Skocz do zawartości
bzykacz

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Miejscam to wygląda jak z reala, a nie jak gra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejscam to wygląda jak z reala, a nie jak gra :D

Za wcześnie zaczęli kampanię :) Teraz człowiek tylko będzie siedział i z niecierpliwością czekał na kolejne gameplay'e.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany....to u mnie zaczyna pachnieć rozwodem. Moja żona już nienawidzi konsoli jak szatana, piknięcie włączającej sie plejki to dla niej impuls do przemiany w ryczącą hydrę. Dzieciak też już ma dość taty który nie daje mu pograć......... A tu takie cacy ma wyjść jesienią.........Co robić? Szukać grupy wsparcia w walce z uzależnieniami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na piecu na pewno przetestuję Bf'a i porównam jakością do wersji na PS3. Wygląda to fenomenalnie, grafika i realizm będą mocnymi atutami trzeciej części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co robić? Szukać grupy wsparcia w walce z uzależnieniami?

Weź rozwód! Co Ci konsola winna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak od tego gameplaya odejmiemy 30 klatek, 8x AA i z 1080p zjedziemy do... hmm, niech będzie 960x540 to będziemy mieli właśnie grę na naszą konsolę ;) Ja się nie podniecam. Chociaż oczywiście to co pokazali wygląda zjawiskowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak od tego gameplaya odejmiemy 30 klatek, 8x AA i z 1080p zjedziemy do... hmm, niech będzie 960x540 to będziemy mieli właśnie grę na naszą konsolę ;) Ja się nie podniecam. Chociaż oczywiście to co pokazali wygląda zjawiskowo.

Smutne ale prawdziwe :( Coraz bardziej jestem skłony złożyć kompa dla tej gry, ale może dice zaskoczy nas wszystkich wyglądem tej gry na konsoli ;) A może na E3 wreście zaprezentują nową generacje :P

Edytowane przez princ18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smutne ale prawdziwe :( Coraz bardziej jestem skłony złożyć kompa dla tej gry, ale może dice zaskoczy nas wszystkich wyglądem tej gry na konsoli ;) A może na E3 wreście zaprezentują nową generacje :P

Z tego co się orientuje to DICE odpowiada tylko za MP. Póki co mamy fragment z SP, część kolejna część datowana jest na 16.03.2011. Nie spodziewałbym w najbliższym czasie gameplaya z MP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko wygląda genialnie i zjawiskowo.

Ale, żeby cokolwiek powiedzieć o pełnym produkcie to musimy rzeczywiście poczekać na jakiś gameplay z multi, bo to przecież jest cała kwintesencja BF'a, króla wśród FPS'ów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie dodam, że dźwięk M4 mnie przeraża. Brzmi jak ciągnik ze zjebanymi wałkami... Przybliżenie ACOGa też jakoś małe. Tyle na pierwszy rzut oka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dla jaj, tylko to jest dodatek do gry Magicka. I nie trollujcie więcej po zdzielę warnem za offtopa :whistling:

nie trolluje rolleyes.gif tylko czytam to co jest napisane pod filmikiem na youtube :) a nawet nie wiedziałem ze taka gra jest sweat.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko Kill trochę sobie po spamowałem :tongue:

Czy grafika jest dla was aż tak ważna? Ja bym wolał aby wszystko tam działało jak powinno, nie tak jak w 2 :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy grafika jest dla was aż tak ważna? Ja bym wolał aby wszystko tam działało jak powinno, nie tak jak w 2 :verymad:

A co Ci w 2 nie działało? Gameplay Ci nie odpowiadał? Dla mnie to będzie must have.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Ci w 2 nie działało? Gameplay Ci nie odpowiadał? Dla mnie to będzie must have.

Hah, zawsze mozna ponarzekac. Dla mnie BF2 to byla jedna z najlepszych gier multiplayer w jakie gralem na PS3. Spelnil moje oczekiwania w 100%, szkoda tylko ze sprzedalem swoja kopie przed Vietnamem, ktorego spróbowałem w wersji na PC... i mi się nie spodobał(ogólnie klimat super, ale granie na PC- odzwyczaiłem się, te serwery, jakieś sztuczne ograniczenia nakładane przez adminów, wyzywanie się na chacie itp, itd).

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Head shot- to ma być jeden strzał z każdej broni nie tylko snajperki. Czasem siądzie 10 pocisków i dopiero po dziesiątym koleś padnie.

Knife- jak się zamachniesz to czasem z 5-6 razy trzeba aby wbić mimo, że krew tryska i kolesiem szarpie.

Granatnik- często trzeba dwa granaty aby koleś padł. Dostaje prosto przed nogi.

To mi się w 2 nie podoba. Wolę mieć to w 3 dopracowane niż mega awesome grafikę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Head shot- to ma być jeden strzał z każdej broni nie tylko snajperki. Czasem siądzie 10 pocisków i dopiero po dziesiątym koleś padnie.

Knife- jak się zamachniesz to czasem z 5-6 razy trzeba aby wbić mimo, że krew tryska i kolesiem szarpie.

Granatnik- często trzeba dwa granaty aby koleś padł. Dostaje prosto przed nogi.

To mi się w 2 nie podoba. Wolę mieć to w 3 dopracowane niż mega awesome grafikę.

Bug, czyli błąd w grze.

HS-Bronie mają różny ustawiony dmg, stąd to że nie zawsze zabija. Ta gra to nie jest super ekstra realizm przypomnę.

Knife-Jak masz lagi to już Twój problem. Mi się może z dwa razy zdażyło że dopiero za drugim razem załapało i zabiło. A nie że 5-6 razy musiałem wymachiwać.

Granatnik-Tutaj akurat się zgodzę że czasem jest tak że granatnik zabija na raz a czasami nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
klik Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.