ikspee 1 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) login: ikspee level: 41 ulubiona postać: przemytniczka, łowca Edytowane 1 Styczeń 2011 przez ikspee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mosby89 0 Napisano 30 Grudzień 2010 też jestem chętny na wymaksowanie trofeów. PSN ID: mosby89 lvl AC:B 20 hs: brak- póki co ulubiona postać: Oficer, Hallequin głównie zależy mi na trofeach: Wzór do naśladowania i Dobry finisz oraz premie do trofea Pracownik Miesiąca, ale do tego brakuje mi posiadania trucizny (póki co nie wykonałem z możliwych premii: uziemiony, trafienie!, potrójna ucieczka, sekwencja, większa różnorodność, olbrzymia różnorodność, ocalony, nietykalny), więc jakby mógł kroś mi pomóc to odwdzięczę się tym samym... 31.12 mnie nie ma, a 1.01 bede spał do 12.oo, wiec po tej godzinie bede dostępny... pisać na PSN to sie ugadamy... w reszte dni pasuje mi zawsze ok 20.oo. Nothing is true everything is permitted Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azazelek 0 Napisano 30 Grudzień 2010 ja z kolei szukam chętnych/chętnego/chętną do stworzenia jakiejś większej ekipy (np. 4 osoby :) ) na rozgrywki polowania ... ewentualnie jedną osobe do gry 2v2v2 ... PS> polowanie to chyba najlepszy tryb w multi :) tylko tak samemu dla poziomow grać ... może jakaś mała liga zabójców ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokacz 3 Napisano 31 Grudzień 2010 Witam Ja z kolei kończę tryb fabularny i chętnie porobię trofea w multi headset jest więc z komunikacją nie będzie problemów zapraszam i pozdrawiam lokacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 1 Styczeń 2011 Jeżeli ktoś chce zdobyć premie Nietykalny niech pisze do mnie dziś chcę zrobić na to ustawkę potrzeba 5 osób każdy robi po kolei. Ewentualnie czy dziś wieczorem pomógłby ktoś w zdobyciu tej premii "Nietykalny"? Bo w normalnym meczu jest to bardzo ciężko wbić. Oprócz tego pozostały mi 2 premie z trucizną (muszę dojść do 29 levelu) ale to łatwo wpada. Ustawke na premie olbrzymia różnorodność zrobie ok. 4 stycznia (jak odblokuję zdolność trucizna). Chętni pisać do mnie na PS3 Mapig. Odwdzięcze się przy innych trofeach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucho 0 Napisano 1 Styczeń 2011 mi sie udało 3 razy zrobic nietykalnego ale za to dzis wieczorem jest ustawka na premie olbrzmia różnorodnosc kontakt wyłącznie skype maxx831 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harrolfo 4 Napisano 1 Styczeń 2011 Ktoś pomógłby w Ocalałym i Przechwyceniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devon 1 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Zapraszajcie bo samemu smutno się gra ;) PSN ID: kdryja LVL: 19 Ulubiona postać: Oficer, Arlequin HS: Niestety brak, ale kamerka jest. W trofikach chętnie pomogę, pod warunkiem pomocy i dla mnie ;) Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Devon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kameleonik 0 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Dodawajcie mnie PSN ID: Kameleonik Level: 11 (dzisiaj ;D) HeadSet: TAK Ulubiona postać: Kurtyzana ;D Edytowane 1 Styczeń 2011 przez Kameleonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuli1906 4 Napisano 2 Styczeń 2011 witam.czy trofea mozna robic w prywatnej sesji? i drugie pytanko,w dalszym ciagu macie problemy zeby sie polaczyc w multi? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devon 1 Napisano 2 Styczeń 2011 witam.czy trofea mozna robic w prywatnej sesji? i drugie pytanko,w dalszym ciagu macie problemy zeby sie polaczyc w multi? pozdrawiam Na pierwsze pytanie nie znam odpowiedzi. Co do drugiego, to zależy. Czasem wejdę od razu, a czasem czekam 10 minut i nadal nic. Ale rozłączenie i próba połączenia ponownego pomaga A ja mam do was inne pytanie. Zakupiłem normalną wersję w saturnie za 179zł i przeglądam sobie postacie. Słyszałem, że Arlekin i Oficer są tylko dla edycji Codex. A ja patrzę i mam to ogólnodostępne, i normalnie nimi grałem I tak myślę, tak jest specjalnie, czy mam niezwykłego fuksa, że mam odblokowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoetaPS3 11 Napisano 2 Styczeń 2011 w polskiej wersji kolego, masz farta wielkiego nawet z codex wersji, wszystkie dodatki należą do twej konsolki dzięki cenega <3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxRemixX 0 Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) PSN : AGARO_PL LVL - cały czas rośnie z prędkością światła tak że nie będe sie wypowiadał :) hehe Ulubiona postac - Wszystkie są moimi ulubiencami :) Jestem chętny na jaką kolwiek wspólną gre mam HS oraz skype - biernat8, gg - 13594402. Przeważnie robie nocki z piątków na soboty i z sobót na niedziele ale jestem tez online we Wtorki od 18:30 do póznej nocy. Prosze o niezwłoczne wysyłanie zaproszen. Mam nadzieje na wspaniałą wspólną gre. Edytowane 3 Styczeń 2011 przez XxRemixX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 3 Styczeń 2011 witam.czy trofea mozna robic w prywatnej sesji? Tak możesz wszystkie z wyjątkiem premii końcowych, które są potrzebne do trofeum Pracownik Miesiąca. Premie końcowe możesz wbić na ustawce ale tylko w meczu rankingowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SSMARECKI 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Witam Czy byłby ktoś chetny pomóc mi zdobyc dwa brakujące trofea " Pracownik Miesiąca.." i " Wzor do nasladowania". Odwdziecze sie tym samym. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harrolfo 4 Napisano 4 Styczeń 2011 Pisz priva do mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKU 1 Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Imię/Ksywa: Tomasz/AKU Nick PSN: akumaharadza Level: 20 Ulubiona postać: Arlekin Hs: Brak Edytowane 4 Styczeń 2011 przez AKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keefer 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Imię/Ksywa: Keefer Nick PSN: KeeFer004 Level: 33 Ulubiona postać: Oficer Hs: Brak Jak ktoś szuka osoby do grania, piszcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Imię/Ksywa: Paweł Nick PSN: pawel694 Level: 12 Ulubiona postać: Arlekin/Kat Hs: Brak Proszę o zaproszenia i do zobaczenia we wspólnej sesji :) Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Ziron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HiniolPL 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Imię/Ksywa: Paweł/Hiniol Nick PSN: HiniolPL Level: 31 Ulubiona postać: Arlekin/Łowca Hs: Jest Dostępny jestem od poniedziałku do piątku od 21 do 2.00, weekendy oraz święta od 18 do 06.00 Potrzebuję kilku chętnych do zrobienia 2 trofeów - mianowicie : Wzór do naśladowania oraz Pracownik miesiąca Abstergo. Pozdrawiam Hiniol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf-Man7 2 Napisano 6 Styczeń 2011 Też chętnie zagram ;] PSN nick : dask1989 headset: jest A i niech dodają mnie osoby tylko z headsetami, bo jednak lepiej się gra na multi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuli1906 4 Napisano 7 Styczeń 2011 Witam.Moze mi ktos powiedziec jak zrdobic trofeum ,,Wzor do nasladowania,,(Role Model),nie mam pojecia o co w tym chodzi?moze mi ktos wyjasnic o co chodzi w tym trophy?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bednar75 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Witam.Moze mi ktos powiedziec jak zrdobic trofeum ,,Wzor do nasladowania,,(Role Model),nie mam pojecia o co w tym chodzi?moze mi ktos wyjasnic o co chodzi w tym trophy?Pozdrawiam Musisz w jednej sesji drużynowej zdobyć wszystkie premie drużynowe. Jest ich 6 ( wspólna likwidacja, wspólne ogłuszenie, dywersja, ratunek, wielobójstwo, nokaut ) . Bez ustawki trophy praktycznie nie do zdobycia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masa1984 0 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) potrzebuje pomocy z role model oczywiscie odwzajemnie sie Edytowane 7 Styczeń 2011 przez masa1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuli1906 4 Napisano 7 Styczeń 2011 Musisz w jednej sesji drużynowej zdobyć wszystkie premie drużynowe. Jest ich 6 ( wspólna likwidacja, wspólne ogłuszenie, dywersja, ratunek, wielobójstwo, nokaut ) . Bez ustawki trophy praktycznie nie do zdobycia. Pozdrawiam dzieki za odpowiedz.wiec bede musial poszukac kogos na ustawke zyby zrobic te trofea,bo zostaly mi Wzor do nasladowania,Pracownik miesiaca i pobierania zakonczone.!Dzieki.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach