KOWI 165 Napisano 30 Październik 2011 Panowie (ewentualnie Panie jeżeli takie w tym dziale się pojawiają) jest sprawa do was. Mam dylemat i potrzebuje rady. Opcja jest taka, hajsu mam na jedną grę i teraz przechodzimy do meritum, BF3 czy Uncharted 3. Na pewno zakupie obie gry tylko jedna będzie musiała poczekać trochę na przypływ gotówki, ewentualnie święta. Jak się sprawuje BF3 i czy ktoś byłby chętny do naparzania wspólnie. Chodzi mi głownie o jakieś opinie o BF3 bo, że Uncharted będzie wystrzeliwało wszystkich w kosmos to z tym nie da się polemizować. Z góry dzięki za wszystkie rady (o ile coś się pojawi :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 Bierz BF3. Uncharted to tylko singiel i zaraz stanieje albo wejdzie do platynowej edycji. A w BF3 naparza już trochę ludzi od nas i na pewno pogramy razem. Ja też zamówiłem wczoraj i mam nadzieję, że do tygodnia/dwóch gra mi przyjdzie :) Poza tym mam głód pogrania w jakąś fajną strzelankę online, a BF3 sprawdzi się tutaj wyśmienicie. W BC2 nie mieliśmy okazji razem pograć, bo już trochę późno kupiliśmy wszyscy tą grę. Ale tutaj na dobrą sprawę dopiero się wszystko rozkręca, a jeszcze nie wszyscy mają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 30 Październik 2011 http://www.wykop.pl/ramka/927697/mina-rowana-atkinsona/ Hehe, nie mogę z niego. :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Listopad 2011 trochę dobrego optymizmu http://imageshack.us/photo/my-images/14/plakat2q.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 1 Listopad 2011 (edytowane) Panowie (ewentualnie Panie jeżeli takie w tym dziale się pojawiają) jest sprawa do was. Mam dylemat i potrzebuje rady. Opcja jest taka, hajsu mam na jedną grę i teraz przechodzimy do meritum, BF3 czy Uncharted 3. Na pewno zakupie obie gry tylko jedna będzie musiała poczekać trochę na przypływ gotówki, ewentualnie święta. Jak się sprawuje BF3 i czy ktoś byłby chętny do naparzania wspólnie. Chodzi mi głownie o jakieś opinie o BF3 bo, że Uncharted będzie wystrzeliwało wszystkich w kosmos to z tym nie da się polemizować. Z góry dzięki za wszystkie rady (o ile coś się pojawi :D ). gram bf3 od premiery i giera mistrz -gram poki co tylko online - ogolnie jak ja odpale nie mam kontroli nad czasem ; ] Uncharted z kolei wiadomo chyba nikt nie musi do tego tytulu zachecac ale sam jeszcze nie kupilm. ewentualnie mozesz jeszcze hajs na gre przebalowac i po problemie ; ] ] Edytowane 1 Listopad 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 1 Listopad 2011 Hajs już z wydatkowałem, BF3 wjechało na pełnej i jest mistrzostwo, szczególnie jak się znajdzie ekpie ogarniętych ludzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Każda złotówka wydana na BF3 jest dobrze wydaną, gierka (mówię o multiplayerze bo kampanii nawet nie odpalałem) jest genialna. Ludzie czepiają się grafiki, ale po pierwsze, frajda z gameplayu jest o wiele ważniejsza, a po drugie grafika i tak jest genialna, Squad Rush i mapka Wielki Bazar i reszta + mistrzowski dźwięk ostatnio spowodowały że grałem na konsoli do 5 rano ! Co mnie się rzadko zdarza, nie mogłem się oderwać. Polecam grę każdemu kto lubi postrzelać. Chętnie pogram z wami online, choć pewnie wielu z was woli tryby typu Rush. Fajny jest, ale ja wolę jak jest bardziej ogarnięta akcja, czyli Squad rush 4vs4, coś ala Counter Strike lub bardziej Americas Army (dwie gry którym poświęciłem naprawdę dużo czasu na pececie trochę czasu temu). PS: Panowie powiedzcie mi bo nie chce się rozpisywać w tematach do BF3. Jest tak, mam BF3 PL, dubbing mogę zmienić na angielski i ok, ale czy mogę zmienić napisy ? Tak żeby była cała gra po angielsku. W opcjach tego nie znalazłem, ale może jest jakiś myk ? :) Edytowane 2 Listopad 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 2 Listopad 2011 Sproboj zmienic jezyk konsoli na angielski, moze to cos da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Listopad 2011 Tak, zmiana menu w XMB i będziesz miał full angola :) Ja tam w sumie cały czas mam wszystko po angielsku, także mi to wsio ryba :) Już nie mogę się doczekać aż BF3 do mnie dotrze :P Musimy się umówić na jakieś granie, ale od tego mamy inny temacik już :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 2 Listopad 2011 Tak, zmiana menu w XMB i będziesz miał full angola :) Ja tam w sumie cały czas mam wszystko po angielsku, także mi to wsio ryba :) Już nie mogę się doczekać aż BF3 do mnie dotrze :P Musimy się umówić na jakieś granie, ale od tego mamy inny temacik już :D pamietajcie o invicie do mnie ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 3 Listopad 2011 (edytowane) @Patricko wielkie dzięki, czemu ja sam o tym nie pomyślałem :teehee: Można by coś dziś myknąć w składzie, proponuje Squad Rush 4vs4 :) myślę że znajdzie się ośmiu którzy zagrają a serwerów pustych z dobrym pingiem jest sporo :) Edytowane 3 Listopad 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 3 Listopad 2011 Pewnie nie jeden z Was zakupi tą zacnie zapowiadającą się gierkę. Może nie ma się na razie co podniecać, ale GTA nie może być słabe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Listopad 2011 @GTA V Kiedyś czytałem, że gra ma być w grudniu 2012. Trailer na 13 miesięcy przed premierą? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 3 Listopad 2011 To już nie nam oceniać :P Wiadomo ile czasu zajmuje zrobienie takiej gry. To że jest to Official chyba nie można podważać. Z resztą była już wcześniej informacja że ma się ukazać na początku listopada :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 4 Listopad 2011 Tak czy siak, gierka wygląda zajebiaszczo, tylko na 100% na PS3 nie będzie tak wesoło, płynnie i kolorowo ... :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 4 Listopad 2011 Na ps3 nie ale na ps4 tak :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 4 Listopad 2011 Na ps3 nie ale na ps4 tak :thumbsup: W 2014 to pewnie już będzie GTA VI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 4 Listopad 2011 W 2014 to pewnie już będzie GTA VI :) To muszę Cię zmartwić bo GTA wydawane są mniej więcej co 4 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 5 Listopad 2011 (edytowane) Trailer pochodzi z wersji na current-geny bo inna nie jest przewidziana ( przynajmniej takie są informacje ). Myślę że to bedzie ostatnia tak obszerna gra na PS3, a później pozostanie nam przesiadka na kolejną generację. Ja generalnie wyczekuję PS4 - jestem pies na grafikę Edytowane 5 Listopad 2011 przez Kiender Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 5 Listopad 2011 To muszę Cię zmartwić bo GTA wydawane są mniej więcej co 4 lata Nie to miałem na myśli. Chodziło mi, że najwcześniej na PS4 GTA ujrzelibyśmy dopiero w 2014, bo wtedy jest planowane wydanie konsoli nowej generacji. Tak się pisze, że to PS4 będzie, a pamiętam jakiś wywiad kiedyś czytałem, że nazwa konsoli nie będzie nawiązywać do PlayStation. Ma to być po prostu nowa konsola Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) tak widze mala lige za 10-15 lat ; ) Edytowane 11 Listopad 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Listopad 2011 tak widze mala lige za 10-15 lat ; ) Może w końcu nie będzie możliwości ścinania oraz używania kantowanych setupów :P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 12 Listopad 2011 Trailer pochodzi z wersji na current-geny bo inna nie jest przewidziana ( przynajmniej takie są informacje ). Myślę że to bedzie ostatnia tak obszerna gra na PS3, a później pozostanie nam przesiadka na kolejną generację. Ja generalnie wyczekuję PS4 - jestem pies na grafikę To kup PC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Może w końcu nie będzie możliwości ścinania oraz używania kantowanych setupów :P hehe jest szansa jesli to nie CM wyda gre ; ) Edytowane 12 Listopad 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Listopad 2011 Może w końcu nie będzie możliwości ścinania oraz używania kantowanych setupów :P hehe jest szansa jesli nie to CM wyda gre ; ) Ta... Bezcenne byłoby usłyszeć od jadącego na tym filmie Vettela - "recht kurve, zweite gang, dritte gang, jetzt langsam links und... oh, another bug!..." :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach