Skocz do zawartości
ONE

L.a. Noire

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już wiecie, że w grze nie zabraknie zbrodni, które zdarzyły się naprawdę. Niektóre postacie także będą prawdziwe.

lanoiremickeycohen002.jpg

Mickey Cohen on the left, flanked by his right-hand man and bodyguard, Johnny Stompanato.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mickey_Cohen Mickey Cohen

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Stompanato Johnny Stompanato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę sie juz doczekać ...

Mam pytanie , w grze będzie tylko j.angielski ? Czy będzie możliwość chociażby napisów w niemieckim/francuskim ? Moja znajomość angielskiego jest średnia ,a w takiej grze bez tego się nie obejdzie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja na X360 zostanie wydana na 3 płytach DVD. To tylko pokazuje jak wiele materiału zebrano przez te 7 lat pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dla każdego musi to być zaletą. Dla mnie oznacza długaśne filmiki i miliony linijek tekstu do przeczytania. Co za dużo to też niezdrowo :)

W ogóle jestem sceptycznie nastawiony do tej produkcji. Kojarzy mi się ona z próbą przeniesienia gry tekstowej w 3D. Bardziej przypomina to film interaktywny niż grę. Jeszcze jak czytam, że gdy coś zrobimy źle to gra da nam drugą szansę, bo inaczej się tego nie da rozegrać to... blueh...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja na X360 zostanie wydana na 3 płytach DVD. To tylko pokazuje jak wiele materiału zebrano przez te 7 lat pracy.

Jeśli to co piszesz to prawda (mógłbyś podać źródło) to jak dla mnie to tylko pokazuje dlaczego blu-ray przydaje się w konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dla każdego musi to być zaletą. Dla mnie oznacza długaśne filmiki i miliony linijek tekstu do przeczytania. Co za dużo to też niezdrowo :)

W ogóle jestem sceptycznie nastawiony do tej produkcji. Kojarzy mi się ona z próbą przeniesienia gry tekstowej w 3D. Bardziej przypomina to film interaktywny niż grę. Jeszcze jak czytam, że gdy coś zrobimy źle to gra da nam drugą szansę, bo inaczej się tego nie da rozegrać to... blueh...

A ja wręcz przeciwnie. Strasznie mnie to kręci. :) Najprawdopodobniej zakupię grę w dniu premiery. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałem trochę o tej grze i zapowiada się świętny tytuł :) kupię gdzieś tak pare dni po premierze

Przecież to w końcu gra od ROCKSTAR !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wręcz przeciwnie. Strasznie mnie to kręci. :) Najprawdopodobniej zakupię grę w dniu premiery. :)

Dokładnie. Dobrze zmontowane cut scenki, sporo dialogów i klimat "czarnego" L.A. będzie można kroić nożem! Gra już zamówiona i odliczam dni do premiery. Żona jak nigdy wcześniej, również dopytuje się o nowe informacje i takie tam, bo sama nie może się doczekać. Trailery zrobiły na niej ogromne wrażenie, na mnie nie mniejsze. Szykuje się piekielnie dobra gra, która przykuje nas oboje do tv, a to raczej rzadki widok (wspólne granie). Mam nadzieję, że będą za jakiś czas do zassania dodatkowe śledztwa.?

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie będę porównywał L.A.Noire do HR, ale mam nadzieję, że nie zepsuje mi to zabawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe jak bd sie różnić gra na x boxa i na ps3 zeby tylko nie tak drastycznie jak mafia 2

ale to jest rockstar więc sie nie boje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekst "ale to jest rockstar więc sie nie boje" jest nie na miejscu. R* spierniczyło GTAIV i RDR na PS3, które na X360 wyglądają znacznie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tam RDR na PS3 wcale nie przeszkadzalo :) nie ogladajcie bzdetnych porownan to zadna grafika wam nie bedzie przeszkadzac :) zreszta w tej grze chyba nie o to chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poza tym to nie jest Rockstar tylko Team Bondi :wacko:

Czemu ludzie myślą, że to Rockstar robi tą grę? I pewnie przez to sporo osób będzie później na nią bluzgać bo to nie jest "GTA w latach 40" jak myśleli, bo przecież to Rockstar :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtrącając się, ja na prawdę nie wiem w czym ta grafika w GTA IV na ps3 jest taka beznadziejna. WTF powiadam? Dla mnie grafika w grach osiągnęła już taki poziom, że wisi mi to że jakieś tam budynki w dali mają za ostre krawędzie, taki a taki samochód ma za jasny odcień. W takim na przykład half-life grafika jest przestarzała i raczej nieładna porównując ją do GTA, ale nadal w tego HLa gramy. Ja gram w GTA IV z radością spoglądając jak się ta grafika rozwinęła, i to samo będę robił z L.a. Noire, bo grafika na trailerach wygląda po prostu ładnie i przyzwoicie, to mi wystarcza i cieszy.

Lekki offtopik, ale musiałem napisać o tym to, co myślę.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to gra tworzona przez R*, ale pod ich "patronatem". Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R* raczej nie podpisuja sie pod niczym co nie moze byc dobre i nie osiagnie sukcesu :) nawet jezeli poczatkowe pomysly Team Bondi byly srednie to R* troche im pomoglo i dorzucilo swoich pomyslow :) mysle, ze po tym co widzialem na zapowiedziach to mozemy byc spokojni o klimat tej gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

preorder zamowiony w sklepie 3kropki :) nie moge sie doczekac, na ten hit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nawiązując do poprzedniej wypowiedzi. Gdzie najkorzystniej wziąć preordera , aby gra + przesyłka wyszła jak najtaniej.

Z tego co wygrzebałem na necie to jak na tą chwilę brałbym z gram.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na muve.pl z rabatem 50% od Cenegi. L.A. Noire wyniesie mnie 135zł z dostawą kuriera płatne przy odbiorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi