Skocz do zawartości
Patricko

Paddock

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy sezon za mna. Ostatnie 5 GP to ostre meczarnie, Lotus nie jest przygotowany do tych torow. Co prawda w brazyli pokusilem sie o zwyciestwo, ale tylko dlatego ze padalo. Ogolnie poweidziec mozna ze jak pada to AI do objechania jest zawsze. Raz tylko udalo mi sie pocisnac zwyciestwo na suchym w kanadzie, reszta albo deszcza albo dalsze pozycje. Zobaczymy teraz co zwojuje z Toro Rosso  :biggrin:

lol wygrałeś 2 wyścigi w lotusie ? :blink: co za żenada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie KOWI na jakim poziomie grałeś?? bo ja jak narazie wyżej jak 16 pozycja nie mogę osiągnąć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol wygrałeś 2 wyścigi w lotusie ? :blink: co za żenada...

Deszczowe GP łatwo wygrać ... Niestety AI na deszczu to jakaś kpina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol wygrałeś 2 wyścigi w lotusie ?  :blink: co za żenada...

Zeby tylko dwa  :tongue: Cztery wyscigi wygralem z czego trzy w deszczu byly, tylko kanade pocisnalem na sucho. Ogolnie do tego jeszcze raz drugie miejsce mialem i raz 3. Na najwyzszym poziomie jezdze z wszystkim na off. Dzis zaczynam kolejny sezon i zobacze jak to bedzie  :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby tylko dwa  :tongue: Cztery wyscigi wygralem z czego trzy w deszczu byly, tylko kanade pocisnalem na sucho. Ogolnie do tego jeszcze raz drugie miejsce mialem i raz 3. Na najwyzszym poziomie jezdze z wszystkim na off. Dzis zaczynam kolejny sezon i zobacze jak to bedzie  :biggrin:

Napisz jeszcze jaki dystans jedziesz. Jak sobie radzisz z bugami?

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezdze 20% narazie czekam na patcha. Z bugami radze sobie zapewne tak jak wszyscy, zjezdzam do boksow wtedy gdy nikogo tam nie ma, jak jest puncter z kosmosu to restart bo nie ma szans na dobry wynik, chyba ze trafi sie tak ze ostro przestrzele zakret wjade w zwir i przywale lekko w sciane a potem puncter jest to jade dalej. Niestety ale trulli czituje bo nie zjezdza do boksu wiec czasami na kretych torach ciezko jest go wyprzedzic, ale udalo mi sie zdobyc kolo 130 pkt i 6 w klasyfikacji generalnej bylem takze sezon udany.

A i 3 razy PP zdobylem, chociarz to tez 2 razy deszcz plus kanada na sucho inaczej nie ma szansy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezdze 20% narazie czekam na patcha. Z bugami radze sobie zapewne tak jak wszyscy, zjezdzam do boksow wtedy gdy nikogo tam nie ma, jak jest puncter z kosmosu to restart bo nie ma szans na dobry wynik, chyba ze trafi sie tak ze ostro przestrzele zakret wjade w zwir i przywale lekko w sciane a potem puncter jest to jade dalej. Niestety ale trulli czituje bo nie zjezdza do boksu wiec czasami na kretych torach ciezko jest go wyprzedzic, ale udalo mi sie zdobyc kolo 130 pkt i 6 w klasyfikacji generalnej bylem takze sezon udany.

A i 3 razy PP zdobylem, chociarz to tez 2 razy deszcz plus kanada na sucho inaczej nie ma szansy. 

Jakie miałeś propozycje po sezonie ?

I kto został u ciebie MŚ ? :D

Edytowane przez marek1234itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koncowke sezonu mialem slaba, ostatnie 5 torow to jest masakra dla lotusa nie ma opcji zeby punktowane miejsce zdobyc jezeli nie pada. Mistrzem zostal hamilton, zainteresowani byl Sauber moja osoba i wszystko co ponizej. Ja podpisalem z Toro Rosso kontrakt bo sauber nic nie zaproponowal a mialem juz dosyc ogorkowych ostatnich trzech teamow.

Teraz jestem po pierwszym GP nowego sezonu i odrazu na wejscie pierwsze miejsce  :biggrin: Australie tez pewnie powalcze o podium a dalej zobaczymy co sie wydarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądając sadistica trafiłem na reklamę, która idealnie pasuje do naszej sytuacji w F1 2010 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do wszystkich co posiadają już grę

Czy warto kupić już ją teraz (w Poznaniu jest promocja w Auchan w cenie 169 zł + 10% na kartę skarbonka czyli wychodzi 152,10 zł) czy poczekać na patcha który ma się ukazać, nie ukrywam że sam nie mam jeszcze swojej kopii a startuję w 2 lidze (do początku ligi na pewno ją zakupie ale może uda się już taniej w jakimś komisie lub sklepie). Proszę o informację, dzięki z góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie jest to świetna gra i warto brać ją już teraz. Od konsoli można mnie oderwać tylko siłą, tak się wciągnąłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giera jest super!! bugi sa ale patch szybko pewnie wyjdzie nie sadze by codemasters olalo nas graczy. na pit stop wystarczy zjezdzac okrazenie pozniej a na pekajace opony dobry sposob to powtorka  

Edytowane przez cichy85c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poziomie expert nie ma zadnych powtorek

Giera jest super!! bugi sa ale patch szybko pewnie wyjdzie nie sadze by codemasters olalo nas graczy. na pit stop wystarczy zjezdzac okrazenie pozniej a na pekajace opony dobry sposob to powtorka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poziomie expert nie ma zadnych powtorek

Gram na profesjonalu tam jest mozliwosc powtorki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, chodzi mi o grę wieloosobową. Dzisiaj włączam sobie Multiplayer i ten tryb "Grant Prix" A tam żadnego serwera, tak samo w 'szybkim wyścigu', pustka. Czy każdy tak ma? Parę dni temu wszystko było okay. Oczywiście jak postawiłem serwer 'grand .... ' to ze 2 się podłączyło ale to .. grałem koło 13 i 20.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, może chaotycznie napisałem ale chodzi o to że w multi nikogo nie było, o.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 osoby do ligi F1 potrzebuje, jesli ktos chetny prosze o kontakt gg:11287971

Witam was,prowadze lige f1,potrzebuje kolo 4 osob do testow o godzinie 20, jesli ktos jest chetny t prosze o informacje w poscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w koncu udalo sie melboure przejechac bez punctera. Przebilem sie z 24 pozycji na starcie na 4 miejsce w toro rosso  :biggrin: Jak wiekszosc poprawek do bolidu wejdzie to moze nawet sie o mistrza uda zawalczyc w tym sezonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nareszcie udało mi się zakupić własny egzemplarz gry, to co mogę powiedzieć to cholernie wciąga mimo posiadanych błędów (mam nadzieje że niedługo pojawi się patch, który usunię błędy, wtedy gra będzie mega dobra), pierwszy wyścig to ledwo w zakręty się mieściłem ale już po paru próbach było lepiej, grę można śmiało polecić osobą, które uwielbają F1.

Edytowane przez Jaras

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem już o to ale bez odzewu. Jak przestawić opcje dzwięku na surround? W opcjach audio mam tylko: mono, stereo i słuchawki. Tylko tyle powinno być? Chce mieć 5.1. Koledzy, wiecie jak to ustawić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem już o to ale bez odzewu. Jak przestawić opcje dzwięku na surround? W opcjach audio mam tylko: mono, stereo i słuchawki. Tylko tyle powinno być? Chce mieć 5.1. Koledzy, wiecie jak to ustawić?

Wydaje mi się, że to wina ustawień dźwięku w menu konsoli - spróbuj tam pogrzebać - ja mam przez kabel optyczny dźwięk wypuszczony i normalnie mam 5.1 w grze w opcjach dźwięku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki malkon777. teraz wiem przynajmniej, że opcja 5.1 powinna być w grze. A może jakies sugestie odnośnie zmiany ustawień w konsoli? Trzeba grzebać w menu dźwięku rozumiem? Konsole mam podłaczoną przez hdmi do amplitunera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki malkon777. teraz wiem przynajmniej, że opcja 5.1 powinna być w grze. A może jakies sugestie odnośnie zmiany ustawień w konsoli? Trzeba grzebać w menu dźwięku rozumiem? Konsole mam podłaczoną przez hdmi do amplitunera.

Rozumiem że dźwięk masz przez hdmi, a obraz jakimś innym kablem do tv podłączony.

Jeśli tak, to najpierw w menu ustawienia dźwięków sprawdź czy nie masz czasem włączonego "odtwarzania przez kilka wyjść" (bo może do tv bezpośrednio dźwięk puściłeś oprócz tego hdmi) - wyłącz to.

Potem wejdź w ustawienia wyjścia audio, daj hdmi, potem ustawienia ręczne i pozaznaczaj formaty jakie mogą być obsługiwane. Generalnie musisz sobie popróbować z tymi ustawieniami.

Jak nic nie pomoże, to spróbuj jeszcze przez optyczny podłączyć do amplitunera ustawiając ręcznie i wyłączając inne źródła dźwięku - ja tak mam i jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi