pitian 38 Napisano 22 Wrzesień 2011 Moja kopia właśnie się wsunęła do plejaka ;) Ultima, Chłodna 35/37 Warszawa. 179 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helion07 10 Napisano 22 Wrzesień 2011 Na szybko to tak, jest frajda z jazdy w poprzedniej wersji zaraz jak usiadłem w fotelu było tylko "i to tyle" a teraz jest naprawdę fun z jazdy :) Zaraz zapodam jakiś filmik z moich spotkań z bandami :D aaa Kowi miałeś racje nie do ogarnięcia są te przyciski :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Wrzesień 2011 Oba zamówienia powinny dziś zostać wysłane. Pozdrawiam Piotr Wojtania Dział Obsługi Klienta gram.pl TAKA ODPOWIEDZ DOSTAEM PRZED CHWILA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ja muszę wytrzymać do jutra i przemierzyć 30 km do sklepu po grę .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Wrzesień 2011 CO-OPa czas rozpocząć :D Filmiki będę wieczorem wrzucał jak posklejam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Wrzesień 2011 Na gram.pl jakieś pół godziny temu miałem status "pakowanie i przygotowywanie do wysyłki" a teraz znów "zostanie wysłane , gdy wszystkie produkty będą dostępne" WTF :o Oj grabią sobie , grabią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ja mam nadzieję, że z gram.pl ta gra dojdzie chociaż jutro Jak nie to mają wielką krechę na zawsze i pre-order na 2012 zamówię na ultimie :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 22 Wrzesień 2011 Myślę że jutro pogramy jak kurierzy nie zaśpią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 22 Wrzesień 2011 w sklepie psxextreme powiedzili via tel, ze jutro beda miec :/ tak bym dzisiaj do nich podjechal wieczorem, heh :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 Informacja z gram.pl Status Twojego zamówienia: pakowanie i przygotowanie do wysyłki Przewidywana data dostawy: 23.9.2011 - 26.9.2011 Zobaczymy, mam nadzieję, że jutro się mile zaskoczę:laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voytheck 3 Napisano 22 Wrzesień 2011 A w moim przypadku w Empiku zmiana statusu na "wysłanie", więc zapewne jutro będzie do odbioru w sklepie. Mam nadzieję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 22 Wrzesień 2011 W gram.pl mam już status wysłane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ja tak samo Teraz tylko do jutra hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Wrzesień 2011 (edytowane) I jest pierwszy filmik, komentarz w audio masakryczny ale nie chce mi się go usuwać. Wstawiam tutaj bo się nie nadaje do tematu F1 2011 :P Edytowane 22 Wrzesień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 Aż tak źle jest? Może napiszesz swoje spostrzeżenia :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 22 Wrzesień 2011 A mój kurier chyba dzisiaj świętował dzień bez samochodu. :( Ale jutro to już będzie na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 22 Wrzesień 2011 Aż tak źle jest? Może napiszesz swoje spostrzeżenia :sweat: Narzekaliśmy z Kowim trochę na płynność gry, która niestety pozostawia wiele do życzenia. Przynajmniej na wersji PS3. Ale żeby nie było że tylko narzekamy... Pograliśmy półtorej godziny trening w co-op i jeździ się na prawdę bardzo fajnie. Zachowanie się bolidu jest o niebo lepsze niż w poprzedniej edycji. Czuje się ten samochód i jest to wszystko bardziej przewidywalne. Póki co nie było żadnych przykrych niespodzianek. Jest tylko to jedno "ale", które się nazywa płynność. No niestety trochę odbiera to frajdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 A jak jest z uślizgiem tylnej osi? Rozumiem, że nie wystarczy nacisnąć hamulec?:laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 22 Wrzesień 2011 No nie, teraz o wciskaniu hamulca się w ogóle nie myśli ;) Szybka kontra i da się łatwo opanować uślizg. Trzeba tylko uważać z używaniem DRS'a. Jak za wcześnie się go włączy (zanim wyjdzie się z zakrętu) to od razu dupa ucieka. Nawet gdy jedzie się po łagodnym łuku i docisk z tyłu jest kiepski i włączy się DRS to może już zacząć zarzucać. Ale to wszystko jest fajne. Trzeba sobie po prostu dobrze dobrać punkty włączania tego ustrojstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Wrzesień 2011 Hamulec daje dużo przy DRS, jak tyłek zarzuci to hamulec skrzydło wraca do odpowiedniej pozycji i jest szansa uratować bolid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Wrzesień 2011 To ja mimo, że jeżdżę na padzie to na początek dam all off bo widzę, że fajnie to wygląda, ale czy da się jeździć to powiem jutro :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sejfo 30 Napisano 22 Wrzesień 2011 A jak widok z kokpitu? Podobna widoczność jak w edycji 2010? Grywalny jest? Dla mnie to jedyny słuszny widok (można się poczuć prawie jak kierowca f1):thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 22 Wrzesień 2011 (edytowane) Ja mam problem, na stronie kuriera piszę że przesyłkę doręczono lecz jej nie mam, coś jest nie tak. Będę chyba musiał dzwonić Edytowane 22 Wrzesień 2011 przez LuzzaQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 22 Wrzesień 2011 (edytowane) Mi się udało dzisiaj w Robsonie.pl odebrać osobiście grę. (ach ta składnia) Najlepiej jednak wyszli ci, którzy zakupili grę w Ultimie - gra była najszybciej u adresatów, no i najtaniej na polskim rynku, bo za 169zł. Jeśli ktoś np. mieszka w Wawie, to odbiór osobisty na 2 dni przed premierą za 169zł był strzałem w 10. - "Ale Pitan kupił za 179 zł...." Moja kopia właśnie się wsunęła do plejaka ;) Ultima, Chłodna 35/37 Warszawa. 179 zł. Ale zamawiając na alledrogo gra kosztowała 10zł taniej. . Edytowane 22 Wrzesień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Wrzesień 2011 W 3kropkach kupiłem za 168.99 czyli jestem grosz do przodu XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach