michal333 5 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Nazar dwa razy mnie wczoraj rozłączyło bo były jakieś ogólne problemy z radiówka bo kumple tez nie mieli wieczorem neta albo im rozłączało Jak to mówił mój nauczyciel w-f-u piłka to nie są szachy Edytowane 10 Lipiec 2011 przez michal333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 Michal i eVi oczywiście macie rację, jednak trochę się zawiodłem na grze domina. W poprzedniej edycji byłem nią po prostu OCZAROWANY!!!! I nie rozumiem, dlaczego domin zrezygnował z tak rewelacyjnej gry(chociażby w defensywie), dla tego staram się go nakłonić na joga bonito, które grał Sevilla w poprzedniej edycji. W żaden sposób nie neguję tego, że jego zwycięstwa ze mną były zasłużóne- bo były w pełni- domin jest po prostu lepszy. Ale ja sam staram się nie wykorzystywać takich błędów gry, jak kosa od tyłu, za którą jest żółta kartka tylko dlatego, że jest to daleko od pola karnego. Piłka nożna to owszem, nie szachy, ale też nie popadajmy w skrajności, bo bardzo bym nie chciał, żeby w tej lidze ludzie przestali grać dla rozrywki, a zaczęli grać TYLKO o zwycięstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 10 Lipiec 2011 Mi gra o zwycięstwo Polska nie grozi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 Mi gra o zwycięstwo Polska nie grozi Akurat Tobie ostatniemu mógłbym coś takiego zarzucić!! Nie mogę doczekać się kolejnej edycji, żeby zagrać z Tobą w miarę równymi ekipami. Może dzisiaj zagramy spraring? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 10 Lipiec 2011 Bardzo chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 Bardzo chętnie Teraz nie mam dostępu do konsoli, ale jak tylko wejdę, dam Ci znać :D Czy dzisiaj gramy od 18 i 23, czy kiedy z kim i ile chcemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Po 12 bedę na konsoli także jak ktoś chce zagrać to zapraszam. Z dominem takiej sytuacji nie miałem żeby mi kosy walił od tyłu ale kosu robił mi tak bardzo często nawet i n poprzedniej edycji i zrewanżowałem mu się wczoraj tym samym gdy wychodził na czystą pozycje przy wyniku 2:2, sprzedałem mu kose od tyłu no i Carvalho ma przerwe:D Myśle nazarr że ta druga opcja będzie lepsza skoro szybko wszyscy chcą skończyć tą edycje, chcociaż nie widze ku temu powodu. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Po 12 bedę na konsoli także jak ktoś chce zagrać to zapraszam. Z dominem takiej sytuacji nie miałem żeby mi kosy walił od tyłu ale kosu robił mi tak bardzo często nawet i n poprzedniej edycji i zrewanżowałem mu się wczoraj tym samym gdy wychodził na czystą pozycje przy wyniku 2:2, sprzedałem mu kose od tyłu no i Carvalho ma przerwe:D Myśle nazarr że ta druga opcja będzie lepsza skoro szybko wszyscy chcą skończyć tą edycje, chcociaż nie widze ku temu powodu. Ja też nie rozumiem, czemu tak wielu z nas woli narzekać, a ewentualne niepowodzenia wolą zwalać na grę reprami.. Zawsze to urozomaicenie, przynajmniej moim zdaniem. Bardzo nie chciałbym tym postem wywołać dyskusji na temat ewentualnej wyższości gry klubami/wyboru drużyn w następnej edycji. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Po 12 bedę na konsoli także jak ktoś chce zagrać to zapraszam. Z dominem takiej sytuacji nie miałem żeby mi kosy walił od tyłu ale kosu robił mi tak bardzo często nawet i n poprzedniej edycji i zrewanżowałem mu się wczoraj tym samym gdy wychodził na czystą pozycje przy wyniku 2:2, sprzedałem mu kose od tyłu no i Carvalho ma przerwe:D Myśle nazarr że ta druga opcja będzie lepsza skoro szybko wszyscy chcą skończyć tą edycje, chcociaż nie widze ku temu powodu. powiem tak. ja wale caly dzien z kim sie da i o kazdej porze takze tez moglibyscie tak zrobic. bo w tygodniu sporo pracy bede mial i tylko wieczorami bede mogl gdzies od 20. a w 3 edycji godzina 18 odpada. w 1 nie bylo problemow jak gralismy od 19-20 a teraz sa wiec prosze cie domin nie mow juz ze ktos ma byc o 18 bo tak ci sie podoba i koniec. nie obraz sie ale to ty wymysliles sobie zeby grac w piatek od 18 gdy ja chcialem to rozegrac tak jak w poprzedniej edycji... nie byloby napewno takiego burdelu. i sorry ze tak gadam ale nie lubie totalnego niezorganizowania. w 3 edycji bedziemy bedziemy grac 4-5 kolejek dziennie jak teraz, ale stworze terminarz wedlug ktorego bedziemy rozgrywac te kolejki . nems mial racje zeby tak zrobic wczesniej. a dzis grajmy poprostu wszystko co mozliwe zeby to zakonczyc. i jesli ma ktos ochote mnie obrazac za to, to na pw prosze. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 10 Lipiec 2011 Czy klubami czy reprezentacją to gra mi sie bardzo fajnie, chociaż wczoraj mnie wywaliło no ale trudno się mówi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Czy klubami czy reprezentacją to gra mi sie bardzo fajnie, chociaż wczoraj mnie wywaliło no ale trudno się mówi:) mi sie fatalnie gralo WKS. ale tak w pewnym momencie wpadla mi do glowy taktyka ktora skutkuje. wczoraj 6 porazek , 3 wygrane , 2 remisy . a wczesniej ciagle przegrywalem w sparingach :) gra reprami jest dobra i ciekawa ale chce to zakonczyc dlatego ze panuje istny chaos. nie tak to mialo wygladac. 1 edycja swietnie zostala zorganizowana moim zdaniem. nie bylo zadnych problemow. takze tylko o to mi chodzi i o to sie wkurzam. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) powiem tak. ja wale caly dzien z kim sie da i o kazdej porze takze tez moglibyscie tak zrobic. bo w tygodniu sporo pracy bede mial i tylko wieczorami bede mogl gdzies od 20. a w 3 edycji godzina 18 odpada. w 1 nie bylo problemow jak gralismy od 19-20 a teraz sa wiec prosze cie domin nie mow juz ze ktos ma byc o 18 bo tak ci sie podoba i koniec. nie obraz sie ale to ty wymysliles sobie zeby grac w piatek od 18 gdy ja chcialem to rozegrac tak jak w poprzedniej edycji... nie byloby napewno takiego burdelu. i sorry ze tak gadam ale nie lubie totalnego niezorganizowania. w 3 edycji bedziemy bedziemy grac 4-5 kolejek dziennie jak teraz, ale stworze terminarz wedlug ktorego bedziemy rozgrywac te kolejki . nems mial racje zeby tak zrobic wczesniej. a dzis grajmy poprostu wszystko co mozliwe zeby to zakonczyc. i jesli ma ktos ochote mnie obrazac za to, to na pw prosze. Może i masz rację, tamta edycja przyciągała ludzi tym "klimatem". 90% z nas zbierało się o określonej porze(19), po meczach( trzech dziennie) wymienialiśmy się wrażeniami, wynikami, porównywaliśmy równomiernie rozwijającą się tabelą, opisywaliśmy obszernie nasze mecze na forum. Dla mnie był to wypas klimat "mini mundlialu" :D Wczoraj, jak klepnąłem 9 meczy, gdzie było w community 4-5/13 osób i specjalnie nie było z kim pogadać, nie czułem tego klimatu. Może dlatego większość chce zakończyć tą ligę. Myślę, że trzeba będzie zrobić jak mówisz, max 4 spotkania dziennie, wg terminarza( proponuję, żeby kolejność meczy była dowolna, a przeciwnicy w ciągu dnia- z góry ustaleni), o 19:00 i co najmniej tydzień po definitywnym zakończeniu tej edycji, żebyśmy się "stęsknili" za ligą i bardziej szanowali to, że jesteśmy tu razem, że razem się cieszymy tą świetną grą. Ale mamy nauczkę i trzeba wyciągnąć wnioski, żeby tego błędu nie popełnić w przyszłości. I myślę, że obecna liczba uczestników to absolutne maksimum, im więcej ludzi, tym ciężej z takim tłumem coś zorganizować. Ale to tylko moja opinia\ PS eVi w miarę możliwości ogarniasz ten chaos, nikt Cię tu nie będzie obrażać ;p dobry organizator jesteś, wspólnymi siłami zapanujemy nad tym chaosem i nie doprowadzimy do takiej sytuacji w następnej edycji ;) Edytowane 10 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 10 Lipiec 2011 Wczoraj to myślałem, ze padaczki dostane przy meczach w zdecydowanej wiékszosc mialem przewage, a i tak przegrywalem lub remisowalem. Z Nazarro ostatni mecz 0-0 i miał mnóstwo szczęścia. Dzisiaj o, której wiekszosc bedzie, czas zakonczyj jak najszybciej ten tureniej. Pewnie skoncze na tym 6 miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Elo Elo Nazarek nasz 1 mecze wczoraj to był poprostu porazka te 2 samobuje i karmy ktorego sam zrobilem ;/ ale w tym drugim mecze nawet nie wcisłem zadnego guziak a jednak był karny :/ Jesli kto chce zagrac to napiszcie o ktorej wam pasuje to wbije na konsole Edytowane 10 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) <br>powiem tak. ja wale caly dzien z kim sie da i o kazdej porze takze tez moglibyscie tak zrobic. bo w tygodniu sporo pracy bede mial i tylko wieczorami bede mogl gdzies od 20. a w 3 edycji godzina 18 odpada. w 1 nie bylo problemow jak gralismy od 19-20 a teraz sa wiec prosze cie domin nie mow juz ze ktos ma byc o 18 bo tak ci sie podoba i koniec. nie obraz sie ale to ty wymysliles sobie zeby grac w piatek od 18 gdy ja chcialem to rozegrac tak jak w poprzedniej edycji... nie byloby napewno takiego burdelu. i sorry ze tak gadam ale nie lubie totalnego niezorganizowania. w 3 edycji bedziemy bedziemy grac 4-5 kolejek dziennie jak teraz, ale stworze terminarz wedlug ktorego bedziemy rozgrywac te kolejki . nems mial racje zeby tak zrobic wczesniej. a dzis grajmy poprostu wszystko co mozliwe zeby to zakonczyc. i jesli ma ktos ochote mnie obrazac za to, to na pw prosze.<br> Chłopie ty się zastanów zanim coś napiszesz. Nie każdy ma czas żeby cały dzień siedziec na konsoli i umawialiśmy się na pewne pory.Co jest rozsądne i sam się za tym opowiadałeś, po to jest forum żeby rozmawiac a nie po fakcie miec pretensje.Ja zaproponowałem 18 i 23 nie było sprzeciwów, wczoraj i w piątek było sporo osób.Ty też nie mówiłeś wtedy "nie pasuje mi" tylko nagle teraz masz jakieś pretensje.Sam robisz bałagan Zmianiasz zasady w trakcie i wprowadzasz zamieszanie bo ci nie pasuje gra WKS. Sam chciałeś grac kadrami a ja odradzałem teraz rodzi się kolejny idiotyczny pomysł gry przeciętniakami. Ja będę o 18 i 23 ty rób co uważasz albo zaproponuj lepszą porę. Sprawa nr.dwa.Wiele osób opowiadało się za piątkiem ze względu na kire który miał wyjechac więc zachowaliśmy się fair i żeby on też zagrał,też wtedy nie protestowałeś. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Lipiec 2011 Michal i eVi oczywiście macie rację, jednak trochę się zawiodłem na grze domina. W poprzedniej edycji byłem nią po prostu OCZAROWANY!!!! I nie rozumiem, dlaczego domin zrezygnował z tak rewelacyjnej gry(chociażby w defensywie), dla tego staram się go nakłonić na joga bonito, które grał Sevilla w poprzedniej edycji. W żaden sposób nie neguję tego, że jego zwycięstwa ze mną były zasłużone- bo były w pełni- domin jest po prostu lepszy. Ale ja sam staram się nie wykorzystywać takich błędów gry, jak kosa od tyłu, za którą jest żółta kartka tylko dlatego, że jest to daleko od pola karnego. Piłka nożna to owszem, nie szachy, ale też nie popadajmy w skrajności, bo bardzo bym nie chciał, żeby w tej lidze ludzie przestali grać dla rozrywki, a zaczęli grać TYLKO o zwycięstwo. Każdy gra o zwycięstwo, ale faktycznie, część osób wykorzystuje na maksa luki gry. Wspomniane kosy od tyłu, za które dostaje się jedynie żółtko, czy też chamskie klepanie jednego schematu (piła na skrzydło, wrzutka i bramka), co niby jest ok, ale niestety w PESie2011 obron z bramkarzem na czele strasznie dziwnie się w takiej sytuacji zachowuje i wpadają durne bramki. Część takich akcji udaje się zablokować, jeśli zawczasu zareaguje się odpowiednio, ale zazwyczaj jest baaardzo groźnie, a nie powinno tak być. Szlag mnie kilka razy trafił, jak (nie dałem się wyciągnąć z pola karnego) traciłem bramkę po zagraniu ze skrzydła na jednego (!) napadziora, którego miało asekurować 3, czy nawet 4 obrońców. Niestety, z niewiadomych przyczyn chłopaki się rozbiegają (!!!), a Buffon wybiega z bramki, albo pędzi na krótki słupek... To jakaś masakra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 Każdy gra o zwycięstwo, ale faktycznie, część osób wykorzystuje na maksa luki gry. Wspomniane kosy od tyłu, za które dostaje się jedynie żółtko, czy też chamskie klepanie jednego schematu (piła na skrzydło, wrzutka i bramka), co niby jest ok, ale niestety w PESie2011 obron z bramkarzem na czele strasznie dziwnie się w takiej sytuacji zachowuje i wpadają durne bramki. Część takich akcji udaje się zablokować, jeśli zawczasu zareaguje się odpowiednio, ale zazwyczaj jest baaardzo groźnie, a nie powinno tak być. Szlag mnie kilka razy trafił, jak (nie dałem się wyciągnąć z pola karnego) traciłem bramkę po zagraniu ze skrzydła na jednego (!) napadziora, którego miało asekurować 3, czy nawet 4 obrońców. Niestety, z niewiadomych przyczyn chłopaki się rozbiegają (!!!), a Buffon wybiega z bramki, albo pędzi na krótki słupek... To jakaś masakra... Kwestia ustawienia obrony i team style i juz obrona nie bedzie Ci uciekac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Chłopie ty się zastanów zanim coś napiszesz. Nie każdy ma czas żeby cały dzień siedziec na konsoli i umawialiśmy się na pewne pory.Co jest rozsądne i sam się za tym opowiadałeś, po to jest forum żeby rozmawiac a nie po fakcie miec pretensje.Ja zaproponowałem 18 i 23 nie było sprzeciwów, wczoraj i w piątek było sporo osób.Ty też nie mówiłeś wtedy "nie pasuje mi" tylko nagle teraz masz jakieś pretensje.Sam robisz bałagan Zmianiasz zasady w trakcie i wprowadzasz zamieszanie bo ci nie pasuje gra WKS. Sam chciałeś grac kadrami a ja odradzałem teraz rodzi się kolejny idiotyczny pomysł gry przeciętniakami. Ja będę o 18 i 23 ty rób co uważasz albo zaproponuj lepszą porę. Sprawa nr.dwa.Wiele osób opowiadało się za piątkiem ze względu na kire który miał wyjechac więc zachowaliśmy się fair i żeby on też zagrał,też wtedy nie protestowałeś. zmieniam zasady bo burdel jest przez to i wiele osob chce skonczyc jak najszybciej. i gra wks mi pasuje. wiec nie gadaj bzdur. i mowie po raz ostatni bo juz mam dosc jakich bzdurnych klotni . kazdy jest winny tego co sie dzieje ,tak mozna sprawiedliwie powiedziec. moglismy nemsa posluchac na poczatku i ten pomysl z terminarzem wprowadzic:) przy 3 edycji go zrealizujemy. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) zmieniam zasady bo burdel jest przez to i wiele osob chce skonczyc jak najszybciej. i gra wks mi pasuje. wiec nie gadaj bzdur. Ale nie każdy ma czas siedziec cały dzień na konsoli dlatego są ramy czasowe.Jeśli byś rzucił hasło w czwartek że gramy o 19 ale ty nic nie mówiłeś. A to ja pisałem że chce zmienic team bo wks gra za wolny futbol ? hmm? Kilka razy o tym wspominałeś. Pierwszym który teraz robi zamieszanie jesteś ty niestety. Bo do wczoraj wszystko było ok póki ty nie zacząłeś grac rewanży.A ustalaliśmy wcześniej że gramy 1 rundę. Sam teraz zacząłeś.Skończmy już to. Co do zasad na przyszłośc : Jestem za terminrzem i max 4 meczami na dzień. Jestem zdecydowanie przeciwny grą drużynami przeciętnymi i losowym doborem drużyn. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Ale nie każdy czas siedziec cały dzień dlatego są ramy czasowe. A to ja pisałem że chce zmienic team bo wks gra za wolny futbol ? hmm? Kilka razy o tym wspominałeś. Pierwszym który teraz robi zamieszanie jesteś ty niestety. Bo do wczoraj wszystko było ok póki ty nie zacząłeś grac rewanży.A ustalaliśmy wcześniej że gramy 1 rundę. nie podoba sie to zegnam... ustatalalismy wiele rzeczy . wiec prosze cie przestan juz. i zobacz kiedy ja pisalem o wks... jeszcze przed rozpoczeciem ligi gdy testowalem zespoly gdy praktycznie kazdy to robil wiec zalosny argument. i poraz 10 mowie masz problem to na pw. jak nie to dowidzenia z ligi. haslo bylo rzucone zeby zaczac w poniedzialek o 20 . PS: koniec jakichkolwiek dyskusji na temat tego niewypalu z druga edycja. zaraz poleci fala krytyki zapewne xD. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Panowie, apeluję o koniec tej niekończącej się dyskusji. eVi- domin nie jest winny, że zaczęliśmy w piątek, bo przyszło chyba 11 albo 12 osób, więc to jest wina nas wszystkich domin- co Ciebie boli, że eVi sobie gra o dowolnej porze? Było mówione, że gramy do końca tą edycję. Ciebie nikt nie zmusza i zagrasz sobie mecze o 18 i 23, proszę bardzo. dyskusję mam nadzieję na tym forum zakonczycie, a ewentualne niedomówienia wyjaśnicie sobie na gg. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Dobra Panowie skonczcie znow te spinki .... Najpier bylo ze to moja wina itd teaz sie okazuje ze moj pomysl mogliscie wykorzystac.... myslalem ze wczoraj juz wszystko bylo wyjasnione i koniec klotni Ja niestety narazie nie pogram po porannej burzy mam problem z netem czekam az naprawia mam nadzieje ze to bedzie dzis ,,, Edytowane 10 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Dobra Panowie skonczcie znow te spinki .... Najpier bylo ze to moja wina itd teaz sie okazuje ze moj pomysl mogliwykorzystac.... myslalem ze wczoraj juz wszystko bylo wyjasnione i koniec klotni Ja niestety narazie nie pogram po porannej burzy mam problem z netem czekam az naprawia mam nadzieje ze to bedzie dzis ,,, owszem moglismy wykorzystac:) i wykorzystamy. wczesniej bylismy za bardzo zadowoleni z przebiegu 1 edycji ale tak to jest jak dochodzi wiecej osob to moze byc balagan takze w nastepnej wprowadzimy juz terminarz zeby kazdemu pasowalo. ale 2 ciezkie mecze teraz z krokerem gralem... 2 wygrane 1-0 ale bylo ciezko. taktyka zdaje egzamin. mam nadzieje ze uda mi sie zawalczyc cos z dominem ale sie boje ze znowu pol ekipy bedzie mialo fatalna forme . Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 10 Lipiec 2011 Powiem tyle, że z 3 edycją będzie bardzo ciężko bo teraz jest za dużo sprzeczek i myśle że kilka osób odejdzie z ligi(tak mi sie wydaje ale zobaczymy) Skoro mamy grać ile sie da nie patrząc na zasady żeby to szybko skończyć, to poprostu usuńmy ligę i zacznijmy nową zaoszczędzimy na czasie, po co mamy się kłócić i grać narodówką skoro nikt nie chce bo ten ma słaby zespół, ten nie miał już innych do wyboru. Przy takich okolicznościach jakie nastały w tej edycji to granie do końca to moim zdaniem strata czasu, ponad połowa jest niezadowolona. Faktycznie zrobił się burdel i na forum i w grze. W 1 edycji wszystko kontrolowałem kto z kim grał itp a teraz się nie da i dlatego lige już odpuściłem i gram tylko żeby dokończyć mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 owszem moglismy wykorzystac:) i wykorzystamy. wczesniej bylismy za bardzo zadowoleni z przebiegu 1 edycji ale tak to jest jak dochodzi wiecej osob to moze byc balagan takze w nastepnej wprowadzimy juz terminarz zeby kazdemu pasowalo. Fajnie jak bysmy mieili osobne tutaj subforum na wyniki, terminarz, tabele, komentarze ale nie wiem czy to wypali., eVi masz ta strone z terminarzem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach