drk2 515 Napisano 19 Sierpień 2011 Mapa świata i próbki soundtracku http://www.fromsoftware.jp/darksouls/contents/map_sound.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Mistrzostwo świata . Oj klimat będzie ciężki ..... i o to chodzi ! Edytowane 20 Sierpień 2011 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 20 Sierpień 2011 Ciągnie mnie do pyromancera. Muszę się zwinąć i w końcu zamówić :f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellol 48 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) w mordę, lipa nie ma barbarzyńcy tylko jakieś głupie hybrydy ala warrior. Na dobrą sprawe mamy tylko 2 wojów opierających się na czystej sile z 10 klas. Same magi opierające się na inteligencji i huntery na dexsie pff. Jak dla mnie zostaje chyba tylko Deprived który będzie prawdopodobnie odpowiednikiem gołej postaci z niskim soul lvlem. Deprived będzie gorszy na starcie prawdopodobnie z soul lvlem 1 i praktycznie bez itemów, ale lvling będzie szybszy i będzie można lepiej przydzielić punkty w takiej postaci. Jeżeli chodzi o soundtrack to panowie trochę zaszaleli, czy to dobrze czy źle przekonamy się po premierze. Ja osobiście i tak najbardziej wole soundtrack składający się z odgłosów uderzania mieczem i bloku tarczą. numer 4,6,7,8,23 nie nadają się do tej gry i powinny wylecieć. Muzyka wyjęta z baśniowego lasu gdzie latają słodkie elfy :P. Reszta może być. z tego co widzę po gamplay dalej nie uporali się z kolizją i fizyką dotyczącą ciał pokonanych przeciwników, dalej potrafią się zaplątać między nogami i ciągane są kilka metrów. Niektórzy będą na to narzekać ale jak dla mnie jest to nawet śmieszne, zdeptanie i poniżenie ciała pokonanego przeciwnika :P. Ciekawe, będzie można walczyć na drabinie. Edytowane 20 Sierpień 2011 przez pawellol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 21 Sierpień 2011 FS wyszło z założenia " If it Works, Don't fix it" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 21 Sierpień 2011 gdzie najkorzystniej zamówić DS w preorderze? mam na myśli standardową wersję.. czy czekać i tuż przed premierą kupić na allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) gdzie najkorzystniej zamówić DS w preorderze? mam na myśli standardową wersję.. czy czekać i tuż przed premierą kupić na allegro? Nie opłaca się czekać bo w pre orderze kupisz wersje kolekcjonerską w cenie standardowej. Właściwie to nawet nie ma zwykłej wersji a po premierze może się okazać, że będziesz musiał zapłacić tyle samo za zwykłą co reszta za kolekcjonerkę w pre. Ja za swoją zapłacę +/- 170 zł włącznie z przesyłką a dostanę dodatki za które inni szumnie biorą zdrowo ponad 200 zł. Tyle, że ja kupiłem w UK Edytowane 21 Sierpień 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Sierpień 2011 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/rockowy-zwiastun-dark-souls/83679#more-83679 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 21 Sierpień 2011 Ciekawe jak będzie wyglądać lista trofików . Choć bym miał grać 200h to platynka jest w tym tytule obowiązkowa jak dla mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 21 Sierpień 2011 Zna ktoś tytuł piosenki z trailera rzuconego przez ONE? A co do samej gry to ja już nie wyrabiam... chcę ją TERAZ! To jest MUST HAVE pełną gębą. Poczekam jeszcze trochę i zamawiam pre-ordera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Sierpień 2011 Zna ktoś tytuł piosenki z trailera rzuconego przez ONE? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellol 48 Napisano 21 Sierpień 2011 jeden z poważniejszych minusów tej gry to to że wychodzi na Xobx. Niestety jestem zwolenikiem exów na każdą platformę i uważam że Gears of war nie powinny nigdy się pojawić na ps3 tak samo jak nigdy nie powinnien pojawić się na xbox dark souls. To samo zdanie mam też o diablo 3 który powinien być exem tylko i wyłącznie na PC. Każdy port zawsze ale to zawsze ma jakieś wady i niedociągnięcia. Mam nadzieję że na xbox ta gra będzie chodzić bardzo słabo z 15 klatkami na sek. Aby poprzeć moje zdanie argumentem, wystarczy sobie wyobrazić uncharted 3 na xbox i to jak mogła by ta gra wyglądać. Gry multiplatformowe niszczą doskonałą optymalizację która mogła by być w tytule exclusiv. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 22 Sierpień 2011 ale to chyba problem posiadaczy X-a? u nas wychodzi "duchowy następca", co w praktyce będzie dla ps3 zapewne oznaczało ten sam kod źródłowy co w Demons souls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 22 Sierpień 2011 Mnie tam się lepiej grać nie będzie ze świadomością, że ktoś kto ma inną konsolę gorzej się bawi bo wersja gry zrypana. Życzę posiadaczom klocka dobrej wersji, niech się cieszą grą, a przy okazji dowiedzą się ile stracili nie grając w Demons Soul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FimbulvinterPL 1 Napisano 23 Sierpień 2011 Jak dla mnie wszystkie gry mogłyby być multiplatformowe. Wie ktoś czy Dark będzi podzielony na US, EU i Azję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 23 Sierpień 2011 Chodzi Ci o serwery? Nie będzie podziału jak w Demons Soul, cały świat będzie grał razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FimbulvinterPL 1 Napisano 23 Sierpień 2011 To dobrze. Oby było dużo więcej broni, zbroi (zwłaszcza zbroi) itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 23 Sierpień 2011 http://www.gametrailers.com/video/gc-11-undead-chapel-boss/719482 Jak dla mnie bomba. Troszkę przypomina walkę z bossami Demon's Souls - Maneater. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 3 Wrzesień 2011 Czy ta wersja Limited bedzie miec poradnik drukowany w postaci ksiazeczki czy tylko bedzie kod do sciagniecia z neta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ponoć ma być pełna książeczka strategii i czarów i tytanowa osłonka do pada gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Wrzesień 2011 Pierwsza ocena. http://www.ps3site.pl/pierwsza-ocena-dla-dark-souls-od-japonskiego-dengeki/85070#more-85070 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanibal_lekter1983 15 Napisano 7 Wrzesień 2011 A czy ktoś z Was odnalazł jakieś informacje odnośnie fabuły? -> oczywiście w Demon's Souls fabuła była mocno ograniczona / co mi zupełnie nie przeszkadało cieszyć się grą / ale czy w dark Souls twórcy postarali się o coś więcej . . . . ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Wrzesień 2011 A czy ktoś z Was odnalazł jakieś informacje odnośnie fabuły? -> oczywiście w Demon's Souls fabuła była mocno ograniczona / co mi zupełnie nie przeszkadało cieszyć się grą / ale czy w dark Souls twórcy postarali się o coś więcej . . . . ? Watpliwe, ale na razie nie bylo informacji na ten temat. PS. W 1nce w ogole nie bylo fabuly tylko zwykla zapchajdziura ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Wrzesień 2011 Mam pytanko. Gdzie najkorzystniej zamówić preordera Dark Souls? Bo premiera tuż tuż i chciałbym kupić kolekcjonerkę, a nie samą grę po premierze za taką samą cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 8 Wrzesień 2011 Myślę, ze tutaj: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/dark-souls-limited-edition/10451825.html Jednak czas oczekiwania na przesyłkę to jakieś tydzień od premiery. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach