kielczan 28 Napisano 10 Październik 2010 Jeżeli jest jeszcze jakaś lista rezerwowa lub można się zapisać do ligi to jestem chętny: PSNid: Tom1422 GG:8452988 Zostałeś dopisany do listy rezerwowej. :thumbsup: A co do gry w klubie. Chętnie bym sobie pograł w jakimś. :thumbsup: Jeżeli ktoś założył fajny klub to niech da info. Poszukuję takiego klubu, aby: - nie było małych dzieci - było minimum 8-10 osób w klubie (lepiej się gra) - gracze znali pojęcie gry zespołowej Czekam na info/zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej19 2 Napisano 10 Październik 2010 też byłbym chętny do gry w klubie. id andrzej19 pozycja:ofensywny pomocnik,napastnik,skrzydłowy. skill:79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano 10 Październik 2010 Przypomnienie!!! Zalozylem klub o nazwie Polish Warriors jesli ktos jest chetny do gry to zapraszam.Napewno przetestujemy wszystkich zawodnikow.Na poczatek zagramy kilka sparingow,pozniej ewentualnie pomyslimy o wystepie w jakies lidze.Jesli jestescie zainteresowani to czekam na zgloszenia na PW.Dogadamy szczegoly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ichigo302 0 Napisano 10 Październik 2010 zapraszam do klubu POLSKAvsTROFEA po zaproszenia piszcie do FAZMEN ps nie mozesz miec mniej niz 16 lat! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czechor 0 Napisano 11 Październik 2010 Witam wszystkich. Szukamy chętnych graczy do ligi w Fifę 2011 na PS3. Stronka już powstała i czekamy jeszcze na kilku chętnych graczy. Mam wiele pomysłów na rozwinięcie tego tematu. Zapraszam na moją stronę domową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reters 1 Napisano 11 Październik 2010 Witam.Jeśli ktoś chętny do pogrania zapraszam.Nick PSN-Reters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzywy 0 Napisano 11 Październik 2010 dla potwierdzenia jeszcze raz kluby...... AUXERRE BAYER LEVERKUSEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyqu87 0 Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) niestety ta gra nie tylko przycina sie jak gra sie w sieci, bo to akurat można wytłumaczyć słabym netem. ale ta gra sie przycina nawet gdy grasz sobie z kompem,lub we dwóch z kumplem. a jak wlacza sie arena gdzie jeden gra bramkarzem a drugi napastnikiem to przez moment potrafi sama piłka leciec,a zawodnikow nie widac. myslalem ze moze to ja mam jakas ferelną gre albo cos z moja konsola. ale niestety u moich kumpli jest to samo. aha i ja nie mowie ze ona jest gorsza,bo jest pare elementow poprawionych,szczególnie gra bramkarzy,no i wyeliminowano te loby z 10. ale skoro byla tak reklamowana to mogli troche bardziej sie postarac.a nie dwa zagrania z klepy r1 i trójkąt i idziesz sobie sam na sam. a moze jestes za cienki i nie umiesz sie bronic :) chetnie z kims pogram z forum moje id KarNiacZek wyslijscie zaproszenie i pogramy Edytowane 12 Październik 2010 przez bzyqu87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izi 0 Napisano 12 Październik 2010 Witam, Chciałbym zaprosić wszystkich do turnieju 1v1#1 na serwisie Console Cup. Jest to pierwszy turniej na platformie Playstation 3. Jeżeli wszystko się uda (czyli frekwencja dopisze), to stworzymy ligę na zasadzie ligi mistrzów, w której gracze będą rywalizować przez kilka tygodni, aż wyłonimy mistrza ligi. Zapraszam jeszcze raz na- www.consolecup.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek949 0 Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Witam Panowie, chciałbym zaprosić Was na forum www.Fifanet.pl, jest to forum poświęcone turniejom fifa, teraz głównie fifa 11. Na rynku jesteśmy od 2007r zajmowaliśmy się turniejami fifa na PC, teraz próbujemy czegoś nowego, turniejów na PS3 oraz Xbox. Właśnie trwają zapisy do takie turnieju PS3. Już niedługo powstanie ladder dla graczy PC i jeśli będą chętni również na PS3, więc zabawa będzie jeszcze lepsza. Zapisujecie się, gracie, zwyciężacie, a my zajmujemy się całą resztą, rozpiską turnieju itp. Serdecznie zapraszam. Jeśli będzie dużo chętnych to może pomyślimy o jakimś turnieju sponsorowanym na PS3, aktualnie trwają zapisy do sponsora, ale na PC. Link na forum: http://www.fifanet.pl/ Link do Turnieju w PS3: http://www.fifanet.p...rzostwa-swiata/ Zapisy potrwają jeszcze 3 dni, minimum musi być 8 graczy. Zapisujemy się w temacie ''zapisy'' podając drużynę, nick oraz nr. gg Turniej PS3 macie podpisany w tabeli zapisów, reszta to turnieje PC, przypominam, abyście przypadkiem nie pogubili się. Jeśli chodzi o ustawienia, regulamin to macie wszystko tutaj opisane: http://www.fifanet.p...-forum-fifanet/ 35. Ustawienia wymagane dla gry sieciowej na forum w FIFA11!!! Czas gry ->6 min Rozdzielczość -> 800x600 lub 1024x768 Detale -> niskie, średnie, wysokie Poziom gry -> Legendarny Kartki, Spalone, Kontuzje -> włączone Prędkość gry -> Szybka (jeżeli chce się grać na innej potrzebna jest zgoda obu graczy) Automatyczne zmienianie zawodników -> max w lewo Jeśli macie jakieś pytania piszcie: 3611242 Edytowane 12 Październik 2010 przez Tomek949 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Chetnie dolacze do klubu w korym gra sie zespolowo i najchetniej z ludzmi po 20tce. Gram w sumie na kazdej pozycji ale najlepiej w pomocy lub na szpicy. skill okolo 83. chetnych zapraszam do kontaktu: alle_p pozdrawiam. Edytowane 12 Październik 2010 przez alle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4mon 0 Napisano 13 Październik 2010 (edytowane) ech przespałem zapisy do ligi :( ale prosiłbym o dopisanie mnie do listy rezerwowej do ligi ps3site: PSN: kejmi gg: 3246471 dostępność - codziennie wieczorem Edytowane 13 Październik 2010 przez k4mon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuBaNcZyK 0 Napisano 13 Październik 2010 (edytowane) Siema ja tez byblbym chetny na ps3site lige , wiec porsilbym o kontakt ID: QuBaNcZyK gg :4956061 Edytowane 14 Październik 2010 przez QuBaNcZyK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czechor 0 Napisano 14 Październik 2010 Witam Trwają zapisy do drugiej ligi a w planach są kolejne. Wszystkich chętnych zapraszamy na moją stronę domową! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio_76 1 Napisano 15 Październik 2010 Bardzo chetnie dolacze do Klubu grajacego zespolowo . Rowniez zalezy mi na graczach po wyzej 20 roku . Sporo gralem na pozycjach Lewy lub prawy Pomocnik . w fifa 09 ( xbox 360) bylem z zespolem na 7 M-scu w Rankingu PSN id : Bodzio_76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obamawhite 0 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Chętnie dołączę do zabawy jak znajdzie się miejsce w jakiejś lidze lub powstanie kolejna. id : obbamawhite team 1: Fenerbahce SK team 2: PSV Eindhoven gg: 11524581 Edytowane 17 Październik 2010 przez obamawhite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki11111 0 Napisano 15 Październik 2010 hej dostalem na gg wiadomosc ze mam grac w IV lidze za kogos tam....moj nr gg to 1701098 nick do fify na którym mozna mnie znalesc na ps3 to lukasz_zgora_87. Miałem podac 2 drozyny niestety nie udalo mi sie znalessc jeszcze regulaminu bo to "szybko szybko" teraz szukam ale podaje real madryt i ajax amsterdam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 16 Październik 2010 Witam wszystkich mam zamiar zalozyc klub , kazdy chetny mile widziany , wymogow nie mam duzych ,mam nadzieje ze wiecie ze pilka ,jest gra zespolowa ,i wtym jest sila zespolu, oczywiscie na poczatek pare sparingow zeby kazdy dobral sobie pozycje na boisku ,wzaleznosci od swoich umiejetnosci,, chcialbym zaznaczyc ze nie zakladam klub tylko poto zeby sobie istnial ,tylko poto zeby grac i wygrywac wiec , prosze niech sie zglaszaja ci ktorzy beda mieli czas zeby pograc , a nie ze niebedzie ich online przez pare dni i bedzie brakowalo ludzi,Narazie prosze sie zglaszac do mnie na pw lub gg 26170710.jak zbiore minimum 9 osob to zaczniemy grac , nazwe klubu podam juz niedlugo.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 16 Październik 2010 wiecie moze dlaczego,jak gram online,to uda mi sie wejsc do gry raz na dziesiec prob????????????????????????????????????zawsze pisze ze polaczenie z przeciwnikiem zostalo przerwane!!!!!!!!!!!!!!!!!kkkkkjuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 16 Październik 2010 wiecie moze dlaczego,jak gram online,to uda mi sie wejsc do gry raz na dziesiec prob????????????????????????????????????zawsze pisze ze polaczenie z przeciwnikiem zostalo przerwane!!!!!!!!!!!!!!!!!kkkkkjuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! sprawdz czy nie masz poblokowanych portow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 16 Październik 2010 sprawdz czy nie masz poblokowanych portow a jak moge je odblokować i jak to sprawdzić?? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkWalker 2 Napisano 16 Październik 2010 Wejdź sobie przez przeglądarkę w ustawienia swojego routera i ten IP co masz przypisany do PS3 wrzuć do zakładki DMZ. W ten sposób otworzysz wszystkie porty dla tego IP. Będziesz miał otwarty NAT i zero problemów z netem w konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 16 Październik 2010 Wejdź sobie przez przeglądarkę w ustawienia swojego routera i ten IP co masz przypisany do PS3 wrzuć do zakładki DMZ. W ten sposób otworzysz wszystkie porty dla tego IP. Będziesz miał otwarty NAT i zero problemów z netem w konsoli. fajnie,tylko ze ruter mają znajomi co mieszkaja na dole,a ja odbieram neta przez wirelessa u mnie na kompie to musze isc do nich i tam to robić,czy moge to jakos zrobić na moim kompie???? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 16 Październik 2010 witam, chętnie zagram w jakimś klubie w fifa 11 na ps3. gram w fife od 08 więc troche ogarnięty jestem. wysyłać zapro na psn: feeverpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 17 Październik 2010 Witam, także chętnie dołączę do jakiegoś klubu. W fifę gram od wersji 2001, więc doświadczenie mam ;) Więcej informacji pod nr gg : 6699243. Pozdrawiam, Bamek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach