kubaork 40 Napisano 24 Październik 2011 Mam pytanie. Jeżeli TERAZ kupie Black Ops Hardened to dostane MOON? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 25 Październik 2011 Mam pytanie. Jeżeli TERAZ kupie Black Ops Hardened to dostane MOON? TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jed113 0 Napisano 29 Październik 2011 (edytowane) Cześć! Gracie jeszcze w zombie, jestem dość ogarniętym graczem zombie, (grałem odkąd pojawiło się zombie w world at war), posiadającym wszystkie dlc , zapraszam do wspólnej gry ( najlepiej osoby z headsetem)zwykle gram wieczorami w piątki w weekendy , koło 22. psn Jed113 Edytowane 29 Październik 2011 przez Jed113 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 31 Październik 2011 Siemka , jest ktoś chętny na dzisiaj około 18:45 na grę w zombi jak tak to wysyłać zaproszenia pod nick kacper5xd. PS.i jeszcze trzeba mieć HS i być ogarniętym a nie jakimś noobem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 7 Listopad 2011 Jakby ktoś był zainteresowany wbijaniem trofików a Moon'ie to proszę o wysyłanie zaproszeń. HS ofc jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 21 Listopad 2011 Są trofea na mapach Nacht der Untoten, Zombie Verruckt, Shi no Numa, Der Riese? Czy tylko trofea dla MOON? Jak są to proszę o listę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 22 Listopad 2011 (edytowane) Są trofea na mapach Nacht der Untoten, Zombie Verruckt, Shi no Numa, Der Riese? Czy tylko trofea dla MOON? Jak są to proszę o listę. są trofea tylko dla mapy MOON SREBRNE 1. Mrożąco nudna impreza. Zrealizuj wielki plan Richtofena namapie Moon. BRĄZOWE 2. Jeden mały włam dla człowieka... Na mapie Moon, włam sięgdzieś. 3. Jeden olbrzymi skok Na mapie Moon, w kooperacji dajsię złapać w Receiving Area i uwolnij się przez zmartwychwstanie.. 4. Perski w kosmooosie!Na mapie Moon, kup wszystkie perki wjednej grze. 5. Uzbrojony i gotowy.Na mapie Moon, zdobądź na raz, bronieo poziomie 3. 6. Kontrola naziemnaNa mapie Moon, upewnij się, że koparkanie dotrze do bazy. Edytowane 22 Listopad 2011 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek_PL 3 Napisano 2 Grudzień 2011 Witam szukam chętnych do gry w zombie na podstawowych mapach. ID: TheDudeBart, póki co ogarniam temat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) . szukam dobrych graczy do zdobycia trofeum w shangrila. chetni musza posiadac mikrofon i miec doswiadczenie w tych mapach. mogę również pomóc w zdobyciu co trudniejszych trofeów. ogólnie jestem fanem zombies i jeśli ktoś ma ochotę przyszpilic kilku zdechlaków i jest w rozsądnym wieku czekam na zaproszenia. Edytowane 28 Grudzień 2011 przez polun1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 23 Grudzień 2011 Witam, jest ktoś chętny aby pograć na kino der toten, najlepiej ktoś ogarnięty, i z hs, mój psnid: bandyta14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 23 Grudzień 2011 CZĘŚĆ , jest ktoś chętny na grę na mapach moon , five i kino der toten 29 we 2 ( kino der toten) solo 27 ( kino der toten) 24 ( Five) solo 20 ( five ) 10 ( moon )solo -( moon ) PS:Na kino der toten szukam kogoś kto doszedł powyżej 31 rundy najlepiej we dwóch graczy PSN:kacper5xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 24 Grudzień 2011 Wczoraj nowe rekordy 38 we 2 ( kino der toten )33 we 2( Five)11( moon) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 24 Grudzień 2011 Ja dziś z bandyta14 doszliśmy do 31 :thumbsup: Byłoby dalej ale miałem tylko 1 kreskę połączenia i film na yt mi się wysyłał :verymad:. Przechodząc do rzeczy. Gdzie jest ten punkt na mapie gdzie psy są "ślepe"? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 24 Grudzień 2011 Przechodząc do rzeczy. Gdzie jest ten punkt na mapie gdzie psy są "ślepe"? To by chyba było używanie Glitcha, nieprawdaż :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 24 Grudzień 2011 Nie bez glitchy grałem z kolegą normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 26 Grudzień 2011 Ciekawe kiedy 45 pęknie na kino der toten ? PS:U mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spanner3003 0 Napisano 27 Grudzień 2011 siemka szukam osób do gry na zombie wysyłajcie zaproszenia psn id MkbewePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) ktoś się pisze na shangrila?trzeba 4 osoby Edytowane 30 Grudzień 2011 przez polun1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naughty Saian 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Ja się piszę na shangri la i cotd. Nie koniecznie tylko na EE, granie na tych mapkach z losowymi ludźmi potrafi być wkurzające ;) PS Jakby ktoś miał do sprzedania First strike i/lub rezurrection to chętnie przygarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) chętnie pomogę w zdobywaniu trofek na wszystkich mapach zombie(może oprócz shangrila:) tylko ludzie z headsetem!!! Edytowane 7 Styczeń 2012 przez polun1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O_o___BuLi___o_O 1 Napisano 26 Styczeń 2012 (edytowane) siema szukam graczy do gry kturzy przekraczają 30 runde gracz ogarniety kino - 39 ascetion - 36 der rise - 33 Nacht der Untoten - 22 w pozostale malo gram czekam na zaproszenia na nik O_o___BuLi___o_O (O- litera)z dopiskiem zombi ! Edytowane 1 Luty 2012 przez O_o___BuLi___o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Chętnie pogram z kimś na podstawowych mapach a w przyszłości, jak kolega użyczy mi konta psn, to takze na innych mapach. Zazwyczaj dochodze do 14 rundy, myślę jednak, że do 20 fali niedlugo dojde ;) PSN ID: Jedrek-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 2 Luty 2012 Ostatnio grałem na kino der toten z kolegą na 1 konsoli. Gracz nr 2 nie widział lampek na tej mapce. Wy też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Luty 2012 Ostatnio grałem na kino der toten z kolegą na 1 konsoli. Gracz nr 2 nie widział lampek na tej mapce. Wy też tak macie? Nigdy się z tym nie spotkałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 4 Luty 2012 siema szukam graczy do gry kturzy przekraczają 30 runde gracz ogarniety kino - 39 ascetion - 36 der rise - 33 Nacht der Untoten - 22 w pozostale malo gram czekam na zaproszenia na nik O_o___BuLi___o_O (O- litera)z dopiskiem zombi ! 33 na nacht der untoten ? niezle, ja z ziomkiem nie mozemy dojsc do 20, a w miare ogarniamy 42 MOON, 41 KINO. Masz jakas taktyke na nachta ? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach