Krypto 93 Napisano 23 Kwiecień 2011 Myślę, że na 100% będzie takowa możliwość. W RDR jest to czemu tu miałoby jej zabraknąć. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukatini1 0 Napisano 23 Kwiecień 2011 Myślę, że na 100% będzie takowa możliwość. W RDR jest to czemu tu miałoby jej zabraknąć. :whistling: to dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 23 Kwiecień 2011 Gdzieś czytałem (chyba nawet na ps3site o tym też pisali) , że *R nie polonizuje gier , bo wtedy tracą swoją wartość / jakość prztłumaczone dialogi , klimat itp. W takim razie ja się pytam , czy nasz język jest taki ..ujowy , skoro inne kraje takie jak wyżej wymienione Francja czy Niemcy mają gry przetłumaczone na swój język ? Druga sprawa , często się mówi o tym , że w Polsce mało gier się sprzeda i dlatego nie są one polonizowane. Też coś tutaj nie gra , bo inne gry mimo tego , że sprzedają się w mniejszych ilościach , to przynajmniej napisy polskie mają... Moim zdaniem , napisy powinny być w takich grach jak L.A. Noire. A jeśli chodzi o długość fabuły , to wątpie , żeby trwała 25h. Chyba , że cutscenki będą długie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 23 Kwiecień 2011 (edytowane) Gdzieś czytałem (chyba nawet na ps3site o tym też pisali) , że *R nie polonizuje gier , bo wtedy tracą swoją wartość / jakość prztłumaczone dialogi , klimat itp. W takim razie ja się pytam , czy nasz język jest taki ..ujowy , skoro inne kraje takie jak wyżej wymienione Francja czy Niemcy mają gry przetłumaczone na swój język ? Druga sprawa , często się mówi o tym , że w Polsce mało gier się sprzeda i dlatego nie są one polonizowane. Też coś tutaj nie gra , bo inne gry mimo tego , że sprzedają się w mniejszych ilościach , to przynajmniej napisy polskie mają... Moim zdaniem , napisy powinny być w takich grach jak L.A. Noire. A jeśli chodzi o długość fabuły , to wątpie , żeby trwała 25h. Chyba , że cutscenki będą długie... same cutscenki mają 5h a gra ma starczyc na 25 do 30h Edytowane 23 Kwiecień 2011 przez brysio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 23 Kwiecień 2011 same cutscenki mają 5h a gra ma starczyc na 25 do 30h W jednym z news'ów pisali , że fabuła ma starczyć na 25 do 30h w co wątpie. Cała gra pewnie starczy na długie godziny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camil666 17 Napisano 23 Kwiecień 2011 Jeśli gra ma stawiać na obserwację postaci i ich zachowania oraz mimiki podczas dialogów, to napisy faktycznie mogłyby rozpraszać i obniżać wrażenia z rozgrywki. A dubbing... No cóż, nie ma się co oszukiwać, w naszym kraju i tak zazwyczaj wychodzi dosyć słabo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 24 Kwiecień 2011 (...) *R nie polonizuje gier , bo wtedy tracą swoją wartość / jakość prztłumaczone dialogi , klimat (...) To nie R* nie polonizuje ze względu na jakieś swoje pobudki, ale Cenega nie polonizuje bo im się nie chce. I to nie tylko gry R* - Borderlands na PC w dniu premiery miało "obiecany patch z PL", ale na obietnicach się skończyło. Cenega to najgorszy wydawca w Polsce, moim marzeniem byłby CDP wydający gry Take Two - byśmy przynajmniej mieli świetne polonizacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 24 Kwiecień 2011 To nie R* nie polonizuje ze względu na jakieś swoje pobudki, ale Cenega nie polonizuje bo im się nie chce. I to nie tylko gry R* - Borderlands na PC w dniu premiery miało "obiecany patch z PL", ale na obietnicach się skończyło. Cenega to najgorszy wydawca w Polsce, moim marzeniem byłby CDP wydający gry Take Two - byśmy przynajmniej mieli świetne polonizacje. Napisałem , to co przeczytałem tutaj i na innych portalach też o tym pisali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Kwiecień 2011 Witam. Czy ktoś wie, czy w La noire będzie można włączyć angielskie napisy? Będzie można. PS. W grze znajdzie się śledztwo, które naprawdę toczyło się w tamtych czasach, a które nigdy nie zostało rozwiązane. Mowa o Czarnej Dalii. Może tak jeszcze kilka innych zbrodni na faktach? (np. Zodiak). http://www.literatura.gildia.pl/tworcy/james_ellroy/czarna-dalia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisałem , to co przeczytałem tutaj i na innych portalach też o tym pisali... W takim wypadku przepraszam, nie miałem pojęcia o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 25 Kwiecień 2011 Może tak jeszcze kilka innych zbrodni na faktach? (np. Zodiak). Jeśli się nie mylę to Zodiak to trochę inne czasy bo lata 60' :) Ale pomysł z prawdziwymi sprawami bardzo mi się podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Kwiecień 2011 Ale można wykorzystać motyw. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 25 Kwiecień 2011 Dalej nie jestem jakoś szczególnie przekonany do tego tytułu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 25 Kwiecień 2011 Dalej nie jestem jakoś szczególnie przekonany do tego tytułu :( No i? Rozwiń jakoś swoją wypowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon-1996 5 Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisał że nie jest przekonany do tego tytułu może nie lubi gier tego typu a ty komornik nie bądz taki dociekliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisał tylko dla czego mu się nie podoba,jakiś powód jest i spytać się o niego można. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 26 Kwiecień 2011 Może dlatego, że nie przepadam za klimatami wojennymi i powojennymi tak do lat 80. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 26 Kwiecień 2011 (edytowane) No i dziękujemy za odpowiedź :thumbsup: nie wszystkim musi podobać się ten klimat,ale niektórzy nie potrzebnie się spinają,kupie w premiere a jeszcze if2 Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez sev-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 26 Kwiecień 2011 Ale pomysł z realnymi sprawami przypadł mi do gustu. Może wyrwę używkę jak tak stanieje do 40-50 zł. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 26 Kwiecień 2011 Ale pomysł z realnymi sprawami przypadł mi do gustu. Może wyrwę używkę jak tak stanieje do 40-50 zł. ;) To chyba się zestarzejesz zanim gra, która dopiero ma wyjść stanieje do takiej ceny. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 26 Kwiecień 2011 To chyba się zestarzejesz zanim gra, która dopiero ma wyjść stanieje do takiej ceny. :D Za rok, dwa ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 26 Kwiecień 2011 Jak zobaczyłem taki gameplay nagrywany kamerą, gdzie gość w większości jedzie samochodem...to mam ochotę preordera trzasnąć. Cud miód, LA Noire to lepsza Mafia II, już kocham tą grę. BTW Ktoś jest na bieżąco jak sprawa wygląda z preorderowymi dodatkami? Tzn co gdzie się dostaje i co najlepiej zamówić? Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 26 Kwiecień 2011 (edytowane) Najnowsze informacje na temat L.A. Noire: scenariusz L.A. Noire zawiera ponad 2200 stron (dla porównania, skrypt Heavy Rain miał ich 2000) w grze dostaniemy do rozwiązania ponad 20 różnych spraw kryminalnych, a garnitur postaci tworzy 400 różnych osobowości. Rockstar obrazowo porównało wielkość swego scenariusza do 2 sezonów serialu telewizyjnego. Aby realistycznie i jak najwierniej odtworzyć Los Angeles lat powojennych, deweloperzy korzystali m.in. z map administracyjnych tego regionu z lat 30. oraz topograficznych informacji Amerykańskiego Towarzystwa Geologicznego. http://www.youtube.com/watch?v=e5astjS6jUc Więcej informacji tu: http://www.ppe.pl/ne...ty_i_fakty.html Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 26 Kwiecień 2011 Khazar wiem tylko tyle że na ultimie dostaje się jakiś garnitur,a w empiku chyba dodatkowa misja chyba,a inne sklepy nie wiem jaką mają oferte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 26 Kwiecień 2011 Nie wiem czy już było, ale czy ta gra będzie miała wogóle jakąś wersje kolekcjonerską albo limitowaną lub coś w tym stylu podobnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach