Skocz do zawartości
cwir

[Online] Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Kira, KopaczK, pogoniarz, paka - napiszcie kiedy zagramy mecze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę dopiero koło 24.

Zagram z eVi , dobrze gdyby wtedy pojawił się kopaczk i grucha.

No wogule pozostałe osoby też żeby sprawnie to dograć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazzaro jutro.Nemsik dzięki za poprawne pisanie mojego nicku.k0su a propo moich nie udanych wźlizgów :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koło 23 będę prawdopodobnie. ja zagrałem dopiero 8 meczy wiec jeszcze dużo przede mną

Ja też o 23, ale nie obiecuję.

Edytowane przez Barney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kira zmieniłem styl gry, taki może być czy gram za dużo skrzydłami. Niech kopacz też powie co dokładnie nie pasowało w mojej grze bo musze wiedziec co mam zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kira zmieniłem styl gry, taki może być czy gram za dużo skrzydłami. Niech kopacz też powie co dokładnie nie pasowało w mojej grze bo musze wiedziec co mam zmienić.

Graj już jak chcesz mi nie chodziło o atakowanie tak jak mówiłem ty jak prowadziłeś 1-0 to wyminiałeś piłkę nie mal w polu karnym czyt grałeś w dziada, a ja nie mogłem zabrać piłki przez dłuższy czas. Grałeś na utrzymanie wyniki i to z premedytacją, ale wbijam już w to graj jak chcesz. Jak kto atakuje to już jego sprawa mi to wisi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to jest logiczne że jak prowadze to uspokajam gre, tak robią wszystkie drużyny, Gram w dziada bo nie chce stracić piłi bo strata równa sie z stratą bramki a strzelić łatwo nie jest. Inni tez graja w dziada albo bardzo szybko z pierwszej piłki albo długimi piłkami. A piłki tak długo w obronie znowu nie trzymam jak mówicie, i jak prowadze to też atakuje. Bardzo fajnie mi się grało w ligę dopóki nie usłyszałem od kilku osób zarzutów że moja gra im sie nie podoba i gra się nie przyjemnie a o to w tym właśnie chodzi, żeby przyjemnie się grało. Jeśli po zakończeniu tych rozgrywek będzie miało kilka osób takie zdanie no to niestety w 3 edycji nie wystąpie bo nie bedę sprawiał innym przykrości i z abierał frajdy z strzelania bramek i wygrywania meczy. To jak juz macie taki problem że gram w obronie to czemu nie ustawićie specjalnej taktyki na mnie, postawić wysoko drużyne żebym miał mało miejsca, Jakos inni potrafią podejść pressingiem jak rozgrywam i z tego powodu straciłem juz bardzo dużo bramek właśnie przez takie granie z tyłu. Nazarr i kopaczk szkoda że nie macie przyjemności z gry ze mną. dla mnie granie w obronie 5 obrońcami też jest chore, bo murujecie bramke że czasem nie da sie przedostać ale nie narzekam tylko próbuje się jakos przedostać. Pozdro i dobranoc.

Edytowane przez krokerinio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze lubię przeanalizować mecz, o ile pierwszy był wyrównany o tyle w drugim statystyka oddanych strzałów wyglądała 10(8) - 2(1) :] ale bramki jak to często bywa dziwne :]

Tak, ale jakie to były strzały. ;) Tak czy siak, wygrałeś, czego Ci gratuluję.

To jak mam grać żeby mieliście przyjemność?

Graj jak chcesz. Ja po tej edycji rezygnuję z uczestnictwa (powód jest bardzo prosty- idiotyczna zasada pt. "każdy gra innym zespołem"), bo nie bawi mnie to co się dzieje. Zaczęło się od zabawy, a skończyło się na żalach, rozczarowaniu, chamskim parciu na wynik, itp. Takich rzeczy było sporo w MLO i multi jako takim. Liczyłem na coś innego tutaj, ale niestety tak dobrze nie ma. Najzabawniejsze jest to, ze część z nas uważa się za lepszych i bez żenady chełpi się jacy to oni nie są rewelacyjni. Nie patrzą nawet na to, ze grają silnym zespołem z jakimś średniakiem i w sumie walą non stop te same bramki. Szkoda emocji.

Kira, KopaczK, pogoniarz, paka - napiszcie kiedy zagramy mecze

Choćby zaraz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie , zakończmy te dyskusje o tym kto jak gra.To bez sensu

Edytowane przez domin 107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KopaczK ty się żalisz po każdym meczu że Buffon taki że obrona benadziejna a włochy to dosyc solidny zespół taki jak Portugalia. A ja mowie wam że 3 edycji nie będzie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żalę się? Przepraszam, już nie będę. Nie no fantastyczne bramki mi strzeliłeś, podobnie kilku innych graczy. Szkoda tylko, ze najlepszy bramkarz w grze nie raczy złapać, a nawet wybić najlżejszej piłki, które wciskają przeciwnicy. Tak, wciskają, bo nawet o strzałach mowy być nie może.

Co do siły Włochów, to proszę, nie rozśmieszaj mnie, dobrze? Porównujesz ich do Portugalii z mega gwiazdami, którymi można objechać dowolny zespół. Fajne masz podejście. Szkoda gadać.

Kończę te dywagacje, bo niedługo (wraz z końcem ligi) nie będzie nie to interesowało, ani Ty nie będziesz musiał znosić moich żali. Kozak jesteś. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie uspokojcie sie. co to za jakies dyskusje niepotrzebne... nie warto sie denerwowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieżko się gra Włochawi w tej edycji to fakt, co nie zmienia faktu, ze można wygrać Uzbekistanem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krok>>> Nie żartuj, dobrze?

Ktoś się pojawi w lidze? Czekamy z Gruchą na mecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymień mi jakie gwiazdy oprócz Ronaldo?

deco, carvalho , eduardo , nani, raul meireles , danny , itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kopaczk nikt ci nie kazał brac Włochów, po drugie to jest właśnie ZAJEBISTE że każdy gra innym zespołem bo jest urozmaicenie. Coś innego niż to co mamy w quick match czyli ciągle real i barca.

Rywalizacja (czasem ostra) = dobra zabawa.

Owszem były spięcia ale są za nami. Wolisz grac ciągłe sparingi z barcą i reale zamiast grac z nami twoja sprawa. Dziwie się bo miałeś spore szanse na gre united w następnej edycji.

Narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kopaczk nikt ci nie kazał brac Włochów, po drugie to jest właśnie ZAJEBISTE że każdy gra innym zespołem bo jest urozmaicenie. Coś innego niż to co mamy w quick match czyli ciągle real i barca.

Owszem były spięcia ale są za nami. Wolisz grac ciągłe sparingi z barcą i reale zamiast grac z nami twoja sprawa. Dziwie się bo miałeś spore szanse na gre united w następnej edycji.

Narka

spiecia jak widac sa dalej i beda. :)

ja osobiscie chcialem bardzo podziekowac za 1 edycje jak i za druga . 3 niestety zorganizuje juz ktos inny. a teraz skupiam sie na dokonczeniu 2:)

wchodze do gry wlasnie

Edytowane przez eVi92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narka

Miałem grać Japonią. Żałuję, że zmieniłem zdanie.

Teoretycznie tak, ale jak czytam wypowiedzi niektórych graczy (oczywiście grających galaktycznymi drużynami), którzy jeszcze starają się poniżać innych i pokazać, jacy to są świetni, to nie można już mówić o przyjemności.

Wiesz co wolę? Pograć normalnie. Z ludźmi, którzy grają dla przyjemności, a nie po to, zeby zgarnąć kolejne 3 punkty, nieważne jak chamsko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eduardo słaby bramkarz. Naniego nie ma w reprezentacji. Danny jest słaby. lepszy jest simao. Carvalho i Deco siła 88.

A włochy mają Buffona, Chellini, De Rossi, Pirlo, Iaquinta, Cassano

Dobra daremne takie pisanie. NAjlepsze było by gdyby wszyscy mieli ten sam zespoł wtedy będzie wyrównana liga bo tak to nigdy w życiu bo nie ma nawet 3 zespołów o równych siłach a co dopiero 13. Zawsze ktoś będzie miał lepszy a ktoś słabszy i tzreba się z tym pogodzić, ale niektórzy nie potrafią. Miałem wielką przyjemność z grania w 1 edycji i w 1 dzień 2 edycji, teraz już jej nie mam w ogóle bo sa same problemy z zespołami taktykami i nawet już z 3 czy 4 edcją bo i juz oniej była mowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także rezygnuję z udziału w 3 edycji, jeśli przyczyniłem się do zepsucia atmosfery w lidze, to chciałbym przeprosic domina i krokera za moje udzielanie się na temat ich nowego stylu gry. Nie powinienem był pisać o tym na forum. Jeśli chcę grać dla przyjemności to powinienem grac w sparingach, a nie w lidze gdzie jest rywalizacja o miejsce w lidze. Mam nadzieję, że po zakończeniu tej edycji będę miał szansę zmierzyć się z uczestnikami w sparingach.

Dziękuję wszystkim szczególnie za pierwszą edycję, ale i za dobre mecze w drugiej.

P.S. forum dokończę i oddam administrację w ręce tego, kto będzie chciał organizować ligę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem że tak będzie, wszystko się sypiie i 3 edycja jest zagrożona hehe. To co piękne szybko sie kończy :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi