jutrzejszego dnia nie warto przeznaczyc tylko dla tych którzy muszą nadrabiać mecze a ci którzy są na bierząco zrobią sobie pause. Tak chyba trzeba zrobic bo w innym wypadku zaraz niektórzy będą mieli 15 meczów do nadrabiania. Przypominam dziś dwie pory gry : 18 i koło 23. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 9 Lipiec 2011 Dzisiaj jestem na pewno na 18 i na 23. Nikt nie zgłaszał sprzeciwu że nie będzie go w piątek ani w weekend, wszyscy zadekralowali że bedą grać, a później się okazuje ten nie może, tego nie ma, ten pożycza konsole itp. Skoro mówie że będę od 18 do 23 to staram się przynajmniej na 2 godzinki wbić i zdąze zagrać mecze. Rozumiem że każdy ma jakieś inne plany i zajęcia, ale jak mówie że będę to mam być. Mam jeszcze zaległy mecz z wczoraj, bo eViego nie było. Mam nadzieje że dzisiaj z nim zagram i z nazarro i z resztą co będą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 9 Lipiec 2011 Elo ! Skoro dzis są2 pory na rozegranie meczy to czy sie stanie cos jak znajde osoby wczesniej z ktorymi bedę mógł grac ? pozatym nie wiedzialem ze dzis gramy slyszalem tylko o piątku... Niestety mnie za zwyczai w soboty nie ma w tych godzinach... i napewno nie wróce na 23 do domku... Nazar mam trenowac ? po co .... gram dla zabawy nie wygram to nie wygram... Smieszy mnie jedno ze najlepsi biora najlepsze ekipy i graja.... A nawet jeden powiedzial ze on słaba drużyna nie bedzie gral... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) Elo ! Skoro dzis są2 pory na rozegranie meczy to czy sie stanie cos jak znajde osoby wczesniej z ktorymi bedę mógł grac ? pozatym nie wiedzialem ze dzis gramy slyszalem tylko o piątku... Niestety mnie za zwyczai w soboty nie ma w tych godzinach... i napewno nie wróce na 23 do domku... Nazar mam trenowac ? po co .... gram dla zabawy nie wygram to nie wygram... Smieszy mnie jedno ze najlepsi biora najlepsze ekipy i graja.... A nawet jeden powiedzial ze on słaba drużyna nie bedzie gral... Spokojnie bez nerwów. ;) To tylko gra. Szlag czasem człowieka może trafić, kiedy bramkarz ze średnią 95 (tak, do ciebie piję Buffon mój kochany numerze jeden w makaroniarskiej bramce . :D) puszcza takie babole, których nawet Ivarov by się powstydził. Mam najgorszy bilans bramkowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować. :) Ręce opadają jak wpadają takie klopsy, jak jedna z 2 bramek, które po ładnych akcjach klepnął mi Nazar, albo idiotyczny samobój, kiedy to Chiellini, któremu kazałem wybić piłkę, postanowił z nią wbiec do bramki. "Super" były też dwie bramki (chyba obie w meczu z Hiszpanią), które nnie miały prawa wpaść, a jednak wpadły. :D Pierwsza była cudna... Sprytna wrzutka za skrzydła i minimalne muśnięcie piłki głową na 11 metrze przez napastnika, które sprawiło, że balon wolno opadł pod nogi Buffona, który zamiast piłkę złapać, postanowił zrobić szpagat i sam sobie założył siatkę... Kosmos. :D Jeszcze jedna wpadła po tym jak 3 moich obrońców nie raczyło wybić, zbitej w ich kierunku, piłki, a nawet poczekali, aż napastnik dobiegnie i wpakuje ją do siatki. :D Poezja. :P Reasumując, treningi nie mają tu nic do rzeczy. Czasem ma się pecha i tyle. Wczoraj pokombinowałem ze zmianą taktyki i zobaczymy co dziś uda mi się zdziałać, ale mam nadzieję, że osiągnąłem już limit pechowych baboli i zacznę zdobywać punkty, bo frajda frajdą, ale opadające ręce, opadającymi rękami. ;) Będę dziś od 18:30 do 20, a potem o 23. Mam nadzieję, że znajdą się chętni do gry. Edytowane 9 Lipiec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 9 Lipiec 2011 Dla mnie też jest to zabawa ale dla mnie nie ma zabawy jak mam grać Kostaryką na Hiszpanie i przegrywać mecze ale jak bym miał remis to już zadowolony bym był, Dla mnie Barcelona czy Real to nie jest jakis wielki klub który jest nie do pokonania, każdego można pokonać i udowodniłem to w tamtej rundzie pokunojąc Barcelone i remisując z Realem Bayernem. A skoro ktos powiedział że nie będzie grał słabymi drużynami to znaczy że jest przeciętnym grajkiem, który gra przeciętnie bardzo dobra drużyną. Ale koniec nie potrzebnych dyskusji, zajmijmy sie graniem tej ligi a nie, nie potrzebnymi tekstami. Powodzenia dzisiaj w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 9 Lipiec 2011 Spokojnie bez nerwów. ;) To tylko gra. Szlag czasem człowieka może trafić, kiedy bramkarz ze średnią 95 (tak, do ciebie piję Buffon mój kochany numerze jeden w makaroniarskiej bramce . :D) puszcza takie babole, których nawet Ivarov by się powstydził. Mam najgorszy bilans bramkowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować. :) Ręce opadają jak wpadają takie klopsy, jak jedna z 2 bramek, które po ładnych akcjach klepnął mi Nazar, albo idiotyczny samobój, kiedy to Chiellini, któremu kazałem wybić piłkę, postanowił z nią wbiec do bramki. "Super" były też dwie bramki (chyba obie w meczu z Hiszpanią), które nnie miały prawa wpaść, a jednak wpadły. :D Pierwsza była cudna... Sprytna wrzutka za skrzydła i minimalne muśnięcie piłki głową na 11 metrze przez napastnika, które sprawiło, że balon wolno opadł pod nogi Buffona, który zamiast piłkę złapać, postanowił zrobić szpagat i sam sobie założył siatkę... Kosmos. :D Jeszcze jedna wpadła po tym jak 3 moich obrońców nie raczyło wybić, zbitej w ich kierunku, piłki, a nawet poczekali, aż napastnik dobiegnie i wpakuje ją do siatki. :D Poezja. :P Reasumując, treningi nie mają tu nic do rzeczy. Czasem ma się pecha i tyle. Wczoraj pokombinowałem ze zmianą taktyki i zobaczymy co dziś uda mi się zdziałać, ale mam nadzieję, że osiągnąłem już limit pechowych baboli i zacznę zdobywać punkty, bo frajda frajdą, ale opadające ręce, opadającymi rękami. ;) Będę dziś od 18:30 do 20, a potem o 23. Mam nadzieję, że znajdą się chętni do gry. Ale ja jestem spokojny... tylko wkurza mnie takie gadanie zeby trenowac itd... w tej Rosji naprawde nie ma kim grac... Arshawinem nie zrobie nic .... Pozatym nie mam zwyczaju grać na jednego zawodnika jak co niektorzy na Kryske czy Messiego ;/.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 9 Lipiec 2011 Ja pisałem że dziś wieczorem mnie nie będzie więc terminy 18 i 23 mnie nie pasują.Dziś do 15 mogę rozegrać kilka meczy np. z Nemsikiem.Proponuje aby jutro wszyscy dogrywali mecze a Ci co mają już 10 meczów niech sobie odpuszczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 9 Lipiec 2011 Ja mam odwołaną imprezę, więc jednak będę normalnie o 18 z Dominem zagram wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) Ok Nemsik zrobi tak, na 3 edycje ty wybierasz drużyny, ale wybierze 13 zespołów równych, tak żeby nie było mocniejszych ani słabszych wtedy zadecyduja umiejętności albo poprostu zagrajmy wszyscy ligę tą samą drużyną wtedy będzie wyrównany poziom. Sytuacja wygląda tak że dopisałeś sie już do ustalonych zasad i zespoło i nikt nie chciał tego zmieniać i wybrałeś sobie Rosję, chociaż lepszym wyborem była by Chorwacja. Myśle że nikt chyba nie ma przeciwko aby ktos grał Hiszpanią czy Portugalią albo Niemacami, Argentyną. Pogoniarz jak zdąże do 15 to jeszcze zagramy dzisiaj mecz P.S. nie gram tylko na Kryśke, poprostu jest napastnikiem i jest od strzelania bramek. Akcje rozgrywam spokojnie od tyłu zaliczając każdego zawodnika czasem i bramkarza, a nie "kop a leć" na Kryśke wszystko :D Więcej strzałów maja czasem Danny, Simao i Deco z drugiej lini niż Ronaldo. Edytowane 9 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 9 Lipiec 2011 eVi w naszym wspólnym interesie jest wyjście z tego impasu. Nie da się ukryc jest bałagan ale gdybyśmy zaczeli w poniedziałek byłoby pewnie podobnie. Warto rozważyc czy jutrzejszego dnia nie warto przeznaczyc tylko dla tych którzy muszą nadrabiać mecze a ci którzy są na bierząco zrobią sobie pause. Tak chyba trzeba zrobic bo w innym wypadku zaraz niektórzy będą mieli 15 meczów do nadrabiania. Przypominam dziś dwie pory gry : 18 i koło 23. wlasnie nie... nie bylo by balaganu... czasem nie warto sie spieszyc jak widac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) Akurat mi nie chodzilo o Ciebie ze grasz na Kryske... PS. Pozatym jesli ktoś jest dobry to jaki sens jest zeby grac najlepsza drużyna ? sprawia wam to przyjemność ogrywanie dużo słabszych drużyn ? Edytowane 9 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 9 Lipiec 2011 Ok Nemsik zrobi tak, na 3 edycje ty wybierasz drużyny, ale wybierze 13 zespołów równych, tak żeby nie było mocniejszych ani słabszych wtedy zadecyduja umiejętności albo poprostu zagrajmy wszyscy ligę tą samą drużyną wtedy będzie wyrównany poziom. Sytuacja wygląda tak że dopisałeś sie już do ustalonych zasad i zespoło i nikt nie chciał tego zmieniać i wybrałeś sobie Rosję, chociaż lepszym wyborem była by Chorwacja. Myśle że nikt chyba nie ma przeciwko aby ktos grał Hiszpanią czy Portugalią albo Niemacami, Argentyną. Pogoniarz jak zdąże do 15 to jeszcze zagramy dzisiaj mecz P.S. nie gram tylko na Kryśke, poprostu jest napastnikiem i jest od strzelania bramek. Akcje rozgrywam spokojnie od tyłu zaliczając każdego zawodnika czasem i bramkarza, a nie "kop a leć" na Kryśke wszystko :D Więcej strzałów maja czasem Danny, Simao i Deco z drugiej lini niż Ronaldo. kazda pilka byla na kryske i to taka dluga ze nie bylo go nawet jak przepchnac :) ale dla mnie to nie jest wazne, mam meksyk i musze sie z tym pogodzic choc nie ukrywam ze jest grac trudno bo nie mam anijednego zadownika takeigo jak żelando, ba nawet takiego jak nani nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Lipiec 2011 Właściwie, to nie powinno być problemu z wyborem ekip. Każdy gra kim chce. Ciekawe jak dziś będę sobie radził Włochami. Wczoraj przestestowałem nowe ustawienie i może będzie lepiej, choć jest to drużyna, która wymaga odmiennego podejścia do gry. Gra Anglią to jednak zupełnie coś innego. :D Nic to, trzeba pokombinować. 2 remisy i 3 porażki to mierny wynik, ale mogło być gorzej. Przede mną jeszcze 21 spotkań, więc to i owo może się zmienić. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 9 Lipiec 2011 w tym momencie wbijam na konsole kto chce niech podbije bo juz dzisiaj ze mną nie pogra a widze ze sporo osób "przegląda temat" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Lipiec 2011 Chętnie zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 9 Lipiec 2011 Kurde michał,paka eVi wbijcie do community to zagramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) Widzisz paka też bym chciał mieć takiego piłkarza w zwespole jak Nani, Varela albo maniche, ale niestety nie mam i musze sobie radzić innymi np, słaby Danny. A co do długich piłek to chyna z kimś innym grałeś bo ja takich nie gram, ewentualnie z pomocy za obrońcó to wszysto, a tak to gram piłką. Gdybym grał długą piłką nie strzeliłbyś mi bramek;p Pogoniarz ja będę za jakieś 20 minut jak coś. Edytowane 9 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach