NewNickPL 27 Napisano 25 Listopad 2011 Lepiej, jak odpalisz BF3 to nie będziesz chciał włączać 1943 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Listopad 2011 (edytowane) Lepiej, jak odpalisz BF3 to nie będziesz chciał włączać 1943 :P Nie chce Ci Tacho psuć niespodzianki, ale nie nastawiaj się na tego BF'a. Zdecydowanie zostaniesz przy 3 :D W BF3 grałem już ponad 30h, a 1943 grałem w wersje trial, więc wiem z czym to się je :) Edytowane 25 Listopad 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 25 Listopad 2011 I super, zawsze jakaś odskocznia od BF3 :D Przynajmniej Europa tym razem nie jest ostatnia przy dystrybucji :D Ja się ciesze, co prawda gorzej z miejscem na dysku w konsoli, ale zadziałam trochę i się znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Listopad 2011 Poza tym BF 1942 był wg mnie genialnym BF'em :D Dlatego powrócić do tych klimatów znów będzie fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Listopad 2011 Poza tym BF 1942 był wg mnie genialnym BF'em :D Dlatego powrócić do tych klimatów znów będzie fajnie :D 3 nie 2. Może miałeś ma myśli 3 ale napisałeś 2. 3 nie jest już genialna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Listopad 2011 Wiem co pisze... O to mi chodzi: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=472 Czyli ojca ojców całej serii BF'a. Kto grał ten wie co się działo w tej grze, gdy się pojawiła. BF 1943 wiadomo, że nie jest tak rozbudowany, itd. ale miał być powrotem do klimatów BF 1942. Poza tym dają go za darmo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 25 Listopad 2011 (edytowane) BF 1942 był mistrzowski od niego w sumie zacząłem targać online. Później się przerzuciłem na call of duty 1 i 2, jednak to już nie było to samo. Co prawda dalej czasami pogrywam w coda 2, bo moim zdaniem najlepsza cześć serii, ale jednak wole klimaty BF'a. Skoro darmowe trzeba brać, zawsze można dla relaksu od ciosania w BF3 rozegrać rundkę w 1943. Drugim plusem jest to, że to jednak klimat drugiej wojny światowej. Brakuje mi obecnie porządnej gierki w tym klimacie, co prawda już ostro wyeksploatowany temat ale jednak szkoda. :P Wczoraj trochę pograłem z Nervusem w BF3 i klimatem jak dla mnie MW3 został zamordowany przez produkcje EA. (to tak drogą rozmowy o BF i wspomnieniach :D) Edytowane 25 Listopad 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Listopad 2011 Wiem co pisze... O to mi chodzi: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=472 Czyli ojca ojców całej serii BF'a. Kto grał ten wie co się działo w tej grze, gdy się pojawiła. BF 1943 wiadomo, że nie jest tak rozbudowany, itd. ale miał być powrotem do klimatów BF 1942. Poza tym dają go za darmo... Spokojnie... Wszyscy piszą o 1943 a ty wypalasz z 1942 więc myślałem, że się pomyliłeś, to wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Nie wiem, moze bylo ale mnie to rozj... :D JAPANESE ;d Edytowane 28 Listopad 2011 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 28 Listopad 2011 Nie wiem, moze bylo ale mnie to rozj... :D JAPANESE ;d No rewelacja Ale ten wzorek powinien wyglądać bardziej tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) Mógł by mi ktoś przybliżyć datę wydania patcha do BF3 jeśli takowa istnieje? ;p Edytowane 29 Listopad 2011 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Listopad 2011 Temacie o BF padlo haslo, ze jutro ale zobaczymy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 30 Listopad 2011 Temacie o BF padlo haslo, ze jutro ale zobaczymy :P We’ll share release timing on the console patches as soon as we are clear on the timing, these take a bit longer due to console certification process. Battleblog Bez konkretów. Oby F3niX twoje info było prawdziwe :) Chętnie pogramy z wami i was pokaram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 30 Listopad 2011 Widocznie słaby ze mnie znawca, ale gram już 2 tydzień w BF3 i nie dopatrzyłem się tam jakichś bugów czy coś. No może jest jedna dziwna akcja - gdy się zginie, to ekran pokazuje naszą rękę proszącą o pomoc, a w rzeczywistości nasze zwłoki mogą znajdować się gdzie indziej, np. po wybuchu szybują gdzieś z 10 metrów nad ziemią, albo staczają się po schodach. :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Widocznie słaby ze mnie znawca, ale gram już 2 tydzień w BF3 i nie dopatrzyłem się tam jakichś bugów czy coś. No może jest jedna dziwna akcja - gdy się zginie, to ekran pokazuje naszą rękę proszącą o pomoc, a w rzeczywistości nasze zwłoki mogą znajdować się gdzie indziej, np. po wybuchu szybują gdzieś z 10 metrów nad ziemią, albo staczają się po schodach. :mellow: Głównie chodzi o możliwość tworzenia prywatnych meczy w patchu, jak dla mnie. A jeśli chodzi o bugi, to moim zdaniem największym jest przenikanie ciał przez ściany, nie powinno być czegoś takiego, przyuważ. Jest jeszcze problem z dźwiękiem, a mianowicie jego braku, przynajmniej ja tak mam, taka pustka się robi czasami ... Ale ogółem rzecz biorąc gra jest miód malina i nawiasem ściągam właśnie patcha :D Edytowane 30 Listopad 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Listopad 2011 Ile Ty go sciagasz? :P bo ja zassalem w niecale 3 minuty :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 30 Listopad 2011 Ile Ty go sciagasz? :P bo ja zassalem w niecale 3 minuty :< 3 minuty 767 mb ? Wybacz ale niestety nie posiadam światłowodu w domu :) u mnie ściągać się to będzie nie całą godzinę, mam tylko 2mb a nie wiem z jaką prędkością ściąga się ten patch. Ogólnie mam max 250kbs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 30 Listopad 2011 Głównie chodzi o możliwość tworzenia prywatnych meczy w patchu, jak dla mnie. A jeśli chodzi o bugi, to moim zdaniem największym jest przenikanie ciał przez ściany, nie powinno być czegoś takiego, przyuważ. Jest jeszcze problem z dźwiękiem, a mianowicie jego braku, przynajmniej ja tak mam, taka pustka się robi czasami ... Ale ogółem rzecz biorąc gra jest miód malina i nawiasem ściągam właśnie patcha :D Widocznie nie miałem jeszcze takiej sytuacji, by ciało przeniknęło przez ścianę, ale masz rację co do tego dźwięku - czasem robi się taka pustka, a po niej dźwięk powraca. A co prędkości ściągania patcha, to nie jest źle. idzie jakoś 1% na 4 sekundy, czyli wychodzi niecałe 7 min ściągania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Listopad 2011 A dodali w końcu te prywatne mecze? Bo nigdzie nie słyszałem o tym w tym patchu... Bo nie chce mi się pobierać specjalnie patcha, żeby tylko to sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Listopad 2011 Panowie mam teraz do 200zł do wydania i zastanawiam się w co zainwestować. Myślałem na ps move, ale boje się że po tyg mi się znudzi. Ogólnie doświadczenia z grami małe. Grałem tylko w Fifki i F1. Szukam coś fajnego na singiel i też fajnie by było pograć sobie online(po to kupiłem ps3) Liczę na pomoc ogranych graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 30 Listopad 2011 Jak chcesz multi to BF3 będzie chyba najlepszy. Singiel to raczej U3, chociaż nie grałem. Podsumowując, ja wziąłbym BF3 ( z resztą tak w poniedziałek zrobiłem ) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 30 Listopad 2011 Kupuj Klaczix Modern Warfare 3 bądź Battlefielda 3. Znakomite trybu multiplayer, w Call of Duty rozgrywka online opiera się przede wszystkim na ostrej wymianie ognia i dynamice, natomiast BF3 to gra taktyczna, nie ma tak ostrej strzelaniny, ale też gra się bardzo dobrze. Co do singla, to moim skromnym zdaniem o tym, w której grze jest lepszy tryb multiplayer można dyskutować, natomiast w singlu zawsze królował CoD, gdzie kampania zawsze była ekscytująca i się w nią grało z zapartym tchem, także zastanów się, która gra będzie Ci bardziej pasować i kupuj, bo na pewno warto. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Listopad 2011 Tak z innej beczki: Protest przeciwko rosnącym cenom paliwa. Do wszystkich kierowców. Bardzo dobry pomysł. (koniecznie przeczytaj do końca!) Ceny paliwa poszybowały w górę. Jeszcze trochę i zobaczymy 6 PLN za litr, a potem może i więcej. Poniższa propozycja ma znacznie więcej sensu niż kampanie typu "nie kupuj paliwa w danym dniu", które było przeprowadzane kilka miesięcy temu.<br style="font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px; text-align: left; ">Producenci paliw śmiali się jedynie, bo wiedzieli, ze nie będziemy kontynuować akcji krzywdząc samych siebie rezygnując całkowicie z zakupu paliwa. Było to bardziej niekorzystne dla nas niż problem dla nich. Ale myśląc o tamtym pomyśle powstała idea, która może przynieść rzeczywiste korzyści. Przeczytaj proszę i przyłącz się! Przy cenach paliw rosnących każdego dnia my konsumenci musimy podjąć akcję. Jedynym sposobem abyśmy zobaczyli, ze ceny paliwa idą w dół jest trafienie kogoś w portfel poprzez nie kupowanie jego paliwa. I możemy zrobić to BEZ narażania się na niewygody. Oto pomysł: Do końca bieżącego roku NIE KUPUJMY ŻADNYCH PALIW od dwóch największych firm paliwowych: BP i STATOIL. Jeśli nie będą sprzedawały paliwa, będą zmuszone do obniżenia ceny. Jeśli one obniżą ceny, inne firmy będą zmuszone do uczynienia tego samego. Ale aby osiągnąć efekt musimy pozbawić te dwie firmy milionów klientów. Wbrew pozorom jest to całkiem łatwe do osiągnięcia. Czytaj dalej a dowiesz się jak dotrzemy do milionów. Wysyłam tę wiadomość do 30 osób. Jeśli każda z nich wyśle ją do kolejnych dziesięciu (30 x 10 = 300) i każda następna do kolejnych 10 i tak dalej to juz w szóstej kolejce wiadomość ta dotrze do 3 milionów ludzi. Jeśli każda z nich wyśle do kolejnych 10... Wszystko, co należy zrobić to wysłać tę wiadomość do 10 znajomych osób i nie kupować paliwa na stacjach BP i STATOIL. To jest ogólnoświatowa akcja. Ile to potrwa? Jeśli każdy, kto otrzyma tę wiadomość przęśle ją do 10 znajomych dotrzemy do 300 milionów konsumentów w ciągu 8 dni! Założę się, ze nie sądziłeś, ze masz taki potencjał, prawda? W grupie siła i nawet najgrubsza gałąź złamie się, jeśli spadnie na nią wystarczająco duża ilość niezmiernie lekkich płatków śniegu. Jeśli uważasz, ze ta akcja ma sens prześlij dalej tę wiadomość. WYTRZYMAJMY DO MOMENTU AZ CENY PALIWA WRÓCĄ DO NORMALNEGO POZIOMU (ok.4, 0 PLN /litr). Razem możemy to zrobić. Prześlij tę wiadomość nie kupuj paliwa na BP i STATOIL. TO TY MOŻESZ USTALIĆ CENĘ Pozdrawiam !!! Ciekawy pomysł ;D Teraz dopiero przeczytałem twój post. Najlepszy sposób to założyć w aucie sekwencje i masz spokój. Ja mam benzynke 1,8, która spali mi 10l(54zł na 100km). Przy takich kosztach w życiu bym nie wyrobił. 1,5 roku temu wstawiłem sekwencje za 1700zł(wszystko nowe, tylko butla uzywana) i spala tyle samo ile benzyna. Nie ma żadnych spadków mocy, przez te 1,5 nic z nim nie robiłem. Tylko gazik już 2,85. Jednak 28,50 do 54 to różnica kolosalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Listopad 2011 Panowie mam teraz do 200zł do wydania i zastanawiam się w co zainwestować. Myślałem na ps move, ale boje się że po tyg mi się znudzi. Ogólnie doświadczenia z grami małe. Grałem tylko w Fifki i F1. Szukam coś fajnego na singiel i też fajnie by było pograć sobie online(po to kupiłem ps3) Liczę na pomoc ogranych graczy A ja z kolei proponowałbym Ci jakiegoś fajnego RPG'a przy którym się wciągniesz na długie godziny. Np. Fallout 3, Fallout New Vegas, Skyrim, lub coś w troszkę innych klimatach, Deamon Souls, White Knight Chronicles, itd. Ewentualnie Mass Effect 2, Deus Ex, tylko że to są już takie "naciągane" RPG. Jak szukasz czegoś typowo pod multi, to teraz chyba rzeczywiście najlepszą opcją jest Battlefield 3. Najwięcej osób od nas w niego gra, więc ze znalezieniem ekipy nie powinno być problemu. Chociaż opcji prywatnych meczy w patchu nadal nie dodali i cholera wie czy w ogóle to dodadzą... Jak szukasz czegoś w jakiś innych klimatach to wal na PW. Gra się to całe życie to Ci podpowiem co nieco :P heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 1 Grudzień 2011 Demon's souls'a polecam, bo naprawdę fajna gra, tylko mi zabrakło trochę skilla i uporu żeby przejść całą grę. Ale czas spędzony przy grze bardzo mnie cieszył. Ogólnie kwestia jakie klimaty lubisz. Obejrzyj jakieś filmy z tych tytułów podanych przez Patricko, bo każdy jest godny polecenia. Pojawia się też kwestia czy chcesz jedną nowszą grę czy dwie jakieś starsze trochę. Mass effect teraz za ok 70zł chodzi na alledrogo. Ja się osobiście trochę na Skyrima napaliłem, ale poczekam pewnie aż trochę z ceny zejdzie, najpierw mam do kupienia Uncharted 3 i Fife 12, a tu jeszcze Deus Ex w kolejce czeka i Batman arkham city. Skąd na to wszystko pieniądze i czas brać, szczególnie teraz kiedy tyle miodnych gier powychodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach