Przem0 6 Napisano 13 Sierpień 2013 (edytowane) Witam, szukam osoby chętnej do pomocy w trofeum Kozioł ofiarny (trophy z zabiciem złodzieja sam jakoś umęczę) tylko tych dwóch trofek brakuje mi do platyny! jestem ogarniętym graczem, mój rekord niezapisany to 32 runda w 3 osoby (jakieś randomy bez komunikacji) a zapisany to 26 w 4. gram tylko na Kino, Five to tylko dla trofeum. hs nie mam ale damy radę przez czat tekstowy, ew. poszukiwana osoba by miała hs ja bym słuchał i robił to co trzeba. z góry thx za pomoc, może udać się już za pierwszym razem mój psn id to przemo017 Edytowane 13 Sierpień 2013 przez Przem0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeVXXPOLAND 0 Napisano 19 Sierpień 2013 Ostatnio jeszcze kupiłem shangri-la więc jak mnie dodasz i uda nam się spotkać to chętnie Ostatnio jeszcze kupiłem shangri-la więc jak mnie dodasz i uda nam się spotkać to chętnie SIEMA JAK CHCESZ ZAGRAĆ TO JA CHĘTNY BO MAM WSZYSTKIE DLC DO BLACK OPS ODPISZ Ostatnio jeszcze kupiłem shangri-la więc jak mnie dodasz i uda nam się spotkać to chętnie SIEMA JAK CHCESZ ZAGRAĆ TO JA CHĘTNY BO MAM WSZYSTKIE DLC DO BLACK OPS ODPISZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 20 Sierpień 2013 jak komus brakuje osoby do teamu to jestem chetny mozna wysylac invy na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 20 Sierpień 2013 mam juz platyne jak ktos chce pograc dla przyjemnosci pisac przemo017 z dopiskiem black ops zombie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 22 Sierpień 2013 Ja również pogram dla czystej przyjemność w zombiaczki , ale i nie odmówię pomocy w trofikach . A i rekordzik można wbić . Jestem otwarty na różne propozycje . Obojętnie w jakom część Calla mam wszystkie część i wszystkie dlc i we wszystkich 100% trofi . Śmiało wysyłać zaproszenia na psn z dopiskiem ZOMBIE !!! HS oczywiście jest . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markipl 1 Napisano 26 Sierpień 2013 Szukam ludzi do zombie aby pograć i jak da radę wbić trophy Hs jest pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redweiler 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Gram w Zombie, COD: World At War, Black Ops 1, Black Ops 2. Odezwij sie na PSN, mój nick: Redweiler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 1 Październik 2013 witam szukam ludzie chetnych do wbicia pucharkow na shagri la i moon pozdro hs jest pietrzu1910 id Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 10 Maj 2014 Siemano ludzie, gra ktos w to jeszcze? Ostatnio mialem prawie poltoraroczna przerwe od CoDa i ostatnio zaczynam miec checi, zeby pograc w tryb zombie, ale nie mam z kim, a gra z losowymi ludzmi odpada. Granie samemu tez jest nudne. Posiadam wszystkie DLC, HS, no wszystko, czego potrzeba do dobrej zabawy. Jakby ktos chcial pograc, to niech sie odezwie na PSN. Moj nick: Viarus_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Javor_87 1 Napisano 7 Styczeń 2015 Jeśli jest ktoś kto chciałby pograć w zombie (BO1 I BO2) dla zabawy i trofeów to proszę o kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach