Malakay 303 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Twarze są świetne, ale ich wysoka jakość bardzo kontrastuje z przeciętną grafiką całokształtu. ta przecietna grafika, to i tak najbardziej realistycznie wygladajace miasto jakie zostalo stworzone w grach, ... po tym gameplayu widac ze Rockstar zbliza sie do grafiki na poziomie filmu, co za tym idzie, gra ma podobnie jak jej starszy brat RDR niesamowicie realistyczne animacje, ... interaktywny film panowie,i delasacja konurencji, ... obo taiego tytulu nie mozna bedzie przejsc obojetnie. Zabawa w dobrego i zlego gline za kilka miesiecy czas zaczac :) Edytowane 10 Luty 2011 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 10 Luty 2011 ta przecietna grafika, to i tak najbardziej realistycznie wygladajace miasto jakie zostalo stworzone w grach, ... po tym gameplayu widac ze Rockstar zbliza sie do grafiki na poziomie filmu, co za tym idzie, gra ma podobnie jak jej starszy brat RDR niesamowicie realistyczne animacje, ... interaktywny film panowie,i delasacja konurencji, ... obo taiego tytulu nie mozna bedzie przejsc obojetnie. Zabawa w dobrego i zlego gline za kilka miesiecy czas zaczac :) nie przesadzaj, prosze Cie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Luty 2011 32 kamery HD dla uchwycenia samej mimiki twarzy. Mimika twarzy miażdży! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Luty 2011 ta przecietna grafika, to i tak najbardziej realistycznie wygladajace miasto jakie zostalo stworzone w grach, ... po tym gameplayu widac ze Rockstar zbliza sie do grafiki na poziomie filmu, co za tym idzie, gra ma podobnie jak jej starszy brat RDR niesamowicie realistyczne animacje, ... interaktywny film panowie,i delasacja konurencji, ... obo taiego tytulu nie mozna bedzie przejsc obojetnie. Zabawa w dobrego i zlego gline za kilka miesiecy czas zaczac :) Jasny gwint. Ale Ty jesteś rozkochany w grach R*. :) Przesadzasz jednak. Gra nie ma najbardziej realistycznego miasta, ani "niesamowicie realistycznych animacji" (podawanie RDR jako wzoru jest ponurym żartem) i nie "deklasuje konkurencji". Gra będzie zapewne hitem, ale nie jest kozakiem graficznym, ani technicznym potworkiem na sterydach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 10 Luty 2011 Zgodzę się z tym, że twarze są świetne, ale poza tym graficznie nie jest bogiem, bo przecież to sandbox. Coś znika kosztem czegoś i na tej generacji nie znajdziemy uncharteda w wielkim mieście. Ja mocno napaliłem się na ten tytuł, bo lubię stare amerykańskie kryminały i rozwiązywanie zagadek to jest to :) Szkoda tylko tego spolszczenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Luty 2011 Gra nie jest piaskownicą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 10 Luty 2011 Wg. starego wywiadu jest, ale nie taką jaką znamy z GTA czy RDR. Więc nie rozumiem o co ci chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vaka 1 Napisano 10 Luty 2011 no i ROckstar pozamiata znowu, az sie boje myslec co sie bedzie dzialo jak ta aimacje twarzy zrobia w RDR2 albo w GTA V!! Y. Z tego co wiem, technologia odpowiedzialna, za odwzorowywanie tych twarzy należy nie do Rockstara, a do Team Bondi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Wg. starego wywiadu jest, ale nie taką jaką znamy z GTA czy RDR. Więc nie rozumiem o co ci chodzi. Słowem, nie jest sandboxem jako takim. Twórcy gry sami orzekli, ze ich produkcji nie można klasyfikować jako piaskownicy, więc dlaczego miałbym to podważać? Edytowane 10 Luty 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 16 Luty 2011 Was cieszy grafika, a mnie znow martwi brak polskiej lokalizacji. kur... gra opiera sie na gadkach wiec jak najbardziej powinna byc po polsku przez to nie wszytko sie bedzie rozumiec. w heavy rain bardzo madrze postapili i gralo sie wysmienic. w tej grze juz na samym poczatku straci sie przyjemnosc gry bo do cholery nic sie nie zrozumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 16 Luty 2011 Tylko pamiętaj o jednym. W HR kilka błędów w tłumaczeniu spowodowało zamieszanie na forum, bo gra wydała sie ludziom niespójna i pełna dziur fabularnych (których nie byo w wersji oryginalnej). Mnie polska wersja wisi i powiewa, ale współczuję wszystkim zapaleńcom, którzy prawdopodobnie z tego tytułu będą zmuszeni zrezygnować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 24 Luty 2011 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 24 Luty 2011 Po co nam okładka na 6 stronie tematu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Luty 2011 Taka... zwykła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) Po co nam okładka na 6 stronie tematu? Hmm... Bo wcześniej nie była nigdzie pokazana? Niestety nie ja stworzyłem temat i nie mogę dać okładki na pierwszy post, więc nie wiem po co się pytasz o takie coś. Wracając do tematu okładka mi się średnio podoba, ale w sumie R* nigdy nie był specem w tej dziedzinie. Edytowane 24 Luty 2011 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raps 9 Napisano 24 Luty 2011 Was cieszy grafika, a mnie znow martwi brak polskiej lokalizacji. kur... gra opiera sie na gadkach wiec jak najbardziej powinna byc po polsku przez to nie wszytko sie bedzie rozumiec. w heavy rain bardzo madrze postapili i gralo sie wysmienic. w tej grze juz na samym poczatku straci sie przyjemnosc gry bo do cholery nic sie nie zrozumie. Mało osób zauważyło adnotację. TO nie wina CENEGI, że gra nie będzie spolszczona, tylko jest to decyzja Rockstara, wydawcy gry. Twórcy gry, studio Bondi także nie ma tu nic do powiedzenia. I tak- nie jest to kolejna gra studia Rockstar, tylko małego studia Bondi, nie tworzyli GTA/ani RDR także LA Noire będzie bardziej Mafią niż GTA. Rozumiem oburzenie brakiem choćby napisów po Polsku, bo przez to gra będzie gorzej oceniona w Polsce, nie trafi do każdego, zdemotywuje ludzi do zagrania. Warto się uczyć języków, warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 24 Luty 2011 Mało osób zauważyło adnotację. TO nie wina CENEGI, że gra nie będzie spolszczona, tylko jest to decyzja Rockstara, wydawcy gry. Twórcy gry, studio Bondi także nie ma tu nic do powiedzenia. I tak- nie jest to kolejna gra studia Rockstar, tylko małego studia Bondi, nie tworzyli GTA/ani RDR także LA Noire będzie bardziej Mafią niż GTA. Rozumiem oburzenie brakiem choćby napisów po Polsku, bo przez to gra będzie gorzej oceniona w Polsce, nie trafi do każdego, zdemotywuje ludzi do zagrania. Warto się uczyć języków, warto. Czasami zastanawiam się gdzie byli ci krzykacze od polonizacji gier za czasów PSX i PS2? Grając w najstarsze Final Fantasy i inne gry z naciskiem na fabułę nikt nie narzekał, że nie ma polonizacji... Co do nauki języków to podpisuje się pod postem wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Luty 2011 Hmm... Bo wcześniej nie była nigdzie pokazana? Niestety nie ja stworzyłem temat i nie mogę dać okładki na pierwszy post, więc nie wiem po co się pytasz o takie coś. Wracając do tematu okładka mi się średnio podoba, ale w sumie R* nigdy nie był specem w tej dziedzinie. Dość tandetna ta okładka, ale co tam. Grunt, że gra zapowiada się dobrze. Okładka RDR była bardzo klimatyczna. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 26 Luty 2011 Dokładnie, okładka RDR bardzo mi się podoba, zresztą ta również jest fajna. Orientujecie się, czy znajdę gdzieś preorder poniżej 200 zł? Bo na razie znalazłem tylko na gry-online chyba 210 czy 220. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Luty 2011 Nowa galeria z ujęciami z gry (link). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HardStyler 1 Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Mam nadzieje że gra nie będzie podobna do badziewnej Mafii II. Bardzo dobrze że powstają gry o tematyce innej niż reszta. Niech nikt się nie zraża że nie potrafi angielskiego. R* musi zarobić... Edytowane 26 Luty 2011 przez HardStyler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 26 Luty 2011 Mam nadzieje że gra nie będzie podobna do badziewnej Mafii II. Bardzo dobrze że powstają gry o tematyce innej niż reszta. Niech nikt się nie zraża że nie potrafi angielskiego. R* musi zarobić... Może Mafia II graficznie i technicznie nie zachwycała, ale fabuła była bardzo dobra(widocznie jej nie zrozumiałeś). Nazywanie tej gry badziewnej, jest uważam nie na miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 26 Luty 2011 Może Mafia II graficznie i technicznie nie zachwycała, ale fabuła była bardzo dobra(widocznie jej nie zrozumiałeś). Nazywanie tej gry badziewnej, jest uważam nie na miejscu. Właśnie zastanawiam się, czy nie zakupić tej gry tylko i wyłącznie dla fabuły... Ktoś jeszcze może potwierdzić, że jest bardzo dobra? ( Tak lubie te klimaty ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 27 Luty 2011 Ja mogę powiedzieć, że chociaż Mafia II nie jest jakoś szczególnie dobrą grą (a tym bardziej w wersji na PS3...), jedynka była o niebo lepsza, jednak fabula w dwójce nadal trzyma poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Luty 2011 Mapa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach