One Post Man 4596 Napisano 28 Czerwiec 2011 Tak sobie pomyślałem DS nie będzie miał voice chata (było pisane 3 strony temu) kto miałby możliwość/ ochotę komunikować się za pomocą TS lub ventrilo (ale czegoś innego co działa) Ja np mam laptopa blisko ps3 i dla mnie to żaden problem. ? Hmph, I'm in. Tez nad tym wlasnie myslale i mialem pytac, juz dosc sie na klawiaturze podczas 1nki napisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 28 Czerwiec 2011 Faktycznie ta walka z bosem to jakaś kpina, zero taktyki, 3 kombosy po pare ciosów i pada . Jak by tak gra miała wyglądać to fail roku a replayability było by na 0 poziomie . Maneater to była masakra znam ludzi którzy grając NG + solo (brak netu) przechodzili go tylko dzieki bugowi (można było zdjąć mu 99 % życia strzelająć z łuku przez mgłę jeszcze przed rozpoczęciem walki ) Tak jak poprzednicy nie wierzę że to tak bedzie wyglądać z resztą twórcy gry zapewniali że bedzie jeszcze trudniej niż w 1 . Wiadomo na targach masa casuali to trzeba było dać mocną postać bo by padali na pierwszym lepszym przeciwniku i odkładali pada po 3 min . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 28 Czerwiec 2011 Tak jak poprzednicy nie wierzę że to tak bedzie wyglądać z resztą twórcy gry zapewniali że bedzie jeszcze trudniej niż w 1 . Wiadomo na targach masa casuali to trzeba było dać mocną postać bo by padali na pierwszym lepszym przeciwniku i odkładali pada po 3 min . Dokladnie. Poziom trudnosci to byla cecha wyrozniajaca Demons Souls i tworcy gry doskonale wiedza za co gracze kochaja ta gre. Na 100% nie bedzie to tak wygladac (jak na powyzszych filmikach) finalnie w Dark Souls. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Kagan, Kosciarz Jasne ja byłbym najbardziej za ts / ventrilo ale zawsze korzystałem z serwera/kanału postawionego przez kogoś znajomego, więc nigdy się w to nie bawiłem ale skype to też fajna (bardzo prosta opcja):happy: Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 29 Czerwiec 2011 Jasne ja byłbym najbardziej za ts / ventrilo ale zawsze korzystałem z serwera/kanału postawionego przez kogoś znajomego, więc nigdy się w to nie bawiłem ale skype to też fajna (bardzo prosta opcja):happy: skype najprostszy i tyle;] ja w domu bede za jakies 4 dni to zaakceptuje zaproszenia o ile ktos wyslal;pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 29 Czerwiec 2011 Też się pisze na TS'a lub Skyp'a. Zawsze byłem za brakiem VC w DS (cisza, spokój, kultura) ale w sprawdzonym gronie może to wypalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 29 Czerwiec 2011 Faktycznie jak na taki pasek życia mało dmg dostaje postać. Spodziewałbym się, że po jednym ciosie buławą od tego osiłka schodzi cały pasek życia, a tu tylko połowa. Przecież ten osiłek jest wolny jak nic (red knighty były o wiele szybsze i jednym ciosem zdejmowały). Panowie muszą popracować jeszcze nad poziomem trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Sierpień 2011 Rozwianie wątpliwości co do trudności gry i mała zapowiedź na: http://tvgry.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Sierpień 2011 Tak odnosnie komunikacji glosowej w DS, jakby co mam serwer na Teamspeaka darmowy bez lagow, robi sie haselko i mamy wlasny pokoj. Chetnych do czegos takiego na PW zapraszam jakby co, dobrze by bylo za wczasu wiedziec kto wyraza checi i ma mozliwosc do takich gimnastyk kablowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 4 Sierpień 2011 Tak odnosnie komunikacji glosowej w DS, jakby co mam serwer na Teamspeaka darmowy bez lagow, robi sie haselko i mamy wlasny pokoj. Chetnych do czegos takiego na PW zapraszam jakby co, dobrze by bylo za wczasu wiedziec kto wyraza checi i ma mozliwosc do takich gimnastyk kablowych. Daj info na priva, pierwszy test możemy zrobić podczas pogawędki o nowym Deusie jak wyjdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 16 Sierpień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aRbbAv68rr8&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 17 Sierpień 2011 Ja hrabio też się pisze chociaż mi tam pisanie nie przeszkadza...kupiłem klawkę do ps3(tak wiem głupota). No cóż filmik nie wnosi nic nowego poza tym, że boss ma oczy w dupie i nie widzi gracza przed sobą. Wiadomo coś na temat demka??? (Zbawienny powiew gratulacji dla wyjadaczy??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 18 Sierpień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iDjNVOoiGx4 Klasy postacihttp://www.siliconera.com/2011/08/17/dark-souls-ten-classes-captured-on-digital-parchment-and-screenshots/Pare szczegółówhttp://www.nowgamer.com/news/1021078/dark_souls_world_three_to_four_times_bigger_than_demons_souls.html3-4 razy większy świat, będzie można dojść do każdej miejscówki którą się dostrzeże w oddali, 2 razy więcej akcesoriów i broni, będą DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) He he przed chwilą dodałem to samo no nic kasuje :) słaba jakość filmików ale treść miodzio. Nie wiem czemu ale ten screen bardziej mnie zajarał niż te filmiki Edytowane 18 Sierpień 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) Hmmm..... No cóż ta gra to dzieło sztuki nie ma co, a te wiadomości tylko potwierdzają twierdzenie ,,Game Of The Year''. Thief wygląda kozacko na tym artworku ale i tak pewnie wybiorę necromencera lub Pottera, a co z zapowiadaną klasą vampira i black knighta?? Cytat: ,,Kupię wehikuł czasu przenoszący do połowy października, tanio i sprawnie'' Cry cry..... Fuck 2 months why? Edytowane 18 Sierpień 2011 przez harry-ex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 18 Sierpień 2011 Gameplay rewelacyjny. Widać, że nowości w grze nie ma zbyt wiele, stary dobry Demon's Souls. Brakuje mi Temple Knighta, natomiast ciekawie zapowiada się Pyromancer. Szkoda tylko, że Panowie z FS nie chciało się popracować nad silnikiem graficznym, bo gra wygląda identycznie jak DS z 2009 r. Ale to szczegół, najważniejszy jest klimat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Sierpień 2011 Hunter kobieta to istna kopia Triss Merigold z Wiedzmina 2 lol :laugh: A co do klasy postaci, coz, pewnie wybiore te sama co w DS1, Wanderer 4 life. Magic is for pussies. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) Hunter kobieta to istna kopia Triss Merigold z Wiedzmina 2 lol :laugh: A co do klasy postaci, coz, pewnie wybiore te sama co w DS1, Wanderer 4 life. Magic is for pussies. I like pussies Ja pewnie wybiorę tak jaz zwykle (jeśli gra daje mi tego typu klasę do wyboru) czyli Thief Priest is uselees rerol rogue and Backstab for the win !!! ops sorry nie ta gra :D Edytowane 18 Sierpień 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Sierpień 2011 I like pussies You can like them, but don't become one of them :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) Fajnie by było jak by te klasy postaci różniły się od siebie czymś więcej niż tylko statsami początkowymi i itemkamiz jakimi startujemy . Zaciekawiły mnie 2 rzeczy Thief - a guilt-ridden thief who deals high critical hits and has a Master Key. Deprived – unclothed and starts the game with a club and old plank shield. To będzie najlepsza gra tej generacji konsol :) Edytowane 18 Sierpień 2011 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 18 Sierpień 2011 Hoho mam nadzieje że thief i hunter będą bardziej użytecznymi klasami niż w DS-ie bo z innych RPG-ów bardzo takie klasy lubię :). Co do gameplayu to rzeczywiście wygląda praktycznie jak Demon's Souls ale mi to nie przeszkadza wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 18 Sierpień 2011 Dwa gameplaye, łącznie ponad 24 min. http://www.gamersyde.com/news_gc_dark_souls_presentation-11741_en.html Drugi filmik 4:00 :D Radze nie oglądać bo nie będzie niespodzianki podczas grania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Sierpień 2011 Dwa gameplaye, łącznie ponad 24 min. http://www.gamersyde.com/news_gc_dark_souls_presentation-11741_en.html Drugi filmik 4:00 :D Radze nie oglądać bo nie będzie niespodzianki podczas grania ;] Ja tam jedynie obejrzalem 1 filmik z DS i nie zaluje (wtedy co byla pokazana magia na "sztuki"), nie wiem nawet jak byle jaki boss wyglada i jestem z tego powodu zajebiscie uradowany :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 19 Sierpień 2011 Też już sobie daje bana na filmiki z tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 19 Sierpień 2011 Deprived będzie rządził :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach