Helion07 10 Napisano 28 Wrzesień 2011 Porównanie różnych ustawień na jednym torze: Znalezione na forum CM w sporym już wątku, na pocieszenie dodam, że autorzy już zajmują się tym specyficznym problemem :D Dzisiaj testowałem 10-8 i była różnica, może tak jak zaproponował Patricko niech każda liga dogada się na jakie ustawienia może sobie pozwolić, a jakie będzie karać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 30 Wrzesień 2011 Wiecie może czy tylko te sprężyny 11/11 są bugiem, czy może każda rzecz którą da się ustawić na 11? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 4 Październik 2011 Dla wszystkich fanów F1 : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 4 Październik 2011 Coś będą musieli zrobić z tym pióropuszem kurzu. Zdaje się, że w 2014 odbędzie się GP Antarktydy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Październik 2011 Dla wszystkich fanów F1 : Chłopy wyrównały se grunt pod kładzenie asfaltu, a ten im tam wparował i jeździ XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 7 Październik 2011 Patricko czy mógłbyś dać swoje ustawienia kiery w f1 2011 ? Bo widziałem jeden z twoich filmików i kiera bardzo ładnie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Październik 2011 Force Feedback mam na: 0% 20% 20% A sterring na 5% dałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezel1 0 Napisano 8 Październik 2011 Mam dylemat. Nie mam dużo kasy, a chce mieć jak najszybciej jakieś kółko. Co będzie lepsze: Logitech Driving Force Ex czy Thrustmaster Ferrari GT Experience? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 11 Październik 2011 chodza sluchy ze robert chce sie przygotowywac do sezonu 2013 w malej lidze f1 - damy mu szanse ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 11 Październik 2011 chodza sluchy ze robert chce sie przygotowywac do sezonu 2013 w malej lidze f1 - damy mu szanse ? Jasne że damy ,ale tylko 2 liga bo u nas wszystko na off,niech napisze do errora do go dokoptuje :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) no to moze niech lepiej jezdzi w pierwszej z asystami w jego stanie wiaodmo ze lekko nie ma z jedna reka ;] ] Edytowane 11 Październik 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Październik 2011 Tylko niech formularz zgloszeniowy prawidlowo wypelni i moze sie z nami scigac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 12 Październik 2011 Z racji tego że to off-top, piszę tutaj :) Nie tylko wokół F1 świat się kręci więc zakupiłem sobie Guitar Hero Warriors of Rock Band Bundle za nie duże pieniądze, kiedyś było to bardzo drogie. Zawsze miałem zajawkę na guitar hero, a teraz będę szatanił na bębnach :DDD Może ma ktoś i pogra po sieci ? Zapraszam do Sułkowic na browar i koncert, w zestawie również gitara i majk ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk83 2 Napisano 12 Październik 2011 Mam rodzinę w Sułkowicach...oczywiście jeśli mówimy o Małopolsce B) Mam dylemat. Nie mam dużo kasy, a chce mieć jak najszybciej jakieś kółko. Co będzie lepsze: Logitech Driving Force Ex czy Thrustmaster Ferrari GT Experience? Thrustmastera odradzam, brak dostępu do ustawień kierownicy i FF w Menu control settings. W czasie gry brak FF i możliwość ustawienia tylko 2 poziomów czułości tzn zbyt czułego i za mało czułego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 12 Październik 2011 Mam rodzinę w Sułkowicach...oczywiście jeśli mówimy o Małopolsce B) Sułkowice koło Myślenic, w małopolsce są jeszcze chyba jedne Sułkowice, koło Andrychowa. Napisz na PW kto to, może znam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 14 Październik 2011 Ta gra doprowadza mnie do rozstroju nerwowego. Dzisiaj sobie chce potrenować, a tu kuźwa zonk. Kierownice jak mam ustawioną na wprost to w bolidzie jest skręt. Udało mi się to naprawić, ale nie kuźwa gra musiała mi wszystkie moje dawne ustawienia pokasować. Ustawień już nie pamiętam a były bardzo dobre i mnie teraz hu... musi trafić no bo się nie da. Teraz nauczony geniuszem twórców ustawienia sobie zapisze na kartce i to chyba najlepiej wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 14 Październik 2011 Jak nie podłączymy kierownicy przed włączeniem gry, to niestety kasuje nasze ustawienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisrpg 0 Napisano 15 Październik 2011 (edytowane) Witam mógłby mi ktoś podać ustawienia do kierownicy, takie żeby były podobne do tych domyślnych w f1 2010. ? ( mam DFGT) Mam problem z jazdą bez trakcji. Problem jest w tym że gdy skręcam np. w MALEZJI na ostrym łuku to kierownica przy skręcie 90 stopni tak jakby "przeskakuje". Gdy jadę z full trakcją to oczywiście nic się nie dzieje ale gdy już wyłączam to od razu mnie przez to zarzuca i nie da rady jechać. Z góry dziękuje. PS. Deeny , Klacza dzięki za trening :D Edytowane 15 Październik 2011 przez krisrpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 15 Październik 2011 Mi optymalnie jeździ się na: 5,10,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisrpg 0 Napisano 15 Październik 2011 (edytowane) aha to są ustawienia te kierownicy od góry ? a FFB zmieniałeś ? znalazłem takie ustawienia: FFB: 10 10 30 Kierownica: Wszystko 0% oprócz Linearity - 10% Ktoś na nich jeździ ? dobre? Damian masz teraz możliwość sprawdzenia tych ustawień ? bo ja akurat teraz jestem odizolowany od PS3 :D Edytowane 15 Październik 2011 przez krisrpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 15 Październik 2011 (edytowane) Ja mam 70 100 100 nie wiem czemu na tak słabym jeździcie, 0 wyzwania :P Edytowane 15 Październik 2011 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 15 Październik 2011 Ja nie pisałem o FFB. Krisrpg te które podałem to od góry tak jak mówisz. Póżniej jeszcze sprawdze te które podałeś. FFB mam ustawione domyślnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 17 Październik 2011 Wiem ze to video nie mam sie wogole do f1... ale to paddock jest wiec zapodaje. Ja przy tym placze ze smiechu mam nadzieje ze wy tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 17 Październik 2011 Nie wiem czy widzieliście ten filmik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Takiego czegoś z SC to jeszcze nie widziałem... Jednak lepiej, że mamy go wyłączonego :whistling: http://www.youtube.com/watch?v=N4QYyC2K6vs&feature=related Edytowane 28 Październik 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach