pablos_83 4001 Napisano 5 Styczeń 2011 Z 2 lata temu ojciec z HK przywiózł mi i bratu IPoda i dał za niego mniej niż 100 a w Polsce wtedy były takie same za ok 600. A nawet menu było po polsku. Inni z wycieczki brali po 10-20. Wszystko 100 % oryginał Apple. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincii 3 Napisano 5 Styczeń 2011 http://allegro.pl/gran-turismo-5-ps3-pl-nowosc-forum-hit-i1397870077.html Gościu jest podejrzanie tani.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 5 Styczeń 2011 Przed chwilą kupiłem ucharted 2 za 99 zł w Media Expert. Nie przepłaciłem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grondo 0 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) http://allegro.pl/3x...1398367624.html - ja sie zastanawialem nad tym, jest jeszcze taniej, jestem z wroclawia, moze bedzie dalo sie jakos sprawdzic ~~ delta3, przeplaciles ;0 Edytowane 5 Styczeń 2011 przez grondo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Styczeń 2011 Przed chwilą kupiłem ucharted 2 za 99 zł w Media Expert. Nie przepłaciłem ? tylko 2 razy http://allegro.pl/gr...1397870077.html Gościu jest podejrzanie tani.. 0 komentarzy i poziom cen sugeruję, że należy mu się miejsce w dziale KUP PAN CEGŁE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krz976 4 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Gdzie można kupić coś takiego? http://www.amazon.co...3950831&sr=8-16 no może nie dokładnie takie samo , ale na allegro znalazłem takie coś http://allegro.pl/ps...1392033295.html Ps: wysyłka jest z Hong Kongu więc nie wiem czy się opłaca Edytowane 5 Styczeń 2011 przez krz976 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 5 Styczeń 2011 Mam pytanie odnośnie zamówień z amazon.co.uk. Czy oni tak zawsze motają, że niby problemy z kartą, że trzeba sprawdzić wpisane dane i jeszcze raz im potwierdzić, czy o co chodzi? Mieli wysłać paczkę dziś, a w zamian za to dostałem właśnie e-mail, który informuje, że mieli problem, a teraz data realizacji jest na 7go :( Pierwszy raz się z takim problemem spotykam. A zamawiałem sporo z różnych części świata, zawsze bezproblemowo. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 6 Styczeń 2011 Kupował ktoś coś w sklepie eStarland? W jakim czasie dochodzą przesyłki? Czy są jeszcze dodatkowe opłaty, oprócz wysyłki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiz 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Witam was serdecznie :) Nie pisałem w ofertach sprzedaży gdyż wątpie aby ktoś miał nową perkusję. Otóż chciałbym kupić samą perkusję z Guitar Hero 5 lub warriors of rock, bez mikrofonu, gitary i gry. Wie ktoś gdzie mogę dostać nówkę w "folii" ? Bo przeszukałem cały internet i nigdzie jej nie mogę znaleźć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 6 Styczeń 2011 http://allegro.pl/perkusja-guitar-hero-ps3-nowa-i1385739856.html http://allegro.pl/item1398070625.html :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiz 0 Napisano 6 Styczeń 2011 dzięki za zainteresowanie się tematem, ale to jest niestety perka z world tour, a ja chcę tą lepszą z gh 5 / warriors of rock :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Mam pytanie odnośnie zamówień z amazon.co.uk. Czy oni tak zawsze motają, że niby problemy z kartą, że trzeba sprawdzić wpisane dane i jeszcze raz im potwierdzić, czy o co chodzi? Mieli wysłać paczkę dziś, a w zamian za to dostałem właśnie e-mail, który informuje, że mieli problem, a teraz data realizacji jest na 7go :( Pierwszy raz się z takim problemem spotykam. A zamawiałem sporo z różnych części świata, zawsze bezproblemowo. Pozdrawiam B) Może nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale ja na daty bym nie patrzył. Pierwszy raz zamawiałem z amazona w grudniu i termin wysyłki ustalili na 30 grudnia a wysłali w ten sam dzień czyli 28. Potem przewidywany czas dostawy był 6. stycznia a w Sylwestra rano obudził mnie kurier DHL :) Tak więc datami nie należy się sugerować. Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincii 3 Napisano 7 Styczeń 2011 Eh i gdzie te dostawy PS move? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radpns 9 Napisano 7 Styczeń 2011 Eh i gdzie te dostawy PS move? Najpierw Europa, później my <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowman82 2 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Najpierw Europa, później my <_< a my to co-azja ? z tego co mnie uczyli to my tez mieszkamy w Europie :) chyba ze ty masz jakas dziwna szkole :D Edytowane 7 Styczeń 2011 przez snowman82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aizo 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Mam problem czy można kupić gdzieś oddzielnei odbiornik do buzzerów?? wyglada jak pendrive... po 3dniu świat ktoś mi nadepną i złamal niestety tą zabawke ... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Witam, Zastanawiam się nad kupnem Ps Move, lecz nie jestem przekonany jeżeli nie sprawdze jak to działa na własnej skórze. Moje pytanie brzmi czy jest jakiś sklep w Krakowie gdzie takowe urządzenia jest na wystawie i można na nim pograć? Proszę o podanie adresu. Z góry dziękuje pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 7 Styczeń 2011 Mam takie pytanie, otóż jestem miłośnikiem edycji kolekcjonerski gier i czy istnieje jakiś sklep który ma w swojej ofercie multum takich edycji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 7 Styczeń 2011 Potrzebuję pomocy, kogoś kto już miał podobny problem lub wie co zrobić. Dostałem znowu odpowiedź od amazon.co.uk już zaczyna mnie ten sklep wkurw...denerwować. Tak brzmi oryginał: "Your credit card payment for the above transaction could not be completed. A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information. Valid payment information must be received within 8 days, otherwise your order will be cancelled. Once you have confirmed your payment details, please follow the link below to resubmit your payment. We recommend you select an option to create a new payment method when prompted and enter the complete information for the payment method you wish to use." No i zupełnie nie wiem o co im znowu chodzi. Dobrze wpisałem dane karty, czyli Visa, wpisałem 16to cyfrowy numer karty, swoje imię i nazwisko, do kiedy ona ważna no i jeszcze sprawdziłem adres, czy jest ok, nie mam pomysłu co jest nie tak. Pierwszy raz mam taki pieprzony problem z zakupami z neta. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Styczeń 2011 A masz jakieś wolne środki w limicie? Nie wiem jak w innych bankach, ale w mbanku jest limit i jeśli go wyczerpiesz to nie zapłacisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak580 0 Napisano 8 Styczeń 2011 W nowej gazetce media expert ze skierniewic Gran turismo 5 za 49zł.Czasami po prostu przesadzają z tymi kłamstwami żeby tylko przyciagnoć klientów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowman82 2 Napisano 8 Styczeń 2011 promocje na zavvi http://www.zavvi.com/offers/price-crash.list?utm_source=ENZ-_2086420118&utm_medium=email&utm_campaign=ENZ-_2086420118 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 8 Styczeń 2011 A masz jakieś wolne środki w limicie? Nie wiem jak w innych bankach, ale w mbanku jest limit i jeśli go wyczerpiesz to nie zapłacisz. Właśnie chodzi o to, że mam dużo na koncie wolnego. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) W nowej gazetce media expert ze skierniewic Gran turismo 5 za 49zł.Czasami po prostu przesadzają z tymi kłamstwami żeby tylko przyciagnoć klientów. chodzi o gran turismo 5 prologue, czytamy ze zrozumieniem Edytowane 8 Styczeń 2011 przez kakaroto-songo1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golas83 1 Napisano 8 Styczeń 2011 Właśnie chodzi o to, że mam dużo na koncie wolnego. Pozdrawiam B) jesli wszystkie polskie literki wpisales tak jak leca na karcie i wszystko sie zgadza to zobaczy jaki i czy masz limit transakcji internetowych na koncie - jesli 0 zl to nic nie zrobisz i trzeba to zwiekszyc i powinno dzialac, a jesli dalej cos bedzie nie tak to dzwon na infolinie i tam powinni przepchnac ten przelew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach