Skocz do zawartości
Patricko

Paddock

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem a nie wiedziałem w jakim temacie napisać. Potrzebuje kogoś kto wie gdzie się zmienia język. Niech ktoś napisze w którym bo kupiłem PL a mam Ruskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem a nie wiedziałem w jakim temacie napisać. Potrzebuje kogoś kto wie gdzie się zmienia język. Niech ktoś napisze w którym bo kupiłem PL a mam Ruskie.

Menu całej konsoli ustaw na Polskie , może to pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne info od CM:

Hi everyone.

We can confirm that we intend to create and release a patch for F1 2010.

This thread will be updated with information as we move through development, testing and release. It will take some time, and sometimes there will even be no news while work is going on, but we'll do our best to keep you as updated as we can. We do appreciate your patience - and your feedback to date.

Current Status:

The development team is currently investigating, going through feedback, and looking at reported issues.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby zainstalować polską wersję, trzeba mieć ustawioną wersję PL XMB. Inaczej gra się odpala po rosyjsku. Tak to jest zrobione na PS3.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie dostałem maila ze sklepu PS3site że gra została wysłana. Muszę czekać do jutra na mój egzemplarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby zainstalować polską wersję, trzeba mieć ustawioną wersję PL XMB. Inaczej gra się odpala po rosyjsku. Tak to jest zrobione na PS3.

Dzięki, Pomogło!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie krew zalewa ,zlozylem preorder w game over 11 sierpnia a gry jeszcze niemam ,twierdzą ze dziś wyśla ale potwierdzenia niemam ,chyba to byl moj ostatni zakup przedpremierowy ,w dodatku przeplacilem a gral bede ostatni z naszej ligi :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

informacje z Wrocławia

- Saturn w Magnolia Park - 219 zł :shok:

- Gekon - brak dzisiaj, może jutro :rofl:

- Saturn w Pasażu Grunwaldzkim - 179 zł.

Chyba domyślacie się, że na tym wycieczkę zakończyłem :thumbsup:

PS. Fifa 11 za 169 w Pasażu Grunwaldzkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za to zrobiłem ostatni raz zakup u robsona, czytam tutaj, że grę niektórzy już mają w domu w wersji PL, inni piszą że dzisiaj wysłali a mi w robsonie powiedzieli, ze wyślą najprawdopodobniej jutro (wysyłka dzień po premierze u mnie ich dyskwalifikuje). :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy według Was jest sens kupować stojak do DFP np. wheel stand pro ?

dopiero co zaczynam przygodę z jeżdzeniem w gry wyścigowe (zaczynam od F1 2010), a póki co męczę się z przymocowaną kierownicą do stolika kawowego przed telewizorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy według Was jest sens kupować stojak do DFP np. wheel stand pro ?

dopiero co zaczynam przygodę z jeżdzeniem w gry wyścigowe (zaczynam od F1 2010), a póki co męczę się z przymocowaną kierownicą do stolika kawowego przed telewizorem.

Jeśli Cię stać na taki gadżet, to jak najbardziej jest sens zakupu WSP. Jak sam piszesz "męczysz" się ze stolikiem. WSP, to najlepsze, co może być jeśli mówimy o stojaku pod kierę. Sam myślę jakimi argumentami przekonać żonkę do takiego zakupu :ninja:

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie dostalem swoja kopie ,czas przetestowac dfgt na f1 :rolleyes:2010

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam prowadze zapisy do 5 ligi formuly 1 , zajmuje sie cala organizacja turnieju

GG:11287971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Kamil za pomysł :laugh:

A jak będzie wyglądała tabela z wynikami? :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co najpierw zbiore ekipe, pozniej sie tabele zrobi, dzieki za wsparcie, ja nie chce konkurowac tu z ligami, poprostu chce zeby osoby co nie moga juz zapisac sie do lig zeby mieli alternatywe. Tabela bedzie najprawdopodobniej taka, wyścig, 12 zawodnikow(pod nich przypisane czasy wyscigu, pozycja, punkty) i obok najlepszy czas wyscigu.

A inna tabela bedzie oznaczała zawodnikók i klasyfikacje generalna z punktacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Link do zapisów do lifi f1: http://www.f12010.fora.pl/

Prosze o nieusowanie postu, bo jest duzo osob ktorzy by mogli sie zapisac a nie moga.

Jest to jedyna wiadomosc z linkiem do zapisow wiec sie nie powtarzam

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, mam pytanie kupilem f1, i koles mi ma dzisiaj wyslac listem poleconym priorytetowym, jakie sa szanse ze juz jutro mi dojdzie jesli dzis wysle w godzinach 17-20, bo chcialbym juz jutro zaczac cwiczyc.Odleglosc od nas 150km. Juz nie moge se doczekac

Dziekuje za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, mam pytanie kupilem f1, i koles mi ma dzisiaj wyslac listem poleconym priorytetowym, jakie sa szanse ze juz jutro mi dojdzie jesli dzis wysle w godzinach 17-20, bo chcialbym juz jutro zaczac cwiczyc.Odleglosc od nas 150km. Juz nie moge se doczekac

Dziekuje za odpowiedz

małe szanse żebyś dostał jutro. jeżeli nada paczkę między 17-20 to podejrzewam, że poczta wyślę to dopiero jutro rano.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanse są praktycznie zerowe chyba że mieszkasz w tym samym mieście co nadawca. Tym bardziej że nadał po południu, a to już wogóle kaplica. Niestety zamiawianie czegoś w czwartki pocztą oznacza wizytę listonosza w poniedziałek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAPRASZAM ZAINTERESOWANYCH DO NOWEJ LIGI (na ps3) strona: www formula2010 feen pl (zamiast spacji kropki )

Są już 2 ligi ale trwają zapisy do trzeciej.

To nie jest jakaś tam reklama , chodzi mi o to żeby wszyscy którzy chcieli by zagrać w takowej lidze a nie ma miejsc czy czegoś , to pisać.

Edytowane przez krisrpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch już sobie reklamę zrobiło, także od tej pory będę usuwać wszystkie inne kolejne linki z ligami w F1 2010, itp., a autor dostanie warna z góry.

Ogarnijcie się trochę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy sezon za mna. Ostatnie 5 GP to ostre meczarnie, Lotus nie jest przygotowany do tych torow. Co prawda w brazyli pokusilem sie o zwyciestwo, ale tylko dlatego ze padalo. Ogolnie poweidziec mozna ze jak pada to AI do objechania jest zawsze. Raz tylko udalo mi sie pocisnac zwyciestwo na suchym w kanadzie, reszta albo deszcza albo dalsze pozycje. Zobaczymy teraz co zwojuje z Toro Rosso  :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi