kielczan 28 Napisano 11 Grudzień 2010 Ja się już wycofuje z tej mojej chęci w grania w tą "grę" multi. Sama gra do pewnego momentu jest ok końcówka trochę za bardzo fantastyczna ale to multi... Nie przypadło mi do gustu, dlatego przeszedłem i już gry nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MICHASpl 2 Napisano 11 Grudzień 2010 Siema. Z checia sie dołączę do ustawki tylko mi napiszcie kiedy dokładnie Ja sie pisze 1.JaRowOw 2.cbool22 3.MICHASpl 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieslav 0 Napisano 11 Grudzień 2010 Ja chętnie także się piszę na grę, o 14 by mi bardzo pasowało Ja sie pisze 1.JaRowOw 2.cbool22 3.MICHASpl 4.Wieslavi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 12 Grudzień 2010 dobra jak mamy 4 to zagramy we wtorek co wy na to? we wtorek robie czata i gramy tylko badzcie online... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MICHASpl 2 Napisano 12 Grudzień 2010 A o której bo np ja to dopiero ok 21 będę mógł albo wogule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 13 Grudzień 2010 to mozemy kolo 21 jak nie mozesz wczesniej, mi to nie przeszkadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xnol_Krk 24 Napisano 14 Grudzień 2010 siema też się pisze na dzisiaj ale od około 22 Xnol_Krk = PSNID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gsq Napisano 14 Grudzień 2010 jesli jeszcze znajdzie sie miejsce to rowniez sie pisze ! mam do zrobienia Pracownik Miesiaca Abstergo i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie ;) ja praktycznie od 18 juz moge szpilac, nie wiem czy wyslac do kogos invite czy ktos sie do mnie odezwie ? moj PSNid: XgsqX. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucho 0 Napisano 14 Grudzień 2010 siema ustawka brakuje osób psn id GrandesCyc ustawka na 6 osób na nabijanie levelu ktontakt psn gg 590312 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 14 Grudzień 2010 pododawajcie mnie na ps i sie o 21 ogarniemy i zagramy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILAN397 0 Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) Witam wszystkich mam ochotę na ustawkę do nabijania lvl, potrzebne 6 osób tryb sojusz można w bardzo szybki sposób zdobyc ogromną liczbe pkt doświadczenia mecze sa po 8 min grają 3 drużyny po dwie 2 osoby.I te dwie osoby likwidują dwie pozostałe drużyny i pkt lecą jak krew z nosa NAWET DO 30000 NA MECZ !!! A potem na zmiane nastepne dwie osoby :thumbsup: mój nick PSN : MILAN397 Skype: milan.x80 Musza miec wszystkie osoby dostep do skype bo na HS mozna komunikowac sie tylko ze swoja druzyna proszę dajcie znac czy znajdzie sie 6 osób na ustawke dzisiaj Edytowane 14 Grudzień 2010 przez MILAN397 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 14 Grudzień 2010 Ja bym z chęcią pograł ale starsi siedzą na telewizorze..ale chyba nie każdy mogłby grać i jednocześnie gadać oprzez skypa, to nie problem ale np jak ktoś nie ma kompa koło ps3 a nie ma laptopa? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 15 Grudzień 2010 MILAN ja chętnie mogę się przyłączyć do ustawiki. Oprócz trofea za 50 level zostało mi jeszcze Pracownik miesiąca abstergo wie ktoś może czy jest jakaś strona z statystykami bo niewiem jakie premie już dostałem a jakie mi brakują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarizarduch 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Ej ja też bym chciał zrobić Pracownik miesiąca abstergo , zostało mi tylko olbrzymia różnorodność... na pewno mógł bym w sobotę tako godz 15.00 może wszyscy którym pasuje ten dzień proszę odpowiadać i podawać PSNid i zrobimy ustawę ;) POTRZEBA 5 OSÓB ja jestem na PSN jakby co czarizarduch ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xnol_Krk 24 Napisano 15 Grudzień 2010 Witam dzisiaj około 23 ustawka na trofea online PSn: Xnol_Krk i Skype taki sam nick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILAN397 0 Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Lista 1.MILAN397 2.GrandesCyc 3.KUDAGETCHIRE 4Xnol_KrK ? Jeśli jesteś dostepny zawsze tylko po 23 to bedzie ciezko bo nie każdym ta godzina pasuje 5.Robercica-załatw sobie mikrofon do skype 6.XgsqX-Skype obowiązkowy i chęć do grania? Potrzebne są jeszcze 2 osoby i można odpalić tryb starcie gracza i będziemy sami n a serwerze tylko jedna ważna informacja MUSICIE MIEĆ SKYPE !!!! Bez tego ustawka nie wyjdzie a nawet jeśli ktoś nie ma to niech pożyczy to chyba nie problem.Wspisujcie sie jak najszybciej z potwierdzeniem chęci ustawki i wysyłajcie invite na PSN :thumbsup: Edytowane 15 Grudzień 2010 przez MILAN397 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 15 Grudzień 2010 A w weekend tez chcecie tak późno grac? bo jakstarsi pójdą spać to ja jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nomiris 0 Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Imię/Ksywa: Szymon Nick PSN: nomiris Level: 7 Ulubiona postać: Arlekin, Łowca Headset: Nie Edytowane 15 Grudzień 2010 przez nomiris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Na razie odpadam bo nie udało mi sie na dzisiaj mikrofonu załatwić. Jutro lece kupić nowy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarizarduch 0 Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) ">Mój odnośnik ja już napisałem że w wekeend mogę pomóc z pracownikiem miesiąca abstergo w sobotę o 15.00 tak jakoś jak są osoby chętne to się zgłaszać pod tym postem ...(albo sam mogę dołączyć do jakiejś grupy ) ;) Edytowane 16 Grudzień 2010 przez czarizarduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVv 0 Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) Imię/Ksywa:Mativ Nick PSN: Mativ95 Level: 5 Ulubiona postać:Ksiądz Headset :Nie Edytowane 17 Grudzień 2010 przez MatiVv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek953 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Witam. Nadal ktos chętny do pracownika miesiąca? Jak tak to pisac na psn lisek953. Najlepiej w piątek od godziny 15 do 17 mi pasuje. I w niedziele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarizarduch 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Dzisiaj robię pracownik miesiąca abstergo potrzeba 5 osób kto chętny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILAN397 0 Napisano 18 Grudzień 2010 do pracownika mieisaca potrzeba 4 osob mi zostalo chyba 3 albo 4 premie można się dziś ustawić nick do Skype milan.x80 PSN ID :MILAN397 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryanek 0 Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Ja chętanie zagram/pomogę w ustawkach na multi : ] Imię/Ksywa: Krystian/kollo Nick PSN:kollo_0 Level:11 Ulubiona postać:brak xp Headset :jest ^ ^ Edytowane 18 Grudzień 2010 przez Ryanek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach