polun1 5 Napisano 2 Sierpień 2012 odnosnie tego,ze nikt do was. nie może dołączyć to sprawdźcie sobie w głównym menu zombies jaki macie tzw PARTY PRIVACY(nie wiem jak to nazwali w polskiej wersji językowej).musi być open(wtedy wszyscy mogą dołączyć nawet bez twojej zgody)albo invite only(wtedy dołączą jedynie znajomi poprzez twoje zaproszenie)wydaje mi się że macie stricted(wtedy nikt nie dołączy).jeśli nie to może być wina dotawcy internetowego albo jakieś inne ufo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Sierpień 2012 Coś tam pisze open ale jak kogos zapraszam to on nie może ale ja mam słabego neta więc może to przez mój internet :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v82016 1 Napisano 6 Sierpień 2012 Siema szukam kogoś do wbijania trofików na mapach z DLC,nie mam mapki Call of the dead,ale mam wszystkie inne :) posiadam headset mój psn id v82016 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 9 Sierpień 2012 Czy do trofea The Collector można kupować broń w obojętnie jakiej kolejności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) tak ,możesz kupować w obojętnie jakiej kolejności,byleby wykupić wszystkie w ciągu calej gry(zanim zginiesz).radzę zagrać solo i skupić się tylko na tej trofce,a wpadnie szybciej niż myślisz...ps nóż i granaty też liczą się jako broń.d Edytowane 10 Sierpień 2012 przez polun1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 9 Sierpień 2012 Najłatwiej zrobić to trofeum na Nacht Der Untoten. O ile masz ostatni dodatek lub hardened edition :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) Chętnie z kimś zagram na podstawowych mapkach. Headset jest. Nick: d01011990 Edytowane 9 Sierpień 2012 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 9 Sierpień 2012 tak ,możesz kupować w obojętnie jakiej kolejności,byleby wykupić wszystkie w ciągu calej gry(zanim zginiesz).radzę zagrać solo i skupić się tylko na tej trofce,a wpadnie szybciej niż myślisz...ps nóż też liczy się jako broń. Czyli, nie można ani razy zginąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 9 Sierpień 2012 tak. Dla mnie było banalne. Normalnie grasz, popijasz Juggerem i zbierasz kasę na wszystkie bronie ze ściany. Oczywiście to wszystko podczas jednej sesji gry (tak jak piszesz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 10 Sierpień 2012 (edytowane) Czyli, nie można ani razy zginąć? mozesz zginac,o ile masz quick revive. mialem na mysli od początku gry do game over o! Edytowane 10 Sierpień 2012 przez polun1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 13 Sierpień 2012 Szukam kogoś, kto często pyka w zombiaki. Dodawać PSNid: kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 19 Sierpień 2012 Szukam kogoś, kto często pyka w zombiaki. Dodawać PSNid: kubaork Siema, czy masz hs i jakie masz mapy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 27 Sierpień 2012 Witam :) Szukam ogarnietych osob na mapie kino der totten HS jest Rekord ; 62 runda Gram tylko we 2 :) jak cos to pisac ROYALBB97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristof799 0 Napisano 31 Sierpień 2012 (edytowane) Witam i zapraszam również kto by pograł w zombi najlepiej jakby to były ogarnięte osoby. Mam wszystkie mapki i wszystkie znam na pamięć MOJE PSN TO kristof799Moje rekordy toKINO DER TOTEN: 46FIVE: 31 (tej mapy nie trawie)NACHT DER UNTOTEN: 39 (z glinczem)VERRUCKT: 30SHI NO NUMA: 43DER RIESE: 57ASCENSION: 57CALL OF THE DEAD: 56SHANGRI-LA: 41MOON: 50HS jest, z czasem jest różnie ale zawsze można się dogadać.Wszystkie oprócz jednego na NACHT DER UNTOTEN rekordy są robione normalnie bez glinczy Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez kristof799 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markipl 1 Napisano 4 Wrzesień 2012 Witam wszystkich maniaków zombie. Zbieram ekipę. Jest robota na mapie Shangri-La a cel to : trophy Time Travel Will Tell. Wymagany jest HS. Proszę o dodawanie mnie do listy id: markipl Gram prawie codziennie wieczorem, Pozdro . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MysticHussar 0 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) Hej ludzie! Przede wszystkim chciałbym się przywitać, ponieważ dopiero co założyłem konto. Chętnie zagram w zombie mode, jednak mam jedynie podstawowe mapy i jeszcze nie ogarnąłem sprawy z hs (owszem mam go, ale nie mogę gadać - brak przejscia mic -> ps3). Przesiadłem się z Xboksa, więc muszę zbadać temat i przyzwyczaić do kontrolera. Pozdrawiam! PSNid: MysticHussar Edit: HS w pełni funkcjonalny. Panie, Panowie, za miesiąc CoD BO 2, a temat zamarznięty, jak klopsiki w zamrażarce... Trzeba potrenować przed nadejściem kolejnej fali zombiaków. Pozdrawiam. Edytowane 13 Październik 2012 przez MysticHussar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 29 Listopad 2012 Chętny ktoś pograć w Zombie dziś wieczorem(i nie tylko)? Najlepiej we czterech i bardzo mile widziany HS, jak coś to dodawać mnie do znajomych i pisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 29 Listopad 2012 Ja chętnie pogram ale jak już wieczorem to jutro :) pousuwam kilku znajomych i możemy grać nie ogarniam jakoś suuper tych zombie ale z kumplami doszliśmy do 21 fali we 3 więc nie jest źle :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 30 Listopad 2012 tak, więc możemy zagrać dzisiaj w okolicach 18-20, hubcio HS masz? i jak masz znajomych co by pograli to zapraszaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scooter112 0 Napisano 4 Styczeń 2013 Jest tu kto jeszcze,czy kazdy w BO2 smiga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 2 Luty 2013 Ja chętnie zagram w Zombie mam Kino, Five, wszystkie mapy z CoD5 i Moon. Gram w weekend najlepiej wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeVXXPOLAND 0 Napisano 4 Czerwiec 2013 Ja chętnie zagram w Zombie mam Kino, Five, wszystkie mapy z CoD5 i Moon. Gram w weekend najlepiej wieczorem siema jestem chętny mogę zagrać mam jakieś pojęcie o zombie i mam all dlc do black ops i do black ops 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 4 Czerwiec 2013 Ostatnio jeszcze kupiłem shangri-la więc jak mnie dodasz i uda nam się spotkać to chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 5 Czerwiec 2013 ja też mogę pograć ale preferuje mapę kino der totten, hs jest, także możemy się dogadać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redweiler 0 Napisano 19 Lipiec 2013 Pogram z kimś posiadającym również headset. Tylko tryb zombie. posiadam dodatek Rezurrection. Nick PSN: Redweiler Gram głównie wieczorami i w nocy od 22 do 3 rano. Osoby zainteresowane dodawać do znajomych w PSN z dopiskiem 'BO Zombie' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach